Curs NLP MASTER Leadership

Pentru că poți mai mult și vrei mai mult de la viață. Îmbunătățește-ți calitatea vieții și construiește o măreție durabilă în jurul tău!

Detalii pe scurt:
 • Durata cursului: 13 zile (3 module a câte 3 zile, ultimul modul 4 zile)
 • Perioada: începe în data de 27 Martie 2020
 • Locul desfășurării: București
 • Certificare Internațională: ”American Union of NLP (AUNLP)”
 • Trainer: Dr. Dan Lambescu
 • Organizator: Extreme Training
 • Preț: 1900 lei (-55% - redus de la 4200lei)

Timp rămas până la începerea cursului:

În NLP Leadership Master Practitioner accentul este pus pe influențare, coaching și dezvoltarea viziunii, a gândirii strategice pe termen lung. Se va acorda o atenție deosebită lucrului autonom proactiv, în scopul atingerii unui nivel de excelență a competențelor comportamentale și a înțelegerii profunde a proceselor de schimbare personală.

Urmând această formare vei putea folosi aplicațiile NLP la nivel avansat pentru a te dezvolta și a inspira pe ceilalți să atingă succesul. Conținuturile Formarii NLP Master Certificat Internațional urmează în mod practic curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer.

Ce conține cursul de NLP Master?

În plus față de curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer am introdus elemente noi preluate prin tehnici de modelare avansată de la traineri renumiți din domeniu (Anthony Robbins, Robert Dilts, Michael Hall etc)

 • 1. Metaprograme

  Metaprogramele sunt structuri de ordine generale, independente de conținut, care determină modul nostru de abordare a experienței. Acestea fac referire la principii elementare de organizare a modului în care percepem, ne comportăm și gândim și operează la un nivel mai profund decât un program specific învățat, ca de pildă, cele pentru învățarea jocului de șah, prepararea unui fel de mâncare, condusul unui autoturism etc. Sunt importante deoarece sunt adevărate filtre motivaționale și au o importanță deosebită în procesele decizionale.

 • 2. Cadrele, recadrarea și aplicații la nivel avansat (Sleight of Mouth)

  Cadrele sunt scurtături cognitive pe care oamenii le folosesc pentru a da sens informațiilor complexe. Acestea ne ajută să interpretăm lumea din jur și să o reprezentăm altora. Practic, ne ajută să organizăm fenomene complexe în categorii coerente și inteligibile.

  Tehnicile NLP aferente acestui capitol ajută la luarea în considerare a noi posibilități care să deschidă calea către schimbare. Nu se referă doar la a schimba gândurile și percepțiile asupra evenimentelor, ci este deosebit de utilă în separarea intenției de comportament.

  În comunicare, tehnicile dezvoltate sunt deosebit de puternice, ele concentrându-se pe schimbarea convingerilor, fiind adesea folosite în coaching, negocieri, și discursuri publice.

 • 3. Tehnici de ancorare avansată

  Ancorarea este o aplicație a reflexului Pavlov în NLP. Un reflex Pavlov este un reflex condițional, descoperit și introdus de omul de știință rus . Putem să ne ”ancorăm” (pe noi sau pe alții) de anumite comportamente sau stări emoționale prin orice stimul extern sau intern. Ancorarea devine astfel o unealtă extraordinară în schimbarea felului în care ne simțim la un moment dat, în lupta cu emoțiile negative, în schimbarea comportamentelor dăunătoare etc. În cursul de master leadership practitioner se vor învăța și aplica instrumente avansate de ancorare precum: ancore de scenă (deosebit de utile în discursul public), înlănțuirea ancorelor, utilizarea ancorelor în influențare etc.

 • 4. Tehnici avansate de memorare prin intermediul sistemelor de reprezentare

  Află cum te pot ajuta principiile și tehnicile NLP pentru ca procesul de memorare a informațiilor să devină o activitate plăcută, în care succesul va fi garantat, indiferent de abilitățile pe care le deții în acest moment!

  O să descoperi tehnici folosite de profesioniști în domeniu și care sunt folosite inclusiv în cadrul competițiilor internaționale de memorare!

 • 5. Limbajul curat

  Modelul a fost inspirat din munca unor terapeuți celebri precum Virginia Satir și Carl Rogers care au observat de-a lungul timpului că schimbau cadrele de referință ale clienților folosind această tehnică.

  Limbajul curat vizează activarea gândirii interlocutorului pentru a putea atinge un nivel ridicat de puritate și limpezime, în așa fel încât să fie atinsă o optimizare a clarității conștientizării, înțelegerii, inter relaționării și a deciziilor.

 • 6. Utilizarea avansată a submodalităților

  Oamenii gândesc în imagini, sunete sau senzații. Din acest motiv unii preferă ca și canal de comunicare să vadă, alții sau audă, iar alții să simtă. Folosim în mod curent toate tipurile reprezentaționale, dar identificând-l pe cel dominant, transpunând și traducând, putem transmite cu mai mult succes mesajele noastre către alte persoane.

  Submodalitățile sunt cărămizile acestor sisteme de reprezentare. Reprezintă o componentă fundamentală a modului în care ne reprezentăm modelul nostru asupra lumii. Orice intervenție realizată la acest nivel produce schimbări majore și durabile.

 • 7. Modelare

  Este însăși esența NLP. Se pleacă de la premisa că dacă cineva poate să facă un lucru și alți oameni pot copia acel lucru. Evident că o copie a unui model este în principiu sărăcită. Există însă posibilitatea ca pe parcursul modelării să se producă anumite conștientizări care să ducă chiar la o perfecționare a modelului original. În cadrul cursului vor fi modelați antreprenori și companii de succes prin tehnici specifice NLP și nu numai.

 • 8. Modelul părților

  Este un model teoretic care ajută la separarea unui comportament de motivația ce l-a generat. Această separare are o aplicabilitate extraordinară în schimbarea unor comportamente sau stări nedorite și generarea altora benefice în loc.

 • 9. Utilizarea avansată a modelului Milton

  Acest model provine de la geniul psihoterapeut Milton H. Erickson, care a revoluționat lumea psihologiei. Practic, sunt folosite anumite tipare de limbaj pe care le folosea Milton pentru a face pacing cu realitatea celui cu care comunici și pentru a accesa resursele aflate în inconștientul persoanei și să o ajuți să folosească aceste resurse în viața de zi cu zi. În esență prin acest model de limbaj putem transmite mesaje direct către inconștientul interlocutorilor.

 • 10. Crearea și utilizarea avansată a metaforei, inclusiv tehnici de "storytelling"

  Atunci când ne întrebăm cum funcționează omul pot fii date multe răspunsuri. Unul dintre acestea este povestea și metafora. Ne plac poveștile, spunem și ascultăm povești și mai ales acționăm ca urmare a unor povești. Poveștile sunt scrise în ADN-ul uman. Jeremy Hsu spune că 65% dintre conversațiile noastre sunt povești. Atunci când audiența aude o poveste, în mod automat creierul devine preocupat de căutarea unor experiențe similare. Acest proces activează cortexul insular responsabil cu gestionarea instinctelor și a unor serii de emoții puternice precum bucuria, uimirea, gelozia sau dragostea.

Beneficii curs NLP Master Leadership

Prin intermediul acestui curs vei învăța și pune în practică, în viața de zi cu zi, aplicații și tehnici avansate de NLP precum crearea și aplicarea de noi tipare și strategii pentru succes, fericire și împlinire pe plan profesional și personal. Mai mult vei contribui în calitate de master nlp la dezvoltarea NLP prin crearea de noi procese ca parte a  procesului de formare.

Vei învăța cum să:

 • 1

  Îi convingi pe alții să facă ce îți dorești și să creadă că a fost idea lor;

 • 2

  Utilizezi cuvintele magice ale procesului de hipnoză ericksoniană;

 • 3

  Ii faci pe alții să te placă, să te asculte și să te respecte;

 • 4

  Devii charismatic prin discurs și atitudine;

 • 5

  Motivezi cu succes pe cei din jurul tău;

 • 6

  Îți controlezi propriile temeri, frici, ezitări și să le transformi în pârghii pentru dezvoltarea personală;

 • 7

  Schimbi modul de gândire al altora;

 • 8

  Comunici cu inconștientul altor persoane la un nivel avansat;

 • 9

  Îți descătușezi energia personală, motivația și focusul.

 • 10

  Îți îmbunătățești capacitatea de memorare la un nivel de excelență

Astfel, metoda de predare din cadrul acestui curs, centrată pe cursant și nu pe proces, îți va permite să practici NLP LA NIVEL AVANSAT și să TE DESĂVÂRȘEȘTI CA LIDER, învățând și ghidând în același timp alți oamenii să atingă excelența în următoarele domenii:

 • leadership inspirațional;

 • negociere și vânzări;

 • marketing și publicitate;

 • dezvoltare personală.

Cui se adresează cursul NLP MASTER?

Cursul NLP Master este urmat de absolveții cursului de NLP Practitioner organizat de Extreme Training sau de alte companii.

NLP a dezvoltat instrumente pentru a susține pe termen lung schimbările survenite în cadrul formării. După cei vei parcurge întregul curs și vei primi tot ce este necesar, suntem alături de tine pentru a te sprijini în continuare. Astfel, dincolo de suport de curs, exerciții, materiale și sfaturi consistente, vei primi din partea noastră un suport specific pentru a continua îmbunătățirea calității vieții și a abilităților de lider. Astfel, în mod gratuit, la dorința ta, îți oferim asistență post formare.

Certificare curs NLP Master!

Participând la cursul de NLP MASTER vei obține o certificare internațională recunoscută la nivel mondial (AUNLP). Cursul de NLP Master are un puternic focus pe leadership și este astfel gândit să te dezvolți tu pe de o parte, iar pe de altă parte să ai tot suportul nostru (legal și practic) pentru a transmite mai departe cunoștințele învățate.

>>> vezi termeni participare și condiții eliberare certificare
Recomandări prinvind participarea la cursul NLP practitioner și condiții privind obținerea cerificării

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CURSUL NLP LEADERSHIP PRACTITIONER

Pe durata Cursului fiecare Participant are următoarele obligaţii:

 1. să aibă un comportament demn, respectuos și empatic, care să facă cinste unui practician de NLP;
 2. să fie prezent cu punctualitate în toate zilele de instruire conform programului;
 3. să se prezinte la program, pe cât posibil, odihnit, într-o condiţie fizică, psihică și intelectuală optimă pentru un efort intelectual și emoţional prelungit;
 4. să fie deschis spre explorarea de noi paradigme oferite de viziunea NLP și să folosească fiecare prilej oferit de curs, precum și de propria sa activitate profesională și viață personală pentru a-și dezvolta competențele de practician NLP;
 5. să se preocupe permanent să-și descopere și să-și pună în valoare întregul potenţial și să vină la fiecare modul cu câte 1-2 subiecte importante pentru sine pe care să doreasca să le dezvolte pe parcursul cursului;
 6. să participe activ și constructiv la toate activităţile cursului, dovedind deschidere, respect, empatie, responsabilitate față de propria sa creştere și susţinere pentru creşterea partenerilor de curs;
 7. să păstreze confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal sau special furnizate de participanţi;
 8. să seteze pe modul silențios telefoanele mobile și tabletele în timpul instruirii;
 9. să respecte drepturile de proprietate intelectuală privind materialele primite de la Furnizor.

CONDIŢII DE ELIBERARE A CERTIFICARII INTERNAȚIONALE  NLP PRACTITIONER –”AMERICAN UNION OF NLP”(AUNLP)

 1. Participantul face dovada că a absolvit cursul NLP Practitioner în prealabil;
 2. Participantul este prezent la cel puțin 14 zile din totalul de 16 zile ale cursului (dacă într-o zi un participant lipsește sau întârzie mai mult de 2 ore, aceasta se rotunjește la o zi întreagă de absență);
 3. Dacă absențele cumulate de către un Participant depășesc 2 zile, Participantul va putea obține certificarea numai după recuperarea zilelor absente, achitând o taxă suplimentară de 300 lei;
 4. Participantul realizează la timp și de o calitate corespunzătoare toate temele și proiectele indicate de instructor.

Certificarea Internațională a titulaturii protejate NLP MASTER –”American Union of NLP” (AUNLP)

specimen certificat international curs nlp practitioner

Certificat de participare curs NLP MASTER emis de compania Extreme Training

curs nlp practioner leadership - extreme training

Valoare investiție curs NLP Master

Valoare investiție curs NLP Master

Prețul cursului NLP Master este de 1900 lei și rezervarea locului se face online apăsând butonul Rezervă-ți locul acum!

Rezervă-ți locul prin click aici!

Dr. Dan Lambescu: Trainer Curs NLP Master

Activează din anul 2006 ca asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, iar în anul 2015 obține titlul de doctor în medicină.

Pe parcursul carierei universitare a fost implicat în managementul proiectelor din domeniul sănătății și nu numai, a căror valoare cumulată depășesc 20 de milioane de euro, fiind în prezent cooptat în corpul experților evaluatori de proiecte al Comisiei Europene.

Fiind pasionat de tot ceea ce presupune activități educaționale atât formale cât și non-formale, din anul 2007 devine trainer partener în cadrul companiei Extreme Training, susținând în peste 10 ani de activitate training-uri la care au participat mai mult de 1000 de persoane. După 10 ani de practică în domeniul programării neuro lingvistice, în anul 2015 obține titlul de NLP Trainer (titlu acordat de către American Union of NLP).

În fiecare sesiune de formare mobilizează participanții să pună în aplicare în viața de zi cu zi instrumentele și tehnicile asimilate, acesta fiind de altfel dezideratul său principal în activitatea de training.

Crezând în potențialul personal și profesional al oamenilor și de modul în care acesta poate fi pus în valoare, din anul 2016 își lărgește domeniul de activitate, devenind executive și life coach profesionist, având până în prezent peste 200 de ore de coaching acumulate.

Ce spun participanții despre cursurile de NLP susținute de Dan Lambescu:

Educație și Formări

 • NLP Trainer, titlu acordat de către American Union of NLP (AUNLP)
 • Associate Certified Coach, titlu conferit de către International Coaching Federation (organism reper în industrie)
 • Formare în ”Coaching la nivel identitar” (Robert Dilts)
 • Membru în corpul experților evaluatori de proiecte al Comisiei Europene
 • Asistent Universitar în cadrul UMF ”Carol Davila”
 • Acreditare Points of You (practitioner)
 • Formator autorizat ANC
 • Acreditare Manager de Proiect ANC
 • Formare ”Creative Trainer”
 • Formare ”Six Thinking Hats”

Paul Beschieru -

Ce îmi place la Dan este cum reușește să inducă participanților dorința de autodepășire. Cred că Dan reușește într-un anume fel să strângă lângă el oameni interesanți astfel că, în loc de un trainer și câțiva colegi, te trezești cu senzația de trainer între traineri. Mulțumesc, Dan!

Paul Beschieru - Director adjunct S.C. Met-Axa S.R.L.
Diana Brodicicu -

Aspectul cel mai impresionant la Dan este modul în care reușește să îți transmită motivația de a deveni cea mai bună versiune a ta, de a te dezvolta și de a-ți împlini visurile. Și face asta nu prin discursuri motivaționale, ci prin exemplul personal și prin încrederea în forțele proprii pe care reușește să ți-o inducă.
Îți mulțumesc pentru această experiență minunată!

Diana Brodicicu - Performance Manager - Xerox Business Services

Testimoniale

Monica Grafu -

Cred ca una dintre calitățile lui Dan este capacitatea sa de a-ți înțelege nevoia, poate chiar mai bine decât ți-o înțelegi tu însuți și de a deveni acel ajutor pe care îl cauți. L-am cunoscut ca trainer și coach și în fiecare situație m-au surprins profunzimea, pasiunea, delicatețea, și profesionalismul cu care lucrează. Iți mulțumesc Dan pentru rezultatele tale, de care beneficiez și eu.

Monica Grafu - General Manager Menatwork
Silvia Pătrunjel -

Dan Lambescu ghidează participanții într-o experiență carismatică, îmbinând perfect teoria cu practica, realitatea cu imaginația. În mod special am apreciat capacitatea lui de a lucra cu echipe cu mai puțină experiență în domeniu. Pasiunea, profesionalismul și stilul lui personal oferă o alternativă cu totul originală de extindere a orizontului propriu, mult mai eficientă decât cursurile „clasice” cu care suntem obișnuiți cei mai mulți dintre noi. Dan, îți mulțumesc! Rolurile de prezentator, trainer, coach (atât de naturale și perfecte în cazul tău) sunt sau ar trebui să fie „o a doua natură” pentru orice manager în ziua de azi și întâlnirea cu tine mi-a deschis o cu totul altă perspectivă în această privință.

Silvia Pătrunjel - Project Manager - Contrast Management Consulting
Simona Vasilescu -

Am organizat, împreună cu Dan Lambescu de la Extreme Training, un curs pentru cei care, la rândul lor au ca sarcină instruirea continuă sau doar ocazională a unei echipe.

Trebuie să recunosc, am fost sceptică, atât în privința conținului, cât și a modului în care o să fie livrat trainingul, ca să nu mai vorbim de durată.

Și am fost “extreme” de plăcut surprinsă.

Conținutul a fost foarte interactiv, s-a bazat pe învățarea unor tehnici de predare prin practică, așa încât, fără niciun efort, să asimilezi și teoria, și o serie de trucuri care te pot scoate din impas.

De trainer, ce sa mai spun, și-a organizat foarte bine sesiunea, a calibrat bine conținutul și, cel mai important lucru, a depășit granițele temei din dorința de a ne ajuta și de a răspunde unor nevoi neprevăzute.

Cele 4 zile au trecut foarte repede, și pe lângă cele învățate, am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine, iar la toate acestea, Dan a avut o contribuție majoră.

Mulțumim echipei Extreme Training și ne pregătim pentru următorul curs cu voi cât de curând.

Simona Vasilescu - Director SSC Aristonthermo
Alexandru Lefter -

Am găsit în Dan un partener de joacă, un profesor și un coleg de bancă:)

Alexandru Lefter - Fondator Topkineto
Doru Munteanu -

Experiența frumoasă trăită alături de Dan mi-a deschis ochii și mi-a dat încredere că ceea ce fac mă reprezintă. Dan a fost și va rămâne acea picătură care a umplut paharul încrederii în gândurile și faptele mele. Apreciez implicarea, profunzimea și sensibilitatea lui Dan. Mulțumesc!

Doru Munteanu - Administrator Editura Daris. Alpinist și maratonist montan

Timp rămas până la începerea cursului:

Rezervă-ți locul prin click aici!

Ce include taxa de participare?

 • Activitatea de training

 • Fișele de lucru

 • Rechizite curs: mapă, pix, caiet

 • Manual NLP (suport de curs carte)

 • Două pauze de cafea în fiecare zi de training

 • Garanția 100% că primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

 • Examenul de certificare internațională (inclusiv taxa de eliberare a certificatului)

 • Certificat nominal de participare Extreme Training

Taxa de participare nu include cazarea, masa sau transport pentru participanți. În taxa prezentată nu sunt alte costuri ascunse.