Caută
Close this search box.

Curs LEADERSHIP

Acreditat

BUCUREȘTI

grupă în formare

curs leadership
logo curs acreditat

Training LEADERSHIP

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

6 zile

Certificare Curs Leadership

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu diploma de licență

Trainer Curs Leadership

Valentin Manea

Localitate desfășurare

București

Rezervări locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 1500 lei)

De ce un curs de Leadership?

Leadershipul înseamnă a lucra cu oamenii pentru a face lucruri noi într-o lume care este din ce în ce mai complexă și se schimbă rapid. Avem nevoie de organizații care sunt flexibile și durabile, iar organizațiile sunt formate din oameni. Conducerea nu este neapărat legată de autoritate. Este vorba despre mobilizarea oamenilor pentru a face față celor mai dificile probleme și să facă munca la cel mai înalt nivel. 

Leadershipul este încorporat în fiecare dintre noi, iar cheia este să ne deblocăm pasiunea personală care ne va da curajul de a face lucrurile care par a fi dificile, nesigure sau chiar nepopulare.
Acest curs ledership este conceput pentru a vă ajuta să vă creați și să îndepliniți cele mai bune performanțe și să-i inspirați pe alții să facă lucruri extraordinare, vă ajută să îi ghidați pe alții să facă lucruri extraordinare.

curs leadership vizionar
obiective training leadership

De ce să participi la trainingul de Leadership organizat de Extreme Training?

Ce face un lider remarcabil? Are ceva de-a face cu caracteristicile interioare, cum ar fi încrederea și concentrarea? Este vorba mai mult despre prezența exterioară, inclusiv farmecul și compasiunea? Sau este vorba de abilitatea de a crea o viziune și de a-i face pe alții să se dedice?

Răspunsul este DA la toate întrebările de mai sus. Prin acceptarea provocării de a conduce, conștientizați că singurele limite sunt cele pe care le puneți pe voi înșivă.

Cursul propus de Extreme Training abordează provocările esențiale cu care se confruntă un leader în zilele noastre.

Obiective Training Leadership

AGENDĂ TRAINING LEADERSHIP

module curs

8 module

curs intensiv

6 zile intensive

curs complet

Curs Complet

curs intensiv

Curs Practic

MODUL 1

Leadership – înțelegerea leadership-ului

MODUL 2

Elaborarea Strategiei

MODUL 3

People Management

MODUL 4

Team Management și Motivarea Angajaților

MODUL 5

Adaptarea la schimbare a organizației

MODUL 6

Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor

MODUL 7

Time Management și organizarea întâlnirilor

MODUL 8

Gestionarea relațiilor

LEADERSHIP Business Game

Supervisors & Management Roles, Responsibilities & Duties Business Game | Supervisors & Management Roles, Responsibilities & Duties Training Game

Participanții la acest curs vor avea ocazia să joace un joc inovativ, pentru care Extreme Training deține licența. Este antrenant și revelator în același timp.

Acest joc îi face pe participanți să se gândească, să discute și să învețe rolul, sarcinile și responsabilitățile unui leader sau team leader. 

Obiective Leadership Business Game

Focusul acestui joc este pus pe:

Provocările leaderului modern

Angajații sunt supuși unui ritm de lucru rapid în care sarcinile și termenele limită se succed cu o viteză uriașă. Lucrul peste program și multitaskingul sunt noile medalii de onoare. Dar, pe termen mediu și lung acest tip de abordare se dovedește contraproductiv. 

Angajații cedează, burnout-ul îndepărtează performanța, iar turnover-ul și lipsa de personal devin probleme acute.
Liderii se confruntă cu o problemă importantă de a găsi care sunt condițiile necesare pentru ca angajații săi să-și dea cele mai bune rezultate în fiecare zi, pe deplin angajați/implicați în viziunea organizației și inspirați să contribuie la succesul companiei.

Employee engagement

Abilități Leadership

Vei conștientiza mai bine care sunt instrumentele și activitățile pe care le poți folosi ca leader pentru a-ți ajuta oamenii din echipă să își găsească/regăsească motivația.

Abilități Manageriale

Vei lucra cu instrumente care să te ajute să îți dezvolți abilitățile manageriale (studii de caz, chestionare validate de către manageri de succes din diverse domenii de activitate).

Performanță organizațională

Vei conștientiza mai bine care sunt instrumentele și activitățile pe care le poți folosi ca manager pentru a-ți ajuta oamenii din echipă să își găsească/regăsească motivația.

Certificare

Vei dobândi diploma de management recunoscută la nivel național și internațional.

Cui este destinat acest curs de LEADERSHIP?

Vizionarilor

Tuturor celor care doresc să dobândească abilitatea de a cunoaște mecanisemele emoționale într-un mediu organizațional și de business în coninuă schimbare.

Managerilor

Indiferent de poziția ierarhică pe care o au în cadrul organizației, dar care doresc să își dezvolte abilitățile de leadership.

Antreprenorilor

Indiferent de domeniul de activitate și de mărimea companiei care doresc să se asigure că folosesc eficient toate instrumentele de leadership pe care le au la dispoziție.

Viitorilor Manageri

Specialiștilor din diferite domenii care vor să conștientizeze care este potențialul lor de leader și care doresc să acceseze o poziție de management

Certificare Curs LEADERSHIP

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în leadership, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)

Certificat de absolvire pentru ocupația de Manager de inovare (cod COR 242106).  Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Manager. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația de Manager de inovare sunt înscrise competențele dobândite, urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment  Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Leadership

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager de inovare.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale trainer Valentin Manea - curs Leadership

La acest curs mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni care lucrează în domenii foarte diferite de al meu, și să aflu experiențele lor. Mi-am dat seama cât de puține cunoștințe am în acest domeniu, deși conduc oameni. Sper să pot aplica măcar o parte din ceea ce am aflat. Trainer foarte implicat, activ, atent. Recomandare: o mai mare pliere pe alte domenii în afară de vânzări, multinaționale.
testimonial - Customers reviews​
Jurca Mirela
IQ Pro Consulting – Administrator
Dragă participant, te îndrum să participi la acest curs chiar dacă activezi/NU pe un post respectiv, experiența acumulată, putând fi aplicată și profesional și personal. În același timp te îndrum să fii deschis și să îți exprimi opiniile, să pui întrebări chiar dacă nu ești fanul vorbitului în public, pentru că o să ai parte de mult suport din partea trainerului.
testimonial - Customers reviews​
Cernei Cristina
AGH Services Group SRL – Director marketing
Dragă viitor participant la cursul de Leadership, țin să te anunț că vei avea parte de o experiență utilă și în același timp foarte plăcută, care, cu siguranță, te va ajuta în viitoarea ta carieră. De asemenea, experiențele trăite și povestite de trainer te vor face să înțelegi mai bine aplicabilitatea teoriei cursului. Succes!
testimonial - Customers reviews​
Sandu Gheorghe
Am fost puțin reticent când am aflat că o să particip la acest curs dar pe parcurs mi-am dat seama că e probabil cea mai interesantă și benefică activitate la care am participat, iar Valentin Manea a fost mult peste așteptări și mi-a oferit informații clare.
testimonial - Customers reviews​
Fâșie Marius
Blom International Operations – Quality control
Mi-a plăcut acest curs deoarece mi s-a părut inovativ. A fost captivant, interactiv dar în același timp destul de relaxant. Unui viitor participant i-aș recomanda să participe cu toată încrederea la acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Miriță Mihaela
Blom International Operations – Teamleader
Este un curs interactiv, cu multe informații utile și cu multe activități practice, cu un trainer experimentat, captivant. Recomand cu încredere!
testimonial - Customers reviews​
Alexandru Drăgoi
SoftSinergy – CEO
Curs interesant și util atât în viața profesională cât și în cea personală, cu aplicabilitate foarte lejeră, m-a făcut să înțeleg și să identific diverse aspecte ale leadership-ului, managementului, persuasiunii și time managementului.
testimonial - Customers reviews​
Radu Adrian
Manager
Sunt client vechi al cursurilor Extreme Training și de fiecare dată când particip la un curs, plec cu dorința și mai arzătoarea de dezvoltare. Felicitări, Valentin! Felicitări, Extreme Training pentru aceste cursuri!
testimonial - Customers reviews​
Neacșu Constantin
Director de vânzări
Orice experiență are beneficiile ei, așadar și acest curs trebuie și merită urmat, pentru că are beneficiile lui.
testimonial - Customers reviews​
Apostol Vlad Ionuț
Proexco SRL – Arhitect
Recomand acest curs și pe Valentin Manea. Foarte importantă este participarea activă, practic va fi mai ușor să aplici cele învățate. Nota 10!
testimonial - Customers reviews​
Palade Sorin
Manager
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

TRAINER VALENTIN MANEA

Arii de expertiză Manea Valentin

trainer valentin manea

”Încă de când am început să lucrez în mediul privat mi-a că am întâlnit oameni care au ştiut să înfluenţeze ceea ce se întâmplă în jurul lor. Am întâlnit oameni care au creat afaceri, oameni care au schimbat organizaţii sau oameni care au dezvoltat oameni. Îmi place să împărtăşesc aceste experienţe cu cei pe care-i am alături în sala de curs, astfel încât să aflăm, împreună, care sunt soluţiile, procesele sau oportunităţile care îi ajută să gestioneze mai bine echipele pe care le conduc” – Valentin Manea

email: valentin.manea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Valentin Manea

1

Manea Valentin are 9 ani experiență în livrarea de cursuri

1

Valentin  are o experiență de business de peste 14 de ani

1000

Valentin Manea este senior trainer: peste 1700 de zile livrate

1000

Peste 3600 de oameni au participat la cursurile susținute de Valentin Manea

1000

A livrat peste 9000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Experiență Valentin Manea

Trainer – Extreme Training​

Responsabil de conceperea şi promovarea programelor de formare, de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanții companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanță cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.​

Susținere sesiuni practice de instruire:​

1. analiză de nevoi de training
2. design de curs
3. facilitare sesiuni la sală
4. on-the-job training
5. teambuilding

Coordonare și Dezvoltare​

Valentin a coordonat implementarea și dezvoltarea aplicației online pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare consultativă ale agenţilor. De asemenea, a coordonat și activitatea echipelor de training și a creat programe de dezvoltare accelerată pentru potențialii succesori.​

Vânzări și managementul vânzărilor​

Valentin a coordonat echipe de vânzări, a vândut, s-a ocupat de motivarea angajaților, a făcut training și training on the job, a realizat în mod constant obiectivele de performanță, a crescut numărul de clienți și performanța în fiecare lună și a avut stabilitate de 90% în echipele de vânzări coordonate.​

senior trainer

Manea Valentin este trainer cu  experiență consistentă  în sala de curs și cu mai mult de 10 ani experiență în vânzări și managementul echipelor de vânzări.

Acești ani i-au permis să experimenteze aspecte variate legate de vânzarea consultativă și de coordonarea echipelor de vânzări. De asemenea, sesiunile de instruire au fost dublate de instruire pe teren, fapt pentru care expertiza a căpătat în mod continuu și mai multă bază practică.

Sesiunile de curs susținute de Valentin Manea sunt presărate cu exemple din activitatea de zi cu zi, astfel încât pot surprinde foarte bine cum se aplică strategiile și tehnicile în viața reală. Experiența lui Valentin se întinde de la vânzarea consultativă până la managementul echipelor de vânzări, de la coaching la leadership sau de la customer service la teambuilding.

senior trainer

Informații Administrative Curs Leadership

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de Leadership:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Leadership

Opțiuni date și orașe pentru training Leadership

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Leadership

Cursul de Leadership va avea loc în București, Strada Ernest Juvara, Nr. 18, Sector 6.

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Leadership, ocupația Manager):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru cursul Leadership?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Leadership, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Leadership

Rezervarea de locuri la cursul Leadership se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Leadership. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursuri de Leadership sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!