Contact Extreme Training

Program de lucru cu publicul:

Modalități și date de contact:

Telefon 

0726005555

Fax

0372 874 354

Informații cu publicul

Email

Raluca Olteanu

Responsabil înscrieri cursuri și facturare

Raluca Olteanu

Responsabil înscrieri cursuri și facturare

Marta Stroescu

Responsabil cursuri și Eliberare diplome

Marian Rujoiu

Responsabil cursuri în companii (inhouse)

Marian Rujoiu

Manager

Mobil

0726005555

Raluca Olteanu

Responsabil înscrieri cursuri și facturare

0737511511

Raluca Olteanu

Responsabil înscrieri cursuri și facturare

0722151315

Marta Stroescu

Responsabil cursuri și eliberare diplome

0737499499

Marian Rujoiu

Responsabil cursuri în companii (inhouse)

Loc de desfășurare cursuri

Cu cel puțin două zile înainte de desfășurarea cursului participanții primesc pe email locația exactă a desfăsurării cursului în cazul în care aceasta nu este deja menționață în pagina cursului. 

De obicei, în București cursurile sunt organizate la sediul Administrativ al Extreme Training, iar în marile orașe la locațiile anunțate în prelabil.

Sediul administrativ Extreme Training

Sediul administrativ al Extreme Training este localizat în str. Ernest Juvara nr 18, et 1, sector 6, cod postal 061707 (în zona Cotroceni).

Mijloace de transport in comun către sediul administrativ

Metrou

Coborâți la stația Eroilor și mergeți înspre ieșirea ”Spitalul Universitar”. Treceți de barele de ieșire și urcați scările prin dreapta. Mergeţi spre Spitalul Universitar, treceți de spitalul Univiersitar, până la prima staţie de autobuz (intersecția cu strada șoseaua Cotroceni). 

Acolo veţi vedea o benzinărie Petrom. Din spatele benzinăriei, perpendicular pe Şoseaua Cotroceni începe strada Ernest Juvara. 

După ce intrați pe strada Ernest Juvara, la aproximativ 200m o s observați o clădire albă cu patru etaje. Întrați în clădire și ne veți găsi la etajul 1.

RATB

Stația Spitalul Universitar

Staţia Spitalul Universitar: 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368, N116, N120.  De la Spitalul Universitar va deplasați spre Podul Cotroceni. Acolo veţi vedea o benzinărie Petrom. Din spatele benzinăriei, perpendicular pe Şoseaua Cotroceni începe strada Ernest Juvara. Nr. 18 se afla pe partea dreapta a strazii (o clădire albă cu 4 etaje)

Stația Grădina Botanică

Stația Grădina Botanică: 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96, 236, 336, N115. De la intrarea în Grădina Botanică coborâți pe Șos. Cotroceni spre cheiul Dâmbovitei. Prima stradă la stânga, chiar după Grădina Botanică este strada Dr. Ernest Juvara. Faceți la stânga și apoi, la jumătatea străzii faceți la dreapta. Nr. 18 se află pe partea stângă a străzii

Stația Pod Cotroceni

Stația Pod Cotroceni (Splaiul Independenței): 123, N110, N120, 601. Din stație veţi vedea o benzinărie Petrom. Din spatele benzinăriei, perpendicular pe Şoseaua Cotroceni începe strada Ernest Juvara. Nr. 18 se află pe partea dreaptă a străzii.
Pentru indicații suplimentare vă rugăm sunați la unul din numerele: 0726 00 55 55 sau 0314 25 25 34. Programul nostru de lucru cu publicul este de luni pana vineri între orele 9.00 – 17.00.

5/5 - (7 votes)
Te-ar putea interesa și:

33 de răspunsuri

 1. Buna ziua as dori informati despre cursul de makeup dar nu online..sunt deja un makeup artist dar am studiat in strainatate si as dori sa fac unu in romania dar nu online imi puteti spune daca il faceti si daca da cand?multumesc.

 2. Buna ziua,

  Sunt interesata de cursul de coaching care are loc la Iasi, insa am vazut ca deja este in desfasurare. Va mai exista o grupa la Iasi dupa ce se incheie aceasta sesiune iunie-august?

  Multumesc

 3. Buna ziua. Imi puteti spune, va rog, cand se va mai desfasura online cursul de Inspector Resurse Umane? Pentru a putea participa la curs trebuie sa-mi iau concediu si m-ar ajuta sa stiu calendarul cursului in avans. Multumesc!

