Caută
Close this search box.

CURS COACHING

CLUJ NAPOCA
Visele nu așteaptă!

Curs Acreditat

Curs coaching Cluj este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Diploma obținută este recunoscută la nivel național și european.

Curs aplicat

Fundamental pentru noi este să creăm specialiști capabili să aplice metodele de coaching încă din timpul cursului, fie că vrei să devii Business Coach, fie Life Coach.

Curs Fundamental

Toate materialele predate sunt testate științific și la finalul cursului veți avea propriul kit de coach „la cheie”.

Instrumente

Pentru fiecare modul parcurs veți primi suport de curs și fișe de lucru tipizate. Veți primi peste 100 de fișe de lucru, testate științific, dezvoltate de experți care au rolul de vă ghida în practică.

Este pentru tine Cursul Coaching Cluj?

Dacă îți place să îi ajuți pe ceilalți, crezi că oamenii sunt importanți și mai presus de orice, îți place să înveți permanent, acest curs este pentru tine.

Vrei să devii Business Coach sau Life Coach?

Prin acest curs vei învăța cum să îți dezvolți talentul și vei putea să îți dezvolți cariera și/sau propria afacere făcând ceea ce te pasionează.
Coaching-ul este o profesie vocațională. Ca în orice altă profesie vocațională îți trebuie "chemare" pentru a fi coach. În ultimii ani, coaching-ul a devenit o alegere pentru multe persoane ce doresc să își construiască o nouă carieră.

Ești manager sau antreprenor pasionat de performanță?

Coaching-ul devine o cerință obligatorie pentru pozițiile de management din marile organizații. Cu toate acestea sunt manageri care acționează ca un coach și manageri care sunt doar manageri.
Studiile recente arată că echipele conduse de manageri-coach au rată de eficiență cu 21% mai mare față de echipele conduse de manageri și atât. Managerii care aplică principiile de coaching în echipele lor, reușesc să avanseze în carieră, să găsească echilibrul dintre viața personală și cea profesională și să gestioneze mai bine stresul.

Ești implicat în HR, Consiliere sau Mentoring?

Dacă ești interesat de reținerea și pregătirea talentelor și de dezvoltarea capacității de leadership și coaching în organizație sau de implementarea unei culturi de coaching sustenabile în organizație, acesta este cursul potrivit!

Ești trainer și vrei mai mult?

Dacă vrei să adaugi Factorul X în sesiunile tale, acum este momentul. Vei ridica la nivel de excelență abilitățile tale de comunicare. Acest curs este soluția ta practică. Mai mult, poate vei dori să îmbini serviciile de training cu serviciile de coaching.

Ești un agent al schimbării?

Dacă poziția pe care o ocupi implică schimbare, coaching-ul este un instrument pentru dezvoltare, schimbare și transformare.

Ești preocupat de creștere

Fie că ne referim la progresul în carieră, fie la dezvoltarea personală, acest curs de coaching va fi o ocazie excelentă de creștere și dezvoltare indiferent de domeniul în care activezi.

Ce vei învăța?

Cursul de coaching organizat în Cluj Napoca este bazat pe experiență practică. Conceput în jurul cercetărilor legate de modul în care funcționează creierul uman și pe baza celor mai recente cercetări în teoriile și sistemele de schimbare organizațională din psihologia cognitivă, programul acesta se bazează pe Principiile Abordărilor Concentrate pe Soluții și Coaching.

curs coaching

STRUCTURĂ CURS COACHING CLUJ NAPOCA

logo curs acreditat

Curs Complet

Considerăm că acesta este un curs complet și complex în același timp.

