Caută
Close this search box.

Curs DICTIE

Puterea Vorbirii

Online

grupă în formare

curs dictie online

DESPRE CURS ONLINE DICTIE

Perioadă desfășurare curs Dictie Online

grupă în formare

Durată curs

- 12 ore online

Certificare Curs

- Extreme Training

Condiții Participare

- urmarea sesiunilor și achitarea taxei de participare
- conexiune la internet

Trainer Curs

Dana Rotaru

Locul desfășurării

- Online

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

590 lei (Pretul este redus de la 890 lei)

curs dictie

Puterea Vorbirii este un Curs Dictie online, aplicat.

Dacă vrei să înveți cum să îți antrenezi vocea pentru a deveni cea mai bună versiune a ta, atunci Cursul de Dicție – PUTEREA VORBIRII este potrivit pentru tine.

„Ce ai spus? Poți repeta încă o dată, te rog? Ai spus…? Puteți, vă rog, să vorbiți mai tare? Nu am înțeles ce ai spus. Ai putea să vorbești mai clar, te rog?”… Îți sună cunoscute aceste întrebări?

Aceste întrebări se referă toate la un singur lucru – dicție slabă atunci când vorbești. Una dintre cele mai mari frustrări în comunicare este dificultatea de a înțelege ceea ce o persoană vrea să spună. Acest lucru poate duce chiar la un argument aprins, dispute de familie și certuri în cupluri.

curs dictie

AGENDĂ CURS ONLINE DICTIE

Mulți dintre noi se încadrează în „Eu nu pot înțelege”, sau săraci în categoria dicție. Dar este nevoie de o schimbare de obicei pentru a învăța cum să îți corectezi dicția și să ai o vorbire mai profesionistă.
module curs

7 module

curs intensiv

5 sesiuni

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS DICTIE ONLINE

MODUL 1

Care este respirația pentru vorbirea performantă și cum se exersează/întreține aceasta?

Atunci când ești implicat într-o comunicare publică, fie că ești orator, fie partener de discuție/negociere, vorbirea nu mai este una obișnuită, ci este o vorbire exersată, educată, penetrantă, deci performantă. Pentru aceasta ai nevoie să exersezi/să aplici/să (re)cunoști, prin exerciții specifice:

MODUL 2

Care este setul de bază pentru exercițiile de respirație pentru vorbirea performantă? Care sunt exercițiile de bază pentru controlul emoțiilor? Cum faci față, ce este și care sunt consecințele tracului?

Emoțiile sunt cele care ne destabilizează de cele mai multe ori în vorbirea în public sau în susținerea unui dialog. Tot ele sunt cele care te pun în valoare în aceleași circumstanțe, cu condiția ca TU să știi cum să le folosești drept atuuri sau cum să le transformi în atuuri. Important este să gestionăm eficient emoțiile și să nu ajungem în faza de trac. Pentru această etapă se exersează exerciții și tehnici specifice de Arta actorului, Public Speaking și Tehnica vorbirii pentru:

MODUL 3

Limbajul trupului îți influențează vorbirea cu toate avatarurile ei?

Felul în care te prezinți lumii, reflectă și influențează felul în care te raportezi la aceasta. Vorbirea ta este direct legată de felul în care stai în picioare sau așezat pe un scaun. Respirația ți se modifică în funcție de poziția corporală. Dar nu numai! Respirația ți se modifică în funcție de viața ta emoțională, de stimulii exteriori. Felul în care respiri este strâns legat de felul în care gândești, de modul în care te raportezi la lume, viață, semeni. De aceea, vei exersa exerciții și jocuri teatrale pentru:

MODUL 4

Jocul este cea mai bună metodă de învățare!

Joc nu joacă! Aceasta este o diferență pe care o învață orice student-actor în anul întâi." Toți studenții mei au învățat regulile jocului actoriei, iar prima regulă este că actoria nu este o joacă! Este o meserie și se învață prin joc. Jocul este cea mai liberă formă de cunoaștere și auto-cunoaștere. Pentru non-actori, experiența jocurilor teatrale este intensă, foarte plăcută, relaxantă și, cel mai important, foarte eficientă! Este, de fapt, cea mai eficientă formă de educare dintotdeauna! " - spune Trainerul Extreme Training. Prin jocuri teatrale specifice, vei învăța:

MODUL 5

Vorbirea în public este un talent sau se învață?

La teatru, un actor stă pe scenă în fața a sute de spectatori, singur sau alături de alți actori și o sală întreagă e atentă. Cum face el asta? Pe ce se bazează? De unde are atâta încredere în sine și în vocea sa? În cuvintele sale? Ce resorturi activează? Cum de se aude până în ultimul rând? Mă pot descurca și eu ca el? Răspunsul este simplu: DA! Cum? Prin exercițiu! Înveți secretele din culisele actoriei.

MODUL 6

Felul în care gândești este felul în care vorbești?

