Caută
Close this search box.

Curs Nutriție Intensiv
Online

Hrănirea optimă pentru omul modern

curs nutritie
Cum să mănânci sănătos și să-ți fie ușor?

Cu Dana Droj

timp rămas până expiră promoția

Locurile se vor ocupa în ordinea solicitărilor. Cursul va avea loc online în data de 07 Mai 2022 (vezi detaliile administrative mai jos). Prețul este redus de la 390 lei la 249 lei.

Zile
Ore
Minute
Secunde

390 lei

249 lei

contact cursuri extreme training

Ce este nutriția și cu ce se „mănâncă” ea?

În domeniul nutriției, al slăbirii sau al dietelor,  a sănătății sau a alimentației sănătoase,  nu trece nici  măcar o zi fără ca o informație de ultimă oră, o descoperire a nu știu cărui institut de cercetări alimentare sau chiar o banală reclamă la vreun produs alimentar să nu contrazică o altă precedentă. E drept că e un domeniu în permanență evoluție / mișcare,  dar totuși unde este adevărul? Ce este defapt nutriția?

În zilele noastre, omul consumă ce și cât dorește dacă are cu ce să plătească! Dar nu întotdeauna dorința este aceeași cu nevoia, iar nu întotdeauna ceea ce se consumă ca aliment este în același timp și sănătos. Un vechi proverb latin spune: „mens sana in corpore sano” – minte sănătoasă în corp sănătos. Pentru a avea însă un corp sănătos este nevoie  să consumăm hrană sănătoasă. 

Ce înseamnă de fapt o hrană sănătoasă?

Toate răspunsurile le veți găsi la acest curs de Nutriție și stil de viață sănătos!

Ce vei învăța la cursul de nutriție?

curs nutritie

Ce vei învăța la cursul de Nutriție?

Principiile alimentației sănătoase

Avantajele și dezavantajele nutriționale ale alimentelor:

Psihologia alimentației

contact cursuri extreme training

Mituri și fobii alimentare

Ne facem rău nouă înșine crezând în diverse mituri și fobii alimentare! Când vom înțelege felul în care miturile contribuie la îngrășare, vom scăpa de o serie nesfârșită de obiceiuri și convingeri care ne împiedică să atingem și să menținem greutatea ideală și să fim sănătoși. 

curs nutritie
orizonturi nutritionale

Porții corecte

Modul de definire a porțiilor corecte și frecvența principalelor categorii de alimente în meniul zilnic:

Ce înseamnă un stil de viață sănătos?

croasant gustos
contact cursuri extreme training
curs nutritie

Avantaje și dezavantaje nutriționale ale alimentelor

Ce sunt alimentele? De unde provin? Cum ajung ele la dispoziția consumatorului? Cum de sunt așa multe sortimente și variante? Cum le putem găti? Cum le putem combina? Iată câteva întrebări pe care cu siguranță vi le-ați pus plimbându-vă prin magazinele de specialitate.

Conform Codex Alimentarius (culegere de standarde internaționale aplicate alimentelor), alimentul reprezintă „orice substanță, indiferent dacă este procesată, semiprocesată sau neprocesată, care este destinată consumului uman și include băuturi, gumă de mestecat și orice substanță care a fost utilizată la manufacturarea, prepararea sau tratamentul „alimentului”, însă nu include cosmeticele, tutunul sau substanțele folosite ca medicamente”.

Funcțiile unui aliment sunt:

Gândindu-ne acum logic, un aliment ca sa fie bun pentru organism el trebuie sa îndeplinească simultan aceste 3 funcții. Corect și eficient totodată, dar cum nimic nu e „gratis” pe lumea asta, orice aliment vine și cu anumite dezavantaje fie nutriționale, fie senzoriale, fie medicinale. Vorba aceea: tot ce este bun și frumos în viață e ilegal, imoral sau îngrașă! Cursul nostru conține un capitol important despre avantajele și dezavantajele nutriționale ale alimentelor, incluzând aici și caracterul toxic al unor componenți pe care îi găsim în alimente.

clatite gustoase

Alimentaţia sănătoasă și societatea modernă.

De-a lungul timpului, s-a demonstrat științific, faptul că alimentația stă la baza vieții, ea constituind un factor cu acțiune permanentă, care determină desfășurarea proceselor metabolice, deoarece hrana reprezintă izvorul și regulatorul proceselor de schimb.

