Caută
Close this search box.

Curs EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

BUCUREȘTI

grupă în formare

curs expert accesare fonduri europene
logo curs acreditat

DESPRE CURS EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu examen de licență

Trainer Curs

Grig Borontiș

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 1500 lei)

Curs Expert Accesare Fonduri Europene Acreditat ANC

Curs Expert Accesare Fonduri Europene este un curs de perfecționare cu certificare ANC – Autoritatea Națională pentru Calificări (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educației, Cercetării și Inovării), care are ca scop pregătirea persoanelor pentru ocupaţia de Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene (cod COR 242213).

 

curs expert accesare fonduri europene

Beneficiile participării la Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Ce înveți la Curs Expert Accesare Fonduri Europene?

Participând la acest curs vei învăța cum să-ţi măreşti şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul precum şi sfaturi aplicabile pentru implementarea acestuia. Trainingul se desfăşoară pe baza metodei învăţării experienţiale, astfel încât 70% din timp va fi alocat aplicaţiilor, partea practică a cursului, iar restul de 30% va fi alocat asimilării de cunoştințe teoretice. Lucrul în echipă va sta la baza acestor aplicaţii, cursanţii vor fi grupaţi în echipe care vor lucra împreună pe întreaga durata a cursului la elaborarea unui proiect, așadar vei cunoaște:

curs expert accesare fonduri

AGENDĂ CURS EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

Societăţile şi companiile care accesează fonduri europene potrivit legislaţiei româneşti, trebuie să respecte atât legile din țară referitoare la accesarea fondurilor europene cât şi legislaţia europeană. Persoana care doreşte să obţină calificarea de expert în accesare fonduri structurale şi de coeziune europene, trebuie să urmeze un curs de specializare.

module curs

7 module

curs intensiv

4 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

Extreme Training, organizează acest curs de Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene respectând Standardul Ocupațional (cod COR 242213), după cum urmează:

 

MODUL 1

Pregătirea elaborării proiectului

MODUL 2

curs expert accesare fonduri europene

Documentarea în vederea realizării proiectului

MODUL 3

curs expert accesare fonduri europene

Stabilirea parteneriatelor

MODUL 4

curs expert accesare fonduri europene

Elaborarea proiectului

MODUL 5

Aplicarea normelor de sănătate şi securitate în muncă

MODUL 6

Aplicarea normelor de protecţie a mediului

MODUL 7

Menţinerea unor relaţii de muncă eficace

Cui se adresează Curs Expert Accesare Fonduri Europene?

Metoda de lucru folosită la curs

Extreme Training utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată.

Comunicarea între participanți și între trainer și participanți, reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite;

Vor fi prezentate exemple de bune practici, precum şi studii de caz, se va utiliza ghidul solicitantului, cursul având un pronunţat caracter practic;

Ponderea activităților este de 70% aplicații practice și 30% teorie;

Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, jocuri de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.

Certificare Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în accesarea de fonduri europene, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, ca urmare a unui examen, două certificate și două supliment descriptive, după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare).

Certificat de absolvire pentru ocupația de Expert Accesare Fonduri Europene (cod COR 242213). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Expert Accesare Fonduri Europene. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Expert Accesare Fonduri Europene sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment  Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.
Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului proiectelor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Acest curs  este acreditat de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) / fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Expert Accesare Fonduri Europene. 

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.
Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Expert Accesare Fonduri Europene

