Caută
Close this search box.

Curs Consilier Dezvoltare Personala

Acreditat

Timișoara

grupă în formare

consilier dezvoltare personala
logo curs acreditat

Curs Consilier Dezvoltare Personala Timisoara

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs Dezvoltare Personală

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu diploma de licență

Trainer Curs consilier Dezvoltare Personală

Adriana Chira

Localitate desfășurare

Timișoara

Rezervări locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 1500 lei)

Despre curs Consilier Dezvoltare Personala Timisoara

Dacă simți uneori că ai obosit sau că relațiile tale personale și profesionale nu sunt așa cum îți dorești, dacă ai uneori senzația că te-ai pierdut sau dacă îți dorești să afli mai multe despre tine, acest curs Consilier Dezvoltare Personala Timisoara ți se adresează.

Dacă ești:

acest curs este pentru tine.

consilier dezvoltare personala
consilier dezvoltare personala

De ce merită să te înscrii?

Acest curs reprezintă experiența acumulată de trainer în peste douăzeci de ani de carieră managerială și în mii de ore de lucru individual și grup în cadrul cabinetului de psihoterapie. Cursul a fost gândit pentru persoane ce doresc să afle metode practice aplicabile imediat.

Obiective Curs Dezvoltare Personala Timisoara

consilier dezvoltare personala

AGENDĂ CURS CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA TIMISOARA

module curs

6 module

curs intensiv

180 ore

curs complet

Curs Complet

curs intensiv

Curs Practic

MODUL 1

Introducere în analiza comportamentală

MODUL 2

Consilierea clienților

MODUL 3

Introducere în Mindfulness

MODUL 4

Abilități de relaționare interpersonală

MODUL 5

Managementul emoțiilor

MODUL 6

Gestionarea stresului

Ce este Consilierul de dezvoltare personala

După terminarea acestui curs tu vei fi acel om ce-i poate ajuta pe alții să se descopere și să afle mai multe despre ei, iar asta îi va ajuta să-și îmbunătățească calitatea vieții, relațiile personale și cele profesionale.

Prin absolvirea cursului de consilier dezvoltare personala te vei alege cu o meserie, fiind un curs acreditat, vei putea profesa în domeniu și vei putea pune în aplicare cunoștințele și tehnicile învățate la curs.

Tu ca și consilier dezvoltare personală asculți cu atenție și faptul că interlocutorii tăi se fac auziți îi va ajuta cu adevărat în descoperirea sinelui. Consilierul ghidează, susține și își încurajează interlocutorul prin diverse tehnici și instrumente specifice dezvoltării personale.

Vei deveni un specialist care lucrează cu persoane ce au nevoie de îndrumare pentru a depăși situații sau diverse stări, ajutându-le să-și valorifice dar și să-și dezvolte resursele și potențialul.

consilier dezvoltare personala

Abilități Consiliere

Vei conștientiza mai bine care sunt instrumentele și tehnicile pe care le poți folosi ca și Consilier pentru a-ți ajuta interlocutorii să își găsească/regăsească motivația.

Dezvoltare personală

Vei lucra cu instrumente și tehnici care să te ajute să îți dezvolți abilitățile de consiliere în dezvoltarea personală (studii de caz, chestionare validate de către consilieri de succes).

Instrumente moderne și aplicabile

Vei lucra cu cele mai noi și moderne instrumente pentru a învăța și aplica cu succes tehnicile și instrumentele folosite de consilierii în dezvoltare personală.

Certificare

Vei dobândi diploma de Consilier Dezvoltare Personală recunoscută la nivel național și internațional.

Certificare Curs DEZVOLTARE PERSONALA

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în consiliere dezvoltare personală, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare).

Certificat de absolvire pentru ocupația de Consilier pentru Dezvoltare Personala (cod COR 242324).  Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Consilier pentru Dezvoltare Personală. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii și Justiției Sociale. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit și de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația de Consilier Dezvoltare Personală sunt înscrise competențele dobândite, urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedește intenția dumneavoastră de dezvoltare și perfecționare în domeniul consilierii în dezvoltarea personală, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Consilier Dezvoltare Personala

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Consilier pentru Dezvoltare Personală.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica training-ului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale trainer Adriana Chira - curs Consilier Dezvoltare Personală