Curs Intensiv

Nu trebuie să aștepți ani să obții o certificare sau să înveți să practici coaching corect

Trainer Valoros

Douăzeci de ani de carieră managerială și mii de ore de lucru individual și grup îți sunt la dispoziția ta

Aplicabil

Acest curs a fost gândit pentru cei care vor metode aplicabile imediat

Sesiunea 1

Fundamentele Coaching-ului

Sesiunea 2

Coaching personal și organizațional

Sesiunea 3

Coaching-ul individual

Sesiunea 4

Life Coaching

Sesiunea 5

Business Coaching & Executive Coaching

Sesiunea 6

Coaching organizațional

Sesiunea 7

Tehnici de bază în activitatea de coaching

Sesiunea 8

Instrumente de coaching de nivel intermediar

Sesiunea 9

Instrumente de coaching de nivel avansat

Sesiunea 10

Planul de acțiune al clientului

Sesiunea 11

Evaluarea performanței (metode)

Sesiunea 12

Managerul Coach

Sesiunea 13

Dezvoltarea Coach-ului

Sesiunea 14

Marketingul și vânzarea serviciilor de coaching

Sesiunea 15

Aspecte legale în activitatea de coaching

Activitate

Practică

Examen

Evaluare finală pentru obținerea certificării

logo inspire for performance

Inspire for Performance

Kit-ul complet

Cum ar fi să ai un instrument care este mai mult decât un joc și pe care să-l poți folosi atât ca și coach cât și ca trainer?

Mai mult, acest instrument este unul aplicabil în cel puțin 3 etape în relația cu clienții tăi:

Ca metodologie, instrumentul Inspire combină elemente și abordări complementare care vor ajuta clienții tăi să genereze noi perspective, noi direcții, noi emoții, noi recomandări. Instrumentul se numește Inspire și este menit să ofere o inspirație concretă clienților sau cursanților.

Jocul Inspire este fabulos pentru că pune laolaltă instrumente testate de-a lungul timpului care dau rezultate:

 • Abordarea cognitivă a unei situații și evaluarea acesteia
 • Abordarea emoțională a prezentului și a viitorului
 • Abordarea creativă prin folosirea imaginilor
 • Abordarea explorativă prin întrebări puternice de coaching

Instrumentul Inspire se aplică atât în coaching cât și în training pe următoarele arii:

Când vei fi coach, acest instrument îți va fi de mare ajutor în sesiunile tale și-l vei putea folosi ori de câte ori consideri. Totodată, poți să dai și o ținută întâlnirilor tale, adăugând plus valoare și de ce nu, rezultate mai clare și mai rapide. Clienții au devenit mai sofisticați, iar unul din marile avantaje ale acestui instrument este că vei putea să ajuți clientul în mod concret și-l poți duce către zona concretului și a acțiunii în numai câteva minute. În cadrul cursului de coaching vei putea experimenta instrumentul INSPIRE și-l vei primi gratuit pentru a te bucura de el pentru totdeauna, fie din poziția de Trainer fie din cea de Coach.

Certificare Inspire for Performance

Dincolo de faptul că vei primi întregul kit Inspire, vei primi și certificarea practitioner care-ți dă dreptul și confirmarea că ești pregătit să folosești acest joc în mod corect.  În cadrul cursului de Coaching vei fi instruit privind folosirea jocului Inspire, vei primi jocul și vei primi și certificarea. Detaliile complete despre Inspire for performance sunt disponbile accesând Training Games prin click aici.

kit coaching
certificare coaching practitioner

În plus vei experimenta și vei primi instrumentul

Inspire for Performance

ghid inspire for performance
kit master pentru training

Când și cum are loc cursul de Coaching organizat în Cluj Napoca?

Acest curs este o călătorie în lumea minunată a coaching-ului. Vom petrece în sală 5 module în care vom experimenta toate fațetele acestei arte.

Fiecare modul teoretic se va termina cu o temă, temă pe care o vei face în perioadele dintre module (aplicații practice, sesiuni de coaching și studiu individual).

În plus, orele de clasă vor avea rolul de a ghida și împărtăși experiențe, oferind suport și instrumente. Cele 15 sesiuni vor fi grupate pe parcursul a 5 module.

