Curs CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA ONLINE

Acreditat

Online 

21 iunie-01 august 2023

curs consilier dezvoltare personala online cluj
logo curs acreditat

Curs Online – Acreditat – Detalii importante:

  1. Cursurile online se vor desfășura online pe platforma Zoom.
  2. Conform Ordonanței de urgență publicată în 14 mai, întregul curs se va desfășura în totalitate online: ore de teorie, ore de practică și examenul.
  3. Taxa de participare prezentată include întregul curs, inclusiv examenul de certificare.

DESPRE CURS ONLINE CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA

Perioadă desfășurare

În săptămâna 21 iunie-01 august 2023:

Durată curs

40 de ore online

Certificare Curs

– Curs autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei
– Extreme Training

Condiții de Participare

– studii superioare finalizate cu examen de licență în cazul în care se dorește obținerea certificării
– urmarea sesiunilor și achitarea taxei de participare
– conexiune la internet

Trainer Curs

Adriana Chira

Locul desfășurării

Online

Rezervări locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

890 lei (Pretul este redus de la 1.300 lei)

Înscrie-te acum!
130000 Lei (-32%)
89000 Lei

Despre curs Consilier Dezvoltare Personala Online

Dacă simți, uneori, că ai obosit sau că relațiile tale personale și profesionale nu sunt așa cum îți dorești, dacă ai, în unele momente, senzația că te-ai pierdut sau dacă vrei să afli mai multe despre tine, acest curs online consilier dezvoltare personala ți se adresează.

Acest curs este pentru tine dacă ești:

curs online consilier dezvoltare personala
consilier dezvoltare personala

De ce merită să te înscrii la curs Consilier Dezvoltare Personala Online?

Cursul a fost gândit pentru persoanele care doresc să afle metode practice aplicabile imediat.

Acest curs consilier dezvoltare personală online reprezintă experiența acumulată de trainer în peste 20 de ani de carieră managerială și în mii de ore de lucru individual și de grup în cadrul cabinetului de psihoterapie. 

Obiective Curs Online Consilier Dezvoltare Personala

consilier dezvoltare personala

AGENDĂ TRAINING CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA ONLINE

module curs

6 module

curs intensiv

40 de ore

curs complet

Curs Complet

curs intensiv

Curs Practic

MODUL 1

Introducere în analiza comportamentală

MODUL 2

Consilierea clienților

MODUL 3

Introducere în Mindfulness

MODUL 4

Abilități de relaționare interpersonală

MODUL 5

Managementul emoțiilor

MODUL 6

Gestionarea stresului

Înscrie-te acum!
130000 Lei (-32%)
89000 Lei

Ce este Consilierul de dezvoltare personala?

După terminarea acestui curs, tu vei fi acel om care-i poate ajuta pe alții să se descopere și să afle mai multe despre ei, iar asta îi va ajuta să-și amelioreze calitatea vieții, relațiile personale și cele profesionale.

Prin absolvirea cursului de consilier dezvoltare personala, te vei alege cu o meserie. Fiind un curs acreditat, vei putea profesa în domeniu și vei putea pune în aplicare cunoștințele și tehnicile învățate la curs.

Tu, în calitate de consilier dezvoltare personală, asculți cu atenție, iar faptul că interlocutorii tăi se fac auziți îi va ajuta, cu adevărat, în descoperirea sinelui. Consilierul ghidează, susține și își încurajează interlocutorul prin diverse tehnici și instrumente specifice dezvoltării personale.

Vei deveni un specialist care lucrează cu persoane care au nevoie de îndrumare pentru a depăși situații sau diverse stări, ajutându-le să-și valorifice și să-și dezvolte resursele și potențialul.

consilier dezvoltare personala

Abilități Consiliere

Vei conștientiza mai bine care sunt instrumentele și tehnicile pe care le poți folosi în calitate de Consilier pentru a-ți ajuta interlocutorii să-și găsească/regăsească motivația.

Dezvoltare personala

Vei lucra cu instrumente și tehnici care să te ajute să-ți dezvolți abilitățile de consiliere în dezvoltarea personală (studii de caz, chestionare validate de către consilieri de succes).

