Caută
Close this search box.

Curs NLP MASTER Leadership

Pentru că poți mai mult și vrei mai mult de la viață. Îmbunătățește-ți calitatea vieții și construiește o măreție durabilă în jurul tău!

Detalii pe scurt:

Program desfășurare curs NLP Master

Opțiuni Cursuri NLP

Mai jos ai prezentate diferite opțiuni de cursuri NLP pentru a fi mai ușor să alegi opțiunea potrivită pentru tine.

Curs NLP
Online

Beneficii
 • Desfășurat online (Live)
 • Durată: 42 h
 • Certificare
 • Bonusuri: 379 €

Curs NLP București

Beneficii
 • Desfășurat la sală (București)
 • Durată: 128 h
 • Certificare
 • Bonusuri:379 €

Curs NLP
Master București

Beneficii
 • Desfășurat la sală (București)
 • Durată: 104 h
 • Certificare
 • Bonusuri: 178 €

Curs NLP Online

Beneficii
 • Online (înregistrat)
 • Durată: 35 h
 •  
 • Life Time Access

În cursul NLP Master accentul este pus pe influențare, coaching și dezvoltarea viziunii, a gândirii strategice pe termen lung. Se va acorda o atenție deosebită lucrului autonom proactiv, în scopul atingerii unui nivel de excelență a competențelor comportamentale și a înțelegerii profunde a proceselor de schimbare personală.

Urmând această formare vei putea folosi aplicațiile NLP la nivel avansat pentru a te dezvolta și a inspira pe ceilalți să atingă succesul. Conținuturile Formării NLP Master Certificat Internațional urmează în mod practic curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer.

Legături rapide curs NLP Master

Ce conține cursul de NLP Master?

În plus față de curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer am introdus elemente noi preluate prin tehnici de modelare avansată de la traineri renumiți din domeniu (Anthony Robbins, Robert Dilts, Michael Hall etc)

1.Metaprograme

Metaprogramele sunt structuri de ordine generale, independente de conținut, care determină modul nostru de abordare a experienței. Acestea fac referire la principii elementare de organizare a modului în care percepem, ne comportăm și gândim și operează la un nivel mai profund decât un program specific învățat, ca de pildă, cele pentru învățarea jocului de șah, prepararea unui fel de mâncare, condusul unui autoturism etc. Sunt importante deoarece sunt adevărate filtre motivaționale și au o importanță deosebită în procesele decizionale.

2. Cadrele, recadrarea și aplicații la nivel avansat (Sleight of Mouth)

Cadrele sunt scurtături cognitive pe care oamenii le folosesc pentru a da sens informațiilor complexe. Acestea ne ajută să interpretăm lumea din jur și să o reprezentăm altora. Practic, ne ajută să organizăm fenomene complexe în categorii coerente și inteligibile. Tehnicile NLP aferente acestui capitol ajută la luarea în considerare a noi posibilități care să deschidă calea către schimbare. Nu se referă doar la a schimba gândurile și percepțiile asupra evenimentelor, ci este deosebit de utilă în separarea intenției de comportament. În comunicare, tehnicile dezvoltate sunt deosebit de puternice, ele concentrându-se pe schimbarea convingerilor, fiind adesea folosite în coaching, negocieri, și discursuri publice.

3. Tehnici de ancorare avansată

Ancorarea este o aplicație a reflexului Pavlov în NLP. Un reflex Pavlov este un reflex condițional, descoperit și introdus de omul de știință rus . Putem să ne ”ancorăm” (pe noi sau pe alții) de anumite comportamente sau stări emoționale prin orice stimul extern sau intern. Ancorarea devine astfel o unealtă extraordinară în schimbarea felului în care ne simțim la un moment dat, în lupta cu emoțiile negative, în schimbarea comportamentelor dăunătoare etc. În cursul de master leadership practitioner se vor învăța și aplica instrumente avansate de ancorare precum: ancore de scenă (deosebit de utile în discursul public), înlănțuirea ancorelor, utilizarea ancorelor în influențare etc.