Vorbirea reflectă felul în care gândești. Se spune că nu există defecte de dicție, nu existe dificultăți de pronunție, există doar moduri personale de a recepta lumea înconjurătoare și feluri unice de a o exprima individual!Vocea fiecăruia dintre noi e unică și ea conține toată istoria vieții noastre.Vocea fiecăruia dintre noi reflectă nivelul de încredere în sine, propriile temeri, bucurii, idealuri.Vocea TA ești TU! Mai rămâne să descoperi cine ești! Sau cine crezi că ești! Sau cine pari a fi! Sau cine vrei să pari a fi! Toate acestea sunt valabile și se regăsesc în vocea fiecăruia dintre noi! Prin exerciții specifice se exersează:

MODUL 7

Exercițiile aplicate

Metoda de predare utilizată în cadrul acestui curs Dictie online, este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulată de mii de ore în sala de curs și asigură o învățare bazată pe practică.

Pe măsură ce vorbești cu încredere și credibilitate lași o impresie de lungă durată și pozitivă.

Pronunțând cuvântul în mod clar se îmbunătățește sunetul vocii tale, oferindu-ți o claritate vocală mai de succes. Acest lucru crește încrederea încrederea în tine din partea celuilalt.

Se pare că devenim satisfăcuți de vocea noastră vorbind. Nu ne gândim prea mult la asta. Și pentru că suntem atât de obișnuiți cu propriul nostru sunet, ceea ce auzim în timp se pare că este în regulă pentru noi. Dar ceea ce auzim și ceea ce aude ascultătorul sunt două sunete diferite. În timp ce vorbim, ne auzim sunetul care vibrează și rezonează între suprafețele osoase ale capului și feței noastre.

Ascultătorul aude sunetul proiectat. Acest sunet poate fi destul de șocant pentru noi, prima dată când am auzit o înregistrare. Știu că am fost dezamăgit prima dată când am auzit vocea mea adevărată din perspectiva ascultătorului. Nimeni nu ne-a educat în această direcție și nu ne-au spus la școală cât de importantă este vocea noastră în relația cu ceilalți, dar acest lucru nu te oprește să te dezvolți.

Îți mulțumim că citești aceste rânduri și sperăm din tot sufletul să te ajute în relația ta cu cei din jurul tău. Vezi mai jos, te rog, cum îți poți îmbunătăți dicția și cum felul în care transmiți mesajul te afectează!

curs dictie

Vocea este cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Ea te reprezintă în fața celorlalți, ea vorbește lumii despre cine ești, ce vrei, cum te raportezi la ceilalți, care sunt temerile și care sunt punctele tale forte. Cum îți controlezi vocea, discursul, emoțiile, cum îți canalizezi energia pentru a te prezenta în societate în forma ta cea mai bună ? Acestea sunt câteva din întrebările la care acest Curs Dicție găsește rezolvare.

Vocea umană este ca un diapazon. Ea reflectă omul din interior ! Felul în care îți folosești vocea în vorbirea curentă sau în vorbirea în public te reprezintă.

Vorbirea este aceea care face diferența, de cele mai multe ori, între o relaționare reușită, de succes și una fără, lipsită de strălucire. Vorbirea este un proces complex care implică gândirea, personalitatea și istoricul fiecărei persoane în parte.

curs dictie

Cum te ajută cursul de dicție în viața profesională și cea personală?

Acest Curs Dictie online aplicat încurajează dezvoltarea și exersarea ambelor tipuri de vorbire, convingerea trainerului fiind că performanța în vorbirea în public se naște în urma unui proces ce implică o bună cunoaștere personală, dar și o colaborare eficientă, liberă și deschisă cu ceilalți.

De ce să urmezi ACUM un curs de Dicție?

Amânarea costă! Ce te faci dacă mâine ai o prezentare importantă, de ținut un discurs sau vei fi implicat într-o activitate ce presupune vorbitul în fața oamenilor? Exact! Oricât de bun ai fi în domeniul tău, ți se înmoaie genunchii și vocea. Dacă nu transmiți mesajul clar publicului tău, riști să pierzi oportunități uriașe.

În acest curs de dicție vei afla cum să te folosești de instrumente aplicabile, pe care le poți adapta cu ușurință stilului tău ce te vor ajuta să transmiți mesajul cu impactul dorit.

Acest curs de dicție este pentru tine, dacă:

Cum îți aduce valoare acest Curs online Dictie?

Acest curs formează vorbitori capabili, eficienți, încrezători

Parcurgând toate exercițiile propuse de trainer, vei deveni conștient de calitatea vocii tale, de capacitățile vocale și respiratorii de care dispui și de instrumentele necesare pentru a atinge o vorbire clară, educată, performantă, precum și o comunicare/relaționare eficientă cu semenii în diverse medii.

Nu e nevoie să iei notițe!

Cursul se desfășoară pe durata a cinci lecții. Structura fiecărei lecții, precum și setul de exerciții calibrate pe nevoia ta ca și cursant (și care vor reflecta etapa de lucru la care ai ajuns) intră în atribuția trainerului. După fiecare lecție (chiar a doua zi), trainerul va trimite prin poșta electronică, un slide-show cu acestea. De ce? Pentru că la fiecare lecție acționezi/exersezi/pronunți/impostezi/comunici, nu iei noțițe! Pentru că trainerul să selecteze/dezvolte exercițiile personalizate pe nevoile tale specifice, respectând etapa la care ai ajuns la finalul fiecărei lecții.

