Caută
Close this search box.

Curs MANAGER PROIECT

Intensiv

BUCUREȘTI

grupă în formare

logo curs acreditat

DESPRE CURS MANAGER PROIECT

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs

Acreditare ANC

Condiții Participare

Studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Carmen Secăreanu

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 1500 lei)

Opțiuni date și orașe pentru Curs Manager Proiect

Acum ești în pagina cursului Manager Proiect intensiv. Dacă ești interesat de alte date sau alte orașe vezi opțiunile de mai jos :

curs acreditat manager proiect

Curs Manager Proiect - Acreditat - Intensiv

Acest Curs Manager de Proiect este un curs de specializare cu certificare ANC, fost CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării).

Participând la acest Curs Acreditat Manager Proiect vei putea învăţa cum să-ţi planifici, să implementezi, să coordonezi și să monitorizezi proiecte. Totodată, întregul curs este gândit conform cerințelor și mediului organizațional și legal din România.

8 motive să participi la cursuri Manager Proiect:

După absolvirea acestui curs Manager Proiect vei ști să:

AGENDĂ CURS MANAGER PROIECT

Tematica Extreme Training, respectă Standardul ocupaţional Manager Proiect, așa cum este definit în legislație. Tematica se aplică la toate sectoarele social-economice, în care activităţile se concep şi se derulează pe baza unor proiecte de diferite mărimi şi complexităţi, indiferent de sursa de finanţare, beneficiar, sau organizaţia care implementează proiectul. Vezi mai jos, punctele atinse la cursul managementul proiectelor în cadrul Extreme Training!
module curs

5 module

curs intensiv

180 ore

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS ACREDITAT MANAGER PROIECT

MODUL 1

Stabilirea cerințelor la curs de management integrat al proiectului

cursuri-manager-de-proiect

MODUL 2

Planificarea activităților și jaloanelor proiectului la cursul de manager proiect

cursuri-manager-proiect

MODUL 3

Gestiunea utilizării costurilor și a resurselor operaționale pentru proiect

MODUL 4

Managementul echipei de proiect prezentat la acest curs de project manager

curs-project-manager

MODUL 5

Managementul calității proiectului

curs manager proiect acreditat

Cui se adresează cursul Managementul Proiectelor

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect.

Certificare Curs acreditat Manager Proiect

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de absolvire pentru ocupația de Manager Proiect (cod COR 242101, cod cor vechi 241919). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Manager proiect. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Manager Proiect sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager Proiect. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Manager Proiect

Cursul este foarte util și în conformitate cu nevoile actuale. Informațiile prezentate , aplicabilitatea cursului, cât și pregătirea trainerului sunt foarte bune. Sunt client vechi al companiei Extreme și recomand acest curs!
testimonial - Customers reviews​
Pakai Otto Marius
Inginer Programator
Un curs interesant la care am aflat multe lucruri noi și mi-am dat seama că în am multe de învățat.
testimonial - Customers reviews​
Chirulescu Geraldina
Grin Events Consulting SRL / Economist
A fost un curs surpriză prin cantitatea de informații realmente utile și prin calitatea trainerului. Este un curs de la care pleci cu informații cu o aplicabilitate imediată și îl recomand tuturor celor care vor să se specializeze în această zona.
testimonial - Customers reviews​
Ion Constanța Elena
New Idea Concept SRL / Managing Partner
Participând la acest curs în urma recomandării unui prieten, iar aici am învățat lucruri interesante și utile. A fost o excursie plăcută și am întâlnit oameni frumoși. Trainerul este foarte bine pregătit.
testimonial - Customers reviews​
Vlad Lorena
Smad Invest / Administrator asociat
Am simțit cum valul de motivare în demararea unui proiect este bine să fie tempera. Mi-am clarificat ideile și am primit îndrumare din partea trainerului.
testimonial - Customers reviews​
Memet Gurhan
Campion Broker ASIG SRL / Consultant
A fost o experiență frumoasă, unde am reușit să acumulez informații utile. Despre trainer, vă pot spune că este un profesionist, cu un bagaj mare de informații utile. Vă mulțumesc.
testimonial - Customers reviews​
Fedulon Jenica
SNEJ
O posibilitate de a învăța ceva util. Trainerul este bine pregătit și a știut să transmită informațiile într-un mod atractiv și interactiv. Cunoștințele dobândite sunt aplicabile.
testimonial - Customers reviews​
Țenovici Dinu
Pensionar
Este un curs foarte util în care am acumulat cunoștințe folositoare. Am primit toate informațiile necesare și cred că acest curs nu trebuie îmbunătățit. Recomand cursul!
testimonial - Customers reviews​
Acsenti Florin
Participând la acest curs am primit informații utile și cu aplicabilitate mare, materialele suport sunt bine alese, iar Trainerul este foarte bine pregătit. Recomand acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Dragavei Pompiliu
Total Lemnos SRL / Manager
O atmosferă caldă și un curs în care am aflat multe lucruri noi și practice.Experiența trainerului m-a ajutat să înțeleg lucruri / termeni prin intermedul practicării exemplelor din experiența traineruluim pe care nu le înțelegeam înaintea participării la curs.
testimonial - Customers reviews​
Tudor Oana
ESPI România / Consultant Economist & Management
Acest curs oferă extrem de multă informație utilă în situația în care dorește cineva să se califice în acest domeniu. Trainerul are calități didactice deosebite și are tactul necesar în a-ți insufla un interes deosebit dacă ești interesat de acest domeniu.
testimonial - Customers reviews​
Cristina Milaciu
Avocat
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Manager Proiect

