Caută
Close this search box.

Curs NLP Practitioner acreditat

Pentru că poți mai mult și vrei mai mult de la viață. Îmbunătățește-ți calitatea vieții și construiește o măreție durabilă în jurul tău!

Detalii pe scurt:

Program desfășurare curs NLP București

Opțiuni Cursuri NLP

Mai jos ai prezentate diferite opțiuni de cursuri NLP pentru a fi mai ușor să alegi opțiunea potrivită pentru tine.

Curs NLP
Online

Beneficii
 • Desfășurat online (Live)
 • Durată: 42 h
 • Certificare
 • Bonusuri: 379 €

Curs NLP București

Beneficii
 • Desfășurat la sală (București)
 • Durată: 128 h
 • Certificare
 • Bonusuri:379 €

Curs NLP
Master București

Beneficii
 • Desfășurat la sală (București)
 • Durată: 104 h
 • Certificare
 • Bonusuri: 178 €

Curs NLP Online

Beneficii
 • Online (înregistrat)
 • Durată: 35 h
 •  
 • Life Time Access

De ce ai vrea să urmezi un curs NLP Practitioner?

imposibilul devine posibil cu un curs nlp

Legături rapide curs NLP

”Imposibil” este doar un cuvânt care ne limitează imaginația, oportunitățile și viitorul. Un curs NLP Practitioner îți redefinește viața, comunicarea, stima și încrederea în sine, rezultatele, performanța, esența și potențialul tău.

Ce dobândești rapid urmând un curs NLP?

Astfel, metoda de predare din cadrul acestui curs îți va permite să practici NLP și să TE DEZVOLȚI CA LIDER, învățând și ghidând în același timp alți oameni să atingă excelența în următoarele domenii:

Leadership Inspirațional

Negociere și Vânzări

Marketing și Publicitate

Dezvoltare Personală

Beneficii imediate curs NLP Practitioner

Numele de programare neuro-lingvistică își are originea de la cele 3 domenii pe care le reunește. Prin acest program vei obține instrumente de neprețuit pentru a-ți dezvolta abilități și competențe care îți vor ușura călătoria către succes și implicit către o viață mai bună.

dezvoltare personala curs nlp
”Nu contează cine ești când te naști. Contează ce faci cu timpul care îți este dăruit”
- Steve Jobs

Dezvoltare Personală

Beneficiiile urmarii unui curs nlp practitioner in sfera dezvoltarii personale

Atunci când ne naștem dispunem de un set unic de talente și abilități, dar numai o parte dintre ele sunt descoperite și dezvoltate în timpul formării gimnaziale, universitare și profesionale.

Participand la curs vei afla si vei experimenta:

comunica, negociaza inspira
”Rostul comunicării este răspunsul pe care îl obții.”
- Anthony Robbins

Comunică, Negociază, Convinge

Beneficiile urmării unui curs NLP Practitioner în sfera comunicării și influențării pozitive

Termenul ”încredere” (în limba engleză ”trust”) provine din vechea limbă a vikingilor ”traustr” care însemnă puternic. Aceeași rădăcină a dat și cuvântul ”adevăr” (în engleză, ”true”).

Scopul acestui curs este să te facă puternic cu adevărat pentru a obține încrederea în tine, în ceilalți și mai ales a celorlalți în tine.

Participând la curs vei afla si vei experimenta:

”Fii tu însuți schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume.”
- Mahatma Gandhi

Viziune și rezultate

Beneficiile urmării unui curs NLP Practitioner în sfera viziunii și leadershipului!

Viziunea înseamnă puterea de a transcende dincolo de limitările noastre și de a crea un sentiment de apartenență legat de o realitate proiectată în viitor. Din acest punct de vedere, un lider trebuie să poată să vadă dincolo de detaliile realității curente și să își direcționeze eforturile către această imagine spre care trebuie să aspire și să-i convingă pe ceilalți să-l urmeze

Participând la curs vei afla si vei experimenta:

curs nlp practitioner
NLP (Pogramarea Neuro Lingvistică) este abreviarea din limba engleză a expresiei Neuro Linguistic Programming. Conținutul formarii NLP Practitioner, certificată international, urmează în mod practic curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer.