A fost un curs surpriză prin cantitatea de informații realmente utile și prin calitatea trainerului. Este un curs de la care pleci cu informații cu o aplicabilitate imediată și îl recomand tuturor celor care vor să se specializeze în această zonă.
testimonial - Customers reviews​
Ion Constanța Elena
New Idea Concept SRL / Managing Partner
Cursul de Expert Accesare Fonduri Europene este foarte util și în conformitate cu nevoile actuale. Informațiile prezentate , aplicabilitatea cursului, cât și pregătirea trainerului sunt foarte bune. Sunt client vechi al companiei Extreme și recomand acest curs!
testimonial - Customers reviews​
Pakai Otto Marius
Inginer Programator
Un curs interesant la care am aflat multe lucruri noi și mi-am dat seama că în am multe de învățat. După prima zi de curs am învățat cum să accesezi un fond european.
testimonial - Customers reviews​
Chirulescu Geraldina
Grin Events Consulting SRL / Economist
Participând la acest curs în urma recomandării unui prieten, iar aici am învățat lucruri interesante și utile. A fost o excursie plăcută și am întâlnit oameni frumoși. Trainerul este foarte bine pregătit.
testimonial - Customers reviews​
Vlad Lorena
Smad Invest / Administrator asociat
Am simțit cum valul de motivare în demararea unui proiect este bine să fie temperat și respectând procedurile la care este supus pentru accesarea fondurilor nerambursabile. Mi-am clarificat ideile și am primit îndrumare în ceea ce privește succesul unei idei de proiect.
testimonial - Customers reviews​
Memet Gurhan
Campion Broker ASIG SRL / Consultant
A fost o experiență frumoasă, unde am reușit să acumulez informații utile referitoare la Programele de Finanțare. Despre trainer, vă pot spune că este un profesionist, cu un bagaj mare de informații utile. Vă mulțumesc.
testimonial - Customers reviews​
Fedulon Jenica
SNEJ
O atmosferă caldă și un curs în care am aflat multe lucruri noi și practice.Experiența trainerului m-a ajutat să înțeleg lucruri / termeni prin intermedul practicării exemplelor din experiența traineruluim pe care nu le înțelegeam înaintea participării la curs.
testimonial - Customers reviews​
Tudor Oana
ESPI România / Consultant Economist & Management
Participând la acest curs am primit informații utile și cu aplicabilitate mare, materialele suport sunt bine alese, iar Trainerul este foarte bine pregătit. Recomand acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Dragavei Pompiliu
Total Lemnos SRL / Manager
Acest curs oferă extrem de multă informație utilă în situația în care dorește cineva să se califice în acest domeniu. Trainerul are calități didactice deosebite și are tactul necesar în a-ți insufla un interes deosebit dacă ești interesat de acest domeniu.
testimonial - Customers reviews​
Cristina Milaciu
Avocat
O posibilitate de a învăța ceva util, de a te ține la curent cu ce este nou în domeniul fondurilor structurale. Trainerul este bine pregătit și a știut să transmită informațiile într-un mod atractiv și interactiv. Cunoștințele dobândite sunt aplicabile.
testimonial - Customers reviews​
Țenovici Dinu
Pensionar
Dacă te-ai hotărât să faci ceva în domeniul accesării fondurilor europene, aici este un curs foarte util în care am acumulat cunoștințe folositoare. Am primit toate informațiile necesare și cred că acest curs nu trebuie îmbunătățit. Recomand cursul!
testimonial - Customers reviews​
Acsenti Florin
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Arii de expertiză Grigore Borontiș

poza trainer grig

email: grigore.borontis@extreme-training.ro

Pe scurt despre Grigore Borontiș

1

Grigore Borontis are peste 10 ani experiență în livrarea de traininguri

1

Grigore Borontis are peste 5 ani experiență în scriere de proiecte 

1

Și în managementul proiectelor europene, Grig are peste 5 ani de experiență

100

A livrat peste 1000 de ore de training sau consultanta in accesarea fondurilor europene

Experiență Grigore Borontiș

Educație și formări

senior trainer
senior trainer

Informații Administrative Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Expert Accesare Fonduri Europene - Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Expert Accesare Fonduri Europene

Cursul de Expert Accesare Fonduri Europene va avea loc in București, la sediul nostru din Strada Ernest Juvara, Nr. 18, Sector 6 (zona Cotroceni)

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Expert Accesare Fonduri Europene, ocupația Expert Accesare Fonduri Europene):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Expert Accesare Fonduri Europene?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Expert Accesare Fonduri, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Expert Accesare Fonduri Europene

Rezervarea de locuri la cursul Expert Accesare Fonduri Europene se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Expert Accesare Fonduri Europene. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul de Expert Accesare Fonduri Europene, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Expert Accesare Fonduri Europene sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

22 thoughts on “Curs Expert Accesare Fonduri Europene » București » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |”

 1. Monne Monelyz

  Buna ziua,
  Doresc sa ma inscriu la un curs pe fonduri europene, zona Bucuresti,
  pt aceasta daca binevoiti sa imi trimiteti detalii,
  Multumesc

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat cursurilor organizate de catre compania noastra. Pentru inscrierea la cursul Expert Accesare Fonduri Europene (Bucuresti), avem nevoie de urmatoarele date: nume complet, numar de telefon, adresa de e-mail si cnp, plus datele de facturare: pentru persoana juridica avem nevoie de datele firmei, iar pentru persoana fizica, avem nevoie de adresa de domiciliu. Aceste date le puteti trimite la adresa de e-mail marketing@traininguri.ro
   In urma inscrierii, va emitem o factura proforma cu care puteti achita la o sucursala BCR sau prin internet banking.

   Multumim si va stam la dispozitie pentru orice neclaritate!

 2. Dana Georgescu

  Buna ziua! Stiti cumva in ce perioada se va desfasura urmatorul curs in Bucuresti? Exceptandu-l pe cel de la inceputul lui mai la care, din pacate, nu pot participa. Va multumesc frumos! Cu drag, dana

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna, Dana,

   Urmatoarea sesiune a cursului Expert Accesare Fonduri Europene se va fixa la finalul celei din luna mai 2016 si se va organiza in luna iunie 2016. In momentul in care vom stabili noua sesiune, te vom anunta printr-un e-mail.

   O zi excelenta !

 3. Lupse Lavinia

  Buna ziua,
  As dorii detalii in ceea ce priveste perioada acestui curs pentru orasul Cluj Napoca.
  Multumesc!

  1. Buna Lavinia,
   Ma bucur ca esti interesata de acest curs. Perioada stabilita pentru sesiunea de la Cluj este 29 octombrie -1 noiembrie 2015. Te invit sa urmaresti agenda noastra in cazul in care se modifica ceva si sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a afla noutatile noastre.
   Multumesc si o zi frumoasa!

 4. carmela stroe

  Anul acesta, s-a desfasurat vreun curs de Accesare Fonduri Europene la Brasov ?
  Va multumesc !

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Cursul Expert Accesare Fonduri Europene se organizeaza in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca. Luam in calcul organizarea acestui training si in Brasov. In momentul in care vom stabili o sesiune, o vom afisa in Agenda Cursuri . Pentru a afla detalii privind organizarea cursurilor, va puteti abona la news-letter-ul Extreme Training accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 5. Buna ziua,
  As dori sa va intreb veti organiza cursul si la Oradea.
  Daca s-a vorganizat, deja, va mai fi organizata inca o sesiune? Cand?
  Poate fi organizat si in weekend?
  In cazul in care vor sa participe doua persoane dintr-o familie sau din acelasi ONG se fac reduceri?
  Va multumesc

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Cursul Expert Accesare Fonduri Europene se organizeaza deocamdata la Bucuresti si Cluj-Napoca. Luam in calcul sugestia dvs. de a stabili sesiuni ale acestui curs si la Oradea. Programul desfasurarii cursului este de joi – duminica ( joi – sambata: 9 -17, duminica – examen acreditare CNFPA).In cazul in care se inscriu doua sau mai multe persoane avand aceeasi factura sau din cadrul aceleiasi companii, se acorda un discount de 100lei/pers.

   Pentru a afla detalii privind organizarea cursurilor, va puteti abona la news-letter-ul Extreme Training accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 6. Viorica Baciu

  Buna ziua,
  As dori sa va intreb o sa organizati acest curs si in Iasi.
  Va multumesc

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Cursul Expert Accesare Fonduri Europene nu-l avem stabilit pentru acest oras momentan. Vom lua in calcul pentru viitor si in momentul in care vom stabili o sesiune pentru Iasi vom afisa sesiunea deschisa in agenda noastra de cursuri .

   O zi excelenta!

 7. Isac Alina

  Bună ziua,
  Va fi organizat un astfel de curs și în Timișoara? Dacă raspunsul e da, în ce perioadă estimați că se va desfășura? Sunt interesată să particip.

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Cursul Expert Accesare Fonduri Europene nu-l avem stabilit pentru acest oras momentan. Vom lua in calcul pentru viitor si in momentul in care vom stabili o sesiune pentru Timisoara vom afisa sesiunea deschisa in agenda noastra de cursuri .

   O zi excelenta!

 8. Bitca Viorel

  Buna ziua,
  Care sunt sansele sa se organizeze doua cursuri de accesare foduri UE in luna februarie?
  Multumesc anticipat!

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Nu se vor organiza doua sesiuni ale cursului Expert Accesare Fonduri Europene in luna februarie 2014. Urmatoarea sesiune se va desfasura in perioada aprilie-mai 2014.
   O zi excelenta !

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Momentan nu am stabilit o sesiune a acestui curs care sa se desfasoare in Brasov. Este posibil sa luam in calcul organizarea lui in 2014.
   O zi excelenta!

 9. Mirela Togoe

  Pe cand un curs de expert accesare fonduri europene si in week-end? Multumesc frumos.

  1. ALINA DĂNĂILĂ

   Buna ziua,
   Cursul Expert Accesare Fonduri Europene se desfasoara pe parcursul a patru zile (joi-duminica), varianta curs de weekend nefiind valabila in cazul acestuia. Va multumim pentru propunerea dvs.,o vom studia si va invitam sa vizitati in continuare pagina alocata cursului.
   O zi excelenta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!