Caută
Close this search box.

Curs COMUNICARE PERSUASIVA

BUCUREȘTI

Grupa in formare

curs comunicare persuasiva

DESPRE CURS COMUNICARE PERSUASIVA

Perioadă desfășurare

Grupa in formare

Durată curs

2 zile

Certificare Curs

Diplomă de participare marca Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Dan Lambescu

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

595 lei (Prețul este redus de la 1000 lei)

curs comunicare persuasiva

Curs Comunicare Persuasiva - București - Grupa in formare | Weekend |

De cele mai multe ori nu este suficient să comunici, să transmiți un mesaj, ci este important să te raportezi la receptor, la nevoile lui, la ceea ce e motivant pentru el astfel încât să ai o comunicare bilaterală eficientă și să obțineți împreună rezultatele dorite. Astfel că vorbim de un alt nivel al comunicării, poate cel mai înalt nivel: comunicare persuasiva.

Să fii persuasiv a devenit o prioritate. Simpla comunicare poate genera chiar contrariul a ceea ce-ți dorești dacă mesajul nu e formulat corespunzător, în raport cu partenerul tău de discuție. Comunicarea persuasiva este forma de comunicare care face diferența dintre un simplu om de vânzări și un vânzător de succes, dintre un negociator și un negociator cu rezultate, dintre un manager și un lider, dintre un comunicator anost și un comunicator de excepție.

De ce să participi la curs Comunicare Persuasiva? Beneficii și rezultate:

AGENDĂ CURS COMUNICARE PERSUASIVA

module curs

5 module

curs intensiv

2 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS COMUNICARE PERSUASIVA

MODUL 1

Raportul (Oglindirea)

Ca să puteți fi siguri că partenerii de comunicare sunt interesați de ceea ce dumneavoastră spuneți (sau că măcar vă ascultă) și ca să înțelegeți ceea ce ei își doresc, va trebui mai întâi să stabiliți o relație. Acest lucru se poate realiza într-o manieră deosebit de puternică și profundă cu ajutorul raportului. Raportul, în esență, înseamnă empatie și se bazează pe principiul că ”oamenii plac alți oameni care le seamănă sau care seamănă cu ceea ce ar dori ei să fie”.Vei învăța:

MODUL 2

Recunoașterea celor 7 emoții fundamentale

Aceste emoții sunt numite „fundamentale” pentru că sunt universale și pot fi recunoscute la orice persoană datorită microexpresiilor faciale comune. Cele 7 emoţii fundamentale numite şi emoţii de bază, sunt:

MODUL 3

Comenzi Mascate

Această tehnică de limbaj presupune transmiterea anumitor comenzi direct către inconștientul altei persoane.

MODUL 4

Modelul Milton

Modelul Milton constă intr-un ansamblu de tehnici lingvistice hipnotice prin care se poate transmite informaţia celorlalţi într-un mod cât mai eficient, care să ocolească barajul credinţelor negative manifestate în plan conștient.

MODUL 5

Ancore

Ancorele sunt instrumente puternice prin care putem schimba instantaneu starea emoțională a partenerului de comunicare. Mai mult putem asocia anumite sentimente, beneficii, stări pozitive cu propria persoană.

Cui se adresează cursul Comunicare Persuasiva?

Certificare curs Comunicare Persuasiva

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea de traineri excepționali, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul diploma de participare.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul achizițiilor publice, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Testimoniale Curs Comunicare Persuasiva

