Caută
Close this search box.

Curs Online NLP Practitioner acreditat

Online I Live

Pentru că poți mai mult și vrei mai mult de la viață. Îmbunătățește-ți calitatea vieții și construiește o măreție durabilă în jurul tău!

Detalii pe scurt:

De ce ai vrea să urmezi un curs NLP Practitioner Online?

imposibilul devine posibil cu un curs nlp

Legături rapide curs NLP

„Imposibil” este doar un cuvânt care ne limitează imaginația, oportunitățile și viitorul. Un curs NLP Practitioner îți redefinește viața, comunicarea, stima și încrederea în sine, rezultatele, performanța, esența și potențialul.

Opțiuni Cursuri NLP

Mai jos, ai prezentate diferite opțiuni de cursuri NLP pentru a fi mai ușor să alegi opțiunea potrivită pentru tine.

Curs NLP
Online

Beneficii
 • Desfășurat online (Live)
 • Durată: 42 h
 • Certificare
 • Bonusuri: 379€

Curs NLP București

Beneficii
 • Desfășurat la sală (București)
 • Durată: 128 h
 • Certificare
 • Bonusuri: 379€

Curs NLP
Master București

Beneficii
 • Desfășurat la sală (București)
 • Durată: 104 h
 • Certificare
 • Bonusuri: 178€

Curs NLP Online

Beneficii
 • Online (înregistrat)
 • Durată: 35 h
 •  
 • Life Time Access

Ce dobândești rapid urmând un curs NLP Online?

Astfel, metoda de predare din cadrul acestui curs online NLP îți va permite să practici NLP și să TE DEZVOLȚI CA LIDER, învățând și ghidând, în același timp, alți oameni să atingă excelența în următoarele domenii:

Leadership Inspirațional

Negociere și Vânzări

Marketing și Publicitate

Dezvoltare Personală

Beneficii imediate curs online NLP Practitioner

Numele de programare neurolingvistică își are originea de la cele 3 domenii pe care le reunește. Prin acest program, vei obține instrumente de neprețuit pentru a-ți dezvolta abilități și competențe care îți vor ușura călătoria către succes și, implicit, către o viață mai bună.

curs online nlp
„Nu contează cine ești când te naști. Contează ce faci cu timpul care îți este dăruit.”
- Steve Jobs

Dezvoltare Personală

Beneficiile urmării unui curs NLP Practitioner Online în sfera dezvoltării personale

Atunci când ne naștem, dispunem de un set unic de talente și abilități, dar numai o parte dintre ele sunt descoperite și dezvoltate în timpul formării gimnaziale, universitare și profesionale.

Participând la curs, vei afla și vei experimenta:

comunica, negociaza inspira
„Rostul comunicării este răspunsul pe care îl obții.”
- Anthony Robbins

Comunică, Negociază, Convinge

Beneficiile urmării unui curs online NLP Practitioner în sfera comunicării și influențării pozitive

Termenul „încredere” (în limba engleză, „trust”) provine din vechea limbă a vikingilor, „traustr”, care însemnă puternic. Aceeași rădăcină a dat și cuvântul „adevăr” (în limba engleză, „truth”).

Scopul acestui curs este să te facă puternic cu adevărat pentru a obține încrederea în tine, în ceilalți și, mai ales, a celorlalți în tine.

Participând la curs, vei afla şi vei experimenta:

„Fii tu însuți schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume.”
- Mahatma Gandhi

Viziune și rezultate

Beneficiile urmării unui curs NLP Practitioner în sfera viziunii și a leadershipului!

Viziunea înseamnă puterea de a transcende dincolo de limitările noastre și de a crea un sentiment de apartenență legat de o realitate proiectată în viitor. Din acest punct de vedere, un lider trebuie să poată vedea dincolo de detaliile realității curente și să-și direcționeze eforturile către această imagine spre care trebuie să aspire și să-i convingă pe ceilalți să-l urmeze.

Participând la curs, vei afla şi vei experimenta:

curs nlp practitioner

NLP (Pogramarea Neurolingvistică) este abreviarea din limba engleză a expresiei Neuro Linguistic Programming.

