Curs online Elaborarea Fisei Postului

Fisa postului este Fundamentul pe care se construiesc organizatii, structuri si activitati.

Ea reglementeaza locul si rolul postului in organizatie, interfetele cu clientii interni si externi, indicatorii relevanti, responsabilitatile, cerintele si criteriile de succes.

Privita ca instrument de management, Fisa Postului:

 • asigura intelegerea responsabilitatilor / cerintelor postului;
 • faciliteaza comunicarea manager-angajat ;
 • constituie INPUT in procesele Recrutare si Selectie / Evaluarea Postului / Evaluarea Performantei / Managementul Competentei, influentand decisiv calitatea intrarilor in organizatie, calitatea Comunitatii si Rezultatele obtinute de aceasta.

Iata de ce este esential ca serviciul Resurse Umane sa reglementeze corespunzator intocmirea Fisei postului in organizatie.

Prin acest training online, invatati CUM sa dezvoltati si sa implementati un Instrument managerial puternic: Standardul Elaborarea Fisei postului, pentru a genera Dezvoltare, Rezultate si Profit.

Trainingul se bazeaza pe:

 • Know How;
 • modele functionale verificate in practica organizatiilor nationale si internationale, experienta relevanta de business, project management si consultanta;
 • maturitatea cursantului, adica pe dorinta dumneavoastra de dezvoltare in sistem OOO: Oricand este posibil (la orice ora din zi si din noapte), Oriunde exista o conexiune la net (acasa, in pauza la job, in vacanta, in orice loc acoperit wireless), in Orice cantitate (sunteti dispus/a si puteti la un moment-dat).

DE CE TRAINING ONLINE?

Pentru ca:

 • permite accesul instantaneu, indiferent de distanța la care va aflati fața de Bucuresti;
 • elimină pierderile de timp si bani generate de logistica participarii la un curs clasic (transport, hotel, masa, etc);
 • ofera Calitate excelenta la un Pret excelent;
 • ofera flexibilitate totala la inscriere / invatare / absolvire si acces online in sistem 24/7;
 • permite parcurgerea repetata a materialelor, aplicatiilor, testelor, fara extra-costuri;
 • garanteaza intelegerea (prin calitatea cursului / modalitatile multiple si exigente de verificare – 36 de mini teste + Testul finalsi aplicabilitatea (prin elaborarea Proiectului adaptat la realitatea organizatiei dvs.).

GRUPUL ȚINTA

Cursul se adreseaza specialistilor, expertilor, cursantilor de masterate HR si managerilor Resurse Umane care doresc sa invete CUM sa reglementeze elaborarea Fisei de post in organizatia lor. Nu excludem juniorii si aspirantii HR care vor sa se dezvolte.

CONȚINUTUL PACHETULUI DE E-TRAINING

Pachetul de e-Training al cursului contine urmatoarele materiale:

 • Prezentari video – 2 module interactive care inglobeaza 36 de mini teste online;
 • 3 fisiere *.pdf si unul *.doc pe care le puteti descarca pe PC-ul dvs. (Prezentarea cursului, *.pdf / Model de standard Elaborarea Fisei postului, *.pdf / Model de fisa postului sef serviciu Resurse Umane, *.pdf / Pagina de titlu Proiect absolvire, *.doc);
 • TEST grila online pentru evaluarea cunostintelor dobandite;
 • modul de feedback online pt evaluarea trainingului.

OBIECTIVE

La finalul acestui training veti fi capabil:

 • sa definiti rolul Fisei postului;
 • sa stabiliti Interactiunile Fisei postului cu celelalte procese RU;
 • sa enuntati regulile de elaborare, actualizare si revizuire a Fisei postului;
 • sa proiectati Modelul cadru al Fisei postului;
 • sa definiti responsabilitatile partilor implicate in proces;
 • sa dezvoltati si sa implementati un Instrument profesionist de Elaborare a Fisei postului, destinat managerilor organizatiei dvs.

ABILITATI DEZVOLTATE

 • abilitatea de a reglementa procese;
 • abilitatea de a dezvolta si implementa instrumente HR;
 • abilitatea de a adapta Modele verificate in practica altor organizatii, la realitatea organizatiei dvs.;
 • abilitatea de a defini roluri, responsabilitati, interfete.

AVEȚI NEVOIE DE ACEST CURS ONLINE?

Noi nu stim. Dar dumneavoastra puteti afla. Cu siguranta aveti propria metoda de determinare a deficitului de competenta si reglementare pe acest subiect. Noi va propunem o noua perspectiva si va oferim spre download si utilizare gratuita un instrument de evaluare dezvoltat de echipa noastra, insotit de un scurt demo de utilizare: Evaluare nevoie de training in dezvoltarea Standardului “Elaborarea Fisei postului”

DEMO

Pentru a intelege mai bine continutul acestui curs si conceptul nostru despre training online, va oferim un demo despre player si o sectiune interactiva de curs: Sectiune demo player / training. Sesiunea DEMO este oferita gratuit.

CERTIFICARE CURS

Trainingul se finalizeaza cu un Certificat de participare emis de catre Extreme Training conform modelului alaturat. Certificatul atesta competența dumneavoastra in reglementarea procesului de elaborare a Fisei postului.

Dincolo de certificat, importante sunt si Know-How-ul dobandit, Proiectul de absolvire aplicabil in organizatia in care lucrati, Pasul facut in dezvoltarea dvs. profesionala si Recunoasterea Competentei Dobandite (optional, asiguram inscrierea in Catalogul Absolventilor de Training Online publicat pe www.rauflorin.ro)

TERMENE LIMITA

 • cursul trebuie finalizat intr-un interval de 5 saptamani de la primirea accesului la materialele de training;
 • parcurgerea modulelor video si trecerea Testului: in 2 saptamani de la primirea accesului la materialele de training (nota minima admisa la Test, 7);
 • finalizarea Proiectului: in 2 saptamani de la trecerea Testului (nota minima admisa la Proiect, 7);
 • feedbackul la training se ofera cel tarziu in ultima zi a celei de-a 5-a saptamani de la primirea accesului la materialele de training.

VALOAREA INVESTIȚIEI

Prețul cursului este de 480 lei si nu poarta TVA sau alte taxe. Acesta include:

 • 5 saptamani de acces la materialele de training;
 • Posibilitate de download a materialelor mentionate in capitolul CONTINUTUL PACHETULUI DE E-TRAINING;
 • 36 testari intermediare online;
 • Testare finala online (numar nelimitat de incercari);
 • Evaluarea Proiectului de absolvire / recomandari de imbunatatire + reevaluarea Proiectului;
 • Notarea dvs si emiterea Certificatului de participare;
 • Inscrierea( optionala) in Catalogul Absolventilor de Training Online publicat pe www.rauflorin.ro

TRAINER/AUTOR CURS

“Cred în HR ca mod de-a pune în valoare Oamenii şi Dorinţele lor în drumulcatre Rezultat. Cred în Dreptul Accesului Liber la Cunoaştere, motiv pentru care promovez din 2009 conceptul de HR Open Source prin site-ul care-mi poartă numele. Am ales o abordare apropiată de suflet, sugestivă, neconvenţională, care obligă la condensare şi presupune exerciţiul imaginaţiei cititorului. Cred în Mine, în Oameni, în Puterea Exemplului. Cred în Training ca opţiune pentru Dezvoltare. Cred în Viitor.”

Florin RĂU este trainer acreditat, colaborator Extreme Training si pasionat de HR, având o expertiză relevantă în domeniul Resurselor Umane  –  puteți consulta CV-ul în secțiunea Despre Noi/ Traineri

INSCRIERE, FACTURARE, PLATĂ, CONT DE TRAINING

Acest curs online vă este oferit de www.rauflorin.ro în parteneriat cu Extreme Training.

Pentru a vă înscrie si a beneficia de acest curs va trebui să parcurgeți acesti pasi simpli:

a) cititi cu atentie Termenii si Conditiile de Utilizare a Serviciilor de Training online – redati in sectiunea TERMENI SI CONDITII. In cazul in care SUNTETI DE ACORD cu acesti Termeni, urmati si ceilalti pasi pentru inscriere.  Daca NU agreati Termenii de Utilizare a Serviciilor de Training online, inscrierea NU este posibila, deci nu trebuie sa mai parcurgeti pasii urmatori. Continuarea procesului de înscriere semnifică în mod automat acceptarea Termenilor si Condițiilor.

b) Apasați pe butonul „Înscrie-te acum” si completați formularul cu datele dumneavoastră de participare/facturare.

De indată ce finalizati de introdus datele, primiti factura proforma pe adresa de e-mail comunicata de dvs. Intrucat factura este generata automat, este posibil ca unele servere sa considere e-mailul primit de la noi un SPAM, motiv pentru care va rugam sa verificati si folderul numit BULK sau SPAM in cazul in care nu gasiti factura proforma in INBOX.

c) Achitați integral factura proforma. Pentru achitarea facturii veți avea la dispoziție mai multe opțiuni:

– plătiți la orice sucursala Credit Europe Bank (este necesar să aveți asupra dumneavoastră buletinul si o copie a facturii proforme);

plătiți online prin homebanking;

– plătiți prin ordin de plata;

– platiti cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training din str. Dr. Ernest Juvara nr. 18;

d) Confirmati prin e-mail plata proformei la adresa [email protected]  (anexati dovada platii sub forma de atasament).

In cel mult o zi lucratoare de la transmiterea confirmarii platii, primiti pe e-mail datele de autentificare pentru cursul online: Utilizator si Parola, insotite de un link de acces. Factura fiscala urmeaza sa fi emisa si transmisa ulterior prin e-mail in momentul in care vom inregistra plata.

e) Accesati site-ul www.rauflorin.ro, folosind linkul de acces, autentificați-vă cu numele de utilizator si parola primite pe e-mail si începeți cursul. Contul dvs de training on-line pe www.rauflorin.ro este valabil 5 saptamani de la primirea accesului, timp in care trebuie sa finalizati acest training.

Pentru chestiunile legate de plata sau facturare ne puteti suna la telefon 031 425 25 34 sau ne puteti contacta la adresa de e-mail [email protected]. Pentru orice alta problema, va rugam sa il contactati pe D-l Florin Rau la adresa [email protected]

NOTA: Daca ati primit deja numele de utilizator si parola, puteti accesa si de aici trainingul online cu urmatorul link: http://www.rauflorin.ro/training-online-elaborarea-fisei-postului/

TERMENI Și CONDIȚII

Sectiunea cuprinde Termenii si Conditiile de Utilizare a Serviciilor de training online oferite de www.rauflorin.ro si Extreme Training – click aici.

ATENȚIE: Prin înscrierea la acest curs on-line sau prin achitarea taxei de participare declarați implicit ca ati citit, inteles si ca sunteți de acord cu termenii si condițiile de utilizare a serviciilor site-ului www. rauflorin.ro si a cursurilor online oferite de catre www.rauflorin.ro si Extreme Training. Acestea sunt disponibile prin click aici.

 

 

Rate this post
Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursuri București

Cursuri online

Cursuri Online/Live

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!