Complexitatea relației om – aliment se evidențiază prin multiplele căi prin care nutriția afectează ființa umană:

 • metabolismul;
 • echilibrul energetic și termic;
 • creșterea și dezvoltarea;
 • imunitatea;
 • activitatea motorie și comportamentul;

Astfel, dezechilibrul dintre aportul și necesitățile de substanțe nutritive aduse de alimente determină profunde modificări care își pun amprenta pe starea de sănătate a omului modern. Insuficiența de proteine, vitamine, minerale din rația alimentară determină o serie de efecte negative asupra stării noastre de sănătate, ne micșorează capacitatea de muncă, rezistența la factorii externi (factori de mediu: căldură, frig, umezeală, factori specifici unei activități: stres, efort fizic sau intelectual intens etc.).

În aceste condiții a apărut ideea unei alimentații potrivite și individualizate. De unde trebuie însă să pornim? Ce trebuie să știm înainte de a ne apuca de mâncat?

 

3 secrete despre diete

secretul 1 in nutritie

NU există dietă, ci plan personalizat de alimentație!

Planul personalizat se întocmește ținând cont de caracteristicile individuale, activitate zilnică, vârstă, sex, stare de sănătate și preferințele alimentare.

După cum probabil ați constatat pe propria piele, nu e ușor să alegi o dietă! Cu atât mai greu este să o respecți și aproape imposibil să-i cuantifici rezultatele în timp. De ce? Care-i problema cu aceste diete sau regimuri de slăbire? Când trebuie să ne îngrijorăm? Când e cazul să cerem sfatul unui specialist? Ce înseamnă oare o „dietă personalizată”?

Pentru a răspunde la aceste întrebări haideți la cursul nostru să vedem de unde începe războiul regimurilor de slăbire.

secretul 2 in nutritie

NU există dietă general valabilă. Ce e bun pentru mine poate fi „otravă” pentru tine!

Mulți dintre dumneavoastră au constatat că o dietă care a dat rezultate la prieteni, vecini, vedete etc. nu a avut niciun rezultat la propria persoană. Asta pentru că, alături de diferențele individuale (de constituție) care ne caracterizează pe fiecare dintre noi și ne fac unici ca indivizi, o mare influență o au și factorii externi și anume:

 • vârsta: vârstnicii au alte necesități calorice și nutritive;
 • sexul: bărbații mănâncă și beau mai mult, în plus au și alte preferințe culinare;
 • profesia: un miner va avea desigur alte nevoi nutriționale în comparație cu un contabil;
 • activitatea fizică: o persoană care face gimnastică aerobică de 3 ori pe săptămână va avea alte necesități față de una care doar merge pe jos 30 minute pe zi;
 • factori climatici: temperaturile scăzute necesită un alt tip de alimentație față de cele ridicate;
 • factori de mediu: un mediu poluat necesită un alt tip de alimentație față de un mediu natural, cu aer curat și apă neinfestată.

Alături de toate acestea vin în completare starea de sănătate, starea psihică și scopul dietei (slăbire, menținere în formă, tratament continuu).

În final, ținând cont de toate acestea și cunoscându-ne foarte bine pe noi înșine, fiecare trebuie să-și găsească regimul alimentar și de viață adecvat . Atenție însă: acesta trebuie să sufere modificări odată cu transformările survenite în viața fiecăruia (schimbarea anotimpurilor, schimbarea profesiei, schimbarea stării de sănătate, înaintarea în vârstă, schimbarea reședinței etc.) și trebuie corect adaptat la fiecare etapă a vieții! Cu siguranță că de aici au rezultat noțiunile de „dietă personalizată” și „adaptarea dietei”.

secretul 3 in nutritie

NU există timp pentru dietă! Dieta personalizată, individualizată și adaptată organismului trebuie integrată în viața de zi cu zi.

Cine spune într-un context social sau de alt tip „nu mănânc pâine/ cartofi / carne”  sau nu vin la petrecere pentru că sunt la „dietă”, greșește din start. Aceste afirmații aduc cu ele frustrarea, neacceptarea sau ironia celor din jur și în final pierderea motivației. Nu trebuie să fim la dietă, ci trebuie să adoptăm un stil de alimentație adecvat, adaptat și personalizat pe care să-l integrăm în viața noastră de zi cu zi. Acest „stil de alimentație” trebuie să fie parte din viața noastră și la locul de muncă și în familie și în societate. Trebuie să ne reprezinte! La cursul nostru de Nutriție vei învăța să-ți descoperi propriul stil de alimentație astfel încât să nu mai fii nevoit să spui niciodată: ,,Nu mulțumesc, sunt la dietă!” 