4. Tehnici avansate de memorare prin intermediul sistemelor de reprezentare

Află cum te pot ajuta principiile și tehnicile NLP pentru ca procesul de memorare a informațiilor să devină o activitate plăcută, în care succesul va fi garantat, indiferent de abilitățile pe care le deții în acest moment! O să descoperi tehnici folosite de profesioniști în domeniu și care sunt folosite inclusiv în cadrul competițiilor internaționale de memorare!

5. Limbajul curat

Modelul a fost inspirat din munca unor terapeuți celebri precum Virginia Satir și Carl Rogers care au observat de-a lungul timpului că schimbau cadrele de referință ale clienților folosind această tehnică. Limbajul curat vizează activarea gândirii interlocutorului pentru a putea atinge un nivel ridicat de puritate și limpezime, în așa fel încât să fie atinsă o optimizare a clarității conștientizării, înțelegerii, inter relaționării și a deciziilor.

6. Utilizarea avansată a submodalităților

Oamenii gândesc în imagini, sunete sau senzații. Din acest motiv unii preferă ca și canal de comunicare să vadă, alții sau audă, iar alții să simtă. Folosim în mod curent toate tipurile reprezentaționale, dar identificând-l pe cel dominant, transpunând și traducând, putem transmite cu mai mult succes mesajele noastre către alte persoane. Submodalitățile sunt cărămizile acestor sisteme de reprezentare. Reprezintă o componentă fundamentală a modului în care ne reprezentăm modelul nostru asupra lumii. Orice intervenție realizată la acest nivel produce schimbări majore și durabile.

7. Modelare

Este însăși esența NLP. Se pleacă de la premisa că dacă cineva poate să facă un lucru și alți oameni pot copia acel lucru. Evident că o copie a unui model este în principiu sărăcită. Există însă posibilitatea ca pe parcursul modelării să se producă anumite conștientizări care să ducă chiar la o perfecționare a modelului original. În cadrul cursului vor fi modelați antreprenori și companii de succes prin tehnici specifice NLP și nu numai.

8. Modelul părților

Este un model teoretic care ajută la separarea unui comportament de motivația ce l-a generat. Această separare are o aplicabilitate extraordinară în schimbarea unor comportamente sau stări nedorite și generarea altora benefice în loc.

9. Utilizarea avansată a modelului Milton

Acest model provine de la geniul psihoterapeut Milton H. Erickson, care a revoluționat lumea psihologiei. Practic, sunt folosite anumite tipare de limbaj pe care le folosea Milton pentru a face pacing cu realitatea celui cu care comunici și pentru a accesa resursele aflate în inconștientul persoanei și să o ajuți să folosească aceste resurse în viața de zi cu zi. În esență prin acest model de limbaj putem transmite mesaje direct către inconștientul interlocutorilor.

10. Crearea și utilizarea avansată a metaforei, inclusiv tehnici de "storytelling"

Atunci când ne întrebăm cum funcționează omul pot fii date multe răspunsuri. Unul dintre acestea este povestea și metafora. Ne plac poveștile, spunem și ascultăm povești și mai ales acționăm ca urmare a unor povești. Poveștile sunt scrise în ADN-ul uman. Jeremy Hsu spune că 65% dintre conversațiile noastre sunt povești. Atunci când audiența aude o poveste, în mod automat creierul devine preocupat de căutarea unor experiențe similare. Acest proces activează cortexul insular responsabil cu gestionarea instinctelor și a unor serii de emoții puternice precum bucuria, uimirea, gelozia sau dragostea.

Beneficii curs NLP Master

Prin intermediul acestui curs NLP Master vei învăța și pune în practică, în viața de zi cu zi, aplicații și tehnici avansate de NLP precum crearea și aplicarea de noi tipare și strategii pentru succes, fericire și împlinire pe plan profesional și personal.

Mai mult vei contribui în calitate de master nlp la dezvoltarea NLP prin crearea de noi procese ca parte a procesului de formare.

Vei învăța cum să:

Astfel, metoda de predare din cadrul acestui curs, centrată pe cursant și nu pe proces, îți va permite să practici NLP LA NIVEL AVANSAT și să TE DESĂVÂRȘEȘTI CA LIDER, învățând și ghidând în același timp alți oamenii să atingă excelența în următoarele domenii:

Leadership Inspirațional

Negociere și Vânzări

Marketing și Publicitate

Dezvoltare Personală

Cui se adresează cursul NLP Master?

