Caută
Close this search box.

Testimoniale curs Dezvoltare personala si leadership

 

testimoniale dezvoltareTestimoniale curs dezvoltare personala oferite la finalul cursului de către participanti

Trainingul la care tocmai am participat m-a ajutat cel mai mult sa ma cunosc pe mine mai bine si sa ii pot influenta si pe cei din jurul meu. Vreau sa va spun ca metoda folosita de trainer e super, adica chiar am plecat cu ceva de aici (Roxana Dobre-Timisoara)

Despre trainingul la care am participat  pot spune ca a fost foarte bine organizat, bazat pe interactiune, intercunoastere si feedback bidirectional. Consider ca punctele tari ale acestui training au fost abordarea profesionista a tematicii fara a neglija componenta ludica si teambuilding-ul. (Raluca Weber-Timisoara)

Caracterizez trainingul la care tocmai am participat ca fiind deosebit de interesant, profund si totusi relaxant si atractiv, as mai adauga si comunicarea sustinuta si clarificarea explicatiilor. Participarea la acest training m-a ajutat cel  mai mult la schimbarea perceptiei despre capacitatile proprii. Consider ca ar trebui popularizat si mai mult NLP-ul, deoarece aduce numeroase beneficii indivizilor de orice varsta. (Iulia Mihet-Timisoara)

Testimoniale curs dezvoltare personalaTrainingul de Leadership si Dezvoltare Personala a fost unul doarte util! M-a facut sa imi pot formula scopuri, sa imi pun si alte intrebari decat pana acum.(Bogdan Enache-Besign Concept SRL)

Experienta pe care n-o s-o uit niciodata! M-a schimbat si m-a facut un om mai bun! Un program exceptional, un grup exceptional format, educat si condus de un om deosebit-Dan! Mi-a schimbat perceptia despre viata! O sa stang bani sa vin mereu la cursurile voastre! (Andreea Lungulescu)

Un supertraining cu un supertrainer!  Trainerul a stiut sa sustina ritmul in fiecare moment al cursului si sa ma faca sa  ma simt mai buna decat credeam ca sunt! (Antonia)

Am ramas cu o impresie, stare pozitiva in urma cursului, m-a ajutat la castigarea increderii in sine, la analizarea si stabilirea scopurilor. Simt ca la acest curs s-a lucrat permanent la cresterea increderii in fortele proprii. Trainerul a avut foarte multa rabdare si a fost totdeauna deschis la discutii. (Ionel Cocan ISDC-Romania)

Trainingul m-a ajutat sa ma cunosc mai bine si sa imi stabilesc prioritatile. Modalitatea de lucru mi s-a parut super, foarte util! Am acumulat multe cunostinte noi. Trainerul a fost super OK! (Andreea Duminica)

Foarte util si folositor! Cunostinte noi, perfect aplicabile pe propria persoana cat si pe altii, te ajuta sa te deschizi mai bine. (Florin Novac-SC MED.COM)
Confera incredere in sine si stimuleaza comunicarea!  Este o forma interesanta de dezvoltare a personalitatii. Desi ma asteptam la mai multa informatie despre cum functioneaza mintea umana, exercitiile permanente au stimulat mai mult partea sociala-cel putin un castig la fel de mare. Acest training m-a ajutat la stimularea partii creative in relatia cu cei din jur. Viata e frumoasa! (Alexandru Gris- UBISOFT)

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!