 

timp rămas până expiră promoția

Zile
Ore
Minute
Secunde

Locurile se vor ocupa în ordinea solicitărilor. Cursul va avea loc online în data de 07 Mai 2022 (vezi detaliile administrative mai jos). Prețul este redus de la 390 lei la 249 lei.

390 lei

249 lei

contact cursuri extreme training

Testimoniale curs Nutriție

A fost interesant să descopăr elementele practice ale cursului. Și să pot să le personalizez în funcție de organismul meu. Aș încuraja introducerea unor tehnici și mai interactive de predare, deși interacțiunea la nivelul grupului a fost foarte ok. Cel mai încântată sunt de aflarea RMB-ului, dărâmarea unor mituri și sfaturile de gătit și management al metabolismului. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Sandu Olivia
ASH Communications – Consultant PR
O discuție plăcută, relaxantă dar cu multe informații utile, practice.
testimonial - Customers reviews​
Lăpădus Florentina
Nutriția sănătoasă + mișcare = baza unui stil de viață sănătos. Acesta este mesajul pe care aș vrea să-l transmit unui viitor cursant iar în urma acestui curs se pot obține informații utile privind modul în care ne alimentăm în așa fel încât să fim niște „oameni frumoși” atât la interior cât și la exterior. Atmosferă OK.
testimonial - Customers reviews​
Brănici Tina
MAI – Agent
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer curs Nutritie

Arii de expertiză Dana Droj

curs nutritie

Din punct de vedere profesional am atins mai multe ocupații, însă cea care mi-a dat cele mai multe satisfacții este cea de trainer. Este ocupația care mi-a temperat caracterul vulcanic, care m-a învățat să am răbdare, care m-a motivat să nu mă întrerup din studiu. Dar cea mai mare satisfacție a meseriei de trainer este că fiind o fire deschisă învăț de la cei pe care îi am în sală în calitate de cursanți, chiar dacă aceștia sunt adesea doar niște școlari și consider acest lucru un mare câștig pentru mine însămi. Din acest motiv probabil că mă voi întoarce la sală întotdeauna cu plăcere indiferent de statutul și stadiul în care se va afla cariera mea.

email: dana.droj@extreme-training.ro

Pe scurt despre Dana Droj

1

Dana are 3 lucrări de specialitate publicate în calitate de autor sau coautor

1

Dana are peste 10 ani experiență în livrarea de cursuri

1

50 de planuri personalizate de alimentație elaborate și implementate pentru diferite categorii de persoane 

1

Dana are livrate peste 1000 de ore de training

Experiență Dana Droj

Educație și formări

senior trainer

Cred despre mine că sunt bună ca trainer pentru că susțin training-uri pe tematici care-mi plac, pentru care mă pregătesc intens, pentru care am expertiza tehnică și experiența practica și în care cred cu adevărat.

 

senior trainer

Informații Administrative Curs Nutritie

Mai jos, veți găsi informații despre: program, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de nutriție organizat în București:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Nutritie

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Nutriție

Cursul de Nutriție se va desfășura online.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare la curs Nutritie?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de nutriție după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

fise de lucru

suport de curs

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

1 coffee break

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

timp rămas până expiră promoția

Zile
Ore
Minute
Secunde

Locurile se vor ocupa în ordinea solicitărilor. Cursul va avea loc online în data de 07 Mai 2022 (vezi detaliile administrative mai jos). Prețul este redus de la 390 lei la 249 lei.

390 lei

249 lei

contact cursuri extreme training

Înscriere

Înscriere Curs Nutritie

Rezervarea de locuri la cursul de Nutriție se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orașul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participanților, inclusiv adresă, email, telefon si CNP ( necesare pentru emiterea certificatului de participare)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Nutritie. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă primită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București, sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare și Well Being .

Cursul de Nutriție sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

timp rămas până expiră promoția

Zile
Ore
Minute
Secunde

Locurile se vor ocupa în ordinea solicitărilor. Cursul va avea loc în data de 07 Mai 2022 (vezi detaliile administrative mai jos). Prețul este redus de la 390 lei la 249 lei.

390 lei

249 lei

contact cursuri extreme training
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!