Metoda de lucru

Cursul de față combină metode, tehnici și exerciții specifice de respirație, impostație, dicție și canto cu cele de dezvoltare personală, Public Speaking și, nu în ultimul rând, de Arta Actorului, printr-o selecție personală a trainerului, care a dezvoltat propria sa metodă de lucru. Metoda Danei Rotaru s-a consolidat în peste 20 de ani de practică pedagogică, mai bine de 15 ani de experiență ca actriță de teatru și film, peste 10 ani de experiență și expertiza ca lector universitar doctor în actorie și tehnica vorbirii.

În aceste video-uri extrase din cursul de Dictie poți vedea câteva dintre exercițiile distractive

Curs Dictie online, este 100% practic!

Participând la acest curs vei descoperi, conștientiza, exersa, dezvolta propriul parcurs în educarea vocii și vorbirii tale, aplicând activ o serie de exerciții specifice (individuale și colective), atent selecționate și îndrumate de trainer. Teoriile care stau la baza cursului se esențializează la finalul fiecărui calup de exerciții practice și se formulează împreună cu trainerul, în câteva propoziții clare, eficiente, edificatoare.

Certificare Curs Dictie Online

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea de vorbitori excepționali, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșit certificatul de participare.
curs dictie online

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Certificatul pentru curs Dictie online se eliberează în format electronic și se trimite participanților pe email. 

Testimoniale Curs Dictie Online

Foarte folositor. Mi-am dat seama de multe lucruri pe care le făceam greșit.
testimonial - Customers reviews​
Mirabela B.
“Toți avem impresia că vorbim “corect și expresiv” – acest curs ne-a făcut, de fapt, să vedem cât de mult avem de muncit cu noi înșine.
testimonial - Customers reviews​
Cătălina Ț.
Cursul mi s-a părut extrem de plăcut și util și mi se pare că timpul a fost valorificat la maxim
testimonial - Customers reviews​
Alina B.
Am învățat să respir atunci când vorbesc, iar atunci când trebuie să-mi spun părerea cei din jur înțeleg ce vreau să spun.
testimonial - Customers reviews​
Monica G.
Trainingul m-a schimbat. Dacă până ieri nu mă imaginam ținând o prezentare sau un training și refuzam orice propunere de acest gen, de maine aș putea accepta așa ceva..
testimonial - Customers reviews​
Cristina B.
A fost un training foarte util, cu aplicabilitate practică. M-am simțit foarte bine la acest curs. Trainerul ne-a introdus și indus în mod plăcut și util o serie de tehnici privind respirația, pronunția, discursul, dezinhibarea.
testimonial - Customers reviews​
Mircea M.
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Dictie Online

Arii de expertiză Dana Rotaru

curs dictie

Dana Rotaru susține cursul aplicat de Dicție – Puterea vorbirii. Actriță liber-profesionistă și Lector univ. dr. al UNATC ,,I. L. Caragiale”, București, Specializarea Arta Actorului și Arta Vorbirii, Dana Rotaru are o vastă activitate artistică. Pregătire solidă în domeniu și-a consolidat-o, de-a lungul timpului, alături de actori și artiști cu nume mari de pe scena românească: Adrian Pintea, Olga Delia Mateescu, Florin Zamfirescu, Adriana Popovici, Gelu Colceag, Radu Gabriel, Dan Ardelean, Claudia Măru-Hanghiuc.

email: dana.rotaru@extreme-training.ro

Pe scurt despre Dana Rotaru

1

De peste 10 ani Dana se ocupă de antrenarea actorilor, dar și a non-actorilor, în tainele exprimării profesioniste în public.

1

De peste 16 ani Dana este angajata UNATC, departamentul Arta Actorului

1

Dana este de peste 17 ani actriță

Experiență Dana Rotaru

Educație și formări

senior trainer

Experiențele mele de actriță, de interpret și pedagog m-au învățat că vorbirea are foarte mare legătură cu persoana nevăzută din noi, cu vocea noastră interioară, iar aceasta este unică și se educă unic, singular și personal. Sunt multe tehnici (Alexander, Linklater, Spolin, Lecoque, Grotowski etc.) care concură pentru obținerea unei voci performante și a unei prezențe publice notabile. Sunt și o serie de exerciții de dicție, impostație și respirație standard.

Cât despre emoțiile pe care le poți avea în public, vă spun de pe acum un secret: în lipsa lor nu poți fi performant și numai avându-le înveți și te antrenezi să faci față tracului și să le gestionezi profesionist. Dar, toate la timpul lor!

senior trainer

Informații Administrative Curs Online Dictie

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Dictie Online

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Dictie

Cursul de Dictie se va desfășura online.

Înscriere

Înscriere Curs online Dictie

Rezervarea de locuri la curs Dictie se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Dictie sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!