Conținutul formării NLP Practitioner, certificată internaţional, urmează în mod practic curriculumul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer.

Cui se adresează cursul NLP Practitioner?

De regulă, cursul NLP Practitioner este urmat fie de persoane care vor să-și dezvolte încrederea în sine, noi abilități, noi cunoștințe, puterea de persuasiune, congruența cu sine, fie de persoane care vor un salt evolutiv în viața profesională sau cea personală. Cursul NLP Practitioner este pentru:

Cursul NLP Practitioner reprezintă un salt în evoluția personală și profesională a oricărui om. 

Nu ai cum să rămâi același, la fel cum nu vei putea să nu te dezvolți și să evoluezi.

Ce conține cursul de NLP Online?

Cursul se va desfăşura după următorul format:

 • se vor organiza 14 sesiuni live 100% în zilele: grupa in formare
 • pentru dobândirea unor concepte teoretice, partea teoretică va fi accesibilă prin filme înregistrate pe care participanții le pot urmări oricând între sesiuni;
 • aplicarea, clarificarea unor elemente teoretice se vor face conform calendarului prin platforma ZOOM;
 • fiecare sesiune live va dura între 3 şi 4 ore (în medie 3,5 ore) cu o pauză de 15 minute, cu exceptia ultimei zile de curs care va dura aproximativ 5 ore;
 • în vederea certificării, va fi necesară efectuarea unor „teme pentru acasă” care vor fi discutate în sesiuni live;
 • participanții vor avea acces, ulterior, și la sesiunile Live (înregistrate).

În plus față de curriculumul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder și dezvoltat de Președintele AUNLP, Dr. Steve G. Jones, Ed.D, Clinical Hypnotherapist, NLP Master Practitioner și NLP Trainer, am introdus elemente de neurologie, inteligență emoțională, tehnici de gândire creativă și sistemică pentru rezolvarea problemelor, studii de caz în leadership și multe alte instrumente conexe benefice în leadership.

1. Înăuntrul minții

Atunci când ne naștem, avem anumite caracteristici comune în ceea ce privește programele de gândire și de strategie pe care le folosim pentru a ne construi experiența. Funcționăm practic, având același „soft” de bază. Aceste caracteristici pot fi utilizate atât în domeniul dezvoltării personale, cât și în cel al comunicării. Concepte precum „Creier social”, „Neuronii Oglindă”, „Conștient și Inconștient” vor fi prezentate pe înțelesul tuturor. Totodată, vor fi prezentate avantajele, beneficiile și caracteristicile folosirii acestor concepte în leadership.

2. Meta-Modelul pentru limbaj

Este cel mai puternic instrument de comunicare dezvoltat vreodată și una dintre cele mai valoroase aptitudini pentru un lider. Acest model oferă un mijloc de identificare atunci când o persoană folosește una dintre cele 13 forme-cheie ale gândirii. Acesta oferă, de asemenea, un mijloc subtil de îndrumare a unei persoane pentru a o ajuta să dețină moduri mai bune de gândire și de reducere a neînțelegerilor care pot apărea în comunicare. Practic, prin folosirea acestui model, conflictele se reduc în totalitate.

3. Stabilirea și menținerea raportului

Raportul este un instrument pentru dobândirea unei conexiuni emoționale autentice. Conexiunea emoțională este un element fundamental în relațiile dintre oameni și este piatra de temelie în procesul de a conduce și inspira alte persoane. Raportul este compus din două mari faze: faza de oglindire și faza de conducere. Putem oglindi persoanele din jurul nostru în ceea ce privește limbajul (verbal, paraverbal și nonverbal, deci al comportamentului, în general), stările și percepțiile cu scopul creării unei conexiuni rapide cu persoana respectivă. Conducerea înseamnă să direcționezi o persoană și să observi dacă urmează direcția indicată.

4. Comenzi Mascate

Această tehnică de limbaj presupune transmiterea anumitor comenzi direct către inconștientul altei persoane pentru a obține răspunsuri instantanee și automate.