Cursul NLP Master este urmat de absolveții cursului de NLP Practitioner organizat de Extreme Training sau de alte companii.

NLP a dezvoltat instrumente pentru a susține pe termen lung schimbările survenite în cadrul formării. După cei vei parcurge întregul curs și vei primi tot ce este necesar, suntem alături de tine pentru a te sprijini în continuare. Astfel, dincolo de suport de curs, exerciții, materiale și sfaturi consistente, vei primi din partea noastră un suport specific pentru a continua îmbunătățirea calității vieții și a abilităților de lider. Astfel, în mod gratuit, la dorința ta, îți oferim asistență post formare.

Certificare Curs NLP MASTER

Participând la cursul de NLP MASTER vei obține o certificare internațională recunoscută la nivel mondial (AUNLP). Cursul de NLP Master are un puternic focus pe leadership și este astfel gândit să te dezvolți tu pe de o parte, iar pe de altă parte să ai tot suportul nostru (legal și practic) pentru a transmite mai departe cunoștințele învățate.

Recomandări privind participarea la cursul NLP Master și condiții privind obținerea cerificării:

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CURS NLP MASTER

Pe durata cursului fiecare participant are următoarele obligaţii:

 • să aibă un comportament demn, respectuos și empatic, care să facă cinste unui practician de NLP;
 • să fie prezent cu punctualitate în toate zilele de instruire conform programului;
 • să se prezinte la program, pe cât posibil, odihnit, într-o condiţie fizică, psihică și intelectuală optimă pentru un efort intelectual și emoţional prelungit;
 • să fie deschis spre explorarea de noi paradigme oferite de viziunea NLP și să folosească fiecare prilej oferit de curs, precum și de propria sa activitate profesională și viață personală pentru a-și dezvolta competențele de practician NLP;
 • să se preocupe permanent să-și descopere și să-și pună în valoare întregul potenţial și să vină la fiecare modul cu câte 1-2 subiecte importante pentru sine pe care să dorească să le dezvolte pe parcursul cursului;
 • să participe activ și constructiv la toate activităţile cursului, dovedind deschidere, respect, empatie, responsabilitate față de propria sa creştere și susţinere pentru creşterea partenerilor de curs;
 • să păstreze confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal sau special furnizate de participanţi;
 • să seteze pe modul silențios telefoanele mobile și tabletele în timpul instruirii;
 • să respecte drepturile de proprietate intelectuală privind materialele primite de la Furnizor.
CONDIŢII DE ELIBERARE A CERTIFICĂRII INTERNAȚIONALE NLP MASTER PRACTITIONER –”AMERICAN UNION OF NLP”(AUNLP)
 • Participantul este prezent la cel puțin 14 zile din totalul de 16 zile ale cursului (dacă într-o zi un participant lipsește sau întârzie mai mult de 2 ore, aceasta se rotunjește la o zi întreagă de absență);
 • Dacă absențele cumulate de către un Participant depășesc 2 zile, Participantul va putea obține certificarea numai după recuperarea zilelor absente, achitând o taxă suplimentară de 300 lei;
 • Participantul realizează la timp și de o calitate corespunzătoare toate temele și proiectele indicate de instructor.

Certificarea Internațională a titulaturii protejate NLP Master –”American Union of NLP” (AUNLP)

Certificat de participare curs NLP Practitioner emis de compania Extreme Training

Valoare investiție curs NLP Master

Valoare investiție

Reducere 60 %

Prețul cursului NLP Master este redus în acest moment de la 4200 lei la 1900 lei. Rezervarea locului se face online apăsând butonul Rezervă-ți locul acum!

Bonus curs NLP MASTER:

curs nlp online

Primești și Bonus cursul NLP online (178 €)

Cursul NLP online este este un program online (video curs) creat de Dan Lambescu publicat in platforma Life University. Șansa de a avea acces pentru totdeauna și la versiunea online a cursului de NLP îți asigură premisele unui succes deplin. Vei avea ocazia să revezi anumite lecții, să-ți consolidezi anumite cunoștințe, să-ți clarifici lucrurile. Poți vedea detalii complete despre Cursul NLP online prin click aici!

Termeni și condiții acordare bonus:

 • accesul la acest bonus se oferă după ce taxa de participare este achitată integral;
 • acest bonus nu include și examenul pentru certificare a NLP Practitioner;
 • în situația în care deții deja acest curs online poți transfera acest bonsus către o persoană care consideri că are nevoie; nu se oferă alte deduceri din taxa sau beneficii dacă ai deja acest bonus;

Dr. Dan Lambescu: Trainer Curs NLP

dan lambescu

Activează din anul 2006 ca asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, iar în anul 2015 obține titlul de doctor în medicină.

Pe parcursul carierei universitare a fost implicat în managementul proiectelor din domeniul sănătății și nu numai, a căror valoare cumulată depășesc 20 de milioane de euro, fiind în prezent cooptat în corpul experților evaluatori de proiecte al Comisiei Europene.

Fiind pasionat de tot ceea ce presupune activități educaționale atât formale cât și non-formale, din anul 2007 devine trainer partener în cadrul companiei Extreme Training, susținând în peste 10 ani de activitate training-uri la care au participat mai mult de 1000 de persoane. După 10 ani de practică în domeniul programării neuro lingvistice, în anul 2015 obține titlul de NLP Trainer (titlu acordat de către American Union of NLP).

În fiecare sesiune de formare mobilizează participanții să pună în aplicare în viața de zi cu zi instrumentele și tehnicile asimilate, acesta fiind de altfel dezideratul său principal în activitatea de training.

Crezând în potențialul personal și profesional al oamenilor și de modul în care acesta poate fi pus în valoare, din anul 2016 își lărgește domeniul de activitate, devenind executive și life coach profesionist, având până în prezent peste 200 de ore de coaching acumulate.

Ce spun participanții despre cursul de NLP și despre Dan Lambescu:

Pe scurt despre Dan Lambescu

1

Dan Lambescu  are peste 8  ani experiență în project management

1

Dan are o experiență de business de peste 12 ani

1

Dan are o experiență de training de peste 14 ani

1

A instruit peste 3000 de cursanți

Experiență Dan Lambescu
Educație și formări
senior trainer

Aspectul cel mai impresionant la Dan este modul în care reușește să îți transmită motivația de a deveni cea mai bună versiune a ta, de a te dezvolta și de a-ți împlini visurile. Și face asta nu prin discursuri motivaționale, ci prin exemplul personal și prin încrederea în forțele proprii pe care reușește să ți-o inducă.

 

senior trainer

Informații Administrative Curs NLP MASTER

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul NLP?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului NLP Master, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare, rechizite

bonusuri curs

Accesul la cursul online NLP Practitioner (varianta fără certificare)

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

manual curs

Manual Curs NLP

certificare curs

Examenul de certificare internațională (inclusiv taxa de eliberare a certificatului)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

Program desfășurare

Program desfășurare curs NLP Master

Înscriere

Înscriere Curs NLP Master

Rezervarea de locuri la cursul NLP se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului NLP Master

Cursul NLP Master va avea loc în București, Strada Ernest Juvara nr. 18, București

Te-ar putea interesa și:

4 thoughts on “Curs NLP Master » București » grupă în formare | Leadership | cu Dan Lambescu |”

 1. INTREBARE . Pentru certificare internationala este necesar cunoasterea unei limbi straine,ori este necesar un certificat oficial/legal/acreditat pentru engleza,franceza,etc? De exemplu… am doua licente in studii superioare,insa, ne fiind necesare abordari in engleza ori franceza … stiu( IN A STI EU INTELEG SCRIS SI VORBIT ) doar romana ,actualmente – e un impediment in obtinerea unei certificare internationale ? Cursul fiind o pasiune. Rog un raspuns si la adresa. Cu distins respect, costy.

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua! In primul rand va multumim pentru interesul acordat cursurilor organizate de compania noastra. Pentru certificarea internationala nu este necesar cunoasterea unei limbi straine.

   Multumim!

 2. Am accesat in mail link-ul cu trainingul ONLINE si m-a adus la pagina aceasta in care e prezentat cursul fizic…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!