• curs Mindfulness - BUCUREȘTI
curs mindfulness

Curs Mindfulness pe înțelesul tuturor

Dacă ne gândim la un curs mindfulness, putem începe de la citatul lui Alan Watts spunea că „Arta de a trăi… nu înseamnă nici să te laşi dus de curent fără vreo grijă, nici să te agăți temător de trecut. Arta de a trăi constă în a fi sensibil în fiecare clipă, în a o vedea drept nouă şi unică întru totul, şi în a avea o minte deschisă şi receptivă pe de-a întregul.”

Din păcate, timpul nu are răbdare cu noi. Mereu alergăm către viitor, viitor care ne asaltează cu termene limită, cu proiecte noi, o casă nouă, serviciu nou etc. Nu avem timp să ne gândim la noi, să ne oferim timp de calitate cu noi, dar… viața ne oferă pauze pe care nu le dorim: pierderi, boli, despărțiri. Ne simțim pierduți și ne întrebăm de ce eu?

Este acest curs Mindfulness pentru tine?

Îți aduci aminte când ai avut ultima dată senzația că gândurile ți se învârtesc în cap ca un carusel și îți este imposibil să iei o decizie simplă? Probabil ai încercat să lupți cu gândurile, cu sentimentele ce te asaltau ca o haită de lupi flămânzi și ai reușit cumva să le reduci la tăcere… dar energia te-a părăsit și ai ramas obosit/ă, sleit de putere. Noaptea este un sfetnic bun, ți-ai spus și ai încercat să te culci pe gânduri în speranța că le vei exila în somn, dar ele, gândurile, au refuzat să plece până spre dimineață.

A doua zi, ai avut o altă problemă. Trebuia să fii alert și treaz, dar oboseala goanei printre gânduri stătea agățată de pleoapele tale și te împiedica să fii prezent în activitățile de peste zi.

Dacă toate acestea îți sunt familiare, acesta este un curs pentru tine, un curs care să te învețe cum să regăsești energia și liniștea.

Ce este mindfulness (pe scurt)?

Tehnicile mindfulness te vor învăța cum să ieși din viața pe repede înainte și te vor transforma dintr-un martor al vieții tale în regizorul vieții tale.

Mindfulness nu este o teorie frumoasă despre fericire. Este o practică, un mod de lucru cu tine însuți. Desi are rădăcini în practicile de meditație budistă, nu este o practică ezoterică. Beneficiile mindfulness sunt susținute de cercetări științifice serioase din domeniul neurologiei și psihologiei. Ca orice practică, este nevoie de un fundament pe care să clădești succesul viitor.

Detalii Administrative CURS Mindfulness

Durată curs

1 zi (9.00-17.00)

Dată desfășurare

Grupă în formare

Cursul de mindfulness se organizează și în Cluj și în Iași.  

Localitate desfășurare

București

Certificare Curs

Extreme Training

Valoare investiție

250 lei (prețul redus este redus de la 390 lei la 250)

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Marius Dumitrenco Keller

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

contact cursuri extreme training
ce vei invata curs mindfulness