Imposibilul Devine Posibil

Credem doar în rezultate măsurabile

Există sute de motive pentru care companii și oameni au ales Extreme Training.

1
echipă

Peste 40 de experți pasionați împreună cu personalul administrativ dedicat fac ca imposibilul să devină posibil. 

ani experiență

Din 2005 sprijinim oameni și companii să performeze și să genereze rezultate remarcabile.

companii

Peste 1000 companii ne-au oferit încredere și au ales Extreme Training pentru servicii personalizate sau cursuri open.

cursanți

Extreme Training a instruit până în acest moment zecii de mii de oameni.

Extreme Training este o companie de training cu capital românesc, născută și dezvoltată din pasiune. Pasiune pentru oameni și pentru companii, pasiune pentru dezvoltarea lor. De la înființare, din 2005, Extreme Training a livrat mii de cursuri pentru zeci de mii de cursanți. Și, de fiecare dată, trainerii noștri au fost motivati de dorința de a aduce plus de valoare participanților și companiilor, de a le transmite acestora nu numai cunoștințe, ci și de a le insufla o anumită atitudine.

Și aceasta pentru că noi știm că imposibil este nimic mai mult decât un cuvânt care ne limitează viziunea. Și astfel, ne-am asumat, zi de zi, curs de curs, misiunea de a le demonstra clienților noștri că, dacă ai strategia potrivită, dacă ai instrumentele potrivite și pe cineva să ți le ofere, imposibilul devine posibil.

Cum Îți putem fii de folos?

Vii tu la noi sau venim noi la tine!

training
training

Cursuri Deschise

Aproape 100 de cursuri sunt fixate în agenda de traininguri. Aceste traininguri sunt destinate atât persoanelor fizice cât și juridice și au loc în următoarele orașe: București, Brașov, Constanța, Iași și Timișoara.

cursuri companii

Programe pentru companii

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii: Vânzări, Management, Eficientizare, Resurse Umane, Legislație, Eficientizare și Well-Beeing.

Fă cunoștință cu o parte dintre Clienții noștrii

Ei cred în noi