 4. Sunt Interesata de :Curs Inspector resurse umane mai precis orele in care se desasoara acest curs . Daca aveti amabilitatea imi puteti trimite per email toate detaliile .
  Multumesc ,

 5. Am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 3 luni. Am inteles de la colegi ca a fost o practica la un moment dat ca dupa 3 luni angajatorul sa renunte la salariat fara a motiva decizie. Cum ne putem proteja in astfel de situatie? Nu este un comportament abuziv?
  Multumesc

  1. Bună ziua,

   Având în vedere că dispoziţiile art. 33 din Codul muncii stabileste limitarea perioadelor de proba, perioada in care se pot face angajari succesive de proba ale mai multor persoane pentru acelasi post este de maximum 12 luni, dar contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba.

   Va dorim o zi frumoasa!

 6. Pot urma cursul de Antreprenor avand 12 clase fara BAC +scoala de maistri ,domeniul energetic? Multumesc !

  1. Buna ziua,

   Puteti urma cursul de Antreprenoriat, dar nu puteti participa la examen daca nu aveti diploma. Diploma de absolvire se elibereaza doar in cazul in care sustineti examenul.
   O zi cat mai frumoasa!

 7. Bună ziua.
  M ar interesa si pe mine cursul dvs de antreprenoriat . Dar nu pot participa la cursul din 23-25 iunie . As dorii sa știu următoarea perioada în care va avea loc cursul. Va mulțumesc

  1. Buna ziua!
   Probabil urmatoarea sesiune va fi la sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie. Pentru a afla in timp util va puteti abona la newsletterul nostru.

 8. Buna ziua,

  Sunt interesata sa urmez cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE si apoi pe cel de MANAGER DE RESURSE UMANE in cadrul companiei dumneavostra.

  Am vazut pe site ca urmeaza in data de 9-12 iunie sa se tina cursul de Manager de Resurse Umane. Din pacate institutia , care ma trimite la astfel de curs , nu poate realiza in timp util demersurile pentru inscrierea mea.

  De aceea va rog sa imi comunicati , cand, in luna iulie 2016, va avea loc urmatorul curs de Manager Resurse Umane?

  Multumesc.

  1. Buna ziua, Raluca,

   Iti multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre. Noua sesiune a trainingului Manager Resurse Umane se va desfasura in intervalul 8-11 septembrie 2016 (https://www.traininguri.ro/cursuri-manager-resurse-umane/).

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 9. Bună ziua,
  Aș dori să urmez cursul de formator ce se va desfășura la Timișoara în octombrie 2015 dar am terminat recent facultatea în altă țară; deocamdată am doar o adeverință în engleză. Aș dori să știu dacă trebuie tradusă și legalizată pentru a mă putea înscrie la curs.
  O zi bună,
  Renate Claudia Govoreanu.

  1. Buna ziua, Claudia,

   La cursul Formator se solicita studii superioare finalizate cu examen de licenta. In situatia in care ai urmat studiile in alta tara, diploma ( adeverinta) trebuie recunoscuta si echivalata in Romania. Acest lucru este posibil in cadrul Centrului National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Mai multe detalii poti obtine accesand link-ul urmator

  2. http://www.cnred.edu.ro/
  3. .

   O zi excelenta !

 10. Buna ziua,

  Pentrul cursul de cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE Brasov, ultimul act de studiu poate fi si FOAIA MATRICOLA?

  Multumesc anticipat,
  Bogdan

  1. Buna ziua, Bogdan,

   La cursul Inspector Resurse Umane se solicita studii medii finalizate cu examen de bacalaureat. Foaia matricola nu este suficienta, deoarece in aceasta nu se regaseste nota obtinuta la examenul final. Din acest motiv, ultimul act de studii trebuie sa fie cel putin diploma de absolvire a studiilor medii .

   In cazul in care ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 11. Buna ziua.asi dori sa fac cursul de consiliera si formator am facultate in curs pot sa il fac?am si diploma de manager si inspector resurse umane.astept un raspuns .0761893560 .o zi buna

  1. Buna ziua!
   Daca inteleg bine ca doriti sa urmati cursul de formator, atunci este necesar sa aveti studiile superioare absolvite cu diploma de licenta conform standardului ocupational de Formator.
   O zi frumoasa!

 12. Buna ziua,

  As vrea sa particip la un curs de Formator, in Bucuresti, dar nu pot in luna Ianuarie.
  In Martie nu aveti planificate in Bucuresti, dar cand mai aveti?