Arii de expertiză Carmen Secăreanu

trainer carmen secareanu

Îmi place să lucrez cu oamenii și împreună să descoperim experiențe profesionale interesante. Cursurile mele sunt interactive, se pliază pe nevoile de formare ale cursanților respectând în același timp și programa obligatorie de pregatire. Facem impreuna lucruri serioase într-o atmosfera destinsă, prietenoasă. Muncim mult dar rezultatele sunt vizibile după cele 4 zile de cursuri intensive. Avem proiecte care s-au născut la sală, în timpul cursului, dintr-o joacă inteligentă și care s-au implementat apoi în viața reală.

email: carmen.secareanu@extreme-training.ro

Pe scurt despre Carmen Secăreanu

1

Carmen are peste 21 de ani experiență în business

1

Carmen are peste 27 de ani de training

1

Până acum peste 100 de companii au beneficiat de serviciile de training ale lui Carmen

1000

Până acum Carmen a instruit peste 3000 de cursanți

Experiență Carmen Secăreanu

Educație și formări

senior trainer
senior trainer

Informații Administrative curs acreditat Manager Proiect

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Manager Proiect

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Manager Proiect

Cursul de Manager Proiect va avea loc în București, la sediul Extreme Training, din strada Ernest Juvara, sector 6, zona Cotroceni.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs acreditat Manager Proiect?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Manager Proiect, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs creditat Manager Proiect

Rezervarea de locuri la curs acreditat Manager Proiect se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs acreditat Manager Proiect. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Manager Proiect sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

39 thoughts on “Curs Manager Proiect » București » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |”

 1. dana eugenia

  toate bune si frumoase … dar din formularea prezentarii dumneavoastra se intelege ca MP este doar pentru proiecte cu finantare europeana … which is totally wrong 😉

 2. Buna ziua, profesorii de la scolile de stat ar avea vreun beneficiu din acest curs? Mai exact, intereseaza daca exista posibilitatea accesarii unor fonduri nerambursabile pentru a dota scoala cu laboratoare si aparatura necesara unui invatamant la un nivel superior.
  Multumesc

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua, Daniela,

   Cursul Manager de Proiect este util si cadrelor didactice din invatamantul de stat. La acest curs se dezvolta abilitati de planificare, organizare, coordonare a elementelor componente ale unui proiect. Totodata, sunt dezvoltate idei de proiect şi incadrarea acestora într-un Program Operaţional în vederea obţinerii unei finanţări nerambursabile din Fonduri Structurale. Alt curs util ar fi Expert Accesare Fonduri Europene http://www.traininguri.ro/curs-acreditat-expert-accesare-fonduri-europene/ , in urma caruia participantii vor dobandi competențele profesionale necesare scrierii de proiecte în domeniul fondurilor structurale.
   Speram ca informatiile transmise sa-ti fie de folos.

   O zi excelenta !