Cui se adresează cursul NLP Practitioner?

De regulă, cursul NLP Practitioner este urmat fie de persoane care vor să își dezvolte încrederea în sine, noi abilități, noi cunoștințe, puterea de persuasiune, congruența cu sine, fie de persoane care vor un salt evolutiv în viața profesională sau cea personală. Cursul NLP Practitioner este pentru:

Cursul NLP Practitioner reprezintă un salt în evoluția personală și profesională a oricărui om. 

Nu ai cum să rămâi același, la fel cum nu vei putea să nu te dezvolți și să evoluezi.

Ce conține cursul de NLP Practitioner?

În plus față de curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer, am introdus elemente de neurologie, inteligență emoțională, tehnici de gândire creativă și sistemică pentru rezolvarea problemelor, studii de caz în leadership și multe alte instrumente conexe benefice în leadership.

1. Înăuntrul minții

Atunci când ne naștem avem anumite caracteristici comune în ceea ce privește programele de gândire și strategie pe care le folosim pentru a ne construi experiența. Funcționăm practic având același ”soft” de bază. Aceste caracteristici pot fi utilizate atât în domeniul dezvoltării personale, cât și în cel al comunicării. Concepte precum ”Creier social”, ”Neuronii Oglindă”, ”Conștient și Inconștient” vor fi prezentate într-o manieră comprehensibilă, pe înțelesul tuturor. Totodată vor fi prezentate avantajele, beneficiile și caracteristicile folosirii acestor concepte în leadership.

2. Meta-Modelul pentru limbaj

Este cel mai puternic instrument de comunicare dezvoltat vreodată și una dintre cele mai valoroase aptitudini pentru un lider. Acest model oferă un mijloc de identificare atunci când o persoană folosește una dintre cele treisprezece forme cheie ale gândirii. Acesta oferă, de asemenea, un mijloc subtil de îndrumare a unei persoane pentru a o ajuta să dețină moduri mai bune de gândire și de reducere a neînțelegerilor care pot apărea în comunicare. Practic, prin folosirea acestui model, conflictele se reduc în totalitate.

3. Stabilirea și menținerea raportului

Raportul este un instrument pentru dobândirea unei conexiuni emoționale autentice. Conexiunea emoțională este un element fundamental în relațiile dintre oameni și este piatra de temelie în procesul de a conduce și inspira alte persoane. Raportul este compus din două mari faze: faza de oglindire și faza de conducere. Putem oglindi persoanele din jurul nostru în ceea ce privește limbajul (verbal, paraverbal și non verbal, deci al comportamentului în general), stările și percepțiile cu scopul creării unei conexiuni rapide cu persoana respectivă. Conducerea înseamnă să direcționezi o persoană și să observi dacă urmează direcția indicată.

4. Comenzi Mascate

Această tehnică de limbaj presupune transmiterea anumitor comenzi direct către inconștientul altei persoane pentru a obține răspunsuri instantanee și automate

5. Calibrarea

Prin dezvoltarea acestei abilitați vei putea să vezi în mod corect care este starea emoțională a unei persoane, ce gândește și ce simte într-un anumit moment.

6. Recunoașterea celor 7 emoții fundamentale

Cele 7 emoții fundamentale (numite și emoții de bază) sunt: mânia, frica, bucuria, uimirea, dezgustul, disprețul și tristețea. Aceste emoții sunt numite ”fundamentale” pentru că sunt universale și pot fi recunoscute la orice persoană datorită microexpresilor faciale comune.

7. Sistemele reprezentaționale și submodalitățile acestora

Oamenii gândesc în imagini, sunete sau senzații. Din acest motiv unii preferă ca și canal de comunicare să vadă, alții să audă, iar alții să simtă. Folosim în mod curent toate tipurile reprezentaționale, dar identificându-l pe cel dominant, transpunând și traducând, putem transmite cu mai mult succes mesajele noastre către alte persoane.

