Caută
Close this search box.

Coaching BRain SKILLS

Programul „Coaching Brain Skills” este o călătorie fascinantă în lumea șahului, în urma căreia autocunoașterea, stăpânirea, empatia și gestionarea eficientă a relațiilor și a resurselor ne așteaptă cu recompense, la final. 

Deciziile pe care le luăm în șah, au o legătură evidentă cu cele pe care le luăm zi de zi: piesele devin resurse, matul devine obiectivul strategic de atins, inițierea de schimburi de piese cere abilități de negociator, schimburile efective de pe tabla de șah pot fi privite ca fiind tranzacții, sacrificiile devin investiții pe termen lung și multe alte similitudini reale și interesante vor fi descoperite și aprofundate în acest program individual.

Dacian Pribeanu

Dacian Pribeanu este multiplu campion național la șah pentru nevăzători (14 titluri) și singurul maestru nevăzător din Romania din cadrul Federaţiei Internaţionale de Şah (FIDE).

De-a lungul  timpului a ocupat numeroase poziții onorante la nivel mondial dintre care amintim: medalia de aur la Cupa Mondială pe echipe a jucătorilor cu deficiențe vizuale desfășurată̆ la Zaragoza-Spania în 2013; membru al Selecționatei Mondiale a jucătorilor cu deficiențe vizuale, luând parte la Olimpiada de la Dresda-Germania în 2008 și Torino-Italia în 2006.

Dacian a dezvoltat programul Coaching Brain Skills, un program individual ce vizează și modelează gândirea.

Dacian Pribeanu
dacian pribeanu

Detalii Administrative Coaching Brain Skills

Durată sesiune individuală

60 de minute

Data și ora desfășurării

Data și ora se stabilește de comun acord împreună cu Dacian

Domeniu

Sesiunile sunt individuale și se personalizează 100%, fie pe business fie pe viață personală.

Valoare investiție

200 Ron/sesiune

Coach

Dacian Pribeanu

Nivel ȘAH

Nu contează dacă știi șah mai mult sau mai puțin. Sesiunile vor fi adaptate nivelului și obiectivelor tale.

Rezervări locuri și detalii

Online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

contact cursuri extreme training

Pentru cine este potrivit acest program de coaching?

Vrei dezvoltare pe toate planurile vieții?

Acest program este potrivit pentru cei dornici să se autodepășească. Este potrivit pentru cei care care vor să acceseze zonele neatinse ale inteligenței creativității, răbdării, încrederii în sine, autocunoașterii sau autostăpânirii.

Vrei să-ți dezvolți abilități cheie?

Acest program poate da rezultate imediate în: creșterea capacității de concentrare, îmbunătățirea atenției sau dezvoltarea memoriei.
Pe termen lung și în funcție de aspirațiile cursanului, acest program poate da rezultate pozitive în diverse arii de activitate: Time management, leadership, etc... aici nu există limite. Șahul, fiind prin excelență un exercițiu al minții, poate potența orice activitate a intelectului.

Ești manager sau antreprenor?

Un avantaj specific, ușor de atins prin programul Brain Skills, de către manageri și antreprenori este antrenarea și dezvoltarea gândirii strategice.

Dorești un program personalizat 100%?

Sesiunile vor fi personalizate pentru că vor fi concepute pe tipul de personalitate al cursanților și vor răspunde nevoilor de creștere ale acestora.

Vrei să ai succes în afaceri?

Construirea unui plan și viziunea pe termen lung sunt elemente cheie ale succesului atât în afaceri cât și în șah.
Sportul minții ne pune adesea în postura de a fi leaderi (atunci când luăm decizii pentru piesele cu care jucăm), de investitori (atunci când sacrificăm piese pentru a obține profit), de negociatori (atunci când inițiem schimburi avantajoase) sau vizionări (atunci când anticipăm finalitatea propriilor noastre demersuri).

