Caută
Close this search box.
training management academy
training Management companii

Management Academy este un program 100% customizat pe nevoile companiei. Management Academy sprijină afacerile să-și scadă costurile și să-și crească eficiența managerială și operațională. Extreme Training prin acest program se implică activ pentru a genera rezultate remarcabile.

Pilonii programului de training Management Academy:

  1. Competitivitate pe axa: timp – resurse -calitate
  2. Clarificarea/ Optimizarea proceselor
  3. Optimizarea comunicării – Leadership

Despre Programul de Training Management Academy

După 13 ani de experiență de training, coaching și consultanță noi credem că rezultatele remarcabile apar când lucrăm pentru și împreună cu clientul.

Management Academy combină armonios nevoile specific de dezvoltare ale companiei cu instrumente moderne și practice de management care asigură continuitate și impact în organizație.

 

În acest program sunt acoperite conceptele esențiale predate în MBA-urile de lungă durată:: creșterea afacerii, optimizarea proceselor, conducerea oamenilor, etc

training management
avantaj 1 cresterea vanzarilor
Managerii trebuie să dețină cele mai clare și mai eficiente instrumente manageriale în dezvoltarea angajaților, în motivarea lor, în conducerea lor, în monitorizarea și evaluarea acestora.
avantaj 2 accelerated sales
Soluția Management Academy oferă managementului și Team-leaderilor o abordare coerentă și completă care îmbină armonios partea de Management cu partea de Leadership. Practica noastră ne-a arătat că mergând la extreme fie numai pe leadership, fie numai pe optimizarea de procese pe termen mediu și lung se creează un dezechilibru greu de gestionat

Companiile pentru a fi competitive trebuie să livreze produsul său serviciul final într-un timp cât mai scurt, cu un consum de resurse cât mai mic la standardele solicitate. Atingerea acestor trei puncte cheie (timp, resurse și calitate) se obține prin intermediul managerilor sau team-leaderilor.

Pașii program training management Academy

pasi training management

Avantaje program Management Academy

pilonii programului management academy

Rezultate așteptate Training Management

Loc desfășurare program management

Acest program se desfășoară la sediul companiilor sau într-o locație aleasă de acestea.

Durată program

Depinde foarte mult de nivelul la care se dorește instruirea. Se pot lua în calcul un minim de 5 zile și un maxim de 20 de zile.

Modalitate desfășurare

La solicitarea companiilor într-o perioadă stabilită de comun acord

Număr participanți în grupă

Minim 6-18 participanți

Tematica propusă

Pentru o ofertă personalizata și o descriere detaliată avem nevoie de câteva detalii preliminare. Va rugam să ne contactați la 0737 499 499 sau corporate@traininguri.ro

Solicitare Ofertă

Dacă doriți mai multe detalii despre acest program sau doriți ca acest program să fie organizat în compania dumneavoastră sunați la 0726 00 55 55 sau trimiteți o solicitare la adresa business@traininguri.ro

Dacă doriți instruirea unui număr mai mic de persoane sau doriți un curs de management în regim open vedeți detalii aici:

Detalii Administrative program de training Management Academy

Dacă doriți instruirea unui număr mai de persoane sau doriți un curs de management în regim open vedeți detalii aici:

Până acum peste 1000 de companii au acordat încredere Extreme Training

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!