  Astept raspunsul dvs cu interes.

  Multumesc,
  Simona

  1. Buna ziua,

   Urmatoarele sesiuni ale cursului Formator Bucuresti se vor stabili la finalul celor din luna februarie 2015 si se vor organiza in intervalul martie – aprilie 2015. In momentul in care vom fixa perioada de desfasurare a noilor sesiuni, o vom afisa in Agenda Cursuri Extreme Training pe care o puteti vizualiza accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 13. Buna ziua,

  Imi puteti spune va rog, daca organizati cursuri de week-end pentru Formator si in Loc. Slobozia, Jud. ialomita?

  Multumesc!

  Week-end placut va doresc!

  1. Buna ziua Vicky,

   Cursul Formator weekend se organizeaza deocamdata numai in Bucuresti. In cazul in care se va decide desfasurarea si in alte zone, vom afisa in Agenda Cursuri Extreme Training http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 14. Buna ziua,

  as dori sa stiu daca cursurile pot fi urmate si „la distanta”, sa pot accesa materiale de studiu de acasa/birou via internet si sa fiu prezenta doar pentru sustinerea examenului.

  Multumesc,
  Sanda

  1. Buna ziua Sanda,

   Cursurile nu pot fi urmate la „distanta” deoarece ponderea activităților este 70 % aplicații practice și 30 % teorie. Trainingurile cuprind studii de caz , dezbateri, simulari, materiale video, exercitii . Toate aceste activitati se realizeaza sub indrumarea trainerului si necesita prezenta participantilor.

   In cazul in care ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 15. Buna seara,
  cu respect, va rog sa-mi comunicati daca mai aveti locuri pentru cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE – locatia IASI (oct-nov) si poate s-a prelungit oferta cu privire la achitarea/reducerea c/val. cursului;

  Multumesc frumos!
  Liliana U.

  1. Buna ziua,

   Va mentionez ca mai sunt locuri disponibile pentru cursul Inspector Resurse Umane Iasi. Inscrierea se poate face pe pagina cursului http://www.traininguri.ro/curs-inspector-resurse-umane-iasi/ accesand butonul „Inscrie-te acum” sau ne puteti transmite datele dvs. la [email protected] si vom efectua inregistrarea, urmand sa va trimitem confirmarea si factura proforma. Achitarea acesteia se poate face integral sau partial- in doua transe.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 16. Cand incep inscrierile la cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE ??

  Cat costa, cat dureaza si daca plata se poate face si in rate ??

  Multumesc anticipat,

  Silvia Popescu

  1. Buna ziua,

   Cursul Inspector Resurse Umane Bucuresti http://www.traininguri.ro/curs-acreditat-anc-inspector-resurse-umane-bucuresti/ se desfasoara in perioada 10 – 13 iulie 2014 . Taxa de participare poate fi achitata in doua transe. Daca detineti un card Avantaj, puteti efectua plata la sediul nostru din zona Cotroceni, str. Ernest Juvara, nr. 18, sector 6, Bucuresti. Programul desfasurarii cursului este urmatorul: joi – sambata 9 – 17, duminica 9 – 12 (examen acreditare ANC). Inscrierea se poate face pe pagina cursului accesand butonul „Inscrie-te acum” sau ne puteti transmite datele dvs. (nume, prenume, cnp, nr. tel.) la [email protected] si vom efectua inscrierea, urmand a va trimite confirmarea si factura proforma.

   Cursul Inspector Resurse Umane se organizeaza si in alte orase: Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta. Pentru a afla detalii privind organizarea acestora, puteti consulta agenda cursuri Extreme Training accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 17. Buna ziua,

  As dori sa stiu daca in cursul acestui an mai sustineti cursul de Formator la Craiova.

  O zi buna,
  Gabriel Milos

  1. Buna ziua Domnul Milos,

   Va multumim pentru ca doriti sa urmati cursul de Formator organizat de Extreme Training. Anul trecut am incercat organizarea unei grupe si in Craiova insa numarul de solicitari a fost mic, motiv pentru care in perioada urmatoare (anul 2014) nu avem planificata o nouă sesiune.

   În afara de varianta de weekend sau intensiv din București, daca va este mai usor puteti urma acest curs în Pitesti (detalii aici).
   Daca mai aveti si alte intrebari va stam cu placere la dispozitie!
   Sa aveti o zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cursuri București

Cursuri online

Cursuri Online/Live

Ultimele articole:
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!