Curs Inspector Resurse Umane Brasov – acreditat ANC – 12-15 noiembrie 2015

99000 lei69000 leiInscrie-te acum!

Participând la  Cursul Inspector Resurse Umane Brasov  veţi înţelege mecansimele de funcţionare a domeniului resurselor umane, veţi primi trucuri de gestionare a personalului şi a dificultăţilor pe care le întâmpinaţi.

Autorizatie Inspector Resurse Umane

 

Curs Inspector Resurse Umane (cod COR 333304, cod COR vechi 342304) este un curs de specializare cu certificare ANC (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului).

Confom legislației în vigoare acest curs acreditat este recomandat să fie urmat de către cel puțin o persoană din cadrul fiecărei companii sau instituții publice.

 

Curs Inspector Resurse Umane BrasovPerioada: 12-15 noiembrie 2015

Localitatea: BRAŞOV, Str. Lungă, Nr. 250, Etaj 3, Sala 1

Certificatul obținut în urma absolvirii acestui curs va atesta competenta de a gestiona resursele umane din organizatie prin inregistrarea și depunerea online a evidențelor de personal, prin aplicatia electronica REVISAL.

Astfel cursul este unul interactiv, cu multe aplicații practice, participanții fiind încurajați pe întreaga perioadă de desfășurare  să se implice activ în activitățile practice.

La finalul cursului acreditat de Inspector Resurse Umane, absolvenții, datorită pregătirii teoretice și practice din timpul cursului, vor fi capabili să gestioneze corect procedurile necesare activității de resurse umane.

Cursanții vor fi de asemenea instruiți să gestioneze documentele din departament, să deprindă abilitățile de informare și documentare privind modificările legislative, să mențină și să gestioneze relația cu autoritățile publice arondate Ministerului Muncii și cu Inspectoratul Teritorial de Muncă și să gestioneze REVISAL (angajări, concedieri și modificări de contracte conform noilor prevederi ale Codului Muncii)

OPŢIUNI DISPONIBLE PENTRU ACEST CURS
Oraș
Perioadă
București10-13 septembrie 2015
Cluj-Napoca24-27 septembrie 2015
Braşov12-15 noiembrie 2015
Timişoara29 octombrie-1 noiembrie 2015
Constanţa15-18 octombrie 2015
Iași3-6 decembrie 2015
Sibiu10-13 septembrie 2015

 Pentru înscrierea la acest curs completaţi Formularul prin click aici !

 Structură Curs Inspector Resurse Umane Brasov:

Modulul 1: Îmbunătăţirea competenţelor de lucru în echipă și comunicare cu ceilalți colegi, din departament și din organizație

1. Elementele caracteristice lucrului în echipă

2. Rolul comunicării în activitatea unui inspector de resurse umane

Modulul 2: Planificarea activităţii proprii în concordanţă cu sarcinile zilnice

1. Planificarea activităţii proprii prin utilizarea unor instrumente de planificare

Modulul 3: Recrutarea, selecția, angajarea și evaluarea  personalului 

1. Inițierea și implementarea procesului de recrutare: identificarea nevoii de recrutare, surse interne și externe de recrutare, anunțul de recrutare

2. Organizarea procesului de selecţie: tipuri de interviuri, metode de testare,  referințele

3. Realizarea și prezentarea noului angajat,  a  documentelor necesare angajării : oferta de angajare, contractul de munca, fișa postului, alte documente

4. Prezentarea procesului de evaluare a performanțelor și a rolului acestuia în contextul desfașurării activitații departamentului de resurse umane

Modului 4: Utilizarea REVISAL

1. Prezentarea structurii Registrului general de evidență a salariatilor (REVISAL)

2. Prezentarea unor evenimente : înscrierea unui contract de muncă, închiderea unui contract de muncă, înregistrarea unor modificari la CIM, suspendarea CIM etc

Modulul 5: Codul muncii 

1. Prezentarea și discutarea pe articole a Codului muncii actualizat

2. Prezentarea și discutarea articolelor specifice Regulamentului intren si a metodelor legale de implementare a acestuia

Modulul 6: Realizarea si gestionarea  unor documente specifice activității inspectorului de resurse umane

1. Acte adiționale, adeverințe de salarizare, adeverințe de vechime, adeverinte pentru medic,  decizii de suspendare, notificari de concediere, decizii de încetare a CIM, adeverinte pentru somaj, concedii

2. Ștatul de salarii

Rezultate urmărite:

– Vor şti cum să întocmească şi gestioneze documentele de evidenţă a personalului
– Vor şti să organizeze recrutarea şi selecţia personalului
– Vor şti să întocmească ştatul de plată pentru personalul încadrat
– Vor învăţa să lucreze în echipă
– Se vor putea dezvolta profesional
– Vor putea oferi informaţii privind problemele de personal
–  Îşi vor planifica activitatea proprie
– Vor putea administra baza de date de evidenţă a personalului utilizând PC-ul

 Metoda de lucru

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea activităților este 70 % aplicații practice și 30 % teorie. Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

 Opinii participanti 

Totul a fost la superlativ! Ne-am simţit ca într-o familie în care fiecare este pus pe primul loc.” Mihaela M.

M-am simţit ca şi când am primit chei pentru a deschide uşi care înainte erau inacccesibile . Un training reuţit, intens unde am găsit resurse pentru deyvoltarea personală.” Ioana G.

“A fost un curs memorabil.” Diana I.

“A fost un training foarte complet. O bază solidă pentru un viitor Inspector de resurse umane. O atmosfera foarte plăcută, deschisă şi bazată pe interacţiunea dintre trainer şi cursanţi.” Alessandra T.

“Este un training foarte util pentru introducerea oricărei persoane în domeniul HR. Am avut parte de o formatoare foarte pricepută care a știut să ne învețe toate lucrurile ce țin de acest curs. Am înţteles perfect fiecare detaliu”. Eugen. M

“A fost un curs intensiv, plin de informații noi și utile, și nu în ultimul rand , cu o atmosferă de lucru caldă și prietenoasă”. Anca O.

 “Foarte util și bine organizat. Mi-a oferit o bază de informații foarte utile, cu o largă aplicabilitate în multe domenii, nu doar în HR”. Maria D.

” A fost un curs practic, care m-a ajutat exact pentru ce aveam nevoie. Am simtit prezența unui mediu profesionist care a reușit să pună laolaltă, prin intermediul reprezentanților  săi, un conținut solid și o formă de prezentare foarte atractivă și inteligent realizată”Laura M.

Un curs foarte bine organizat, trainer foarte bine pregatit și un raport foarte bun între teorie și practică”. Roxana A.

A fost un curs eficient atingându-se toate punctele importante pentru domeniul resurselor umane”. Nicoleta R.

La acest training am invățat diverse lucruri care mă pot ajuta nu numai la locul de muncă”. Larisa A.

Este un training foarte interesant și îl recomand tuturor celor care doresc sa lucreze în resurse umane.” Adriana B.

Un curs realmente util și desfășurat în condiții ireproșabile la un standard ridicat“. Adrian G.

Este un curs interesant și, în același timp, cu ajutorul aplicațiilor practice ne-a fost mai ușor să aprofundăm cunoștințe noi“. Alexandra I.

Un curs intersant, cu posibilitatea de acumulare de cunoștințe noi. Totul într-o atmosferă destinsă, plăcută, cu un ritm perfect pentru a aprofunda“. Carmen B.

M-am simțit foarte bine, informațiile sunt foarte utile și foarte bine prezentate, un curs interactiv și antrenant“. Andrei B.

M-am simțit excelent, comunicarea a fost unul din punctele forte, iar dezbaterile cred că au fost foarte utile. Acest training mi-a deschis noi oportunități“. Claudiu B.

Curs de recomandat cunoscuților dornici să cunoască domeniul resurselor umane mai îndeaporoape“. Radu G.

Curs aplicat și necesar pentru un viitor om de HR. Interactiv, cu exemple practice într-un mediu plăcut și relaxant de învățare“.

