Caută
Close this search box.
curs vanzari personalizat

Descriere sumară curs Vânzări

cursul se organizează personalizat la cererea companiilor pentru grupe mai mari de 6 Persoane.

Dacă aveți un număr mai mic de 6 participanți vă sfătuim să accesați cursul de vânzări în regim open: Detalii prin click aici!

Acesta este un curs practic, interactiv, cu soluții concrete la probleme, profesionist, rezultate cuantificabile într-o rată crescută a profitului.

Vânzarea în vremurile actuale se face diferit. Multe dintre vechile tehnici nu mai funcționează, acum vânzarea este știința în care îi permiți clientului să cumpere.

Obiective curs vânzări

Personalizare curs vânzări

Mai jos aveți descrisă o tematică a cursului de vânzări cu valoare exemplificativă, pentru a avea o viziune asupra unui curs de vânzări. Dincolo de faptul că putem introduce noi puncte sau putem scoate altele, că putem insista mai puțin pe unele puncte, mai mult pe altele, personalizarea cursului este importantă.

Acesta este și beneficiul major al unui curs personalizat pentru că se va potrivi cu nevoile şi cu tipul companiei dumneavoastră. Astfel cursul de vânzări se va personaliza în funcție de domeniul de activitate, de tipul de clienți cu care lucrați, de felul în care se face vânzarea și de nivelul participanților.

Domeniul de activitate?

Fiecare domeniu are particularitățile lui, prin urmare acest curs de vânzări va fi personalizat în funcție de domeniul de activitate al companiei dumneavoastră.

B2B sau B2C?

Din experiența noastră, în livrarea unui curs personalizat este important cine sunt clienții companiei. Extreme Training are capacitatea de a livra ambele tipuri de programe, fie separat, fie în combinație, punctând diferențele B2B - B2C.

La telefon sau față în față?

Cursul de vânzări poate fi adaptat vânzărilor telefonice sau vânzărilor faţă în față, sau cum este cazul în multe situații putem mixa cele două feluri de a vinde.

Nivel dificultate?

În funcție de nivelul echipei de vânzări cursul poate avea o abordare accesibilă începătorilor, o abordare intermediară sau o abordare avansată.

Agenda Curs Vânzări

SeSIUNEa 1

Planificarea activității de vânzare

SeSIUNEa 2

Pregătirea vânzării

SeSIUNEa 3

Deschiderea unei întâlniri de vânzare/ telefon de vânzare

SeSIUNEa 4

Descoperirea nevoilor reale ale clientului

SeSIUNEa 5

Gestionarea conversației de vânzări

SeSIUNEa 6

Contracararea obiecțiilor

SeSIUNEa 7

Închiderea vânzării

SeSIUNEa 8

Servicii post vânzare

SeSIUNEa 9

Pâlnia vânzărilor

SeSIUNEa 10

Prospectarea în vânzări

SeSIUNEa 11

Eficiența în vânzări

Business Game

SAFARI PARK

În măsura în care vi se pare potrivit pentru compania dvs., vă propunem jocul licențiat “Safari Park”.

Jocul propus permite participanților să învețe toate elementele procesului de vânzări și să-şi pună în practică abilitățile dobândite. Acest joc unic de vânzări formează cumpărători și vânzători pentru lumea reală a vânzărilor.
Jocul Safari Park Sales Challenge este activitatea ideală pentru un curs de formare în vânzări, seminar sau conferință, pentru orice nivel de pregătire, pentru că atinge următoarele puncte.

Loc desfășurare training vânzări

Acest curs se desfășoară la sediul companiilor sau într-o locație aleasă de acestea

Durată training vânzări

5 zile (8h/zi) este durata standard, însă în funcție de nevoile identificate și de dorințele dumneavoastră putem mări sau micșora această durată.

Modalitate desfășurare

La solicitarea companiilor la o dată stabilită de comun acord

Număr participanți în grupă

Minim 6 Participanți - Maxim 12 Participanți/grupă

Dacă aveți un număr mai mic de 6 participanți vă sfătuim să accesați cursul de vânzări în regim open: Detalii prin click aici!

Tematica propusă

Tematica propusă mai sus este orientativă. În funcție de nevoile companiei, se personalizează tematica, se adaugă noi puncte sau se elimină din cele propuse. De asemenea cursul se calibrează pe durata dorită de dumneavoastră.

Solicitare Ofertă

Dacă doriți ca acest training să fie organizat în compania dumneavoastră sunați la 0737 499 499 sau trimiteți o solicitare la adresa corporate@traininguri.ro

Detalii Administrative Training Vânzări

Până acum peste 1000 de companii au acordat încredere Extreme Training

A nu cunoaște cum să vinzi nu mai este o opțiune

Nu mai este o opțiune, cunoașterea de vânzări, a tehnicilor de închidere sau măiestria prezentării unui produs.

Când devine opțional a cunoaște sau nu aceste lucruri, un singur lucru să nu te mire: clienții nu vor cumpăra de la compania ta, vor cumpăra de la concurență.

 Mai devreme sau mai târziu clienții cumpără. 
Singura întrebare este de unde?

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare și Well Being .

Cursul de Vânzări sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

1 thought on “Curs vanzari Personalizat pentru companii (B2B, B2C)”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!