Caută
Close this search box.

FAQ – intrebari frecvente

Intrebari frecvente primite de la beneficiarii serviciilor oferite de Extreme Training! Daca ai o intrebare careia nu-i gasesti raspunsul mai jos, scrie-ne pe adresa secretariat@traininguri.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!

1. Intrebari legate de terminologie
2. Intrebari generale legate de training, adresate noua atat de catre persoane fizice cat si de catre companii
3. Intrebari adresate de catre companii
4. Intrebari legate de inscriere
5. Intrebari legate de plata facturii
6. Intrebari legate de factura fiscala
7. Intrebari legate de modificari aparute dupa achitarea taxei de participare
8. Intrebari legate de confidentialitate
9. Intrebari despre relatia cu Extreme Training
10. intrebări legate de garantat 100%

1.Intrebari legate de terminologie

I: Ce inseamna curs deschis (curs open)?
R: Cursurile deschise sunt destinate atat persoanelor fizice cat si companiilor. Ele pot fi accesate individual sau prin intermediul unei companii. In functie de tematica trainingului, participantii sunt din domenii diferite, ceea ce permite tododata si o interactiune cu un alt domeniu/ mediu decat acela cu care participantul este familiarizat.
Cursurile deschise sunt afisate pe www.traininguri.ro. Te poti decide sa participi, iar inscrierea se poate face chiar acum, online, pe www.traininguri.ro

I: Ce inseamna curs inchis?
R: Cursul inchis se adreseaza numai angajatilor unei singure companii. Acesta se face la cererea companiei si se personalizeaza in functie de domeniul de activitate, de nevoile de dezvoltare ale angajatilor si, totodata, in functie de obiectivele companiei. Sunt companii care au inteles ca perfectionarea angajatilor reprezinta o investitie sigura, crescand in acest fel si competitivitatea companiei. Livram training pentru asemenea companii.

2. Intrebari generale legate de training

I: Se emite vreun certificat la sfarsitul cursului? Ce valoare are acesta?
R: La sfarsitul trainingului vei primi Certificat de Participare. O diploma, in mediul privat, demonstreaza INTENTIONALITATEA ta de a te perfectiona din punct de vedere profesional si personal. Diploma nu certifica nici ca stii, dar nici ca nu stii. In mediul public, participarea ta la trainingurile Extreme Training este de regula punctata la activitati extracurriculare sau la programe de pregatire prestate de alti furnizori, cum numesc ei. Trainerii nostri sunt autorizati sa presteze aceasta meserie de catre MMSSF si MECTS prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).  In concluzie, diplomele nu intra sub incidenta Clasificarilor ocupationale (COR), respectiv ANC, ele avand valoare juridica, atestand participarea dumneavoastra la trainingul respectiv.

I: Care este tariful de participare la un training deschis?
R: Fiecare training are un pret prestabilit, pe care il poti afla odata ce intri pe pagina de prezentare a cursului la care doresti sa participi! Pretul variaza in functie de training, de locatie si de promotiile derulate de Extreme Training! Daca esti companie si doresti un training personalizat, trimite-ne o cerere si-ti vom face un tarif pentru intregul grup!

I: De ce discounturi pot beneficia?
R: Discounturile acordate pot varia in functie de numarul de cursuri la care doresti sa participi si de numarul de persoane care acceseaza impreuna cu tine trainingurile. De regula oferim un discount de 100 de lei per curs, pentru achizitionarea a cel putin doua cursuri si un discount de 100 de lei per persoana pentru inscrierea a cel putin doua persoane. Clienti ivechi primesc de asemenea un discount. Aceste trei discounturi nu se cumuleaza, insa se adauga ofertelor comerciale afisate pe site pentru inscrierea timpurie.

I: Unde au loc trainingurile?
R: Trainingurile deschise, in functie de orasul desfasurarii, se tin intr-o locatie ce este specificata in pagina de prezentare a fiecarui training, iar trainingurile inchise au loc la sediul companiei care acceseaza programul de training sau intr-un alt loc stabilit de comun acord.

I: De unde aflu la ce data se desfasoara un anumit training?
R: Inscrie-te la newsletter-ul nostru si te vom informa periodic cu privire la programele noastre de training sau viziteaza-ne, de fiecare data cand ai nevoie de informatii, pe site-ul www.traininguri.ro! Daca te-ai inscris la un training si nu mai stii data exacta, poti vedea data specificata in factura proforma pe care ai primit-o pe e-mail sau pe pagina de prezentare, prin click pe trainingul la care te-ai inscris.