  1. Buna,
   Orasele in care ne desfasuram activitatea nu sunt batute in cuie :), ne pliem dupa nevoile si cerintele clientilor. In Constanta avem in acest mmoment 3 cursuri deschise insa este in plan si un curs Manager de proiect.In perioada imediat urmatoare vom stabilii data cu exactitate.
   Va invit sa uramriti agend noastra pentru a vedea cand am stabilt data cursului.
   O zi frumosa si va asteptam la cursurile noastre!

 3. Buna,

  Cursul de Manager de Proiect se va tine in limba romana sau engleza? examenul se da in engleza sau romana?
  Diploma este recunoscuta si international sau nu?
  Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  O zi minunata 🙂

 4. Buna ziua,
  Diploma de acreditare (certificatul de absolvire) se poate emite in mod bilingv RO /EN ??
  Multumesc frumos!

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua Marian,

   Certificatele de absolvire aferente cursurilor pe care le organizam sunt redactate in limba romana.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 5. Buna ziua,

  As fi interesat de un curs de „manager de proiect” la Iasi….cand aveti programat acest curs???

  Multumesc!

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Cursul Manager Proiect nu-l avem stabilit pentru acest oras momentan. Vom lua in calcul pentru viitor si in momentul in care vom stabili o sesiune pentru Iasi vom afisa sesiunea deschisa in agenda noastra de cursuri .

   O zi excelenta!

 6. Venera Enache

  Cursul de manager proiect este util mai mult pentru cei care detin o functie de conducere sau pentru cei care urmeaza sa o detina?
  Sunt mai multe sanse de angajare avand acest curs?

  1. ALINA DĂNĂILĂ

   Buna ziua,
   Cursul Manager de Proiect poate fi urmat atat de persoanele care detin o functie de conducere cat si celor care inca nu o detin , intrucat nu se adreseaza neaparat persoanelor cu functie de conducere, se adresează tuturor celor care doresc sa acumuleze cunostinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect. În special, trainingul se axeaza pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public, cat si din cel privat. Cursul trateaza modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

   Cursul se adresează și celor care nu au intenții de a obține finanțare internă sau externă, dar doresc să-si dezvolte competențe de management pentru sarcinile și proiectele din cadrul departamentului sau echipei.

   Categoric, participarea la acest curs este benefica si va creste sansele de angajare, in nici un caz nu le va micsora, insa depinde de fiecare absolvent cum valorifica si pune in practica abilitatile si cunostintele dobandite.
   O zi excelenta!

 7. Buna ziua! Sunt interesata de un curs de manager de proiect care sa se desfasoare in Bacau. Multumesc si astept raspuns.

  1. ALINA DĂNĂILĂ

   Buna ziua,

   In urmatoarea perioada, cursul acreditat Manager de Proiect se organizeaza doar in Bucuresti (29 mai-2 iunie 2013), in Cluj-Napoca (27-30 iunie 2013) si in Brasov (13-16 iunie 2013). In Bacau se va desfasura cursul acreditat Formator (10-14 iulie 2013).
   O zi frumoasa!

 8. alexa oliver

  Buna ziua , sunt interesat de un curs de manager de proiect care sa se desfasoare la Cluj-Napoca,de asemenea sunt interesat daca diploma de subinginer este ok.Multumesc anticipat si astept un raspuns.

 9. spuneti-mi va rog daca anul acesta mai sunt cursuri pentru manager proiect,eu dau licenta in vara.multumesc

  1. Madalina Roman - Extreme Training

   Buna ziua,

   Cu siguranta vor mai fi.
   Ramaneti in legatura cu noi si veti afla cand vom avea sesiuni la care puteti participa!

   O zi buna si multa bafta la licenta!

 10. Buna ziua,

  As dori sa stiu daca acest curs poate fi facut si de catre cineva care a terminat studii superioare, insa nu a dat inca licenta.

  1. Alina Rujoiu - Extreme Training

   Buna, Alexandra!
   In cazul in care ai terminat facultatatea, dar nu ai sustinut licenta poti sa participi atat la curs cat si la examenul pentru obtinerea diplomei acreditate CNFPA. Va trebui doar sa aduci de la facultate o adeverinta din care sa reiasa ca ai ai terminat facultatea si ca inca nu ai sustinut examenul de licenta

 11. Buna ziua,as dori sa va intreb daca cursul pentru Fonduri Europene(Manager de proiect) se adreseaza doar persoanelor care au terminat facultatea.Pe mine ma intereseaza sa invat procedura de lucru si m am lovit mereu de aceasta problema avind in vedere ca sint doar in anul 1 la facultate.
  Va multumescpentru timpul dumneavoastra.
  Corado.

