Caută
Close this search box.
dezvoltare personala

Descriere sumară curs Dezvoltare Personala

cursul se organizează la cererea companiilor

Conceptul numit ”dezvoltare personală” este despre ceea ce faci, ceea ce simți și mai ales despre ceea ce ești. Atunci când nu suntem mulțumiți de una sau mai multe dintre aceste 3 direcții, înseamnă că nu suntem ”congruenți cu noi înșine”. Starea de ”congruență” este acea stare în care fiecare fibră din noi este în acord și nu există niciun fel de conflict intern. Este, de exemplu, acea stare pe care o manifestă sportivii de performanță atunci când doboară un record mondial. Pare un concept pretențios și o stare pe care doar unii dintre noi o pot avea. Adevărul este că oricine poate ajunge acolo, însă, ca orice lucru pe care ți-l dorești, trebuie puțin exercițiu și implicare pentru a-l obține. Acest curs îți pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a te ajuta să atingi această stare de CONGRUENȚĂ. Pentru atingerea stării de congruență este necesar să se schimbe ceva în viața noastră. ”Doar două lucruri îți pot schimba viața: ceva nou intră în viața ta sau ceva nou se întâmplă în interiorul tău.”

De reținut înainte de a participa la trainingul de Dezvoltare Personala

Acest curs se concentrează pe schimbarea ”interiorului” tău. Practic, prin instrumente specifice, participanții vor găsi răspunsurile la următoarele 4 întrebări:

Structura curs Dezvoltare Personala

Mai jos vă prezentăm tematica orientativă pentru trainingul de Dezvoltare Personala.

Prealabil cursului este recomandat ca trainerul să discute cu persoana responsabilă pentru a culege informații în vederea personalizării cursului. În funcție de prioritățile identificate, această tematică poate fi modificată. Pot fi adăugate noi puncte prioritare pentru compania dumneavoastră şi de asemenea altele pot fi eliminate. 

SESIUNEA 1

Munca de scop (cum se formulează și se ating obiectivele?)

Formularea unui scop sau obiectiv poate face diferența. Între ”Mi-aș dori să slăbesc 10 kg”, ”Ar fi necesar să slăbesc 10 kg”, ”Trebuie să nu mai fiu supraponderal” și ”O să slăbesc 10 kg în 3 luni de zile” este o mare deosebire. Totuși, un obiectiv, chiar dacă este bine stabilit, va avea șanse minime să fie realizat fără un sistem corect de valori și convingeri care să-l susțină. Va fi asemeni unei plante care a răsărit sănătos, dar pe care, dacă nu o uzi în fiecare zi, va muri. Așadar, iată ce se învață la curs:

SESIUNEA 2

Schimbarea instantanee a stării emoționale indiferent de context

De multe ori am fost puși în situații dificile din cauza stării emoționale. De câte ori nu ni se întâmplă ca, din lipsa de energie sau inspirație, să nu putem realiza un raport urgent la birou sau din cauza unei stări de nervozitate să nu ne putem concentra într-o negociere? Evident, ne-am fi dorit să fim plini de energie, creativi sau poate mai calmi în funcție de context. Există, în acest moment, instrumente prin care ne putem modifica starea de spirit și putem asocia anumite sentimente, beneficii și stări pozitive cu propria persoană instantaneu în orice moment. Aceste instrumente se numesc ANCORE. Ancorarea este procesul prin care orice stimul intern sau extern devine un mecanism ce declanșează o reacție. Ele creează obiceiurile și se fixează în subconștient. Practic, se învață cum să:

SESIUNEA 3

Evaluarea stării actuale prin intermediul unui workshop de cunoaștere experiențială

Cunoașterea experiențială oferă o atmosferă mai distractivă, mai relaxantă și mai prietenoasă decât majoritatea workshop-urilor. Presupune o sesiune tip „cunoaștere” a sinelui, care se concentrează pe crearea de legături, oferirea unui moment de pauză pentru participanți, crearea oportunității de a sta față în față, atât cu ei înșiși, cât și cu ceilalți, pentru a obține puncte noi de vedere legate de momentul prezent al vieții. Este o sesiune puternică, care accesează inconștientul participanților și care creează un tip de comunicare unic între oameni. Participanții se conectează ușor cu ei înșiși, dar și cu alții, simțindu-se în siguranță, chiar și atunci când nu se cunosc. Ce se obține:

SESIUNEA 4

PDP (plan de dezvoltare personala)

Instrumentele, conceptele și exercițiile prezentate în cadrul cursului dau posibilitatea realizării unui plan prin care se evoluează și se crește ferit de conflicte interne și externe. Practic, se va putea stabilii un plan de acțiune personalizat pentru dezvoltarea în contextul carierei, educației, vieții sociale sau a celei de familie. Veți:

Abilități dobândite la finalul cursului:

Loc desfășurare training Dezvoltare Personala

Acest curs se desfășoară la sediul companiilor sau într-o locație aleasă de acestea

Durată curs Dezvoltare Personala

2 zile

Modalitate desfășurare

La solicitarea companiilor la o dată stabilită de comun acord

Număr participanți în grupă

Minim 6 Participanți - Maxim 15 Participanți

Solicitare Ofertă

Dacă doriți ca acest training să fie organizat în compania dumneavoastră sunați la 0737 499 499 sau trimiteți o solicitare la adresa business@traininguri.ro

Detalii Administrative curs Dezvoltare Personala

Până acum peste 1000 de companii au acordat încredere Extreme Training

Te-ar putea interesa și:

12 thoughts on “Curs Dezvoltare Personală » București » | Intensiv |”

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   In cazul in care sunt mai multe solicitari luam in calcul organizarea acestui curs si la Oradea.

   Multumim!

 1. ANCA BALAN

  O INFORMATIE, VA ROG! LA ACEST CURS SE POATE INSCRIE UN ADOLESCENT CARE IMPLINESTE IN NOIEMBRIE 2018, 17 ANI?

 2. LENUTA STAN

  BUNA ZIUA
  AS DORI SA STIU DACA SE POT FACE SI ONLAINE CURSURILE DE DEZV PERSONALA
  SUNT INTERESATA DE ACEST CURS DAR PROBLEMA E CA EU LOCUIESC IN ANGLIA DE ACEEA V-AM INTREBAT DACA SE FACE SI ONLAINE
  VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS

  1. Buna ziua, Lenuta!
   Iti multumim pentru mesaj si sper sa poti avea posibilitatea sa participi la cursul de dezvoltare personala in Bucuresti. Este singura varianta disponibila in acest moment pentru ca specificul acestui curs nu permite desfasurarea online.

   Zi frumoasa sa ai!

 3. Vladu Cristina

  Buna ziua,

  Care este urmatoarea perioada cand se organizeaza cursul de Dezoltare personala? Dupa 4-5 iulie.

  Multumesc

  1. Buna Cristina,
   Ma bucur ca esti interesata de acest curs. Urmatoarea sesiune se va desfasura undeva prin luna octombrie insa cel bine iti recomand sa urmaresti agenda noastra de cursuri si sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a afla ultimile noutati.
   Multumesc frumos!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!