logo extreme training
International coach Federation
associate cerified Coach
[maxmegamenu location=max_mega_menu_2]

Dan Lambescu

Eu am încredere că viața ta poate fi mult mai bună și că ai toate resursele necesare pentru a reuși! Tu ai?

dan lambesci coach

Dan Lambescu

associate cerified Coach

Coaching - Parteneriatul care îți schimbă viața

Descoperă, activează și pune în valoare potențialul tău uriaș!

Cum se poate maximiza potențialul tău?

Procesul de coaching facilitează într-o manieră rapidă atingerea dezideratelor de mai sus.
coaching cu rezultate

Ce este Coachingul?

Coachingul este un parteneriat cu clienții într-un proces creativ de provocare a gândirii care îi inspiră să-și maximizeze potențialul personal și profesional (definiția International Coaching Federation).

Studii recente* arată eficiența și eficacitatea coachingului atât pentru companii cât și pentru persoane.

Astfel, 99% dintre beneficiarii individuali afirmă că au fost mulțumiți sau foarte mulțumiți de rezultatele avute în urma procesului, iar 96% ar repeta experiența.
86% dintre companii și-au recuperat cel puțin investiția.
47% dintre companii evaluează un ROI (Return On Investment) de până la 50 de ori mai mare decât investiția.

*The 2009 ICF Global Coaching Client Study, the 2010 ICF Global Consumer Awareness Study, and the 2012 ICF Global Coaching Study conducted independently by the International Survey Unit of PricewaterhouseCoopers.

Coachingul poate fi aplicat în mai multe domenii ce pot fi grupate în două mari categorii: Life Coaching și Business Coaching.

life coaching

Life Coaching

Beneficiile coaching-ului pentru viața personală sunt multiple: acesta stabilește echilibrul vieții, sprijinindu-te să iei inițiativă și să-ți îndeplinești obiectivele, te ajută să îți controlezi emoțiile, să-ți descoperi resursele și forța interioară de motivare. 

De asemenea, coaching-ul dezvoltă capacitatea de comunicare și te ajută să-ți găsești locul și să te bucuri de o viață mai satisfăcătoare.

executive coaching

Executive Coaching

Coaching-ul facilitează identificarea rezultatelor pe care vrei să le atingi, ce fel de lider îți dorești cu adevărat să fii, care este viziunea ce te motivează să acționezi diferit și care este nivelul de măiestrie personală pe care îți dorești să îl dobândești.

Astfel, coaching-ul îmbunătățește viața profesională individuală sau de echipă. Descoperă și fructifică potențialul membrilor organizației, identifică punctele forte ale organizației și oportunitățile de dezvoltare, crește capacitatea de analiză și ajută în construirea unei viziuni favorabile organizației pe termen lung.

Procesul de coaching în 3 pași simpli:

Dacă nu ești familiarizat cu conceptul de coaching, sau este pentru prima oară când iei contact cu acest instrument, iată despre ce e vorba:

1 hr

Conștientizare

Conștientizarea unor nevoi, dorințe sau aspirații care din diverse motive, cunoscute sau mai puțin cunoscute de tine, nu s-au îndeplinit până în prezent; sau poate nu știi cum să faci să ți le îndeplinești. Îți dai seama că ai nevoie de un ”antrenor” pentru a-ți îndeplini mai ușor obiectivele.

2 hr

Întâlnire strategică

Prima ședință – este o ședință strategică (extraordinară) în care stabilim regulile parteneriatului, îți răspund la orice nelămuriri, setăm obiectivele și indicatorii cheie, punem la punct modul în care se va desfășura procesul de coaching, metodele de intervenție și detaliile administrative (număr de ședințe, frecvența acestora, locație etc).

3 hr

Atingerea scopului

Ședințele următoare – sunt numite și sesiuni ordinare. Începem să lucrăm pe diverse provocări, oportunități, situații concrete de viață, legate de nevoia, dorința sau aspirația ta. Fiecare ședință va avea un obiectiv concret care să te aducă mai aproape de scopul tău.

dan lambesci coach

dr. Dan Lambescu

Activează din anul 2006 ca asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, iar în anul 2015 obține titlul de doctor în medicină.

Pe parcursul carierei universitare a fost implicat în managementul proiectelor din domeniul sănătății și nu numai, a căror valoare cumulată depășesc 20 de milioane de euro, fiind în prezent cooptat în corpul experților evaluatori de proiecte al Comisiei Europene.

Fiind pasionat de tot ceea ce presupune activități educaționale atât formale cât și non-formale, din anul 2007 devine trainer partener în cadrul companiei Extreme Training, susținând în peste 10 ani de activitate training-uri la care au participat mai mult de 1000 de persoane. După 10 ani de practică în domeniul programării neuro lingvistice, în anul 2015 obține titlul de NLP Trainer (titlu acordat de către American Union of NLP).

În fiecare sesiune de formare mobilizează participanții să pună în aplicare în viața de zi cu zi instrumentele și tehnicile asimilate, acesta fiind de altfel dezideratul său principal în activitatea de training.

Crezând în potențialul personal și profesional al oamenilor și de modul în care acesta poate fi pus în valoare, din anul 2016 își lărgește domeniul de activitate, devenind executive și life coach profesionist, având până în prezent peste 200 de ore de coaching acumulate.

Educație și formări dr. Dan Lambescu (ACC)
Domenii de expertiză Dan Lambescu
training

Training

leadership, dezvoltare personală, comunicare, management de proiect, negociere, formare de formator.

Life Coaching

stil de viață sănătos, comunicare, schimbarea perspectivei asupra vieții și asupra mediului înconjurător, focusarea pe soluții, spargerea tiparelor limitative, dezvoltarea gândirii creative, creșterea încrederii în sine, a motivației și a capacității de concentrare.

business coaching

Executive Coaching

leadership, setare de obiective, dezvoltarea viziunii în business, management de proiect, comunicare organizațională, dezvoltare antreprenorială, planificare strategică.

”Coachingul face acum parte din dezvoltarea executivilor de elită și a generației viitoare de talente din IBM, Motorola, J.P. Morgan, Chase, și Hewlet Packard. Aceste companii le oferă discret celor cu cele mai bune perspective ceea ce atleții au de multă vreme: un consilier de încredere, care să-i ajute să-și atingă țelurile!”

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

INFORMAȚII ADMINISTRATIVE COACHING

Mai jos, veți găsi informații despre: program, locul desfășurării, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru sesiunile de coaching.

1

Rezervă loc

Primul lucru pe care poți să-l faci acum este să-ți rezervi un loc. Apasă butonul rezervă-ți loc

2

Programare

Imediat ce ai achitat taxa  de participare Dan te va contacta pentru a fixa de comun acord data la care are loc prima sesiune strategică de coaching

3

Desfășurarea sesiunilor

Sesiunile vor avea loc online sau offline, iar cu fiecare sesiune vei fi mai aproape de țelul tău și vei elimina din ce în ce mai multe blocaje

Program desfășurare

Program desfășurare Sesiuni Coaching

Locul desfășurării

ÎN București sau pe SKYPE

Locul desfășurării sesiunilor de coaching

Înscriere

Rezervare Sesiune Coaching

Rezervarea unui loc  la sesiunile de coaching se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmați pașii.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. numărul de sesiuni dorite, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/, inclusiv adresă, email și CNP

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată sesiuni de coaching

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății.  Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs, sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!