Bine structurat, concis, centrat pe problemele de actualitate ale domeniului resurselor umane. M-am simțit foarte bine, atmosfera a fost relaxantă și motivantă în cadrul echipelor de lucru“. Ana-Maria M.

Cursul ajută la formarea abilităților de recrutare și gestionare a resurselor umane într-o companie“. Carmen M.

A fost un training:

Special

Mâncare bună

Animat

Reușit

Trainer experimentat.” Elena B.

A fost o experiență plăcută! Un curs bine structurat cu multe aplicații practice.” Alina N.

Oricine dorește o perfecționare în HR trebuie să apeleze la serviciile EXTREME TRAINING“. Ionel Ș.

Perfecționarea spre care tindem în domeniu dobândește la acest curs bazele.” Alina D.

 

 TRAINER- MADALINA MOCEANU
Madalina Moceanu
”Imi face plăcere să  împărtăşesc şi celorlalţi din experienta acumulata in decursul celor 16 ani de cariera. Imi place sa fiu trainer si sa lucrez cu oamenii si pentru oameni!Îmi doresc ca cei care vin la cursurile susţinute la Extreme Training să-şi îmbogăţească realmente bagajul de cunoştinţe în domeniul resurselor umane, al legislaţiei muncii şi să folosească în mod util informaţiile primite în cariera lor viitoare”.”

Experiență Mădălina Moceanu:

 • Trainer – Extreme Training: responsabilă de conceperea şi promovarea programelor de formaree de peste 2 ani; de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanţii HR ai companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanţă cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.
 •   Specialist cu o experienţă de peste 16 ani în domeniul dreptului, inclusiv al dreptului muncii, colaborând  cu societăţi din domeniul privat (Federalcoop Ilfov, SC Apulum 94 SRL, BCR Securities, Indaco etc.), dar şi cu instituţii publice (Societatea Română de Radiodifuziune etc.), atât pe partea de consultanţă (formularea de puncte de vedere referitoare la probleme diverse din domeniul dreptului, inclusiv al resurselor umane/ legislaţiei muncii), cât şi pe parte de reprezentare în faţa instituţiilor statului/altor societăţi.
 • Autoarea a sute de articole/materiale redactate în cadrul Trustului de presă „Tribuna Economică”, „Indaco” etc. pe diverse teme/ probleme juridice (inclusiv pe teme de interes referitor la legislaţia muncii) şi autoarea/coautoarea a zece cărţi de specialitate.

Taxa de participare/Înscriere

 1. Valoare investiţie. Taxa standard de participare este 990 lei. Dacă vă înscrieți și achitați taxa până la data de  29 octombrie 2015, veți beneficia de prețul special de 690 lei. 
 2. Dacă dumneavoastră, ca şi companie doriţi să înscrieţi 2 sau mai multe persoane la un curs, se va aplica un discount de 100 RON/persoană.
 3. Dacă aţi mai participat anterior la cursurile organizate de Extreme Training (inclusiv în cadrul proiectului Business StartUp) beneficiaţi automat de discountul de client vechi de 100 RON.

Discounturile nu se cumuleaza!

În cazul în care aveţi dificultăţi sau vă este ceva neclar, sunaţi-ne la unul din numerele de telefon: 0721 33 19 57 sau scrieţi-ne la adresa de email: narcisa@traininguri.ro ( Narcisa Tomus – coordonator organizare curs).

Rezervarea unui loc la acest curs se poate face descărcând: Formularul de înscriere prin click aici

Curs Inspector Resurse Umane BrasovCe include taxa de participare?

 • activitatea de training;
 • fişele de lucru;
 • certificat nominal de participare
 • foi flipchart, coli şi markere;
 • ecusoanele pentru participanţi;
 • examenul de certificare
 • diploma acreditată CNFPA
 • 2 coffee-breaks în fiecare zi de curs

Curs Inspector Resurse Umane Brasov  Acte necesare pe care participanții trebuie să le aducă în prima zi de curs:

 • cartea de identitate (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de naștere (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • certificat de căsătorie / în cazul schimbării numelui de familie (original și copie semnată de participant conform cu originalul)
 • ultimul act de studii / minim studii medii (diploma de bacalaureat în original și copie semnată de participant conform cu originalul)

Curs Inspector Resurse Umane BrasovCertificare Curs Inspector Resurse Umane Brasov

La absolvirea cursului se obţine dubla certificare:

1. Un certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului de mai jos. În esenţă, diploma dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană,  acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră.