Interactiv, pe placul meu, am invatat lucruri noi ce ma vor ajuta pe toate planurile!
testimonial - Customers reviews​
Catalin C.
Am fost impresionat de explicatiile primite pentru unele proceduri pe care le faceam deja dar fara vreun rationament.
testimonial - Customers reviews​
Ovidiu P
A fost un curs foarte profesionist, plin de informaţii foarte interesante.
testimonial - Customers reviews​
Teodora M.
Un trainer foarte bine pregatit, cu experienta. Voi folosi toate aceste informatii in activitatea zilnica: profesionala si personala.
testimonial - Customers reviews​
Catalina V.
Am aflat multe elemente noi fata de ce stiam. Dan este un trainer foarte misto si recomand din tot sufletul acest training, are aplicabilitate in fiecare moment din viața noastra.
testimonial - Customers reviews​
Elena L.
Un training foarte bun, cu siguranta am invatat multe informatii utile. recomand cu drag acest curs!
testimonial - Customers reviews​
Andreea L.
M-am simtit super si am aflat o multime de lucruri utile aplicabile oricand si in orice conjunctura.
testimonial - Customers reviews​
Ruxandra E.
Mi-a placut! Am vazut multe greseli pe care le fac si acum am posibilitatea sa le corectez. Am auzit multe lucruri noi. Ma simt bine si ma bucur ca am ocazia sa devin din ce in ce mai buna datorita celor vazute si auzite. Teoria fara practica si fara un ghid bun care sa te ajute din cand in cand.
testimonial - Customers reviews​
Doina D.
A fost interactiv, bine structurat şi extrem de sugestiv. M-a ajutat la înţelegerea faptului că persuasiunea nu este doar artă, dar mai ales o tehnică. Ideea organizării acestui gen de curs este extraordinară. Pot să adaug chiar…genială fără a exagera, având în vedere faptul că am urmat şi alte cursuri cu pretenţii.
testimonial - Customers reviews​
Marian M.
Un curs extraordinar, o experienta unica! M-a ajutat foarte mult acest curs sa inteleg cum as putea sa schimb perceptiile/parerile interlocutorilor.
testimonial - Customers reviews​
Anca S.
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Comunicare Persuasiva

Arii de expertiză Dan Lambescu

dan lambescu

Activează din anul 2006 ca asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, iar în anul 2015 obține titlul de doctor în medicină.

Pe parcursul carierei universitare a fost implicat în managementul proiectelor din domeniul sănătății și nu numai, a căror valoare cumulată depășesc 20 de milioane de euro, fiind în prezent cooptat în corpul experților evaluatori de proiecte al Comisiei Europene.

Fiind pasionat de tot ceea ce presupune activități educaționale atât formale cât și non-formale, din anul 2007 devine trainer partener în cadrul companiei Extreme Training, susținând în peste 10 ani de activitate training-uri la care au participat mai mult de 1000 de persoane. După 10 ani de practică în domeniul programării neuro lingvistice, în anul 2015 obține titlul de NLP Trainer (titlu acordat de către American Union of NLP).

În fiecare sesiune de formare mobilizează participanții să pună în aplicare în viața de zi cu zi instrumentele și tehnicile asimilate, acesta fiind de altfel dezideratul său principal în activitatea de training.

Crezând în potențialul personal și profesional al oamenilor și de modul în care acesta poate fi pus în valoare, din anul 2016 își lărgește domeniul de activitate, devenind executive și life coach profesionist, având până în prezent peste 200 de ore de coaching acumulate.

email: dan.lambescu@extreme-training.ro

Pe scurt despre Dan Lambescu

1

Dan Lambescu  are peste 8  ani experiență în project management

1

Dan are o experiență de business de peste 12 ani

1

Dan are o experiență de training de peste 14 ani

1

A instruit peste 3000 de cursanți

Experiență Dan Lambescu
Educație și formări
senior trainer

Aspectul cel mai impresionant la Dan este modul în care reușește să îți transmită motivația de a deveni cea mai bună versiune a ta, de a te dezvolta și de a-ți împlini visurile. Și face asta nu prin discursuri motivaționale, ci prin exemplul personal și prin încrederea în forțele proprii pe care reușește să ți-o inducă.

 

senior trainer

Informații Administrative Curs Comunicare Persuasiva

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Comunicare Persuasiva - Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Comunicare Persuasiva

Cursul Comunicare Persuasiva va avea loc in București, la sediul Extreme Training din str. Ernest Juvara nr. 18, sector 6, zona Cotroceni.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Comunicare Persuasiva?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Achiziții Publice, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Comunicare Persuasiva

Rezervarea de locuri la cursul Comunicare Persuasiva se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Comunicare Persuasiva sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!