Caută
Close this search box.

Curs ACTORIE

pentru non actori

cu Elena Voineag

Online

grupă în formare

DESPRE CURS ACTORIE

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

5 sesiuni

Certificare Curs

Certificat de Participare Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Elena Voineag

Localitate desfășurare

Online

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

690 lei (Prețul este redus de la 1000 lei)

curs actorie

Fii actor în filmul tău!

Dacă tocmai te pregătești pentru primul curs de Actorie din viața ta, atunci ar trebui să știi că ai făcut pasul cel bun către a fi descoperit și a învăța tainele actoriei, pentru că nu toți avem norocul starurilor de la Hollywood care sunt „descoperiți ” pur și simplu.

Marea majoritate a actorilor talentați au urmat școli în acest domeniu, cursuri și lecții private cu cei mai buni profesori. Și pentru că repetiția este cheia, cu cât vei lua mai multe lecții cu atât vei ajunge să stăpânești mai bine „secretele” meseriei de actor, și de ce nu, în scurt timp să devii chiar tu actor.

Ce vei învăța în cadrul cursului de Actorie?

curs actorie bucuresti

AGENDĂ CURS ACTORIE

module curs

7 module

curs intensiv

5 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS ACTORIE

MODUL 1

Care sunt instrumentele actorului?

Un actor lucrează întotdeauna cu un alt actor/alți actori, pe un scenariu (text, dramaturgie) pentru un public (spectatori, oameni care participă la actul artistic/spectacolul de teatru). El are capacitatea de a emoționa, modifica spectatorul. Însă, el nu este un zeu, un miracol, o ființă nepămâmnteană! Actorul este un om! De aceea orice om poate deveni actor, dacă își conștientizează, evaluează și își antrenează, prin exerciții și tehnici actoricești, instrumentele specifice acestuia:

MODUL 2

Cum dezvoltăm și la ce ne folosește antrenarea instrumentelor actorului?

Noi suntem, fiecare dintre noi, un tot. Suntem spirit și materie, de aceea este obligatoriu să ne îngrijim atât de corpul nostru fizic, cât și de spiritul care îl mobilează pe cel dintâi. Prin studiul/învățarea actoriei, orice om are posibilitatea și capacitatea de a se dezvolta de sine, de a se pune în situații date pe care să le rezolve, aici și acum, în jocul cu reguli pe care îl presupune o scenă de actorie (scenă, act, spectacol,exerciții de improvizație). Antrenându-te astfel vei putea funcționa cu încredere în social, vei putea dezvolta cu ușurință relații profesionale, personale, afirmându-te în diversele cercuri socio-profesionale în care activezi. Prin exerciții specifice vom parcurge următoarele etape obligatorii:

MODUL 3

Care este motorul/declanșatorul oricărei scene/situații în actorie și la ce ne folosește studierea și antrenarea noastră în acest sens?

Motorul oricărei scene este conflictul. Actorul este întotdeauna în conflict cu o situație, cu o persoană, cu un sistem etc. atunci când lucrează la un rol și când joacă un rol pe o scenă, într-un spectacol sau pe un platou de fimare, la turnarea unui film. Tot așa, orice om, se găsește în fiecare moment al vieții sale într-un conflict cu cineva sau/și cu ceva. Conflictul nu înseamnă neapărat război, criză majoră. Conflict este și atunci când îți dorești, de exemplu, să te duci la o petrecere/la un spectacol/la o întâlnire etc, dar ești prea obosit pentru că ai muncit toată săptămâna și nu mai ai energia de a face ce îți place. Între ce îți dorești și ce poți să realizezi este întotdeauna un conflict. Asta se întâmplă și în actorie, într-o scenă de teatru/film: actorul se află într-o serie de conflicte pe care le rezolvă (mai zicem noi că el joacă). Vi se întâmplă să ziceți: „Ce bine a jucat X actor în filmul ăla! Ai văzut cum s-a luptat el cu sistemul?” sau „Ce m-a impresionat povestea lor de iubire și cât de frumos a reacționat actorul Y, exact ca în viață!” etc. Ceea ce face ca tot ce se întâmplă într-o scenă/într-un spectacol/într-un film să fie viu, interesant, credibil este conflictul și rezolvarea lui. Studiind și antrenându-ne în exerciții actoricești de declanșare și rezolvare a conflictului într-o scenă dată, vom putea recunoaște și rezolva mai ușor conflictele minore sau majore pe care fiecare dintre noi le parcurge în viața sa profesională, socială, personală.

MODUL 4

Ce înseamnă asumarea unei situații scenice în actorie și la ce ne folosește?

Intrăm deja pe tărâmul profesionistului în actorie, studiind următorii parametri teatrali, în exerciții și scene date, exersând astfel:

MODUL 5

Cum vei obține cunoștințe și deprinderi în cadrul cursului de Actorie?

MODUL 6

Ce vei stăpâni la finalul cursului de Actorie?

MODUL 7

Exerciții aplicate

curs actorie bucuresti

Cum vei obține cunoștințe și deprinderi în cadrul cursului de Actorie?

Cum te ajută cursul de Actorie în viața ta profesională și personală?

curs actorie bucuresti

Certificare Curs Actorie

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul Actoriei, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Actorie

Arii de expertiză Elena Voineag

trainer elena voineag

Elena Voineag lucrează în televiziune (MTV, Music Channel, TVR, Pro TV, Antena 1), este actriță, MC, și activează în  film, teatru și stand-up de peste 10 ani.

A terminat Actoria la clasa domnului Florin Zamfirescu, UNATC și are studii de Comunicare și Actorie atât în România, cât și în America. 

email: elena.voineag@extreme-training.ro

Pe scurt despre Elena Voineag

Experiență Elena Voineag

Educație și formări

senior trainer
senior trainer

Informații Administrative Curs Actorie

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Actorie Grupa in formare - 5 sesiuni

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Actorie

Cursul de Actorie va avea loc online pe platforma Zoom.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul de Actorie?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Actorie, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

activitatea de training

activitatea de training

Înscriere

Înscriere Curs Actorie Online

Rezervarea de locuri la cursul de Actorie se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Actorie Bucuresti. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului).  Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Actorie sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!