8. Ancorarea

Ancorarea este o aplicație a reflexului Pavlov în NLP. Un reflex Pavlov este un reflex condițional, descoperit și introdus de omul de știința rus Pavlov. Putem să ne ”ancorăm” (pe noi sau pe alții) de anumite comportamente sau stări emoționale prin orice stimul extern sau intern ales de noi. Ancorarea devine astfel o unealtă extraordinară în schimbarea felului în care ne simțim la un moment dat, în lupta cu emoțiile negative, în schimbarea comportamentelor dăunătoare etc.

9. Modelul Milton pentru limbaj

Acest model provine de la geniul psihoterapeut Milton H. Erickson, care a revoluționat lumea psihologiei. Practic, sunt folosite anumite tipare de limbaj pe care le folosea Milton pentru a face pacing cu realitatea celui cu care comunici și pentru a accesa resursele aflate în inconștientul persoanei și să o ajuți să folosească aceste resurse în viața de zi cu zi. În esență, prin acest model de limbaj putem transmite mesaje direct către inconștientul interlocutorilor.

10. Piramida nivelurilor (neuro)logice

Pleacă de la premisa că oamenii sunt mai mult decât comportamentul manifestat într-un anumit moment. A fost elaborată la sfârșitul anilor ’80 de către cercetătorul american în comunicare Robert Dilts. Această piramidă se raportează la nivelurile neuro-logice ale percepției creierului și le structurează pe acestea și legăturile dintre acestea plecând de la premisa că nivelurile superioare sunt de mai mare profunzime și impact asupra individului, iar modificările făcute la un nivel mai înalt aduc schimbări în toate nivelurile inferioare ale piramidei. Nivelurile logice sunt utile pentru formularea scopurilor, pentru crearea unei culturi organizaționale solide și pentru stabilirea unor conexiuni emoționale profunde.

11. Inducerea și utilizarea stărilor de flux

Starea de transă nu este altceva decât o stare în care toată atenția este focusată spre interiorul tău astfel încât ceea ce se întâmplă în jurul tău nu te influențează deloc sau doar puțin. Doar în această stare putem accesa cele mai mari calități ale noastre, comoara noastră interioară.

12. Istoria NLP

Vor fi prezentate bazele științifice și filosofice precum și prezumțiile NLP. Se vor face aplicații practice pentru demonstrarea și integrarea acestora în leadership.

13. Poziții perceptuale

Este cea mai bună tehnică posibilă pentru a ne pune în ”pielea” altor oameni sau pentru a ne vedea pe noi în anumite ipostaze. Această tehnică rezolvă conflicte interne și externe de orice natură.

14. Muncă de scop

Este punctul central al acestui curs. În rolul de lider definirea, setarea și cadrarea obiectivelor sunt abilități esențiale. Managementul orientat către obiective vizionare, pe termen lung, ecologia resurselor, direcționarea către obiectiv a percepției și a proceselor interne și externe ale membrilor echipei sunt lucruri necesare oricărui om care conduce o echipă.

15. Linia Timpului

Linia timpului este probabil una dintre cele mai avansate tehnici din NLP și care înglobează majoritatea lucrurilor învățate. Pe linia timpului mergi în trecut pentru ca să vindeci și în viitor pentru a-ți pregăti venirea și pentru a construi ceea ce dorești. Vei aplica o serie de tehnici foarte utile în practica psihoterapeutică prin care poți aduce în prezent stări emoționale sau resurse benefice pe care tu sau membrii echipei le-au experimentat în trecut, poți vindeca anumite traume sau poți să proiectezi în viitor stările pe care le vei manifesta atunci când realizezi un obiectiv de mare importanță pentru tine sau pentru organizație.

Certificare Curs NLP

Participând la cursul de NLP Practitioner vei obține o certificare internațională recunoscută la nivel mondial (AUNLP). Cursul de NLP Practitioner are un puternic focus pe leadership și este astfel gândit să te dezvolți tu pe de o parte, iar pe de altă parte să ai tot suportul nostru (legal și practic) pentru a transmite mai departe cunoștințele învățate.

