David S. RoseDavid S. Rose este un antreprenor “în serie”, business angel şi autorul cărţii Angel Investing: The Gust Guide to Making Money & Having Fun Investing in Startups. 
 
Într-o seară, când stăteam la discuţii la Singularity University, David ne-a sfătuit cum să facem să supravieţuim şi chiar să reuşim să avem succes într-un viitor fără locuri de munca. E greu de imaginat un astfel de viitor, dar deja începem să îl trăim. Din ce în ce mai multe locuri de muncă sunt automatizate şi epoca carierelor pe viaţă a apus de mult. Probabil că încă mai poţi găsi joburi şi contracte pe termen scurt, dar încet, încet vei fi înlocuit de un robot sau o aplicaţie.

Există 2 tipuri de oameni care vor reuşi într-un astfel de viitor fără locuri de munca:

Cel mai mare atu pentru tine în viitor este acesta: capacitatea de a sta jos și a munci!
Sună atât de simplu încât pare ridicol, dar poți să înveți constant, să aplici tot ce știi și să faci munca necesară?
Câți dintre oameni o vor face cu adevărat? Poți să reziști tentației de a spune “merge și așa”, “o sa fac mâine”, “hai să văd ce mai e pe Facebook întâi”? Poți să faci munca pe termen lung? Nu din scurte momente de entuziasm, nu doar pentru câteva zile, nu doar când au clienții o problemă. Poți să stai și să faci munca necesară până la capăt?
Diferența dintre a face ceva și a te gândi să faci ceva este imensă. Fă ceva ce contează!
Autor: Dr. Dragos

Dr. Dragoș Brătășanu este producătorul filmului The Amazing You (selectat de UNESCO pentru Global Youth Forum 2015 și 2016) și speaker internațional. A susținut conferințe pe 5 continent, iar luna aceasta vine și  la București.

Evenimentul de pe 24 ianuarie 2016, adus direct de la NASA, îți arată cum să îți descoperi pasiunea, scopul in viata și cum să le transformi cu succes în realitate, cum sa creezi un business de impact, să ai un succes autentic și să crești enorm pe parcurs.

Detalii și înscrieri prin click aici

rezerva-ti loc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!