Notă: în cazul în care participanții, la prima întâlnire propun o modificare a datelor pentru un anumit modul și toți participanții sunt de acord, această modificare va fi operată în măsura în care trainer-ul este disponibil.

Acest curs este organizat în Cluj (descrierea în această pagină).  De asemenea este organizat și în București și în Iași.

Acum ești în pagina cursului Coaching Cluj-Napoca. Daca esti interesat de alte date sau alte orașe, vezi opțiunile de mai jos:

Marius Dumitrenco - Trainer Curs Coaching Cluj

Sunt coach, trainer și psihoterapeut cognitiv-comportamental și instructor mindfulness, iar asta îmi intersectează drumurile cu sute de oameni aflați în căutarea schimbării sau a adaptării la constantele provocări ale vieții. Am ales acest drum după aproape douăzeci de ani de carieră în cadrul a diferite multinaționale. În toți acești ani am fost interesat de modul de schimbare a comportamentelor în vederea optimizării performanțelor personale și profesionale, a găsirii metodelor simple și eficiente de schimbare și optimizare. Acest curs adună tot ceea ce am învățat din succesele mele și, mai ales, din greșelile făcute în toți acești ani de practică.

marius dumitrenco keller - coach trainer
1

Marius are 12 ani experiență în livrarea de cursuri

5

Vei beneficia de experiența lui Marius de peste 15 ani în Top Management Corporații

10

Marius are o experiență de 20 de ani de practică în artele marțiale și meditație

1000

A livrat peste  6000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Arii principale de expertiză livrare training:

