Pentru prima dată în România

KUTE BLACKSON

All Lights On | o experiență transformatoare

Joi, 26 martie 2015 București | h. 18.00

hotel Howard Johnson

Despre seminarul All Lights On

Acesta este un eveniment ce îți va transforma viața și în care vei descoperi secrete ce te vor ajuta să te oprești în a te mai sabota în drumul tău către succes. Vei face pași spre a-ți crea viața pe care o visezi și spre a dărui cadourile tale lumii.

Ai fost născut pe acest pământ să trăiești o viață extraordinară. Este scris în ADN-ul tău. Din păcate, foarte puțini oameni își trăiesc viața la adevăratul potențial. De ce se întâmpla acest lucru? Ce îi oprește? Cum îl poți debloca cu adevărat?

Informațiile și cărțile nu mai sunt de ajuns. Vine un moment în viață în care știi că a sosit și timpul tău. Este timpul în care a juca la nivel mic nu mai este o opțiune. A nu oferi cadourile tale lumii a devenit dureros. Știi că nu mai poți lăsa ca viața să treacă pe lângă tine.

Imaginează-ți pentru o clipă că ești cu adevărat liber de condiționările, poveștile și limitările din trecut... Ce ai face cu adevărat și ce ai crea? Nimeni din cei care au avut un impact important în această lume nu s-a mulțumit cu status quo-ul sau a lăsat circumstanțele să-l oprească.

Așadar, te invit să renunți la toate scuzele. Îți vor răpi visele. Mulți te vor crede "nebun", dar eu cred că adevărata "nebunie" este să trăiești o viață plină de mediocritate, urmând drumul altcuiva și jucând la nivel mic.

”În ultimii 10 ani am ajutat mii de oameni din întrega lume să treacă peste blocaje, să se transforme, să-și transceandă limitele și să aibă rezultate extraordinare în viață. Invită-ți toți prietenii și vino alături de mine pentru prima dată în București la All Lights On, o după-amiază ce-ți va oferi o experiență transformațională și îți va schimba viața!” - Kute Blackson

Este momentul sa STRĂLUCEȘTI!

Ce vei învăța la seminarul All Lights On?

 • Cum să descoperi blocajele ce te împiedică să ai succesul pe care ți-l dorești.
 • De ce te sabotezi pe tine însuți și cum să oprești acest lucru folosind o metodă ce s-a dovedit că funcționează.
 • Modul prin care, odată și pentru totdeauna, să te transformi și să depășești tiparele ce te limitează.
 • De ce majoritatea oamenilor rămân blocați și joacă la un nivel mic. (Și cum să treci peste frica de a trăi la cel mai înalt nivel al vieții tale.)
 • ADEVĂRATUL secret al cum să-ți manifești dorințele fără efort și să-ți duci viața la următorul nivel.
 • Până la sfârșitul acestei seri vei fi inspirat în a juca la nivel mare și a-ți trăi curajos visele. Viața ta nu va mai fi niciodată la fel. Fii pregătit!

Cine este KUTE BLACKSON?

kute (1)Kute Blackson este un vizionar unic în lume în domeniul potențialului uman. Spre deosebire de alții care doar promit oamenilor ajutorul în a "primi" ceea ce își doresc, munca de-o viață a lui Kute este în direcția descoperirii potențialului fiecăruia, a ceea ce pot oferi lumii, prin eliberarea a cine sunt cu adevărat. Focusul său este: Libertatea.

Kute este născut în Ghana. La vârsta de 8 ani, Kute a început să vorbească în fața a mii de oameni la biserica tatălui său. La 14 ani urma să preia conducerea organizației spirituale a tatălui său ce cuprindea peste 300 de biserici. La 18 ani a avut o serie de revelații ce l-au făcut să lase totul în urmă și să-și dedice întreaga viață descifrării a cine suntem noi cu adevărat, de ce suntem aici, pe acest pământ, ce ne face cu adevărat fericiți și cum putem atinge cel mai înalt nivel al existenței noastre accesând tot potențialul pe care îl avem la dispoziție.

Recunoscut la nivel mondial pentru rezultatele revoluționare pe care le facilitează, Kute este un leader și un speaker transformațional. Azi, mesajul său este transmis în cadrul întâlnirilor unu la unu, pe stadioane, la seminarii, traininguri sau conferințe. Prezentările sale sunt cunoscute în întreaga lume pentru atmosfera electrizantă pe care o creează. Kute lucrează de mai bine de 14 ani cu clienți din peste 20 de țări. Este aclamat la nivel mondial pentru experiențele unice, transformaționale pe care le facilitează, fiind considerat una dintre vocile de elita în domeniul transformațional și spiritual. Kute este o voce îndrăzneața a noii generații.

Înscriere

 • Pentru a vă înscrie gratuit la acest seminar, apăsați butonul Rezervă locul gratuit aici și completați formularul online cu datele solicitate.
 • Persoanele înscrise, care au furnizat date corecte în formularul de înscriere, vor primi un e-mail de confirmare (vă rugam să verificați atât folderul Inbox, cât și Bulk).

*Participarea este gratuită!
**Întrucât locurile sunt limitate, vor fi selectate primele persoane înscrise în listă!

Detalii administrative

 • Data

  26 martie 2015

 • Intervalul orar

  18.00-21.00

 • Locul desfășurării

  Hotel Howard Johnson, București (Calea Dorobanțulor, nr. 5-7)

 • Limba de livrare

  Engleză