Recomandări prinvind participarea la cursul NLP practitioner și condiții privind obținerea cerificării

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CURSUL NLP LEADERSHIP PRACTITIONER

Pe durata cursului fiecare Participant are următoarele obligaţii:

 • să aibă un comportament demn, respectuos și empatic, care să facă cinste unui practician de NLP;
 • să fie prezent cu punctualitate în toate zilele de instruire conform programului;
 • să se prezinte la program, pe cât posibil, odihnit, într-o condiţie fizică, psihică și intelectuală optimă pentru un efort intelectual și emoţional prelungit;
 • să fie deschis spre explorarea de noi paradigme oferite de viziunea NLP și să folosească fiecare prilej oferit de curs, precum și de propria sa activitate profesională și viață personală pentru a-și dezvolta competențele de practician NLP;
 • să se preocupe permanent să-și descopere și să-și pună în valoare întregul potenţial și să vină la fiecare modul cu câte 1-2 subiecte importante pentru sine pe care să doreasca să le dezvolte pe parcursul cursului;
 • să participe activ și constructiv la toate activităţile cursului, dovedind deschidere, respect, empatie, responsabilitate față de propria sa creştere și susţinere pentru creşterea partenerilor de curs;
 • să păstreze confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal sau special furnizate de participanţi;
 • să seteze pe modul silențios telefoanele mobile și tabletele în timpul instruirii;
 • să respecte drepturile de proprietate intelectuală privind materialele primite de la Furnizor.
CONDIŢII DE ELIBERARE A CERTIFICARII INTERNAȚIONALE NLP PRACTITIONER –”AMERICAN UNION OF NLP”(AUNLP)
 • Participantul este prezent la cel puțin 14 zile din totalul de 16 zile ale cursului (dacă într-o zi un participant lipsește sau întârzie mai mult de 2 ore, aceasta se rotunjește la o zi întreagă de absență);
 • Dacă absențele cumulate de către un Participant depășesc 2 zile, Participantul va putea obține certificarea numai după recuperarea zilelor absente, achitând o taxă suplimentară de 300 lei;
 • Participantul realizează la timp și de o calitate corespunzătoare toate temele și proiectele indicate de instructor.
Certificarea Internațională a titulaturii protejate NLP Practitioner –”American Union of NLP” (AUNLP)
Certificat de participare curs NLP Practitioner emis de compania Extreme Training

Bonusuri curs NLP Practitioner în valoare de 379€:

În taxa de particpare la cursul NLP Practitioner sunt incluse și trei bonusuri în valoare totală de 379 € după cum urmează:
curs nlp online

Bonus 1 - Acces Gratuit Curs NLP online (180€)

Cursul NLP online este este un program online (video curs) creat de Dan Lambescu publicat in platforma Life University. Șansa de a avea acces pentru totdeauna și la versiunea online a cursului de NLP îți asigură premisele unui succes deplin. Vei avea ocazia să revezi anumite lecții, să-ți consolidezi anumite cunoștințe, să-ți clarifici lucrurile. Poți vedea detalii complete despre Cursul NLP online prin click aici!

Bonus 2 - Acces gratuit în programul Marketing Academy (140€)

Marketing Academy este un program online (video curs) creat de Marian Rujoiu la care ai acces imediat ce achiți taxa integrală pentru NLP Practitioner. Din program vei afla cum să te faci vizibil, cum să devii cunoscut și respectat în domeniul tău fie că ești companie, fie că ești expert, astfel încât la final să vinzi și să generezi sănătate financiară și confort. Detalii Marketing Academy prin click aici!

Bonus 3 - Acces curs online Life Coaching (59€)

Orice OM poate aduce mai multă claritate în viața sa folosind tehnici de Life Coaching, pentru că descoperi ce vrei de fapt, vezi ce lipsește și poți trece la următorul stadiu de dezvoltare personală foarte ușor. Detalii complete Life Coaching aici!

Dr. Dan Lambescu: Trainer Curs NLP Practitioner

dan lambescu

Activează din anul 2006 ca asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, iar în anul 2015 obține titlul de doctor în medicină.