Certificări

Testimoniale Curs Coaching

Cursul de coaching cu Marius este mai mult decât un curs în care dobândești cunoștințe noi și dezvolți câteva abilități suplimentare. Pentru mine, a fost o împletire minunată între învățare, descoperire, auto-cunoaștere, dezvoltare personală, mult exercițiu și dedicare, deschidere către nou, perfecționare și auto-depășire.
Au fost trăiri, emoții, zâmbete și revelații, încredere. Marius, cu stilul său aparte, ne-a condus pe traseul dezvoltării personale, ne-a format ca și coach, oferindu-ne de fiecare dată un benchmark atât de valoros: experiența practică!
Mai mult decât atât, dintr-un grup de cursanți, am devenit treptat un cerc frumos de amici. A fost o experiență inedită! Recomand din toata inima Trainingul de Coaching Extreme Training cu Marius Dumitrenco! Sunt deosebit de încântată de alegerea pe care am făcut-o.
testimonial - Customers reviews​
Irina Coiciu
Manager operatiuni - Uniqa
Acest curs a deschis ușa către un nou și extrem de puternic mod de setare a obiectivelor, persoanele participante amestecându-se către rezultate prin aplicarea metodelor și tehnicilor menite să îndeplinească scopul și obiectivele setate la început. Cei care decid să urmeze acest curs sunt aceste persoane dispuse să-și exprime atât punctele personale, cât și cea mai slabă vulnerabilitate, în ideea de a învăța să-și accepte integritatea și originalitatea creativă.
Așadar, parafrazând-ul pe Trump, pot spune să nu te gândești niciodată că ai încheiat deja sau că ai făcut tot posibilul. Aceasta este o scurtătură spre subminarea propriului personal.
testimonial - Customers reviews​
Ceaușilă Maria
Am rămas și sunt plăcut impresionată de calitatea, profunzimea și aplicabilitatea acestui curs. Pregătirea, răbdarea, competențele și modul direct, dar elegant (cu profesionalism) al lui Marius este ceea ce m-a făcut să mă implic cu un real și onest interes. Mă bucur că am făcut această alegere, tot efortul a meritat la maxim și voi recomanda cu căldură acest curs, dar cel ținut de Marius Dumitrenco! Dacă vrei să înveți cu adevărat, vino la acest curs. Mulțumesc pentru toate lucrurile (gândurile) pe care le-am ”câștigat” din acest curs, generate evident de către Marius. Mulțumesc Extreme Training! Cei care decid să urmeze acest curs sunt aceste persoane dispuse să-și exprime atât punctele personale, cât și cea mai slabă vulnerabilitate, în ideea de a învăța să-și accepte integritatea și originalitatea creativă.
Așadar, parafrazând-ul pe Trump, pot spune să nu te gândești niciodată că ai încheiat deja sau că ai făcut tot posibilul. Aceasta este o scurtătură spre subminarea propriului personal.
testimonial - Customers reviews​
Pasculescu Georgeta
Cursul de Coaching reprezintă pentru mine începutul unei călătorii care se va termina odată cu viața mea. La acest curs nu înveți doar o meserie, ci înveți să te descoperi, înveți să îi ajuți și pe ceilalți să o facă, înveți să zâmbești altfel decât o făceai până acum, să te bucuri de provocări și să îți placă să ieși din zona ta de confort. Marius este un trainer excepțional care îți devine suport și prieten în această călătorie. Sunt recunoscătoare că l-am întâlnit. Vă mulțumesc și pentru acest curs minunat!
testimonial - Customers reviews​
Popescu Georgiana
Recomand cu încredere acest curs. Conține foarte multe informații teoretice și practice, exersare live, studii de caz și exemple din viața reală. Ca îndrumător, Marius este un foarte bun profesionist și reușește cu succes să creeze o atmosferă de încredere reciprocă, atmosferă în care te simți ”safe” să înveți, să greșești și să fii relaxat în legătură cu acest lucru. După ce parcurgi acest lucru ești ”echipat” cu acele cunoștințe teoretice, abilități practice și tool-uri pe care le poți folosi imediat pentru a pune în practică activitatea de coaching.
testimonial - Customers reviews​
Petcu Alina
Mulțumesc pentru un curs antrenant, cu o dinamică frumoasă cu sala, dar și între participanți, cu o abordare plină de autentic și extrem de aplicabilă! Mi-a plăcut și apreciez felul în care a ”curs” activitatea de curs de la un modul la altul. Cred că am învățat mai multe lucruri despre mine, pregătindu-mă pentru a deveni coach, înțelegând provocările și conștientizând că este necesară practica și demonstrarea unei relații de calitate cu clienții. Marius este un trainer excepțional care îți devine suport și prieten în această călătorie. Sunt recunoscătoare că l-am întâlnit. Vă mulțumesc și pentru acest curs minunat!
testimonial - Customers reviews​
Maioru Monica
BRD GSG - MRBP Coordonator
Acest curs a deschis ușa către un nou și extrem de puternic mod de setare a obiectivelor, persoanele participante amestecându-se către rezultate prin aplicarea metodelor și tehnicilor menite să îndeplinească scopul și obiectivele setate la început. Cei care decid să urmeze acest curs sunt aceste persoane dispuse să-și exprime atât punctele personale, cât și cea mai slabă vulnerabilitate, în ideea de a învăța să-și accepte integritatea și originalitatea creativă.
Așadar, parafrazând-ul pe Trump, pot spune să nu te gândești niciodată că ai încheiat deja sau că ai făcut tot posibilul. Aceasta este o scurtătură spre subminarea propriului personal.
testimonial - Customers reviews​
Ceaușilă Maria
Am primit de la acest curs ce mă așteptam și peste. Acesta este meritul lui Marius. Numele lui m-a atras prima dată când am văzut informația, iar apoi structura cursului și informațiile ce se presupunea că le voi primi. Și le-am primit! 🙂 Abia aștept întâlnirile de supervizare!
testimonial - Customers reviews​
Mocanu Cătălina
Manager - Creative Training Land
Sunt momente în viață în care simți că faci un SHIFT, că te așteaptă o schimbare pozitivă, o provocare la un drum nou și interesant. Așa simt acum după parcurgerea acestui program de formare. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Nicolae Ciprian
Manager Proiect
Conștientizare, emoții pozitive, așteptări depășite. Recomand acest curs oricui își dorește să pornească în călătoria auto-cunoașterii. Și neapărat cu Marius Dumitrenco 🙂
testimonial - Customers reviews​
Anina Pîrvu
Administrator – Autonom Services SA
Raportul teorie-practică al acestui curs este perfect. Primești toate informațiile necesare pentru a începe practica chiar după primul modul iar experiența abținută astfel te ajută mult să scapi de temeri încă din timpul formării.
testimonial - Customers reviews​
Ghinea Roxana
Mai mult decât un curs – o lecție de viață. Bine organizat, timpul fructificat la maximum, informațiile profesionist prezentate. Trainerul – EXCEPȚIONAL: profesionist, perfecționist, profesor și prieten deopotrivă.
testimonial - Customers reviews​
Adriana Chirițescu
SNTFC CFR Călători SA – Consilier juridic
Acest curs a avut un impact extraordinar de mare. Pe lângă faptul că am cunoscut oameni minunați și de valoare, de la trainer până la colegi, m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea mea personală și sper la rândul meu să pot ajuta și inspira oameni care au nevoie.
testimonial - Customers reviews​
Frențescu Andra
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Valoarea Investiție

