Caută
Close this search box.

IN HOUSE TRAINING

Sprijinim companiile să genereze rezultate

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în creșterea afacerilor intrevenind pe trei direcții: Training, coaching Consultanță

training coaching coansultanta

Domenii în care generăm rezultate

Extreme Training Oferă cursuri inhouse și soluții complete și customizate în următoarele domenii principale:

Management

Soluțiile de management propuse de Extreme Training, conduc la îmbunătățirea performanței organizaționale fie că vorbim de coaching, time management, de dezvoltare managerială, leadership, managementul schimbărilor , comunicarea în echipă sau conducerea echipelor.

Vânzări

Vânzările sunt oxigenul oricărei organizații care dorește să-și vândă produsele sau serviciile.

Acțiunile propuse de Extreme Training duc la creșterea vânzărilor fie că vorbim de consultanță în marketing, de instruirea forței de vânzări sau asistență dedicată.

Eficientizare

În orice organizație este loc de mai bine. Proiectele de optimizare propuse de Extreme Training vizează un singur lucru: eficientizarea proceselor astfel încât produsul final/serviciul oferit de companie să fie livrat la timp, respectând standardele de calitate cerute, la un cost cât mai mic. Chiar putem face acest lucru!

Well-Being

Noi știm că orice companie este interesată de cum se schimbă marja de profit sau profitul dacă lucrează cu noi. Noi suntem de acord și ne angajăm în proiecte serioase în acest sens. Înțelegem că sănătatea financiară a companiilor este importantă. În același timp suntem preocupați și de om, de starea lui de bine, de dezvoltarea lui și de autoîmplinirea sa.

Soft Skills

Într-o companie, uneori, apar nevoi specifice de instruire cum ar fi: Public Speaking, Training for Trainers, Comunicare, persuasiune, etc. Suntem pregătiți pentru a răspunde în mod punctul pe toată gama cursurilor de soft skills.

Hard skills

Nimic nu poate fi mai frustrant într-o companie decât lucruri precum: un angajat să nu știe să folosească Excelul atunci când are nevoie, să nu știe să facă o achiziție publică dacă este cazul, etc.  Lipsa unor competențe specifice se transformă în risipă și pierderi pentru companii.

Domenii cheie

Definim standarde și le depășim

Fie că ai nevoie de un program foarte complex la nivel de companie cu zeci, sute sau mii de angajați, fie că dorești un proiect punctual, Extreme Training are capacitatea și posibilitatea de a veni în întâmpinarea nevoilor de business de la programe simple la programe complexe.

rezultate durabile

Programe Dedicate

De asemenea, în funcție de nevoile companiei putem implementa programe dedicate și customizate 100%, în funcție de obiectivele companiei.
program customer experience
accelerated business result
program management academy
accelerated learning
competitive management
employee engagement
accelerated sales

Cum anume acționeză Extreme Training?

Instrumentele de intervenție în organizații, aflate în aria de expertiză a Extreme Training, sunt următoarele:

Fă cunoștință cu o parte dintre Clienții noștrii

Ei cred în noi

Contactează-ne

Pentru programele personalizate contactează-ne la adresa de email business@traininguri.ro
sau 0737 499 499

Pentru a te înscrie la cursurile deschise,

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!