5. Calibrarea

Prin dezvoltarea acestei abilități, vei putea să vezi, în mod corect, care este starea emoțională a unei persoane, ce gândește și ce simte într-un anumit moment.

6. Recunoașterea celor 7 emoții fundamentale

Cele 7 emoții fundamentale (numite și emoții de bază) sunt: mânia, frica, bucuria, uimirea, dezgustul, disprețul și tristețea. Aceste emoții sunt numite „fundamentale”, pentru că sunt universale și pot fi recunoscute la orice persoană datorită microexpresiilor faciale comune.

7. Sistemele reprezentaționale și submodalitățile acestora

Oamenii gândesc în imagini, sunete sau senzații. Din acest motiv, unii preferă ca mijloc de comunicare să vadă, alții să audă, iar alții să simtă. Folosim în mod curent toate tipurile reprezentaționale, dar, identificându-l pe cel dominant, transpunând și traducând, putem transmite cu mai mult succes mesajele noastre către alte persoane.

8. Ancorarea

Ancorarea este o aplicație a reflexului Pavlov în NLP. Un reflex Pavlov este un reflex condițional, descoperit și introdus de omul de ştiinţă rus Pavlov. Putem să ne „ancorăm” (pe noi sau pe alții) de anumite comportamente sau stări emoționale prin orice stimul extern sau intern ales de noi. Ancorarea devine, astfel, o unealtă extraordinară în schimbarea felului în care ne simțim, la un moment dat, în lupta cu emoțiile negative, în schimbarea comportamentelor dăunătoare etc.

9. Modelul Milton pentru limbaj

Acest model provine de la geniul psihoterapeut Milton H. Erickson care a revoluționat lumea psihologiei. Practic, sunt folosite anumite tipare de limbaj pe care le folosea Milton pentru a face pacing cu realitatea celui cu care comunici și pentru a accesa resursele aflate în inconștientul persoanei și să o ajuți să folosească aceste resurse în viața de zi cu zi. În esență, prin acest model de limbaj, putem transmite mesaje direct către inconștientul interlocutorilor.

10. Piramida nivelurilor (neuro)logice

Pleacă de la premisa că oamenii sunt mai mult decât comportamentul manifestat într-un anumit moment. A fost elaborată la sfârșitul anilor ’80 de către cercetătorul american în comunicare Robert Dilts. Această piramidă se raportează la nivelurile neuro-logice ale percepției creierului și le structurează pe acestea și legăturile dintre acestea plecând de la premisa că nivelurile superioare sunt de mai mare profunzime și impact asupra individului, iar modificările făcute la un nivel mai înalt aduc schimbări în toate nivelurile inferioare ale piramidei. Nivelurile logice sunt utile pentru formularea scopurilor, pentru crearea unei culturi organizaționale solide și pentru stabilirea unor conexiuni emoționale profunde.

11. Istoria NLP

Vor fi prezentate bazele științifice și filosofice, precum și prezumțiile NLP. Se vor face aplicații practice pentru demonstrarea și integrarea acestora în leadership.

12. Poziții perceptuale

Este cea mai bună tehnică posibilă pentru a ne pune în „pielea” altor oameni sau pentru a ne vedea pe noi în anumite ipostaze. Această tehnică rezolvă conflicte interne și externe de orice natură.

13. Muncă de scop

Este punctul central al acestui curs. În rolul de lider, definirea, setarea și cadrarea obiectivelor sunt abilități esențiale. Managementul orientat către obiective vizionare, pe termen lung, ecologia resurselor, direcționarea către obiectiv a percepției și a proceselor interne și externe ale membrilor echipei sunt lucruri necesare oricărui om care conduce o echipă.

Certificare Curs NLP Online

Participând la cursul de NLP Practitioner, vei obține o certificare internațională recunoscută la nivel mondial (AUNLP). Cursul de NLP Practitioner are un puternic focus pe leadership și este astfel gândit să te dezvolți tu, pe de o parte, iar, pe de altă parte, să ai tot sprijinul nostru (legal și practic) pentru a transmite cunoștințele învățate.