Pentru primii 10 înscriși, prețul este redus de la 1500€ la 970€.

Pentru a beneficia de această ofertă de preț este nevoie să te înscrii acum întrucât această promoție este valabilă numai pentru primii zece înscriși. Această promoție va fi scoasă de pe site și oprită în momentul în care vor fi 10 înscriși. În acest moment este valabilă această promoție. Practic, cu cât îți rezervi locul mai repede cu atât taxa de participare va fi mai mică, acum fiind 970€ (4799 Ron)

Important

 

 • nu sunt alte taxe suplimentare
 • taxa poate fi achitată și în două tranșe până la începerea cursului
 • primești și bonusuri în valoare de 570 €

Ce bonusuri primești?

Îți oferim mai jos trei bonusuri, care ating elemente esențiale din meseria de Coach. Aceste bonusuri au fost alese astfel încât să completeze și să-ți ofere un sprijin pentru tine, mai departe, ca viitor coach: Marketing, Life Coaching și Mindfulness. Aceste bonusuri le primești gratuit în cazul în care participi la Școala de Coaching Extreme Training, Valoarea acestor bonusuri este 475 €.

Curs Marketing Online

Valoare Bonus: 98 E

Marketing Academy este un program online (video curs) creat de Marian Rujoiu la care ai acces imediat ce achiți taxa integrală pentru cursul de Coaching.

Din program vei afla cum să te faci vizibil, cum să devii cunoscut și respectat în domeniul tău fie că ești companie, fie că ești expert, astfel încât la final să vinzi și să generezi sănătate financiară și confort din meseria de coaching. Detalii Marketing Academy prin click aici!

curs marketing online

Curs online Life Coaching

Valoare Bonus: 59 €

Acest curs îți va veni în sprijin în două feluri.

Pe de-o parte vei afla o metodă deosebită de a evolua la nivel personal și profesional (metodologia CLAR™).

În plus, această strategie de creștere o vei putea folosi apoi cu clienții tăi pentru eliminarea/găsirea blocajelor care îi țin în loc.

Când ceva nu funcționează, metodologia CLAR, de foarte multe ori aduce soluții și AHA-uri nebănuite.  Ca si coach, ai nevoie și de instrumente concrete, iar acest curs îți va oferi un instrument de coaching aplicabil imediat în viața ta sau a clienților tăi. Mai multe detalii despre Life Coaching poți afla prin click aici!

life coaching online

Curs online Mindfulness

Valoare Bonus: 119 €

Ideea de a oferi bonus acest curs, ne-a venit chiar de la absolvenții cursului de Coaching. Observând că acest curs de Mindfulness este achiziționat aproape de toți absolvenții, am zis de ce să nu-l includem în pachetul cursului de Coaching?