Pe parcursul carierei universitare a fost implicat în managementul proiectelor din domeniul sănătății și nu numai, a căror valoare cumulată depășesc 20 de milioane de euro, fiind în prezent cooptat în corpul experților evaluatori de proiecte al Comisiei Europene.

Fiind pasionat de tot ceea ce presupune activități educaționale atât formale cât și non-formale, din anul 2007 devine trainer partener în cadrul companiei Extreme Training, susținând în peste 10 ani de activitate training-uri la care au participat mai mult de 1000 de persoane. După 10 ani de practică în domeniul programării neuro lingvistice, în anul 2015 obține titlul de NLP Trainer (titlu acordat de către American Union of NLP).

În fiecare sesiune de formare mobilizează participanții să pună în aplicare în viața de zi cu zi instrumentele și tehnicile asimilate, acesta fiind de altfel dezideratul său principal în activitatea de training.

Crezând în potențialul personal și profesional al oamenilor și de modul în care acesta poate fi pus în valoare, din anul 2016 își lărgește domeniul de activitate, devenind executive și life coach profesionist, având până în prezent peste 200 de ore de coaching acumulate.

Ce spun participanții despre cursul de NLP Practitioner și despre Dan Lambescu:

Pe scurt despre Dan Lambescu

1

Dan Lambescu  are peste 8  ani experiență în project management

1

Dan are o experiență de business de peste 12 ani

1

Dan are o experiență de training de peste 14 ani

1

A instruit peste 3000 de cursanți

Experiență Dan Lambescu
Educație și formări
senior trainer

Aspectul cel mai impresionant la Dan este modul în care reușește să îți transmită motivația de a deveni cea mai bună versiune a ta, de a te dezvolta și de a-ți împlini visurile. Și face asta nu prin discursuri motivaționale, ci prin exemplul personal și prin încrederea în forțele proprii pe care reușește să ți-o inducă.

 

senior trainer

Valoare investiție curs NLP Practitioner

Valoare investiție

Reducere 42 %

Pentru primii 10 înscriși, prețul este redus cu 42 %, de la 940€ la 524 €.

Cursul NLP Practitioner poate fi achitat integral sau în tranșe. La înscriere se achită primul modul, urmând ca plata pentru celelalte module să se facă cu două săptămâni înainte de începerea fiecărui modul după cum urmează: Modul I – 96 €, Modul II – 95 €, Modul III – 94 €, Modul IV – 120 €, Modul V – 119 €, (Total: 524 €).

 

Pentru a beneficia de această ofertă de preț, este nevoie să te înscrii acum întrucât această promoție este valabilă numai pentru primii zece înscriși. Această promoție va fi scoasă de pe site și oprită în momentul în care vor fi 10
înscriși. În acest moment este valabilă această promoție. Practic, cu cât îți rezervi locul mai repede cu atât taxa de participare va fi mai mică, acum fiind 524 E.

Informații Administrative Curs NLP Practitioner

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul NLP?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului NLP, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare, rechizite

bonusuri curs

Bonusurile prezentate în valoare de 379 E

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

manual curs

Manual Curs NLP

certificare curs

Examenul de certificare internațională (inclusiv taxa de eliberare a certificatului)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

Înscriere

Înscriere Curs NLP

Rezervarea de locuri la cursul NLP se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului NLP

Cursul NLP va avea loc în București, Strada Ernest Juvara nr. 18, București

Te-ar putea interesa și:

4 thoughts on “Curs NLP Practitioner » București » grupă în formare | Acreditat | cu Dan Lambescu”

 1. buna ziua
  am ratat modulul …..
  ma mai pot inscrie la cursul
  Curs NLP Practitioner » București » 12 Iunie-11 Octombrie 2020 | Acreditat | cu Dan Lambescu 2490 lei
  ????

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Cursul nu a inceput in data de 12 iunie pentru ca nu s-a format grupa. In aceasta saptamana vom pune pe site urmatoarea sesiune.

   Multumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!