Recomandări privind participarea la cursul NLP Practitioner și condiții privind obținerea cerificării

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CURSUL NLP LEADERSHIP PRACTITIONER

Pe durata cursului, fiecare participant are următoarele obligaţii:

 • să aibă un comportament demn, respectuos și empatic care să facă cinste unui practician de NLP;
 • să fie punctual în toate zilele de instruire conform programului;
 • să se prezinte la program, pe cât posibil, odihnit, într-o condiţie fizică, psihică și intelectuală optimă pentru un efort intelectual și emoţional prelungit;
 • să fie deschis spre explorarea noilor paradigme oferite de viziunea NLP și să folosească fiecare prilej oferit de curs, precum și de propria sa activitate profesională și viață personală pentru a-și dezvolta competențele de practician NLP;
 • să se preocupe permanent să-și descopere și să-și pună în valoare întregul potenţial și să vină la fiecare modul cu câte 1-2 subiecte importante pentru sine pe care să dorească să le dezvolte pe parcursul cursului;
 • să participe activ și constructiv la toate activităţile cursului, dovedind deschidere, respect, empatie, responsabilitate față de propria sa creştere și susţinere pentru creşterea partenerilor de curs;
 • să păstreze confidenţialitatea informaţiilor cu caracter personal sau special furnizate de participanţi;
 • să seteze pe modul silențios telefoanele mobile și tabletele în timpul instruirii;
 • să respecte drepturile de proprietate intelectuală privind materialele primite de la Furnizor.
CONDIŢII DE ELIBERARE A CERTIFICĂRII INTERNAȚIONALE NLP PRACTITIONER – „AMERICAN UNION OF NLP”(AUNLP)
 • Participantul este prezent la cel puțin 14 zile din totalul de 16 zile ale cursului (dacă, într-o zi, un participant lipsește sau întârzie mai mult de 2 ore, aceasta se rotunjește la o zi întreagă de absență).
 • Dacă absențele cumulate de către un Participant depășesc 2 zile, Participantul va putea obține certificarea numai după recuperarea zilelor absente, achitând o taxă suplimentară de 300 de lei.
 • Participantul realizează la timp și de o calitate corespunzătoare toate temele și proiectele indicate de instructor.

Certificarea Internațională a titulaturii protejate NLP Practitioner – „American Union of NLP” (AUNLP)

Certificat de participare curs NLP Practitioner emis de compania Extreme Training

Valoare investiție curs online NLP Practitioner

Valoare investiție

Reducere uriașă: 68%

 

Pentru primii 10 înscriși, prețul este redus cu 68%, de la 940€ la 300€ (1.200 lei).  

În plus, primești și bonusurile de mai jos în valoare de 379€.

Pentru a beneficia de această ofertă de preț, este nevoie să te înscrii acum, întrucât această promoție este valabilă numai pentru primii 10 înscriși. Această promoție va fi scoasă de pe site și oprită în momentul în
care vor fi 10 înscriși. În acest moment, este valabilă această promoție. Practic, cu cât îți rezervi locul mai repede, cu atât taxa de participare va fi mai mică.

Bonusuri curs online NLP Practitioner în valoare de 379€:

În taxa de participare la cursul NLP Practitioner, sunt incluse și trei bonusuri în valoare totală de 379€, după cum urmează:

curs nlp online

Bonus 1 – Acces Gratuit Curs NLP online (180€)

Cursul NLP online este este un program online (video curs) creat de Dan Lambescu publicat în platforma Life University. Șansa de a avea acces pentru totdeauna și la versiunea online a cursului de NLP îți asigură premisele unui succes deplin. Vei avea ocazia să revezi anumite lecții, să-ți consolidezi anumite cunoștințe, să-ți clarifici lucrurile. Poți vedea detalii complete despre Cursul NLP online prin click aici!

Bonus 2 – Acces gratuit în programul Marketing Academy (140€)

Marketing Academy este un program online (video curs) creat de Marian Rujoiu la care ai acces imediat ce achiți taxa integrală pentru NLP Practitioner. Din program, vei afla cum să te faci vizibil, cum să devii cunoscut și respectat în domeniul tău fie că reprezinţi o companie, fie că ești expert, astfel încât, la final, să vinzi și să generezi sănătate financiară și confort. Detalii Marketing Academy prin click aici!