Mindfulness-ul fără dar și poate este o tehnică validată științific ce îți poate aduce creștere la nivel personal și profesional. Programul online de Mindfulness, oferit de Marius Dumitrenco este acel ceva care poate face din tine un coach complet, echilibrat, ce trăiește în deplină armonie cu sine. Mai multe despre programul online de Mindfulness poți afla prin click aici.

curs minfulness - bonus curs coaching

Inspire Game + Certificare

Valoare Bonus: 394 €

Participanții la cursul de coaching vor primi bonus kit-ul complet Inspire for Performance. Acest joc inovator, ușor de folosit și deosebit de util coachilor reprezintă un instrument valoros pe care îl vei putea folosi pentru totdeauna. Cu o prezentare elegantă, gândit cu versatilitate maximă, nu doar că te va ajuta, ci vei vedea cum de multe ori te va scoate din încurcătură. 

În plus vei primi și certificarea Inspire for Performance Practitioner fără să fii nevoit să achiți vreo taxa suplimentară. 

Rezumat bonusuri

contact cursuri extreme training

Certificare Curs Coaching Cluj

Cu toate că miza cursului de coaching nu este certificarea, ci instruirea de coachi excepționali și formări de caractere, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  în plus față de certificarea Inspire for performance, după cum urmează

logo curs acreditat

Certificat de absolvire pentru ocupația de Specialist în activitatea de Coaching  (cod COR 242412). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de COACH. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv , conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate cu diplomă de licență. În suplimentul descriptiv pentru ocupația de Specialist în Activitatea de Coaching sunt înscrise competențele dobândite, urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment  Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării oamenilor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Dincolo de faptul că vei primi întregul kit Inspire, vei primi și certificarea Inspire for performance Practitioner care-ți dă dreptul și confirmarea că ești pregătit să folosești acest instrument în mod corect.

Certificare este gratuită și se obține în urma unei evaluări online.

Despre examenul de certificare în meseria de COACH

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Specialist în Activitatea de Coaching.  

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Cum se desfășoară examenul de certificare:

 • Evaluarea cunoștințelor prin test grila de 18 întrebări cu răspunsuri multiple
 • Proiect de absolvire cu tema: „Modelul meu de coaching”
 • Sesiune demonstrativă de coaching de 15 min.
 • Comisia va fi formată din reprezentanți A.N.C. (fost CNFPA) si reprezentanți ai academiei noastre.
 • Pentru obținerea certificării este necesar să îndepliniți condițiile legale și anume: prezența la modulele anunțate, desfășurare de sesiuni de coaching cu colegii de curs sub îndrumarea trainerului, studiu individual și desfășurarea a minim 5 sesiuni de coaching cu persoane diferite din afara grupului. Totalul estimat pentru aceste activități este de 360 ore.
 • Veți primi certificatul de absolvire (diploma A.N.C.) și suplimentul descriptiv al competențelor profesionale dobândite, inclusiv certificatul EuroPass.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Informații administrative curs Coaching Cluj Acreditat

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de coaching:

Program desfășurare

Program desfășurare Formare Coaching Cluj Napoca

Locul desfășurării

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de articipare la cursul de Coaching

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Coaching, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

peste zeci de fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

acces gratuit în programul online Mindfulness

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi de curs

o experienta placuta

acces gratuit în programul online Life Coaching

networking

susținerea examenului final de certificare ANC

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

logo marketing academy

acces gratuit în programul online Marketing Acdemy

networking

o experieță plăcută și utilă

coaching game - inspire for performance

Kit Inspire for Performance

certificare inspire for performance

Certificare Inspire for Performance

Înscriere

Înscriere Curs Coaching Acreditat Cluj Napoca

Rezervarea de locuri la cursul de Coaching din Cluj se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică, sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe e-mail

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un e-mail la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participanților, inclusiv adresă, email, telefon și CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat).

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare, Coaching și Well Being .

Cursul de Coaching sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un e-mail la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!