I: Cine sunt trainerii care sustin cursurile?
R: Fiecare curs este sustinut de un trainer acreditat. Trainerul care sustine un anumit curs este specificat pe pagina de prezentare a cursului respectiv (de regula in josul paginii), iar prin click pe numele lui poti vizualiza CV-ul acestuia. Te poti informa cu privire la traineri in general, accesand sectiunea Despre noi/ Traineri. Trainerii sunt acei oameni care fac cu pasiune ceea ce fac, pentru tine.

I: Cati participanti sunt intr-o grupa de training?
R: Intr-o grupa de training sunt maxim 24 de cursanti si minim 8, numarul optim situandu-se, in functie de curs, undeva intre aceste valori.

I: Ce posibilitate exista ca trainingul la care m-am inscris sa nu se mai tina sau sa se amane?
R: In caz de forta majora, independent de vointa noastra, exista posibilitatea ca data desfasurarii unui anumit training sa se amane! Vei fi informat in timp util despre orice modificare care intervine. In Termeni si conditii capitolul B, vei gasi mai multe detalii despre acest lucru.

I: La ce ora incep trainingurile si in ce zile?
R: De regula, ora inceperii trainingului este afisata pe site pentru fiecare dintre trainingurile sustinute de Extreme Training. Dand click pe cursul la care te-ai inscris sau la care doresti sa te inscrii, vei afla programul, orarul, inclusiv zilele de desfasurare. Vei fi inca o data informat despre ora inceperii trainingului la care doresti sa participi printr-un e-mail ce-l vei primi imediat dupa achitarea taxei de participare. Prin acest e-mail iti vom confirma atat ca in momentul respectiv figurezi cu taxa de participare platita, cat si alte informatii, respectiv ora inceperii trainingului, programul per ansamblu cat si locatia exacta a desfasurarii.

I: Care este metoda de lucru a Extreme Training?
R: – Accentul se pune pe a invata cum sa aplici in practica cunostintele asimilate, si nu doar pe preluare de informatii;
– Trainingul NU este pur si simplu un transfer sau o transmitere de informatii de la formator la participant;
– Participantul trebuie sa fie activ (nu pasiv);
– Practicam comunicarea bidirectionala (trainer<=> participanti);
– Stimulam interactivitatea (uneori necesita consum psihic);
– Fiecare individ isi poate aduce contributia la grup prin cunostintele sale;
– Baza teoretica a unui training contine un volum mediu de cunostinte, aproximativ 30%, restul de 70% fiind aplicatii practice;
– Accentul se pune pe dezvoltarea abilitatilor legate de tematica in discutie;
– Se doreste constientizarea de catre participanti a aspectelor relevante pentru tematica in discutie;
– Oferim un incubator de testare si exersare a informatiilor prezentate.
– Participantul are acces la un volum mic de informatie teoretica in stare bruta, in mare parte trainingul fiind bazat pe aplicatii practice, pentru mai multa informatie bruta recomandandu-se bibliografie.

3. Intrebari puse de companii

I: Sunt companie si as vrea sa stiu cati angajati pot trimite la un training deschis, unde vor fi si alti cursanti de la alte companii?
R: Puteti trimite la training angajati in limita numarului de locuri disponibile in acel moment, insa nu mai mult de 12 angajati. Daca doriti sa pregatiti mai multi angajati, va recomandam un training personalizat pentru companie.

I: Daca sunt companie si doresc un curs la sediul companiei, cat costa si cum procedez?
R: Este foarte frumos ca iti doresti acest lucru, intrucat este posibil. Ne contactezi si impreuna construim un program de training personalizat, centrat pe nevoile tale concrete. In functie de durata programului si de numarul de participanti, va vom face o oferta de pret, calibrata totodata si pe ce buget sunteti dispusi sa alocati investitiei in oameni. Contacteaza-ne acum!

I: Se tin cursuri si in alte orase, in afara celor mentionate pe site (Bucuresti, Cluj, Brasov, Ploiesti, Iasi si Timisoara)?
R: Suntem o echipa flexibila. Ne planificam extinderea si in alte orase si suntem mereu deschisi sa aflam astfel de oportunitati. Daca esti companie si doresti un training pentru compania ta, venim insa la tine. Contacteaza-ne si spune-ne ce doresti!

