Caută
Close this search box.

Curs CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA

Acreditat

CLUJ NAPOCA

grupă în formare

consilier dezvoltare personala
logo curs acreditat

DESPRE CURS CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA CLUJ

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs Dezvoltare Personală

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu diploma de licență

Trainer Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj

Adriana Chira

Localitate desfășurare

Cluj

Rezervări locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 1300 lei)

Despre curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj

Dacă simți uneori că ai obosit sau că relațiile tale personale și profesionale nu sunt așa cum îți dorești, dacă ai uneori senzația că te-ai pierdut sau dacă îți dorești să afli mai multe despre tine, acest curs ți se adresează.

Dacă ești:

acest curs este pentru tine.

consilier dezvoltare personala
consilier dezvoltare personala

De ce merită să te înscrii la Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj?

Acest curs reprezintă experiența acumulată de trainer în peste douăzeci de ani de carieră managerială și în mii de ore de lucru individual și grup în cadrul cabinetului de psihoterapie. Cursul a fost gândit pentru persoane ce doresc să afle metode practice aplicabile imediat.

Obiective Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj

consilier dezvoltare personala

AGENDĂ TRAINING CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA CLUJ

module curs

6 module

curs intensiv

180 ore

curs complet

Curs Complet

curs intensiv

Curs Practic

MODUL 1

Introducere în analiza comportamentală

MODUL 2

Consilierea clienților

MODUL 3

Introducere în Mindfulness

MODUL 4

Abilități de relaționare interpersonală

MODUL 5

Managementul emoțiilor

MODUL 6

Gestionarea stresului

Ce este Consilierul de dezvoltare personala?

Este acel om care te poate ajuta să te descoperi și să afli mai multe despre tine pentru a-ți îmbunătății calitatea vieții, relațiile personale și cele profesionale.

Un consilier dezvoltare personală te ascultă cu atenție și doar simplul fapt că cineva te ascultă și ești auzit cu adevărat este benefic pentru descoperirea sinelui. Consilierul ghidează, susține și își incurajează interlocutorul prin diverse tehnici și instrumente specifice dezvoltării personale.

Un specialist care lucrează cu persoane ce au nevoie de îndrumare pentru a depăși situații sau diverse stări, ajutându-le să-și valorifice dar și să-și dezvolte resursele și potențialul.

 

consilier dezvoltare personala

Abilități Consiliere

Vei conștientiza mai bine care sunt instrumentele și tehnicile pe care le poți folosi ca și Consilier pentru a-ți ajuta interlocutorii să își găsească/regăsească motivația.

Dezvoltare personală

Vei lucra cu instrumente și tehnici care să te ajute să îți dezvolți abilitățile de consiliere în dezvoltarea personală (studii de caz, chestionare validate de către consilieri de succes).

Instrumente moderne și aplicabile

Vei lucra cu cele mai noi și moderne instrumente pentru a învăța și aplica cu succes tehnicile și instrumentele folosite de consilierii în dezvoltare personală.

Certificare

Vei dobândi diploma de Consilier Dezvoltare Personală recunoscută la nivel național și internațional.

Certificare Curs CONSILIER DEZVOLTARE PERSONALA CLUJ

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în consiliere dezvoltare personală, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare).

Certificat de absolvire pentru ocupația de Consilier pentru Dezvoltare Personala (cod COR 242324).  Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Consilier pentru Dezvoltare Personală. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii și Justiției Sociale. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit și de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația de Consilier Dezvoltare Personală sunt înscrise competențele dobândite, urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedește intenția dumneavoastră de dezvoltare și perfecționare în domeniul consilierii în dezvoltarea personală, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Consilier pentru Dezvoltare Personală.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica training-ului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Trainer Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj

Adriana Chira

Perseverența, dorința de evoluție și dezvoltare cât și conștiința lucrului bine făcut, sunt câteva din trăsăturile care m-au ajutat să ajung unde mi-am dorit. Am învățat că viața este doar o sumă de alegeri și că nu există obstacole, ci doar provocări.

Iert și iubesc oamenii pentru că știu și cred că: „la baza oricărei acțiuni stă o intenție pozitivă”! – Adriana

1

Adriana are peste 4 ani experiență în top management

1

Vei beneficia de experiența Adrianei de peste 12 ani în business

100

A livrat peste  1000 zile de training de-a lungul carierei sale.  

1000

Mai mult de 3000 de oameni au întâlnit-o pe Adriana în cadrul cursurilor.

