Caută
Close this search box.

CURS ONLINE
MANAGEMENTUL CRIZEI

cu Valentin Manea

curs online live

DESPRE CURS ONLINE MANAGEMENTUL CRIZEI

Perioadă desfășurare curs online Managementul Crizei

În săptămâna 21-23 Iulie 2021

Durată curs

- 10 ore online

Certificare Curs

- Extreme Training

Condiții Participare

- conexiune la internet

Trainer Curs

Valentin Manea

Locul desfășurării

- Online
- LIVE 100%

Înscrieri

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

190 lei (prețul este redus de la 230 lei)

Curs Online Managementul Crizei

Evenimente neașteptate se pot întâmpla oricând și oriunde în jurul nostru. Care este reacția ta tipică la criză? Cum previi o criză? Cum o controlezi? Accesează acest curs dacă vrei să afli cum preîntâmpini eficient o criză și, mai ales, cum controlezi pozitiv orice criză cu care te-ai putea întâlni
module curs

Interactiv

curs intensiv

Online

curs complet

Intensiv

curs online managementul crizei

Practic

MODUL 1

Definiție și tipuri de crize

MODUL 2

Etapele managementului crizelor

MODUL 3

Gestionarea crizelor

PENTRU CINE ESTE ACCEST CURS

Acest curs managementul crizei online imbina foarte bine elementele teoretice cu aplicarea practica a lor, chiar pe exemplele participantilor. Mai mult, prin varietatea de exemple si de instrumente pregateste participantii sa faca fata cu usurinta elementelor neprevazute din afacerile, departamentele sau echipele lor.

La final participanții:

 • Vor întelege diferitele tipuri de crize, astfel incat sa le recunoasca usor
 • Vor fi pregatiti sa evite crize prin planificare
 • Vor ști să recunoasca din timp semnele unei crize, astfel incat sa impiedice “raspandirea” efectelor negative
 • Vor descoperi care sunt etapele pe care este important sa le parcurga pentru a minimiza sau evita efectele negative ale unei crize
 • Vor sti ce si cum sa comunice in timpul unei crize

Managementul Crizelor

Sesiunea este una practica, care combina elementele teoretice cu instrumente practice utile atat in etapele de preventie a crizei, cat si in etapele de gestionare sau de post-criza. Totodata, este presarat cu exemple concrete de situatii reale de criza, din care cursantii vor invata importanta gestionarii eficiente a situatiilor neasteptate.

Certificare Curs Online Managementul Crizei

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în domeniul managementului crizei, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, un certificat de participare emis de Compania Extreme Training. 

curs online managementul crizei

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului proiectelor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Certificatul pentru curs Online Managementul Crizei se eliberează în format electronic și se trimite participanților pe email.

Fă cunoștință cu o parte dintre Clienții noștrii

Ei cred în noi

TRAINER Curs Online Managementul Crizei - VALENTIN MANEA

Arii de expertiză Manea Valentin

trainer valentin manea

”Încă de când am început să lucrez în mediul privat mi-a că am întâlnit oameni care au ştiut să înfluenţeze ceea ce se întâmplă în jurul lor. Am întâlnit oameni care au creat afaceri, oameni care au schimbat organizaţii sau oameni care au dezvoltat oameni. Îmi place să împărtăşesc aceste experienţe cu cei pe care-i am alături în sala de curs, astfel încât să aflăm, împreună, care sunt soluţiile, procesele sau oportunităţile care îi ajută să gestioneze mai bine echipele pe care le conduc” – Valentin Manea

email: valentin.manea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Valentin Manea

1

Manea Valentin are 9  ani experiență în livrarea de cursuri

1

Valentin  are o experiență de business de peste 14 de ani

1

Valentin Manea este senior traine: peste 1200 de zile livrate

1

Peste 3 200 de oameni au participat la cursurile susținute de Valentin Manea

1

A livrat peste  8000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Experiență Valentin Manea

Trainer – Extreme Training​

Responsabil de conceperea şi promovarea programelor de formare, de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanții companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanță cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.​

Susținere sesiuni practice de instruire:​

1. analiză de nevoi de training
2. design de curs
3. facilitare sesiuni la sală
4. on-the-job training
5. teambuilding

Coordonare și Dezvoltare​

Valentin a coordonat implementarea și dezvoltarea aplicației online pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare consultativă ale agenţilor. De asemenea, a coordonat și activitatea echipelor de training și a creat programe de dezvoltare accelerată pentru potențialii succesori.​

Vânzări și managementul vânzărilor​

Valentin a coordonat echipe de vânzări, a vândut, s-a ocupat de motivarea angajaților, a făcut training și training on the job, a realizat în mod constant obiectivele de performanță, a crescut numărul de clienți și performanța în fiecare lună și a avut stabilitate de 90% în echipele de vânzări coordonate.​

senior trainer

Manea Valentin este trainer cu  experiență consistentă  în sala de curs și cu mai mult de 10 ani experiență în vânzări și managementul echipelor de vânzări.

Acești ani i-au permis să experimenteze aspecte variate legate de vânzarea consultativă și de coordonarea echipelor de vânzări. De asemenea, sesiunile de instruire au fost dublate de instruire pe teren, fapt pentru care expertiza a căpătat în mod continuu și mai multă bază practică.