Instrumente moderne și aplicabile

Vei lucra cu cele mai noi și moderne instrumente pentru a învăța și aplica cu succes tehnicile și instrumentele folosite de consilierii în dezvoltare personală.

Certificare

Vei dobândi diploma de Consilier Dezvoltare Personală recunoscută la nivel național și internațional.

Certificare Curs CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA ONLINE

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în consiliere dezvoltare personală, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, ca urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive, după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare).

Certificat de absolvire pentru ocupația de Consilier pentru Dezvoltare Personala (cod COR 242324). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Consilier pentru Dezvoltare Personala. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii și Justiției Sociale. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte etc.

Certificatul de absolvire este însoțit și de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația de Consilier Dezvoltare Personala, sunt înscrise competențele dobândite, ca urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru, avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales atunci când e vorba de o instituție de educație/formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedește intenția dumneavoastră de dezvoltare și perfecționare în domeniul consilierii în dezvoltarea personală, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Certificatul pentru curs Consilier Dezvoltare Personala online se eliberează în format electronic și se trimite participanților pe e-mail. 

curs consilier dezvoltare personala online

Despre examenul de Certificare Curs Online Consilier Dezvoltare Personala

Acest curs  este acreditat să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Consilier pentru Dezvoltare Personala.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maximum 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel, pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000).

Înscrie-te acum!
130000 Lei (-32%)
89000 Lei

Trainer Curs Online Consilier Dezvoltare Personala – Adriana Chira

Adriana Chira

Atât perseverența, dorința de evoluție și de dezvoltare, cât și conștiința lucrului bine făcut sunt câteva dintre trăsăturile care m-au ajutat să ajung unde mi-am dorit. Am învățat că viața este doar o sumă de alegeri și că nu există obstacole, ci doar provocări.

Iert și iubesc oamenii, pentru că știu și cred că „la baza oricărei acțiuni stă o intenție pozitivă”! – Adriana

Adriana are peste 4 ani de experiență în Top Management

Vei beneficia de experiența Adrianei de peste 12 ani în business

A livrat peste 1.000 zile de training de-a lungul carierei sale

Mai mult de 3.000 de oameni au întâlnit-o pe Adriana în cadrul cursurilor

Certificări

Înscrie-te acum!
130000 Lei (-32%)
89000 Lei

Informații Administrative Curs Online Consilier Dezvoltare Personala

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de Consilier Dezvoltare Personala:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Consilier Dezvoltare Personala Online

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Consilier Dezvoltare Personala Online

Cursul de Dezvoltare Personală va avea loc online.

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Consilier Dezvoltare Personala Online, ocupația Consilier pentru Dezvoltare Personala):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare, se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru cursul Online Consilier Dezvoltare Personala?

În taxa de participare, sunt incluse toate materialele logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Consilier Dezvoltare Personala, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe e-mail timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare

Înscriere

Înscriere Curs Consilier Dezvoltare Personala Online

Rezervarea locurilor la cursul Consilier Dezvoltare Personala se face alegând una dintre cele 3 modalități: online, telefonic sau pe e-mail.

Înscriere online

Online durează mai puțin, iar, în acest fel, datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul „Înscrie-te acum” din această pagină și să urmăriți instrucțiunile.

Înscriere telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică, sunați la 0314252534 sau la 0726005555.

Înscriere pe e-mail

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un e-mail la [email protected] în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit; 2. oraşul desfășurării; 3. datele de facturare; 4. numele complet al participantului/participanţilor, inclusiv adresă, e-mail, telefon şi CNP (necesare pentru emiterea certificatului acreditat).

Înscrie-te acum!
130000 Lei (-32%)
89000 Lei

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și de instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată fie că ești persoană fizică, fie juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Consilier Dezvoltare Personala. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discounturi:

Plată și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 – online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii, aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul, alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul mobilPay.

modalitate plata banca

Varianta 2 – mergeți la bancă

Puteți achita factura proformă primită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 – numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 – ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail, veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să o faceți, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate – în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate – cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maximum 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursuri de consilieri dezvoltare personala sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este de minimum 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un e-mail la adresa [email protected] sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534.

1/5 - (1 vote)
Înscrie-te acum!
130000 Lei (-32%)
89000 Lei
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!