Certificări

Testimoniale Curs Consilier Dezvoltare Personala

M-am simțit foarte bine în compania unor oameni entuziasmați și a unui trainer care mi-a confirmat niște convingeri personale și care a reușit să îmi clarifice viziunea, fără a utiliza limbajul de lemn și teoretizarea excesivă. Recomand viitorilor participanți să se înscrie la acest curs, pentru că le va răspunde la multe întrebări și va fi, în mod cert, un pas important în dezvoltarea lor personală și profesională.
testimonial - Customers reviews​
Pascu Maria-Cristina
Școala Gimnazială Florești - Director Adjunct
Pentru mine, a fost o împletire minunată între învățare, descoperire, auto-cunoaștere, dezvoltare personală, mult exercițiu și dedicare, deschidere către nou, perfecționare și auto-depășire. Au fost trăiri, emoții, zâmbete și revelații, încredere.
Marius, cu stilul său aparte, ne-a condus pe traseul dezvoltării personale, oferindu-ne de fiecare dată un benchmark atât de valoros: experiența practică! Mai mult decât atât, dintr-un grup de cursanți, am devenit treptat un cerc frumos de amici. A fost o experiență inedită! Recomand din toată inima Extreme Training și Marius Dumitrenco! Sunt deosebit de încântată de alegerea pe care am făcut-o. Așadar, parafrazând-ul pe Trump, pot spune să nu te gândești niciodată că ai încheiat deja sau că ai făcut tot posibilul.
testimonial - Customers reviews​
Irina Coiciu
Manager operatiuni – Uniqa
Pregătirea, răbdarea, competențele și modul direct, dar elegant (cu profesionalism) al lui Marius este ceea ce m-a făcut să mă implic cu un real și onest interes. Mă bucur că am făcut această alegere, tot efortul a meritat la maxim! Mulțumesc pentru toate lucrurile (gândurile) pe care le-am ”câștigat” din acest curs, generate evident de către Marius. Mulțumesc Extreme Training!
Cei care decid să urmeze acest curs sunt acele persoane dispuse să-și exprime atât punctele personale, cât și cea mai slabă vulnerabilitate, în ideea de a învăța să-și accepte integritatea și originalitatea creativă.
testimonial - Customers reviews​
Pasculescu Georgeta
Zilele petrecute la curs au fost pline de provocare, am învățat și aflat informații care trebuiesc folosite în rutina zilnica. Tot ceea ce a fost explicat de către trainer trebuie încercat și aplicat. Un trainer extraordinar: Marius Dumitrenco (felicitări!!!). După participarea la acest curs mă simt mai bogată în cunoștințe 🙂
testimonial - Customers reviews​
Balan Florentina
Biochimist specialist – coordinator calitate (ISO 15189)
Este un curs care ajută la clarificarea multor întrebări cu care te confrunți zi de zi. Plec de aici inspirat și cu gândul că, peste o săptămână pot să fac lucrurile mult mai bine decât le-am făcut până acum. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Peter Harkacsi
Ratio Term – Project Manager
Marius, mulțumesc mult pentru toate exemplele și poveștile pe care mi le-ai povestit în aceste zile. A fost interesant și chiar amuzant sa învăț lucruri noi. Sper ca ne vom revedea la alte traininguri și nu numai. Nu contează de unde pornim, contează unde ajungem. Cu drag, Veronica 🙂
testimonial - Customers reviews​
Fana Veronica
DTSE Romania – HR Specialist
La sfârșitul acestui curs m-am simțit mai relaxată și mai fresh decât atunci când am venit. Exercițiile sunt practice și utile. Trainer-ul este foarte bine pregătit.
testimonial - Customers reviews​
Roșu Cătălina
Specialist HR
Trainer-ul este o persoană deschisă care te poate ajuta să înțelegi ce anume ai de făcut în viitor și ce decizii poți lua, un trainer pe care îl recomand cu drag oricărui viitor cursant.
testimonial - Customers reviews​
Tudor Georgiana
Administrator - Uni Recycling
M-am simțit foarte bine. Am plecat relaxată și fericită . Sper să urmez tehnicile învățate și în fiecare zi să fiu la fel de fericită. Trainer-ul, Marius, Dumitrenco, este foarte bun. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Alina Dos
Inmedio- coordononator proiect
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Informații Administrative Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discount-uri pentru cursul de Consilier Dezvoltare Personală:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Dezvoltare Personala - Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Consilier Dezvoltare Personala

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj, ocupația Consilier pentru Dezvoltare Personala):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru cursul Dezvoltare Personala?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Consilier Dezvoltare Personală, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj

Rezervarea de locuri la cursul Consilier Dezvoltare Personală se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe e-mail.

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe e-mail

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, e-mail, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Curs Consilier Dezvoltare Personala Cluj sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un e-mail la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

2 thoughts on “Curs Consilier Dezvoltare Personala » Cluj » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |”

  1. Sandor Lukacs

    Dupa ce am trecut prin acest curs, am ajuns sa cred ca nici un teamlead, nici un manager din zona corporate nu ar trebui sa ocupe rolul lui/ei fara sa fi trecut inainte printr-un curs de consilier dezvoltare pesonala. Spun asta dupa 14 ani petrecuti intr-o corporatie IT, dupa ce am format zeci de teamlead si manageri in echipa, si dupa ce am trecut prin multe alte cursuri si zeci de carti. Recomand mult acest curs cu Adriana Chira.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!