2. Un certificat de absolvire şi un supliment descriptiv pentru specializarea ”Inspector Resurse Umane”, eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice conform modelului de mai jos. Pentru susţinerea examenului participanţii trebuie să aibă studii medii. Diploma este utilă mai ales în vederea exercitării profesiei si are valabilitate permanentă!

Un supliment Europass la Certificatul profesional.

Suplimentul la certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este un document care prezintă într-o formă standardizată și explică informațiile continute în certificatele de competența profesională eliberate de instituțiile acreditate (formatori autorizați). Documentul este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales cand e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă tara europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară.

Despre examenul de certificare

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC și Extreme Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului , până acum rata de promovabilitate a participanților la cursurilor Extreme Training  a fost de 100 %. Ulterior finalizării cursului, certificatul de absolvire însoțit de suplimentul descriptiv ce vă confirmă competențele dobândite va putea fi ridicat de la sediul Extreme Training.
Cum ma inscriu?
Rezervarea unui loc la acest curs se poate face descărcând Formularul de înscriere prin click aici

Acest formular va fi completat cu datele dumneavoastră şi îl veţi transmite pe adresa de email: narcisa@traininguri.ro . În aceeaşi zi în care veţi trimite formularul completat veţi primi pe adresa dumneavoastră de email factura proformă.

FACTURARE ȘI PLATĂ

Salvaţi şi printați apoi factura proforma primită .

Varintele de plată sunt următoarele:

 • Varianta 1- Puteți achita la orice sucursală ING Bank din Brasov sau din țară sau prin serviciile de plată online.
 • Varianta 2 – Puteți achita cu numerar la locația Extreme Training din Brașov.

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumatate în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumatate cu cel tarziu 7 zile înainte de începerea trainingului). De regulă, factura fiscală în original se înmânează în prima zi a cursului. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă .

Locul, data si orele desfasurarii cursului

Trainingul va avea loc în BRAȘOV, Str. Lungă, Nr. 250, Etaj 3, Sala 1, între 12 și 15 noiembrie 2015

Pentru mai multe detalii legate de locația sălii de curs si mijloace de transport , sunați-ne la numarul de telefon : 0721 33 19 57 sau scrieți-ne la adresa : narcisa@traininguri.ro (Persoană de contact : Narcisa Tomus – coordonator organizare curs).

Programul desfăşurării cursului: cursul se va desfasura in regim intensiv, pe parcursul a patru zile (interval orar 09,00-17,00), în prima parte a ultimei zile de curs având loc examenul de certificare, proba teoretică și practică.

Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/ Întrebări Frecvente), ne poți suna sau ne poți scrie un e-mail dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training. Înainte de a te decide ce cursuri ţi se potrivesc, vizitează descrierea aferentă fiecărui curs, iar ori de câte ori ai o nelămurire, sună-ne la  0721 33 19 57 sau scrieti-ne la narcisa@traininguri.ro (Persoană de contact : Narcisa Tomus – coordonator organizare curs)
Acest curs poate fi oferit și în sistem personalizat la cererea unei companii sau a unui grup de persoane în orice localitate din țară. Este de preferat ca grupa să aibă 16 persoane. În acest caz tariful este de 689 lei/persoană. În cazul unei grupe cu număr mai mic de participanți, dar nu mai mic de 8 persoane, tariful se va modifica. Tariful nu include cheltuielile de deplasare și de cazare ale trainerului. Tariful include personalizarea cursului în funcție de cerințe, beneficiarii urmând să asigure sala pentru desfășurarea cursului. Pentru fixarea detaliilor organizatorice trimiteţi un email la secretariat@traininguri.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0722 15 13 15. Pentru cursurile din București se acordă un discount de 10% din valoarea totală calculată.
99000 lei69000 leiInscrie-te acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *