Caută
Close this search box.

Curs Mindfulness Iasi » pe înțelesul tuturor! (grupa in formare)

curs mindfulness

Curs Mindfulness pe înțelesul tuturor

Dacă ne gândim la un curs mindfulness, putem începe de la citatul lui Alan Watts spunea că „Arta de a trăi… nu înseamnă nici să te laşi dus de curent fără vreo grijă, nici să te agăți temător de trecut. Arta de a trăi constă în a fi sensibil în fiecare clipă, în a o vedea drept nouă şi unică întru totul, şi în a avea o minte deschisă şi receptivă pe de-a întregul.”

Din păcate, timpul nu are răbdare cu noi. Mereu alergăm către viitor, viitor care ne asaltează cu termene limită, cu proiecte noi, o casă nouă, serviciu nou etc. Nu avem timp să ne gândim la noi, să ne oferim timp de calitate cu noi, dar… viața ne oferă pauze pe care nu le dorim: pierderi, boli, despărțiri. Ne simțim pierduți și ne întrebăm de ce eu?

Este acest curs Mindfulness pentru tine?

Îți aduci aminte când ai avut ultima dată senzația că gândurile ți se învârtesc în cap ca un carusel și îți este imposibil să iei o decizie simplă? Probabil ai încercat să lupți cu gândurile, cu sentimentele ce te asaltau ca o haită de lupi flămânzi și ai reușit cumva să le reduci la tăcere… dar energia te-a părăsit și ai ramas obosit/ă, sleit de putere. Noaptea este un sfetnic bun, ți-ai spus și ai încercat să te culci pe gânduri în speranța că le vei exila în somn, dar ele, gândurile, au refuzat să plece până spre dimineață.

A doua zi, ai avut o altă problemă. Trebuia să fii alert și treaz, dar oboseala goanei printre gânduri stătea agățată de pleoapele tale și te împiedica să fii prezent în activitățile de peste zi.

Dacă toate acestea îți sunt familiare, acesta este un curs pentru tine, un curs care să te învețe cum să regăsești energia și liniștea.

Ce este mindfulness (pe scurt)?

Tehnicile mindfulness te vor învăța cum să ieși din viața pe repede înainte și te vor transforma dintr-un martor al vieții tale în regizorul vieții tale.

Mindfulness nu este o teorie frumoasă despre fericire. Este o practică, un mod de lucru cu tine însuți. Desi are rădăcini în practicile de meditație budistă, nu este o practică ezoterică. Beneficiile mindfulness sunt susținute de cercetări științifice serioase din domeniul neurologiei și psihologiei. Ca orice practică, este nevoie de un fundament pe care să clădești succesul viitor.

Detalii Administrative CURS Mindfulness

Durată curs

1 zi (9.00-17.00)

Dată desfășurare

Grupă în formare

Cursul de mindfulness se organizează și în Cluj și în București.  

Localitate desfășurare

Iași, Hotel Arnia

Certificare Curs

Extreme Training

Valoare investiție

250 lei (prețul este redus de la 390 lei la 250 lei)

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Marius Dumitrenco Keller

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

contact cursuri extreme training
ce vei invata curs mindfulness

Beneficii imediate curs Mindfulness

lucrurile care conteaza in mindfulness

Participând la un curs de mindfulness vei învăța să:

viata e frumoasa curs mindfulness

Încă din prima săptămână de practică (după curs) vei observa că:

Integrând tehnicile de mindfulness în viața ta, o să devii o persoană mai bună, mai liniștită și mai eficientă.
Prin mindfulness o să înveți să îți dedici timpul lucrurilor care contează și nu grijilor despre cum o să eșuezi.

Trainer curs Mindfulness - Marius Dumitrenco Keller

trainer curs mindfulness

Experiență profesională

Testimonialele celor care au participat la Cursul de Mindfulness susținut de Marius Dumitrenco-Keller:

Am primit exact ceea ce mi-am dorit de la acest curs de Mindfulness. Mulțumesc pentru experiența oferită. Aș repeta oricând. Sunt client vechi al Extrem Training și recomand acest curs. Informațiile sunt aplicabile și trainerul este excelent.
mindfulness simbol
Niculesc Luana-Mihaela
Kineto-terapeut
Cursul lui Marius a fost interesant și interactiv. Am petrecut 9 h împreună, dar am simțit că au trecut doar 2h. Cursul are o mare aplicabilitate și am fost extrem de încântată de numeroasele exerciții. Felicitări Extreme Training, deorece din echipa voastră fac parte oameni profunzi.
mindfulness simbol
Elena Stoica
Pepas 2000 - Manager
M-am simțit foarte bine. Am plecat relaxată și fericită la Mindfullness. Sper să urmez tehnicile învățate și în fiecare zi să fiu la fel de fericită. Trainerul, Marius, Dumitrenco, este foarte bun. Mulțumesc!
mindfulness simbol
Alina Dos
Inmedio- coordononator proiect
Consider că oricine are o viață agitată ar avea de câștigat participând la acest curs de Mindfullness. Am venit din Baia Mare pentru acest curs și am făcut o alegere excelentă. Atmosfera este plăcută. Marius este un trainer foarte bine pregătit și se vede că a trăit efectiv ceea ce a prezentat. Atenția a fost pe practică, dar și o mică parte de teorie.
mindfulness simbol
Dan Munteanu
Mă bucur că ați introdus acest curs și că am avut posibilitatea să particip. Informațiile primite sunt de inițiere în Mindfullness. Mi-ar plăcea să particip și la alte sesiuni să aprofundez. Informațiile primite, aplicabilitate cursului, utilitatea acestuia, cât și pregătirea trainerului sunt ireproșabile.
mindfulness simbol
Diana Paraschivu
Director Vânzări
La sfârșitul acestui Workshop m-am simțit mai relaxată și mai fresh decât atunci când am venit la acest curs de Mindfullness. Exercițiile sunt practice și utile. Trainerul este foarte bine pregătit.
mindfulness simbol
Roșu Cătălina
Specialist HR
Acest curs de Mindfullness este un dar minunat pentru suflet. Marius este călăuza ideală și o mină de om. Mi-aș dori să fie și alte sesiuni. Cursul este aplicabil 100%.
mindfulness simbol
Raluca Tuica - Manager HR
Merită să participi la acest curs de Mindfullness. Informațiile sunt foarte utile și aplicabile. Trainerul, Marius Dumitrenco, este FABULOS și are o experiență mare privind partea practică.
mindfulness simbol
Alexandra Stănescu
Auditor intern
Aceste exerciții de la cursul de Mindfullness sunt ușor de aplicat. Abia aștept să experimentez ceea ce am învățat. Recomand acest curs cu drag!
mindfulness simbol
Pascariu Alice
Director General

Agendă Curs Mindfulness Iași

Ce este Mindfulness?

Ce este mindfulness-ul și care sunt prejudecățile frecvente ?

Respirație Corectă

Modul de respirație corect, respirația abdominală, modul de corectare a respirației, conștientizarea respirației

Momentul prezent

Vei învăța tehnici de conștientizare a prezentului, a mediului, a pauzelor. Vei învăța principalele obstacole ale începătorului și modul de depășire a acestora

Conștientizarea gândurilor.

Vei învăța să îți conștientizezi gândurile, apoi să observi momentele de pauză dintre gânduri. Vei învăța să recunoști gândurile negative automate și modul de îmblânzire a acestora

Conștientizarea emoțiilor.

Vom învăța mecanismul emoțiilor, identificarea acestora și modul de acceptare a acestora

Conștientizarea propriului corp

Vei învăța tehnici specifice de scanare și relaxare. Pe baza acestor tehnici o să înveți cum să accesezi aceste tehnici în momente de stres

Conștientizarea mișcării

Conștientizarea mișcării. O sa medităm în mișcare, o să experimentăm nemișcarea și relația dintre ele

Instrumente

La final vei primi instrumente care te vor ajuta să aplici tot ceea ce ai învățat la acest curs în viața ta cotidiană.

agenda curs minfulness

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Informații Administrative Curs Mindfulness Iași

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Mindfulness Iași

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Mindfulness Iași

Cursul de Mindfulness va avea loc în Iași, Hotel Arnia, Șoseaua Arcu, Nr. 26.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare Curs Mindfulness?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de mindfulness, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

Înscriere

Înscriere Curs Mindfulness

Rezervarea de locuri la cursul de Mindfulness se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).


Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății și în original se înmânează în prima zi a cursului. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare și Well being.

Cursul de mindfulness sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunati la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

Alte cursuri similare care te-ar putea interesa

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!