4. Intrebari legate de inscrierea la cursurile deschise!

I: Cum ma inscriu pentru a participa la un training?
R: Pentru a te inscrie la un training, dai click pe trainingul pe care vrei sa-l accesezi apoi dai click pe butonul �Inscrie-te acum!� Urmeaza apoi indicatiile, este destul de simplu! Am ales formula de inregistrare in prealabil (posibila optional cand soliciti emiterea de factura) din urmatoarele motive:
1. Sugestiile venite de la utilizatorii actuali.
2. Inregistararea se face numai o singura data, iar datele vor fi memorate pentru o viitoare inscriere.
3. Se proceseaza automat inscrierea dumneavoastra (primesti in cateva secunde factura pe e-mail).
4. Ai acces la toate documentele si sectiunile de pe site.
5. Primim un numar foarte mare de inscrieri, iar procesarea datelor este mai sigura in acest fel.
6. Te poti inscrie la mai multe traininguri (completezi datele o singura data).
7. Ai optiunea de abonare gratuitala la Newsletterul bilunar.

I: Intampin dificultati in completarea formularului de aplicare. Ce fac?
R: Te rugam sa ne anunti daca intampini dificultati tehnice si vom remedia acest aspect in cel mai scurt timp. Ne poti scrie la secretariat@traininguri.ro sau ne poti suna la 0314 25 25 34.

I: M-am inscris la un training si nu am primit factura proforma pe e-mail! Ce fac?
R: Daca te-ai inscris la unul dintre trainingurile furnizate de catre ExtremeTraining si nu ai primit factura proforma, anunta-ne prin intermediul unui e-mail sau suna-ne si imediat iti vom retransmite factura proforma. O posibila cauza, poate fi o eroare IT sau faptul ca e-mail-ul catre tine s-a dus in Bulk sau Spam.

5. Intrebari legate de plata Facturii Proforme

I: In cat timp de la emiterea facturii proforme pot plati?
R: Taxa de participare trebuie sa fie platita in termenul mentionat pe website in pagina cursului achizitionat sau, daca nu este mentionat nici un termen pe website la pagina cursului, in decursul a 7 zile calendaristice de la data emiterii facturii proforme sau pana la data inceperii cursului.

I: Cum pot achita factura proforma?
R: Plata poate fi efectuata in mai multe moduri:
a) prin virament bancar – la orice sucursala Credit Europe Bank din Bucuresti sau din tara. Mergeti la orice Sucursala Credit Europe Bank, cu factura printata, cu banii si buletinul de identitate.
b) prin virament bancar – direct din contul curent pentru persoanele care dispun de servicii de homebanking/internetbanking.
c) Cu cardul de credit/debit la POS-ul de la sediul Extreme Training.
d) Cu Card Avantaj la POS-ul de la sediul Extreme Training.
e) Numerar, la sediul Extreme Training.
Este posibila si plata direct cu cardul pe site-ul www.traininguri.ro, in momentul realizarii inscrierii, aceasta fiind insa supusa unor termeni si conditii specifice detaliate in capitolul M al Termenilor si conditiilor.

I: Pot solicita o amanare a termenului de plata prevazut in factura proforma?
R: Poti cere amanarea termenului de plata, solicitandu-ne aceasta in scris prin intermediul unui e-mail, mentionandu-ne: cine sunteti, la ce training v-ati inscris si pana la ce data doriti amanarea platii.

I: Am platit, dar nu stiu daca au ajuns banii la dumneavoastra.
R: Imediat ce achiti taxa de participare, noi iti trimitem un mail de confirmare. Acest e-mail va ajunge la tine intr-un interval de 3-5 zile de la data efectuarii platii.

I: Pe langa taxa de participare, trebuie sa mai platesc ceva?
R: Taxa de participare include: activitatea de training, fisele de lucru, certificat de participare pentru fiecare participant, foi flipchart, coli si markere, ecusoane pentru participanti, un coffee-break pe zi. Taxa de participare nu include transportul, masa sau cazarea participantilor, acestea fiind asigurate de participanti conform nevoilor si bugetului propriu. Putem acorda insa suport la cerere. Raspunsul, in concluzie este clar: nu vei mai achita nimic in plus.

6. Intrebari legate de Factura Fiscala

I: Cand mi se inmaneaza factura fiscala?
R: Factura fiscala se inmaneaza de obicei in ziua desfasurarii trainingului. Daca doriti eliberarea acesteia inainte de ziua trainingului, ne puteti solicita aceasta prin intermediul e-mail-ului sau telefonic si v-o putem transmite prin posta (in acest caz, taxele sunt suportate de noi) sau prin curierat (printr-un curier indicat de dumneavoastra, cu plata la destinatar). Termenul la care este emisa factura Fiscala de catre Extreme Training este de 5 zile lucratoare de la inregistrarea platii din partea ta.