Au fost zile în care am îmbogățit cunoștințele și experiențele mele în creșterea în plan personal. Sunt sigur că toate experiențele din aceste zile mă vor ajuta să continui să cresc în toate aspectele vieții. Iar Adriana este un trainer foarte bine pregătit și care poate să creeze un cadru ideal pentru acest curs. Recomand.
testimonial - Customers reviews​
Artugyan Laurențiu
Liber profesionist
Am primit informații prețioase atât teoretice, cât și practice. Aș recomanda acest curs nu doar celor care doresc să devină consilieri, ci și celor care doresc să se cunoască mai bine! Adriana este un trainer extraordinar! A strecurat în curs provocări, umor dar și foarte multe întrebări care duc spre conștientizare.
testimonial - Customers reviews​
Pentru mine a fost o experiență deosebită iar trainerul mi-a depășit așteptările prin cunoștințele pe care le deține. Exercițiile practice și tot ce s-a desfășurat aici, metodele aplicate și informațiile livrate îmi sunt un real sprijin pentru acum și pentru viitor.
testimonial - Customers reviews​
Livia Rus
Director general
Trainerul Adriana Chira a dat dovadă de profesionalism, punctualitate, carismă, a fost foarte bine conectată cu grupul, atentă la nevoile acestuia, a structurat informațiile eficient și le-a făcut ușor de asimilat. O minune de om!
testimonial - Customers reviews​
Agape Alina
Psihoterapeut
Adriana este un trainer pregătit, competent, empatic, pe care îl recomand oricui vrea să plece de la un curs și cu ceva informații și îmbunătățiri personale, nu doar cu o diplomă/certificat de participare.
testimonial - Customers reviews​
Medisean Alexandru
Dragă viitor participant, îți recomand să participi la acest curs pentru a-ți îmbogăți viața și cunoașterea prin experiențe grozave și provocatoarea.
testimonial - Customers reviews​
Adriana este un trainer cu vocație. I se potrivește foarte bine ce face și reușește să pătrundă în sufletele oamenilor. Adriana îți mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Adrian
Am dobândit multe cunoștințe. Am aflat lucruri noi și foarte utile. Am cunoscut oameni frumoși, am împărtășit între noi din viața fiecăruia. Am identificat probleme, am rezolvat probleme.
testimonial - Customers reviews​
Tudor Georgiana
Administrator - Uni Recycling
Un curs deosebit de util, interesant, bine structurat și organizat, un trainer minunat, care ne-a oferit informații și emoții plăcute.
testimonial - Customers reviews​
Hasiu Horiana
Funcționar
M-am simțit diferit. Am simțit curiozitate și emoție în același timp.
testimonial - Customers reviews​
Luntraș Cristian
MAI – Agent principal
Un curs cu multe exemple practice și reale din experiențe vaste ale Adrianei. Excelentă prezentare și profesionalism.
testimonial - Customers reviews​
Salcie Amalia
Un curs util, un trainer pregătit.
testimonial - Customers reviews​
Popescu Romulus
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer curs Consilier Dezvoltare Personala - Adriana Chira

Adriana Chira

Perseverența, dorința de evoluție și dezvoltare cât și conștiința lucrului bine făcut, sunt câteva din trăsăturile care m-au ajutat să ajung unde mi-am dorit. Am învățat că viața este doar o sumă de alegeri și că nu există obstacole, ci doar provocări.

Iert și iubesc oamenii pentru că știu și cred că: „la baza oricărei acțiuni stă o intenție pozitivă”! – Adriana

1

Adriana are peste 4 ani experiență în top management

1

Vei beneficia de experiența Adrianei de peste 12 ani în business

100

A livrat peste  1000 zile de training de-a lungul carierei sale.  

1000

Mai mult de 3000 de oameni au întâlnit-o pe Adriana în cadrul cursurilor.

Certificări

Informații Administrative Curs Consilier Dezvoltare Personala Timisoara

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discount-uri pentru cursul de Consilier Dezvoltare Personală:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Dezvoltare Personala

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Consilier Dezvoltare Personala Timisoara

Cursul de Dezvoltare Personală va avea loc în Timișoara, Hotel Lido, Strada Iosif Bulbuca, Nr. 20, județ Timis.

Acte necesare

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru cursul Dezvoltare Personala Timisoara?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Consilier Dezvoltare Personală, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Consilier Dezvoltare Personala Timisoara

Rezervarea de locuri la cursul Consilier Dezvoltare Personală se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe e-mail.

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe e-mail

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, e-mail, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs Consilier Dezvoltare Personală

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la acest curs de cosilier dezvoltare personală organizat în Timișoara. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursuri de resurse umane sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un e-mail la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!