Caută
Close this search box.

Training COMUNICARE ORGANIZATIONALA

BUCUREȘTI

grupă în formare
training comunicare organizationala

Training COMUNICARE ORGANIZATIONALA Bucuresti

Perioadă desfășurare curs Comunicare Organizațională

grupă în formare

Durată curs Comunicare Organizațională

3 zile

Certificare Training Comunicare Organizationala

Certificat de Participare Extreme Training

Trainer curs Comunicare Organizationala

Nadia Crețu

Localitate desfășurare

București

Rezervări locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

690 lei (Prețul este redus de la 1190 lei)

Optiuni curs Comunicare Organizationala
Acum ești în pagina cursului Comunicare Organizationala Bucuresti. Dacă ești interesat de alte date sau alte orașe, vezi opțiunile de mai jos :

De ce un training de Comunicare Organizationala?

Comunicarea reprezintă elementul indispensabil pentru funcţionarea optimă a oricărei companii, indiferent de natura şi mărimea ei.

Schimbul continuu de mesaje generează unitatea de vedere şi, implicit, de acţiune, prin armonizarea cunoştinţelor privind scopurile, căile şi mijloacele de a le atinge, prin promovarea deprinderilor necesare, prin omogenizarea relativă a grupurilor sub aspect afectiv, emoţional şi motivaţional (opinii, interese, convingeri, atitudini).

Acest training Comunicare Organizationala se concentrează pe stabilirea principiilor pentru dezvoltarea abilităților de negociere. Vor fi oferite instrumentele necesare pentru a promova metodele eficiente de negociere și tehnici de negociere în vânzări pentru a transforma  întâlnirile în  rezultate Win -Win.

training comunicare organizationala

Obiective training Comunicare Organizationala Bucuresti

training comunicare organizationala

AGENDĂ TRAINING COMUNICARE ORGANIZATIONALA BUCURESTI

module curs

9 module

curs intensiv

3 zile intensive

curs complet

Curs Complet

curs intensiv

Curs Practic

MODUL 1

Ascultarea activă

MODUL 2

Atitudinea

MODUL 3

Furia

MODUL 4

Construirea unei echipe bazată pe încredere

MODUL 5

Etica la locul de muncă

MODUL 6

Gestionarea relațiilor și prevenirea problemelor

MODUL 7

Generațiile Silents, Boomers, X-ers, Y-ers și Millennials

MODUL 8

Bazele comunicării

MODUL 9

Înțelegerea tipului de comportamente​

BUSINESS GAME

”Survival by teamwork” game

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

contact cursuri extreme training

Training complet

Considerăm că acesta este un training complet și complex în același timp.

Abilități Comunicare Organizațională

Vei lucra cu instrumente și tehnici care să te ajute să îți dezvolți abilitățile de comunicare organizationala.

Trainer Valoros

10 ani experiență într-o poziție de top management în cadrul unei multinaționale.

Training aplicabil

Acest training a fost gândit pentru cei care vor metode aplicabile imediat.

Cui îi este destinat acest curs de Comunicare Organizationala?

Vizionarilor

Tuturor celor care doresc să dobândească abilitatea de a cunoaște mecanismele comunicării într-un mediu organizațional și de business în continuă schimbare.

Team leaderilor

Team leaderilor ce își doresc să-și dezvolte și îmbunătățească abilitățile de comunicare cu subalternii, managerii sau partenerii de afaceri.

Managerilor HR

Angajaților din HR care doresc să dobândească abilitatea de cunoaștere a mecanismelor comunicării într-un mediu organizațional și de business.

Managerilor

Indiferent de poziția ierarhică pe care o au în cadrul organizației, dar care doresc să își dezvolte abilitățile de comunicare.

Antreprenorilor

Indiferent de domeniul de activitate și de mărimea companiei care dorește să se asigure că folosește eficient toate instrumentele de comunicare organizationala pe care le are la dispoziție.

Viitorilor Manageri

Specialiștilor din diferite domenii care vor să conștientizeze care este potențialul lor și care doresc să-și îmbunătățească comunicarea organizationala.

Echipelor

Dacă v-ați stabilit ca obiectiv perfecționarea în comunicare organizațională, indiferent de mediul în care vă desfășurați activitatea profesională.

Certificare Training Comunicare Organizationala Bucuresti

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în Comunicare Organizationala, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, certificatul de participare Extreme Training.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul managementului, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Trainer curs Comunicare Organizationala - Nadia Crețu

Arii de expertiză Nadia Crețu

trainer nadia cretu

Îi inspir pe alții să pună lucrurile în mișcare
Sunt pasionată de profesia mea.
Sunt un trainer talentat și îmi place sa lucrez cu oamenii.

email: nadia.cretu@extreme-training.ro

Pe scurt despre Nadia Crețu

1

Nadia are o experiență de peste 3 ani ca Manager formare și dezvoltare profesională

1

Nadia are peste 5  ani experiență în livrarea de traininguri

1

Nadia are o experiență de peste 6 ani în coordonarea de proiecte de training

 

1

Nadia a instruit peste 1000 de participanți la cursuri

Experiență Nadia Crețu

Educație și formări

senior trainer

Mi s-a livrat mai mult decât mi s-a promis la înscriere și acest lucru nu poate fi decât un motiv de bucurie. Trainerul a reușit să scoată din noi ce este mai bun. Recomand cu căldură acest curs!