7. Intrebari legate de modificari aparute dupa achitarea taxei de participare

I : Ce se intampla daca ma inscriu la un curs, platesc, dar nu mai pot participa?
R: In cazul extrem, in care ai achitat taxa de participare (fie integral fie partial) si din motive obiective nu mai poti participa la acel curs, poti solicita returnarea sumelor platite in urmatorele conditii: Poti solicita returnare integrala a sumelor achitate daca anuntarea renuntarii se face cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii crsului, poti solicita returnarea a 50% din suma achitata daca renuntarea este anuntata cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii cursului. Daca renuntarea este anuntata cu mai putin de 7 zile inainte de inceperea cursului, Extreme Training nu va returna sumele platite si nu va reprograma participarea la curs. Detalii complete in sectiunea Termeni si conditii.

I: Poate sa participe altcineva in locul meu la trainingul la care tocmai am achitat taxa de participare?
R: Poti sa acorzi dreptul de a participa la training unei alte persoane, important fiind sa ne informezi din timp despre aceasta si sa ne transmiti datele de contact de care avem nevoie ale persoanei respective (nume, prenume, adresa de e-mail, CNP, numar de telefon). Aceste solicitari pot fi facute prin e-mail cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea cursului.

I: Daca platesc taxa de participare pentru un curs, dar pe parcurs imi dau seama ca doresc sa particip la un alt curs, care consider ca mi se potriveste mai bine, ce pot face?
R: In situatia in care vrei sa vii la un alt training decat la cel pentru care ai achitat taxa de participare, este necesar sa ne anunti in timp util si, in limita locurilor disponibile, se face transferul. Acest lucru este posibil si presupune renuntarea la primul curs (in conditiile enuntate mai sus) si inscrierea la unul nou. In cazul in care cursul nou este mai scump, va fi necesara plata unei diferente. In cazul in care cursul nou are un pret mai mic, diferenta nu se returneaza.

8. Intrebari legate de confidentialitate

I: Pentru ce se cere CNP-ul atunci cand ma inscriu la curs?
R: La sfarsitul trainingului la care particip, ti se va inmana un certificat de participare nominal sau diploma absolvire,  acestea continand CNP-ul. Extreme Training este autorizat conform legii pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si se va comporta ca atare.

I: Sunt protejate datele pe care vi le furnizez?
R: Datele pe care ni le furnizezi sunt folosite in sistem inchis.Singura persoana din exterior care va avea acces la vreo informatie cu caracter personal vei fi chiar tu, atunci cand vei primi certificatul de participare care contine CNP-ul si numele tau. Mai multe despre politica de confidentialitate gasesti in termenii si conditiile de utilizare a site-ului si a serviciilor Extreme Training.

9. Intrebari despre relatia cu Extreme Training

I: Avand in vedere ca nu se incheie un contract de prestari servicii pentru trainingurile deschise, care sunt drepturile si obligatiile partilor?
R: Relatia juridica dintre Extreme Training si utilizatorii sau beneficiarii serviciilor este guvernata de Termenii si Conditiile care se afla in josul paginii www.traininguri.ro. Totodata, prin folosirea site-ului si a serviciilor Extreme Training, dumneavoastra ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu acestea. Pentru cursurile destinate companiilor sau pentru companiile care doresc incheierea unui contract de prestari servicii, acest lucru este posibil, trebuie doar sa ne spuneti.

I: Cum pot face parte din echipa Extreme Training, ca trainer sau colaborator?
R: Daca doresti sa faci cariera in training, sau daca doresti sa devii colaborator al Extreme Training in vederea atragerii de noi clienti, asteptam o propunere din partea ta, un CV si o scrisoare de intentie pe adresa secretariat@traininguri.ro
Daca ai o propunere de colaborare avantajoasa ambelor parti, asteptam cu interes un e-mail de la tine.

I: Am cateva sugestii pentru voi. Cum vi le trimit?
R: Tot ceea ce facem, facem pentru tine. Acesta este singurul mod in care putem creste in continuare sanatos. Asteptam cu deosebit interes sugestiile si opiniile tale la urmatoarea adresa de e-mail: secretariat@traininguri.ro.

10. Intrebări legate de Garantie 100%

I: In ce conditii primesc Banii inapoi?

R: In cazul in care participi la un curs iti poti primi banii inapoi daca indeplinesti cumulativ urmatoarele conditii:

  1. ai participat la un curs marcat cu emblema satisfactie garantata 100%
  2. ai participat integral la curs
  3. faci solicitarea pentru returnarea taxei in maxim 48 de ore de la finalizarea cursului

Iti dorim o zi excelenta!

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!