Bonus 3 – Acces curs online Life Coaching (59€)

Orice OM poate aduce mai multă claritate în viața sa folosind tehnici de Life Coaching, pentru că descoperi ce vrei, de fapt, vezi ce lipsește și poți trece la următorul stadiu de dezvoltare personală foarte ușor. Detalii complete Life Coaching aici!

Dr. Dan Lambescu: Trainer Curs NLP Practitioner

dan lambescu

Activează din anul 2006 ca asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, iar în anul 2015 obține titlul de doctor în medicină.

Pe parcursul carierei universitare, a fost implicat în managementul proiectelor din domeniul sănătății, și nu numai, a căror valoare cumulată depășesc 20 de milioane de euro, fiind, în prezent, cooptat în corpul experților evaluatori de proiecte al Comisiei Europene.

Fiind pasionat de tot ceea ce presupune activități educaționale atât formale, cât și nonformale, din anul 2007 devine trainer partener în cadrul companiei Extreme Training, susținând în peste 10 ani de activitate traininguri la care au participat mai mult de 1.000 de persoane. După 10 ani de practică în domeniul programării neurolingvistice, în anul 2015, obține titlul de NLP Trainer (titlu acordat de către American Union of NLP).

În fiecare sesiune de formare mobilizează participanții să pună în aplicare în viața de zi cu zi instrumentele și tehnicile asimilate, acesta fiind, de altfel, dezideratul său principal în activitatea de training.

Crezând în potențialul personal și profesional al oamenilor și în modul în care acesta poate fi pus în valoare, din anul 2016, își lărgește domeniul de activitate, devenind executive și life coach profesionist, având, până în prezent, peste 200 de ore de coaching acumulate.

Ce spun participanții despre cursul de NLP Practitioner și despre Dan Lambescu:

Pe scurt despre Dan Lambescu

1

Dan Lambescu are peste 8 ani de experiență în project management

1

Dan are o experiență de business de peste 12 ani

1

Dan are o experiență de training de peste 14 ani

1

A instruit peste 3.000 de cursanți

Experiență Dan Lambescu
Educație și formări
senior trainer

Aspectul cel mai impresionant la Dan este modul în care reușește să îți transmită motivația de a deveni cea mai bună versiune a ta, de a te dezvolta și de a-ți împlini visurile. Și face asta nu prin discursuri motivaționale, ci prin exemplul personal și prin încrederea în forțele proprii pe care reușește să ți-o inducă.

 

senior trainer

Informații Administrative Curs NLP Practitioner ONLINE

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul NLP Online?

În taxa de participare, sunt incluse toate materialele logistice necesare unei bune desfășurări a cursului NLP, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training online live și acces la sesiuni inregistrate

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare, rechizite

bonusuri curs

bonusurile prezentate în valoare de 379€

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

certificare curs

examenul de certificare internațională (inclusiv taxa de eliberare a certificatului)

o experienta placuta

o experiență plăcută și utilă

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe e-mail timp de 60 de zile

Program desfășurare

Program desfășurare curs NLP Online- grupa in formare

Înscriere

Înscriere Curs NLP Online

Rezervarea locurilor la cursul NLP se face alegând una dintre cele 3 modalități: online, telefonic sau pe e-mail.

Înscriere online

Online durează mai puțin, iar, în acest fel, datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul „Înscrie-te acum” din această pagină și să urmăriți instrucțiunile.

Înscriere telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică, sunați la 0314252534 sau 0726005555.

Înscriere pe e-mail

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un e-mail la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit; 2. oraşul desfășurării; 3. datele de facturare; 4. numele complet al participantului/participanţilor, inclusiv adresa, e-mail, telefon şi CNP (necesare pentru emiterea certificatului acreditat).

Te-ar putea interesa și:

3 thoughts on “Curs NLP Online » Grupa in formare» (LIVE)”

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   In cazul in care intampinati dificultati legate de inscriere, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0737 511 511.

   Multumim!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!