Sesiunile de curs susținute de Valentin Manea sunt presărate cu exemple din activitatea de zi cu zi, astfel încât pot surprinde foarte bine cum se aplică strategiile și tehnicile în viața reală. Experiența lui Valentin se întinde de la vânzarea consultativă până la managementul echipelor de vânzări, de la coaching la leadership sau de la customer service la teambuilding.

senior trainer

Testimoniale trainer Valentin Manea

A fost o super experiență; am învățat să mă cunosc mai bine pe mine personal, de altfel să fiu mai încrezătoare și să spun lucrurile ce mă deranjează. Informațiile sunt foarte utile pentru mine să ajut persoanele din echipă să se dezvolte, să fie mai motivate în ceea ce fac. Trainerul, un om super, știe bine ceea ce face; ferm, pe poziție, îți deschide mintea și te face mai mult să gândești; prin urmare să o țină tot așa!
testimonial - Customers reviews​
Boldea Laura Mirela
Cursul a fost foarte bine structurat, cu informații exacte, concrete, la aspectele din organizație. Modul în care a decurs cursul a fost perfect în sensul că a provocat toți cursanții la dialog și interacțiune, ceea ce ne-a menținut foarte antrenați. Trainerul a fost foarte clar în informațiile transmise.
testimonial - Customers reviews​
Culamet Filis
Cursul a fost foarte bine structurat, interactiv, mi-a captat atenția, iar trainerul m-a făcut să mă simt bine în sala de curs. Continuați tot așa!
testimonial - Customers reviews​
Țăran Florina
Recomand cu căldură acest curs deoarece m-a ajutat să îmi dezvolt și să descopăr unele abilități cum ar fi comunicare, încredere, aptitudini manageriale și de leadership, etc. Toate acestea au fost posibile în mare parte datorită lui Vali, care ne-a creat un climat propice și ne-a susținut și încurajat. Vă mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Mulțumesc companiei pentru șansa oferită. Au fost câteva zile foarte obositoare dar care au reușit să mă mobilizeze intelectual și emoțional. Trainingul și trainerul mi-au deschis ușa spre un „eu” mai conștient și doresc să aplic cât mai mult din informația primită.
testimonial - Customers reviews​
Bota Mioara
Cursul îmi este de mare folos, datorită faptului că au fost foarte bine punctate aspecte precum feedback-ul, comportamentul meu ca lider, identificarea factorilor motivaționali și multe, multe altele! Vali, ai făcut ceea ce trebuia ca noi să ne deschidem mințile, lucru care ne va ajuta foarte mult în viitor! Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Anca Bălan
Experiența acestor 5 zile a avut un impact pozitiv asupra mea deoarece am reușit să înțeleg mai bine ce se află în spatele anumitor comportamente. Energia din timpul sesiunilor m-a ajutat să fiu atentă, iar felul în care Vali a vorbit (deschis, se vedea că dorește să ajute) mi-a dat încrederea să pun întrebări.
testimonial - Customers reviews​
Drăgan Andreea
În fiecare zi din curs am învățat lucruri noi și utile în domeniul meu de activitate. Trainerul a știut să prezinte foarte bine subiectele, să îmi mențină in permanență interesul și entuziasmul. Mulțumim!
testimonial - Customers reviews​
Tartar Lavinia
Pe parcursul celor 5 zile de curs am apreciat foarte mult că mai întâi am fost noi puși în situația de a răspunde la întrebări, înainte de a discuta despre subiectul respectiv (partea teoretică). Deci trainerul a fost foarte interesat să afle părerea noastră, deci a făcut coaching cu noi. AM putut discuta deschis. Trainerul a avut simțul umorului și ne-a dat multe exemple. Mulțumesc Vali!
testimonial - Customers reviews​
Bobar Claudia
Curs interactiv, am primit informații utile ce se pot aplica în organizația noastră. Am învățat multe lucruri noi chiar și despre mine.
testimonial - Customers reviews​
Anca
Trainerul este foarte bine pregătit, știe cum să evidențieze lucrurile importante și are un stil de „predare” extraordinar.
testimonial - Customers reviews​
Bobină Mirela Ionela
Vali este un trainer foarte bine pregătit, organizat, stăpânește foarte bine ceea ce zice și ce face dând dovadă de profesionalism. Este un trainer desăvârșit care își face treaba cu excelență.
testimonial - Customers reviews​
Bobină Marian
Mă simt foarte bine că am participat la acest curs. Mi-am dat seama de unele lucruri pe care nu le făceam bine și mă simt motivată să le schimb, atât pentru mine cât și pentru oamenii cu care lucrez. Multă baftă în continuare și țineți-o tot așa!
testimonial - Customers reviews​
Bota Sorina
Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest curs și îmi doresc să merg în continuare la astfel de cursuri. Cursul este foarte bine structurat, cu multe exerciții si foarte interactiv ceea ce a dus la menținerea interesului și atenției pe tot parcursul. Sper să ne revedem/auzim curând. Mulțumim!
testimonial - Customers reviews​
Cristina Maria Scrofan
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Informații Administrative Curs Online Managemntul Crizelor

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs online Managementul Crizei

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Managementul Crizelor

Cursul de va desfășura Online, Live, pe platforma Zoom.

Înscriere

Înscriere Curs Online Managementul Crizelor

Rezervarea de locuri la cursul online Managementul Crizelor se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Curs online Managementul Crizei sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

2 thoughts on “Curs online Managementul Crizei » 21-23 Iulie 2021 » *LIVE *”

 1. Cind este programat urmatorul curs. Am efectuat plata dar nu s-au intrunit numarul necesar de cursanti. Cind a-ti progranat urmatorul curs?
  Nume și prenume: Valentin Scurei
  Număr tranzacție: 144509636
  Cod autorizare tranzacție: 147035
  Referință tranzacție (RRN): 028707682428
  Data si ora: 2020-10-13 07:19:33
  Suma: 190.00 RON
  Detalii: PCWH02578

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Cursul este programat in perioada 27-29 Ianuarie 2021. Este totul in regula. Sunteti in lista cursului si o sa va tinem la curent cu detaliile legate de organizare.
   Toate cele bune!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!