Main navigation

Reader Interactions

Comments

 1. Buna ziua,

  Daca am terminat masterul si lucrez in sistemul bancar, dar vreau sa ma reorientez catre resurse umane, ce curs este mai bine sa aleg avand in vedere lipsa de experienta? Inspector resurse umane sau manager resurse umane?

  Multumesc!

  • Buna Mihaela,
   Dat fiind ca doresti sa te dezvolti pe zona asta iti recomandam sa le faci pe amandoua, sunt 2 cursuri complementare si utile pentru orice persoana care lucreaza in domeniul Resurselor Umane.
   Cursul de Inspector Resurse Umane trateaza in amanunt partea de întocmire, implementare şi gestionare a documentelor ce ţin de evidenţa muncii într-o organizație, de facilitarea relaţiilor dintre angajaţi şi angajatori, de recrutarea şi selectarea personalului care urmează a fi angajat iar Cursul Manager Resurse Umane tine de managementul resurselor umane (planificarea, recrutarea şi menţinerea personalului).
   Te asteptam cu mare drag la oricare din cursurile noastre, alegerea iti apartine :).
   Multumesc si succes!

  • Buna ziua Andreea,

   Este posibila inscrierea si participarea la cursul Inspector Resurse Umane chiar daca momentan nu ai un loc de munca. Conditia de participare este legata de studii, solicitandu-se studii medii finalizate. Inscrierea se poate face direct pe site pe pagina cursului accesand butonul „Inscrie-te acum”sau ne poti transmite datele tale ( nume, prenume, cnp, nr. de tel.) printr-un email la info@traininguri.ro si vom efectua noi inscrierea, urmand a-ti transmite confirmarea si factura proforma.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *