Caută
Close this search box.

Curs EXPERT FISCAL

Intensiv

CLUJ NAPOCA

grupă în formare

curs expert fiscal
logo curs acreditat

DESPRE CURS EXPERT FISCAL CLUJ

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

5 zile

Certificare Curs

Acreditare ANC

Condiții Participare

Studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Ramona Mara

Localitate desfășurare

Cluj Napoca

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

790 lei (Prețul este redus de la 1190 lei)


curs expert fiscal

Curs Expert Fiscal | Acreditat | Intensiv | Cluj Napoca |

Acest curs de Expert fiscal vine în întâmpinarea celor interesați, de la contabili la directori economici și, mai mult, la manageri, cu o abordare practică a unor subiecte de interes major în domeniul fiscal, insistându-se în special asupra celor mai întâlnite operaţiuni în practica.

Curs de specializare acreditat ANC (fost CNFPA), recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului și U.E. – Expert fiscal (cod COR 241221)

Diplomă cu valabilitate permanentă.

Pentru obţinerea diplomei acreditate ANC , cursanţii trebuie să aibă finalizate studiile superioare.

AGENDĂ CURS EXPERT FISCAL CLUJ

module curs

5 module

curs intensiv

5 zile

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS EXPERT FISCAL

MODUL 1

Sistemul fiscal

MODUL 2

Impozitul pe profit

MODUL 3

Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor

MODUL 4

Impozitul pe venit

MODUL 5

Contribuții sociale

MODUL 6

Impozitul pe venitul nerezidenților

MODUL 7

Taxa pe valoarea adăugată

MODUL 8

Impozite și taxe locale

MODUL 9

Impozitul pe construcții

Metoda de lucru Curs Expert Fiscal

Certificare Curs Expert Fiscal Cluj

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de absolvire pentru ocupația de Expert Fiscal (cod COR 241221). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Expert Fiscal. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Expert Fiscal sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Expert Fiscal

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Expert Fiscal. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Expert Fiscal

Mi-a placut! Am vazut multe greseli pe care le fac si acum am posibilitatea sa le corectez. Am auzit multe lucruri noi. Ma simt bine si ma bucur ca am ocazia sa devin din ce in ce mai buna datorita celor vazute si auzite. Teoria fara practica si fara un ghid bun care sa te ajute din cand in cand.
testimonial - Customers reviews​
Doina D.
“Sunt mulțumit și bucuros că am ales să particip la acest curs. Am apreciat metodele practicate de trainer și modul cum au fost transmise informațiile. O să recomand cunoscuților, prietenilor și colegilor să vi se adreseze la momentul când vor considera că au nevoie de un curs făcut cu responsabilitate. Stimă!
testimonial - Customers reviews​
Nicolae Gîrlea
Aparegio Gorj
Un curs foarte interesant și extrem de dinamic la care am avut ocazia să primesc răspunsuri la întrebări sau nelămuriri pe care le aveam. Cursul este interactiv, îți oferă posibilitatea să cunoști persoane noi, situații similare și soluții pentru problemele discutate. Cu siguranță voi participa și la alte cursuri organizate de Extreme Training.
testimonial - Customers reviews​
Georgiana Brudaru
Conex Distribution SA
Foarte documentat, foarte practic, foarte interesant.
testimonial - Customers reviews​
Daniela D.
“Cursul a fost intensiv, am acumulat multe cunoștințe noi. Trainerul este o persoană excepțională, cu multă experiență în domeniu care a știut să structureze într-o manieră comprehensbilă și agreabilă întregul curs.
testimonial - Customers reviews​
Julieta Pintilie
Comisia Europeană
Excelent, mi-a dat multe instrumente utile. A fost un curs plin de bună dispoziție cu aplicabilitate practică. Vă mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Ofelia N.
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Expert Fiscal Cluj

Arii de expertiză Ramona Mara

trainer ramona mara

Ramona Mara este conferențiar universitar doctor la FSEGA, Departamentul de Finanțe, Univ. Babes-Bolyai, Cluj Napoca unde susține cursuri și seminarii de Finanțe Publice, Fiscalitate și Procedura fiscala. A obținut titlul de doctor în Finanțe în anul 2008, iar în perioada 2011-2012 a urmat program postdoctoral în cadrul UBB în colaborare cu Universitatea Tehnica din Lisabona, ISEG/UECE Portugalia. În 2013 a organizat workshop-ul internațional Redefinirea arhitecturii şi a guvernanţei politicii fiscal  pentru stimularea creşterii economice.

email: ramona.mara@extreme-training.ro

Pe scurt despre Ramona Mara

1

Peste 10 companii au beneficiat de experiența de trainer a Ramonei.

1

Ramona are o experiență  în business de peste 17 ani

10

Ramona Mara are peste 80  de ore de training

100

Ramona a instruit peste 150 de participanți 

Experiență Ramona Mara

Educație și formări

senior trainer

Perfecționarea continuă pentru mine a reprezentat cheia succesului în viață; împart acest succes cu toți cei pe care ajung sa îi pregătesc și să îi formez pentru un domeniu atat de vast și aflat în permanență schimbare – precum este domeniul fiscal.

senior trainer

Informații Administrative curs Expert Fiscal Cluj

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Expert Fiscal

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Expert Fiscal Cluj

Cursul de Expert Fiscal va avea loc în Cluj Napoca, hotel Univers T, Strada Alexandru Vaida Voevod, Nr. 53 – 55.

 

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs Expert Fiscal?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Expert Fiscal, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Expert Fiscal

Rezervarea de locuri la curs Expert Fiscal se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs Expert Fiscal

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs acreditat Expert Fiscal. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Expert Fiscal sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!