Caută
Close this search box.

Curs MANAGER PROIECT

Intensiv

CLUJ NAPOCA

grupă în formare

logo curs acreditat

DESPRE CURS MANAGER DE PROIECT CLUJ

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

320 ore

Certificare Curs

Acreditare ANC

Condiții Participare

Studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Grig Borontis

Localitate desfășurare

Cluj Napoca

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

curs acreditat manager proiect

Curs Manager de Proiect Cluj - Acreditat - Intensiv

Acest Curs Manager de Proiect Cluj este un curs de specializare cu certificare ANC, fost CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării).

Participând la acest Curs Acreditat Manager de Proiect Cluj vei putea învăţa cum să-ţi planifici, să implementezi, să coordonezi și să monitorizezi proiecte. Totodată, întregul curs este gândit conform cerințelor și mediului organizațional și legal din România.

8 motive să participi la cursuri Manager de Proiect Cluj:

După absolvirea acestui curs Manager de Proiect Cluj vei ști să:

AGENDĂ CURS MANAGER DE PROIECT CLUJ

Tematica Extreme Training, respectă Standardul ocupaţional Manager Proiect, așa cum este definit în legislație. Tematica se aplică la toate sectoarele social-economice, în care activităţile se concep şi se derulează pe baza unor proiecte de diferite mărimi şi complexităţi, indiferent de sursa de finanţare, beneficiar, sau organizaţia care implementează proiectul. Vezi mai jos, punctele atinse la cursul managementul proiectelor în cadrul Extreme Training!
module curs

5 module

curs intensiv

4 zile

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS ACREDITAT MANAGER DE PROIECT CLUJ

MODUL 1

Stabilirea cerințelor la curs de management integrat al proiectului

cursuri-manager-de-proiect

MODUL 2

Planificarea activităților și jaloanelor proiectului la cursul de manager proiect

cursuri-manager-proiect

MODUL 3

Gestiunea utilizării costurilor și a resurselor operaționale pentru proiect

MODUL 4

Managementul echipei de proiect prezentat la acest curs de project manager

curs-project-manager

MODUL 5

Managementul calității proiectului

curs manager proiect acreditat

Cui se adresează cursul Managementul Proiectelor

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect.

Certificare Curs acreditat Manager de Proiect Cluj

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de absolvire pentru ocupația de Manager Proiect (cod COR 242101, cod cor vechi 241919). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Manager proiect. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Manager Proiect sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager Proiect. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Manager de Proiect

Participarea la acest curs mi-a adus o viziune de ansamblu asupra managementului unui proiect. Materialele folosite au fost bine alese, iar trainerul a reușit să ne transmită informațiile într-un mod foarte atractiv și interactiv.
testimonial - Customers reviews​
Puscas Mariana
Geoland SRL / Administrator
Sunt plăcut impresionată de cum a decurs acest curs, mi s-a părut de ajutor tot ce s-a predat. Consider că tot ceea ce am învățat voi putea să folosesc în viitor în diferite activități și domenii. Trainerul este foarte simpatic și plăcut, o recomand cu mare drag. Consider că știe cum să implice fiecare participant în ceea ce se discută și cum să facă astfel încât totul să fie atractiv.
testimonial - Customers reviews​
Drascaba Carmen
AMA Structural Consult / Expert Accesare Fonduri Europene
În timpul cursului am aflat multe lucruri interesante, cu grad ridicat de aplicabilitate în formarea echipei proiectului și în realizarea diagramei Gantt. Trainerul a avut o atitudine deosebit de plăcută, deschis pentru a transmite cunoștințe noi.
testimonial - Customers reviews​
Soran Loredana
Institutul National de C-D pentru Tehnologii Izotopice și Moleculare / Cercetător Științific Grad I
Cursul mi-a dat mai multă siguranță în abordarea problemelor de management. Am învățat secrete în identificarea și rezolvarea problemelor într-o atmosferă prietenoasă!
testimonial - Customers reviews​
Birthler Klaus
Municipiul Reghin / Arhitect Sef
Un curs folositor și interactiv care m-a ajutat să mă edific asupra multor aspecte privind atribuțiile și rolul unui manager de proiect.
testimonial - Customers reviews​
Stanca Ionuț
Gamma ING Total SRL-D / Administrator
Am acumulat în aceste zile o mulțime de informații utile pe care, cu siguranță le voi pune în practică în viitor. Am avut un trainer bine informat și foarte inteligent. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Topan Cristina
Mulțumesc că am avut șansa să fac parte din această ehipă de curs. De asemenea mulțumesc și trainerului pentru felul în care a știut să comunice cu noi, să ne transmită informațiile de care fiecare dintre noi am avut nevoie.
testimonial - Customers reviews​
Finteusan Lucia
ACCFUNBM / Coordonator
După prima zi de curs am considerat că acest curs este util pentru activitatea mea. În cadrul acestui curs sunt tratate toate aspectele necesare pentru un management bun al proiectului. Trainerul a prezentat cursul punctual, cu exemple practice de folosire a instrumentelor prezentate, a fost receptiv la nelămuririle noastre legate de diferite subiecte/situații.
testimonial - Customers reviews​
Opriș Ileana
INCDTIM,Cluj-Napoca / Cercetător Științific, gr. III
Un curs interesant și interactiv pe care vi-l recomand! Informațiile vă vor ajuta în activitatea ulterioară. Mulțumiri speciale pentru organizare!
testimonial - Customers reviews​
Stoica Diana
Profi ROM Food / Manager Proiect
O experiență frumoasă și utilă. Un trainer foarte bun care știe să-ți transmită informații multe într-un timp scurt
testimonial - Customers reviews​
Clucaciu Constantin
Transferoviar Grup S.A
Este un curs foarte util în care am acumulat cunoștințe folositoare. Am primit toate informațiile necesare și cred că acest curs nu trebuie îmbunătățit. Recomand cursul!
testimonial - Customers reviews​
Acsenti Florin
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Manager Proiect Cluj

[maxmegamenu location=max_mega_menu_2]

Arii de expertiză Grigore Borontiș

poza trainer grig

email: grigore.borontis@extreme-training.ro

Pe scurt despre Grigore Borontiș

1

Grigore Borontis are peste 10 ani experiență în livrarea de traininguri

1

Grigore Borontis are peste 5 ani experiență în scriere de proiecte 

1

Și în managementul proiectelor europene, Grig are peste 5 ani de experiență

100

A livrat peste 1000 de ore de training sau consultanta in accesarea fondurilor europene

Experiență Grigore Borontiș

Educație și formări

senior trainer
senior trainer

Informații Administrative curs acreditat Manager de Proiect Cluj

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Manager de Proiect Cluj

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Manager de Proiect Cluj

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Manager de Proiect Cluj, ocupația Manager de Proiect):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs acreditat Manager de Proiect Cluj?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Manager Proiect, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs creditat Manager de Proiect Cluj

Rezervarea de locuri la curs acreditat Manager de Proiect Cluj se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs acreditat Manager de Proiect Cluj. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Manager Proiect sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!