Caută
Close this search box.

Cea mai tare conferință susținută de expertul nr. 1 în relații din lume John Gray

Dacă ai ratat conferința din București susținută de John Gray te afli în locul potrivit

În data de 17 Noiembrie, negociatori, manageri, vânzători, cumpărători, traineri, antreprenori, coachi, personal din customer care, echipe manageriale, echipe de vânzări, echipe de proiect și nu numai au venit să îl întâlnească  pe John Gray.

La invitația Extreme Training, John Gray a susținut o conferință maraton în București, în care a dezvăluit secretele negocierii, comunicării și motivării sexului opus: la serviciu, acasă, în negocieri și în leadership. Acum ai ocazia să vezi sau să revezi înregistrarea conferinței susținute la București + multe alte videouri înregistrate de aprofundare. Detalii complete prin click aici!

Mai jos este mesajul lui dr. John Gray către publicul din Romania.

„Seminarul este o noua abordare, un mod de a privi lucrurile diferit. Vei primi informații care iți schimbă viața în mod pozitiv. Toți cei care participă la seminariile mele pe care le susțin în întreaga lume, pleacă de acolo cu sentimentul ca viața lor s-a schimbat în bine pentru că abordez o perspectiva cu totul noua. Chiar învață lucruri noi. Nu este un seminar obișnuit despre creșterea personală; nu este nimic în neregulă cu aceste seminarii, dar le-ai făcut și simți probabil că nu mai este nimic nou de învățat, dar este o experiență bună.

Acesta este un seminar unde vei învăța perspective noi absolut incredibile despre creierul feminin/masculin, hormoni feminini/ masculini, stilurile de comunicare, de ce se ajunge la conflicte inutile, cum să motivăm persoanele de sex opus, cum putem diminua stresul altora și pe al nostru, cum să experimentezi armonia si cooperarea, cum să simți suportul echipei la locul de munca.

Chiar îmi doresc să o urmăriți, va fi o experiența foarte bogată.  Este un conținut cu totul nou despre înțelegerea de ce femeile și bărbații își sabotează, fără să-și dea seama, relațiile acasă și la locul de muncă. Asta este dinamica pe care o vom explora.” – Dr. John Gray

Informații pe scurt despre cursul susținut de John Gray:

  • Speaker: John Gray
  • Conținut: 28 module video (14 module video conferință John Gray București +14 module video oferite de John Gray pentru aprofundarea relațiilor de cuplu)
  • Durată totala : 14 ore
  • Limba Engleză
  • Toate videourile au subtitrare limba română
  • Certificare: DA
  • Modalitate desfășurare: Online (înregistrat) cu Acces imediat
  • Acces pentru totdeauna
  • Acces pe laptop/tabletă/ telefon
  • Plata cu cardul sau transfer bancar
  • 100% Garanție 30 de zile

John Gray Barbatii sunt de pe marte, femeile de pe Venus

Descoperă secretele relațiilor de cuplu de la autorul cărții Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus

John sprijină în mod concret bărbații și femeile să înțeleagă mai bine și să respecte diferențele dintre ei, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Abordarea sa combină tehnici specifice de comunicare cu zona de neurologie, sănătate, alegeri de nutriție care creează chimia neuronală și corporală pentru sănătate, fericire, dragoste de durată. Nenumăratele sale cărți, workshop-uri, video-uri și seminarii asigură perspective practice pentru a gestiona stresul eficient și pentru a îmbunătăți relațiile pe toate planurile vieții și dragostei.

Din acest curs complet și complex vei avea ocazia să afli de la expertul nr. 1 în relații de cuplu:

Despre John Gray

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume, cărțile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare și traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare “Bărbații sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vânduta carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți “Marte și Venus” a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relatiile dintre ei, iar in ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-și îmbunătățească viața sentimentală și chiar profesională.

 

Extreme Training este o companie de top fondată în 2005, care și-a asumat misiunea de a-și sprijini clienții pentru a obține rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate, cât și persoanelor private) o gama largă de servicii de formare profesională sau consultanță: de la leadership și management, pana la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.

Extreme Training, totodată, aduce pe piața din Romania o serie de speakeri internaționali pe teme cheie cum ar fi conferința Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenței emoționale. In 2014 l-a avut ca invitat pe Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street, dupa povestea caruia s-a inspirat Martin Scorsese in filmul cu acelasi nume, iar în 2017 l-a adus pe expertul nr. 1 în relații John Gray.

 

Partenerii evenimentului cărora la mulțumim:

1.parteneri 2181x354 2

 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!