Vrei să iei decizii mai bune în plan personal și profesional?

Fiecare mutare, atunci când joci șah însemnă a lua o decizie. Este nevoie de răbdare, încredere, analiză, intuiție, plasare în context, anticipare, riscuri, etc. Acestea sunt și elementele pe care le folosim atunci când luăm decizii, numai că prin șah te antrenezi într-un mediu sigur.

dacian pribeanu instructor brain skills

Sesiunile în programul Brain Skills, vor fi prin intermediul programului Skype.
În cei peste 5 ani de experiență în predarea acestui program, practic nu am întâlnit niciun impediment în această formulă de lucru.

Sesiunile sunt individuale, durează aproximativ 60 minute, iar cursantul își poate alege cel mai confortabil loc pentru a se conecta. Sunt o mulțime de beneficii, se elimină deplasarea și nu se pierde nimic din conținut deoarece atenția cursantului va fi focusată pe tabla de șah și pe vocea mea.

Prin acest program, încerc să transmit cursanților entuziasmul generat de descoperirea analogiilor dintre șah și viață. Încerc să transmit încredere și energie pozitivă, astfel încât sesiunile să fie așteptate cu plăcere și interes.
Conduc întotdeauna discuțiile, spre zona de autenticitate, astfel încât cursanții să experimenteze cât mai des posibil, emoția de a fi unici în univers și soluțiile cele mai ingenioase la problemele pe care le au..
Acest program, vă oferă posibilitatea de a vă alege abilitățile cheie pe care doriți să le dezvoltați. 

Cel mai probabil, schimbări de abordare vor apărea după prima sesiune. Rezultate concrete, pot să apară foarte repede de asemenea. După cum a fost definit de cele mai luminate minți ale omenirii (enumăr aici doar câteva nume: Goethe, Fischer, Bolivar sau Voltaire e.t.c), șahul este știința, arta și sport.

Fiecare cursant își poate alege drumul care i se potrivește, putând să acceseze prin șah, toate aceste domenii de activitate.

Asemănarea dintre șah și viață, în termenii cei mai simpli, poate fi ilustrată prin parcurgerea celor trei faze ale unei partide de șah:

  • Deschiderea ⇒ Jocul de mijloc ⇒ Finalul
  • Copilăria     ⇒ Maturitatea       Bătrânețea.

Transpusă în înțelepciunea populară, strategia unei vieți trăite cu responsabilitate (sau a unei partide de șah bine jucate), se regăseste în proverbe de genul „Cum îți așterni, așa vei dormi”. Se aplică și în viața personală și în business!

Dacian Pribeanu

 review clienți

Ce spun cei care ai lucrat cu Dacian?

Pași înscriere și particpare Coaching Brain Skills

Pentru început este nevoie să-ți rezervi locul. Apoi în funcție de programul tău vom programa o sesiune de Coaching Brain Skills cu Dacian. 

1

Rezervare loc

Rezervă-ți locul acum apâsând butonul înscriere la curs.

2

Programare sesiune

Ulterior înscrierii vom programa sesiunea de Coaching Brain Skills.

3

Desfășurare sesiune

La sfârșitul primei sesiuni poți stabili cu Dacian programarea de noi sesiuni.

contact cursuri extreme training

Informații Logistice Coaching Brain Skills

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru coaching brain skills:

Program desfășurare

Program desfășurare Coaching Brain Skills

Locul desfășurării

Locul desfășurării sesiunii de Coaching Brain Skills

Sesiunile de Coaching Brain Skills au loc online. Practic te poți conecta via Skype de oriunde ai acces.

Înscriere

Înscriere Coaching Brain Skills

Rezervarea unei sesiuni se coaching se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participanților, inclusiv adresă, email, telefon si CNP.

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare, Limbi Străine și chiar pentru desfășurarea programului Brain Skills în Clasă cu un număr de până la 12 participanți .

Programul Coaching Brain Skills sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!