  1. Buna ziua, d-le Corado!
   In cazul in care va intereseaza partea de continut a cursului pentru dobandierea de cunostinte si abilitati puteti participa la cursul de Manager de proiect organizat de noi, insa nu veti putea participa la examenul de absolvire pentru eliberarea diplomei acreditate CNFPA ( pentru sustinerea examenulu trebuie sa fiti absolvent de studii superioare). In schimb, la sfarsitul cursului veti primi o diploma de participare din partea Extreme Training. Daca doriti sa participati la cursul care se desfasoara in perioada 31 august-4 septembrie va rog sa imi trimiteti un email cu datele dumneavoastra sau va puteti inscrie online pentru rezervarea locului.
   Va multumim!
   Sa aveti un weekend cat mai frumos!

 12. Buna ziua,
  Sunt Roxana Ologeanu, voluntar Salvati copiii. Am primit un voucher de la Salvati copiii care imi ofera posibilitatea de a urma gratuit cursul manager de proiect. As dori sa stiu adresa locatiei unde se tine cursul.
  O zi frumoasa,
  Roxana Ologeanu

 13. Mihaela L.

  Ce cursuri organizati in perioada iulie-august? Aceasta e singura perioada in care pot veni la Bucuresti. M-ar interesa cursuri de tipul Managementul proiectelor, Accesare fonduri, etc.
  Multumesc mult!

  1. Alina Rujoiu - Extreme Training

   Buna ziua, Mihaela!
   In luna iulie vom organiza urmatoarul curs de Manager de proiect, cel mai probabil in perioada 20-24 iulie. Sapatamana viitoare vom stabili daca va ramane aceasta perioada. Pentru a afla din timp toate detaliile despre acest curs va puteti abona la newsletter si veti primi o serie de articole utile precum si agenda de vara a cursurilor.
   Sa aveti o zi excelenta in continuare! 🙂

 14. Cristina S

  buna ziua

  se accepta si diploma de colegiu universitar ca echivalent studii superioare?

  multumesc

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   te poti inscrie si cu o saptamana inainte, numai daca mai sunt locuri disponibile! In acest moment sunt ocupate mai mult de jumatate de locuri! Sfatul meu este sa-ti rezervi un loc cat de repede daca-ti doresti sa participi! Iti multumesc pentru increderea acordată Extreme Training 🙂

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   cel mai probabil il vom organiza la sfarsitul lunii noiembrie. Data exacta va fi fixata in curand pe site!

 15. Caraenache Viorica

  Buna ziua,
  Pentru cursul de Manager de Proiect aplicantul poate fi absolventul unei facultati de litere?
  Va multumesc.

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   @ viorica
   da poate fi absolvent de orice facultate, inclusiv litere

 16. Buna ziua.

  Cursul se adreseaza numai celor care au studii superioare?
  „Pentru examenul de certificare este obligatoriu sa aveti la dumneavoastra o copie dupa diploma de studii superioare”

  Zilele de curs sunt stabilite, iar cursul va avea loc cu siguranta sau depinde de numarul de persoane inscrise pana la acea data?

  Va multumesc anticipat

 17. Petho Zsolt

  Buna ziua
  Suntem interesati de cursul de project manager ptr 2 persoane. Cat ne costa in total?
  certificatul de participare se elibereaza la terminarea cursului iar ptr cel de absolvire trebuie sustinut un alt examen sau este inclus in pachet?
  multumesc anticipat

  1. Domnul Zsolt,

   toate costurile sunt incluse, inclusiv examenul de certificare. Nu exista nici un alt cost ascuns. Pentru doua persoane taxa de participare este 798 x 2 = 1596 lei. Examenul se va sustine in ultima zi a cursului.
   taxa de participare include:
   * activitatea de training;
   * fisele de lucru;
   * certificat nominal de participare eliberat de Extreme Training
   * certificat de absolvire acreditat de Ministerul Municii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
   * foi flipchart, coli si markere;
   * ecusoane pentru participanti;
   * 8 coffee-breaks
   * 4 pranzuri

   Inscriere se poate face Online acum apasand butonul Inscrie-te acum la acest curs. Daca vi se pare mai simplu puteti face inscrierea si telefonic: 0722 15 13 15 (Aureliana Popa)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!