International coach Federation
associate cerified Coach

Dan Lambescu

Eu am încredere că viața ta poate fi mult mai bună și că ai toate resursele necesare pentru a reuși! Tu ai?

dan lambesci coach

Dan Lambescu

associate cerified Coach

Coaching - Parteneriatul care îți schimbă viața

Descoperă, activează și pune în valoare potențialul tău uriaș!

Cum se poate maximiza potențialul tău?

  • Definește-ți misiunea în viață;
  • Conștientizează care sunt principalele tale valori, nevoi și aspirații;
  • Definește-ți, clarifică-ți și atinge obiectivele personale și profesionale;
  • Află care sunt blocajele tale și cum le poți depăși;
  • Îmbunătățește-ți modul de a gândi și capacitatea de concentrare.
  • Crește-ți încrederea în propriile forțe și în tine ca OM;
Procesul de coaching facilitează într-o manieră rapidă atingerea dezideratelor de mai sus.
coaching cu rezultate

Ce este Coachingul?

Coachingul este un parteneriat cu clienții într-un proces creativ de provocare a gândirii care îi inspiră să-și maximizeze potențialul personal și profesional (definiția International Coaching Federation).

Studii recente* arată eficiența și eficacitatea coachingului atât pentru companii cât și pentru persoane.

Astfel, 99% dintre beneficiarii individuali afirmă că au fost mulțumiți sau foarte mulțumiți de rezultatele avute în urma procesului, iar 96% ar repeta experiența.
86% dintre companii și-au recuperat cel puțin investiția.
47% dintre companii evaluează un ROI (Return On Investment) de până la 50 de ori mai mare decât investiția.

*The 2009 ICF Global Coaching Client Study, the 2010 ICF Global Consumer Awareness Study, and the 2012 ICF Global Coaching Study conducted independently by the International Survey Unit of PricewaterhouseCoopers.

Coachingul poate fi aplicat în mai multe domenii ce pot fi grupate în două mari categorii: Life Coaching și Business Coaching.

life coaching

Life Coaching

Beneficiile coaching-ului pentru viața personală sunt multiple: acesta stabilește echilibrul vieții, sprijinindu-te să iei inițiativă și să-ți îndeplinești obiectivele, te ajută să îți controlezi emoțiile, să-ți descoperi resursele și forța interioară de motivare. 

De asemenea, coaching-ul dezvoltă capacitatea de comunicare și te ajută să-ți găsești locul și să te bucuri de o viață mai satisfăcătoare.

executive coaching

Executive Coaching

Coaching-ul facilitează identificarea rezultatelor pe care vrei să le atingi, ce fel de lider îți dorești cu adevărat să fii, care este viziunea ce te motivează să acționezi diferit și care este nivelul de măiestrie personală pe care îți dorești să îl dobândești.

Astfel, coaching-ul îmbunătățește viața profesională individuală sau de echipă. Descoperă și fructifică potențialul membrilor organizației, identifică punctele forte ale organizației și oportunitățile de dezvoltare, crește capacitatea de analiză și ajută în construirea unei viziuni favorabile organizației pe termen lung.

Procesul de coaching în 3 pași simpli:

Dacă nu ești familiarizat cu conceptul de coaching, sau este pentru prima oară când iei contact cu acest instrument, iată despre ce e vorba:

1 hr

Conștientizare

Conștientizarea unor nevoi, dorințe sau aspirații care din diverse motive, cunoscute sau mai puțin cunoscute de tine, nu s-au îndeplinit până în prezent; sau poate nu știi cum să faci să ți le îndeplinești. Îți dai seama că ai nevoie de un ”antrenor” pentru a-ți îndeplini mai ușor obiectivele.

2 hr

Întâlnire strategică

Prima ședință – este o ședință strategică (extraordinară) în care stabilim regulile parteneriatului, îți răspund la orice nelămuriri, setăm obiectivele și indicatorii cheie, punem la punct modul în care se va desfășura procesul de coaching, metodele de intervenție și detaliile administrative (număr de ședințe, frecvența acestora, locație etc).

3 hr