Caută
Close this search box.

Curs MANAGER PROIECT

Intensiv

CONSTANȚA

grupă în formare

logo curs acreditat

DESPRE CURS MANAGER DE PROIECT CONSTANTA

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

320 ore

Certificare Curs

Acreditare ANC

Condiții Participare

Studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Costel Susanu

Localitate desfășurare

Constanța

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

curs acreditat manager proiect

Curs Manager de Proiect Constanta - Acreditat - Intensiv

Acest Curs Manager de Proiect Constanta este un curs de specializare cu certificare ANC, fost CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării).

Participând la acest Curs Acreditat Manager de Proiect Constanta vei putea învăţa cum să-ţi planifici, să implementezi, să coordonezi și să monitorizezi proiecte. Totodată, întregul curs este gândit conform cerințelor și mediului organizațional și legal din România.

8 motive să participi la cursuri Manager de Proiect:

După absolvirea acestui curs Manager de Proiect Constanta vei ști să:

AGENDĂ CURS MANAGER DE PROIECT CONSTANTA

Tematica Extreme Training, respectă Standardul ocupaţional Manager Proiect, așa cum este definit în legislație. Tematica se aplică la toate sectoarele social-economice, în care activităţile se concep şi se derulează pe baza unor proiecte de diferite mărimi şi complexităţi, indiferent de sursa de finanţare, beneficiar, sau organizaţia care implementează proiectul. Vezi mai jos, punctele atinse la cursul managementul proiectelor în cadrul Extreme Training!
module curs

5 module

curs intensiv

320 ore

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS MANAGER DE PROIECT CONSTANTA

MODUL 1

Stabilirea cerințelor la curs de management integrat al proiectului

cursuri-manager-de-proiect

MODUL 2

Planificarea activităților și jaloanelor proiectului la cursul de manager proiect

cursuri-manager-proiect

MODUL 3

Gestiunea utilizării costurilor și a resurselor operaționale pentru proiect

MODUL 4

Managementul echipei de proiect prezentat la acest curs de project manager

curs-project-manager

MODUL 5

Managementul calității proiectului

curs manager proiect acreditat

Cui se adresează cursul Managementul Proiectelor

Trainingul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect.

Certificare Curs Manager Proiect Constanta

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul cursului Certificatul de participare.

Certificat de absolvire pentru ocupația de Manager Proiect (cod COR 242101, cod cor vechi 241919). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Manager proiect. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Manager Proiect sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager Proiect. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Testimoniale Curs Manager Proiect Constanta

Au fost 4 zile în care s-au îmbinat eficient munca cu buna dispoziție. Am aflat foarte multe lucruri, care cu siguranță îmi vor folosi pe viitor, deoarece sunt un om care are nevoie de dezvoltare personală. Voi participa și la alte cursuri.
testimonial - Customers reviews​
Petrof Claudia
Profesor
O mare parte din succesul cursului se datorează faptului că formatorul propus de către Extreme Training, este un trainer autentic, cu povești trăite, cu experiență, umor și empatie. A fost un dar pentru toți că a avut între noi un asemenea personaj, un lider înnăscut și șlefuit de experiențele vieții.
testimonial - Customers reviews​
Butnaru Nicolae
Inginer
O experiență minunată alături de un om de o valoare nemăsurată! Timp de calitate! Am simțit motivație pentru a pune în practică informațiile primite
testimonial - Customers reviews​
Dumitrascu Florentina
Director
Recomand acest curs. Trainer de excepție, informație completă, bine structurată. Materialele au fost detaliate, realiste și foarte utile. Cursul reprezintă o bază reală în punerea „bazelor„ dezvoltării unei viitoare afaceri de succes.
testimonial - Customers reviews​
Andrei Laura
Grădinița PN „Rița Gărgărița / Profesor învățământ preșcolar
Am simțit cum valul de motivare în demararea unui proiect este bine să fie tempera. Mi-am clarificat ideile și am primit îndrumare din partea trainerului.
testimonial - Customers reviews​
Memet Gurhan
Campion Broker ASIG SRL / Consultant
Cursul de manager project mi-a adus informații noi de care mă pot folosi în activitatea de proiecte. Când am început acest curs, am crezut că va fi greu, însă după prima zi mi-am dat seama că exercițiile practice m-au făcut să mă implic 100%.
testimonial - Customers reviews​
Magda Alina Silvana
Gunther Wood SRL / Manager Marketing
Am primit consultanță excelentă din partea trainerului. Informațiile primite la acest curs de manager de proiect și aplicabilitatea cursului în procesul de implementare a proiectului sunt foarte bune.
testimonial - Customers reviews​
Rește Marian
Opera Brașov / Solist Vocal
Un curs cu informații utile și explicat pe înțelesul tuturor ce au aplicabilitate în proiectele mele viitoare și mi-am îmbunătățit cunoștințele în acest sector. Trainerul este un bun pedagog și cu experiență.
testimonial - Customers reviews​
Budrugeac Dumitru
WIEBE România / Director Executiv
Am găsit acest curs foarte util cu aplicabilitate în multe domenii, iar informația primită are aplicabilitate în viața profesională, cât și cea personală.
testimonial - Customers reviews​
Faur Liviu
OMED SRL / Inginer IT
Informațiile pe care le-am asimilat la acest curs au aplicablitate în viața reală și asta este ceea ce mi-am dorit. Consider că acest curs este unul complet, întrucât utilitatea cursului este una excelentă.
testimonial - Customers reviews​
Rădulescu Ioana
GRS / Șef Comunicații
În curs am învățat să sintetizez întreg procesul de management al proiectelor. Informațiile îmi sunt utile și exemplele au fost din diferite domenii de activitate. Trainerul are experiență bogată în managementul proiectelor.
testimonial - Customers reviews​
Courig Boris
DMV Start Invest SRL / Administrator
Viitorilor participanți doresc să le transmit că prin participarea la acest curs vor avea posibilitatea să descopere unele abilități ce le au, dar nu le constientizează; vor avea ocazia să lucreze cu oameni care doresc să întreprindă abilități de manager de proiect și de a afla informații noi, utile și aplicabile.
testimonial - Customers reviews​
Madear Adriana
Automatic Telecom SRL / Administrator
Volumul de informații bine structurat și sistematizat. Atmosferă a fost prietenoasă și am avut dezbateri cu trainerul și colegii. Exemplele au fost din viața reală, diversificate și bine argumentate.
testimonial - Customers reviews​
Apostol Gheorghe Lucian
WIEBE România SRL / Director Tehnic
Informațiile furnizate, alături de materialele transmise la fiecare zi de curs au conținut informații valoroase. Trainerul profesionist a reușit cu succes să transmită într-o manieră eficientă și pe înțelesul tuturor, sinteza managementului de proiect.
testimonial - Customers reviews​
Napu Ramona
San Electroterm Grup / Manager Proiect
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Manager de Proiect Constanta

Arii de expertiză Costel Susanu

Trainer Costel Susanu

Costel Susanu activează în domeniul accesării fondurilor europene / managementului de proiect / achizițiilor publice din 2007 – anul lansării primelor proiecte finanțate din fonduri europene în România – atât în sectorul privat de consultanță, cât și în administrația publică.

email: costel.susanu@extreme-training.ro

Pe scurt despre Costel Susanu

1

Costel Susanu are peste 5  ani experiență în livrarea de cursuri

1

Costel are o experiență de peste 12 ani în consultanță Fonduri Europene și Achiziții Publice

 

100

Costel a instruit peste 1000 de participanți la cursuri

100

Costel a livrat peste 1500 de ore de training  

Experiență Costel Susanu

Educație și formări

senior trainer

Oricare ar fi cursul pe care vă decideți să-l urmați – Expert accesare fonduri europene, Manager de proiect, Expert achiziții publice – veți găsi în Costel Susanu un interlocutor competent și pragmatic, veți afla ce să faceți / cum și cu ce să faceți  / unde să găsiți informații specifice actuale / valide și, garantat, veți obține tot atâtea răspunsuri, câte întrebări aveți în domeniile respective. 

senior trainer

Informații Administrative curs Manager de Proiect Constanta

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Manager de Proiect Constanta -Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Manager Proiect Constanta

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Manager de Proiect Constanta, ocupația Manager de Proiect):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs Manager de Proiect Constanta?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Manager Proiect, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Manager de Proiect Constanta

Rezervarea de locuri la curs Manager de Proiect Constanta se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Manager de Proiect Constanta. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Manager Proiect sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!