senior trainer

Testimoniale Trainer curs Comunicare Organizationala

Am rămas și sunt plăcut impresionată de calitatea, profunzimea și aplicabilitatea acestui curs. Pregătirea, răbdarea, competențele și modul direct, dar elegant (cu profesionalism) al lui Marius este ceea ce m-a făcut să mă implic cu un real și onest interes. Mă bucur că am făcut această alegere, tot efortul a meritat la maxim și voi recomanda cu căldură acest curs, dar cel ținut de Marius Dumitrenco! Dacă vrei să înveți cu adevărat, vino la acest curs. Mulțumesc pentru toate lucrurile (gândurile) pe care le-am ”câștigat” din acest curs, generate evident de către Marius. Mulțumesc Extreme Training! Cei care decid să urmeze acest curs sunt aceste persoane dispuse să-și exprime atât punctele personale, cât și cea mai slabă vulnerabilitate, în ideea de a învăța să-și accepte integritatea și originalitatea creativă.
Așadar, parafrazând-ul pe Trump, pot spune să nu te gândești niciodată că ai încheiat deja sau că ai făcut tot posibilul. Aceasta este o scurtătură spre subminarea propriului personal.
testimonial - Customers reviews​
Pasculescu Georgeta
Cursul reprezintă pentru mine începutul unei călătorii care se va termina odată cu viața mea. La acest curs nu înveți doar o meserie, ci înveți să te descoperi, înveți să îi ajuți și pe ceilalți să o facă, înveți să zâmbești altfel decât o făceai până acum, să te bucuri de provocări și să îți placă să ieși din zona ta de confort. Marius este un trainer excepțional care îți devine suport și prieten în această călătorie. Sunt recunoscătoare că l-am întâlnit. Vă mulțumesc și pentru acest curs minunat!
testimonial - Customers reviews​
Popescu Georgiana
Cursul a fost foarte clar, bine explicat, cu sugestii și exemple practice. Au fost prezentate și explicate concepte și tehnici pe care le-am mai întâlnit, dar modul în care au fost expuse aici a fost unic, mult mai clar și mai util. În urma cursului mi-am dat seama cum pot comunica mai clar și mai direct cu managerul și colegii de la muncă. Trainerul a fost foarte bine pregătit, carismatic și a reușit să ne țină atenți pe tot parcursul cursului.
testimonial - Customers reviews​
Bălan Robert-Ștefan​
Studyportals – Editor Junior
Recomand cu încredere acest curs. Conține foarte multe informații teoretice și practice, exersare live, studii de caz și exemple din viața reală. Ca îndrumător, Marius este un foarte bun profesionist și reușește cu succes să creeze o atmosferă de încredere reciprocă, atmosferă în care te simți ”safe” să înveți, să greșești și să fii relaxat în legătură cu acest lucru. După ce parcurgi acest lucru ești ”echipat” cu acele cunoștințe teoretice, abilități practice și tool-uri pe care le poți folosi imediat pentru a pune în practică activitatea de coaching.
testimonial - Customers reviews​
Petcu Alina
Mulțumesc pentru un curs antrenant, cu o dinamică frumoasă cu sala, dar și între participanți, cu o abordare plină de autentic și extrem de aplicabilă! Mi-a plăcut și apreciez felul în care a ”curs” activitatea de curs de la un modul la altul. Cred că am învățat mai multe lucruri despre mine, pregătindu-mă pentru a deveni coach, înțelegând provocările și conștientizând că este necesară practica și demonstrarea unei relații de calitate cu clienții. Marius este un trainer excepțional care îți devine suport și prieten în această călătorie. Sunt recunoscătoare că l-am întâlnit. Vă mulțumesc și pentru acest curs minunat!
testimonial - Customers reviews​
Maioru Monica
BRD GSG - MRBP Coordonator
Acest curs a deschis ușa către un nou și extrem de puternic mod de setare a obiectivelor, persoanele participante amestecându-se către rezultate prin aplicarea metodelor și tehnicilor menite să îndeplinească scopul și obiectivele setate la început. Cei care decid să urmeze acest curs sunt aceste persoane dispuse să-și exprime atât punctele personale, cât și cea mai slabă vulnerabilitate, în ideea de a învăța să-și accepte integritatea și originalitatea creativă.
Așadar, parafrazând-ul pe Trump, pot spune să nu te gândești niciodată că ai încheiat deja sau că ai făcut tot posibilul. Aceasta este o scurtătură spre subminarea propriului personal.
testimonial - Customers reviews​
Ceaușilă Maria
Sunt momente în viață în care simți că faci un SHIFT, că te așteaptă o schimbare pozitivă, o provocare la un drum nou și interesant. Așa simt acum după parcurgerea acestui program de formare. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Nicolae Ciprian
Manager Proiect
Am primit de la acest curs ce mă așteptam și peste. Acesta este meritul lui Marius. Numele lui m-a atras prima dată când am văzut informația, iar apoi structura cursului și informațiile ce se presupunea că le voi primi. Și le-am primit! 🙂 Abia aștept întâlnirile de supervizare!
testimonial - Customers reviews​
Mocanu Cătălina
Manager - Creative Training Land
Conștientizare, emoții pozitive, așteptări depășite. Recomand acest curs oricui își dorește să pornească în călătoria auto-cunoașterii. Și neapărat cu Marius Dumitrenco 🙂
testimonial - Customers reviews​
Anina Pîrvu
Administrator – Autonom Services SA
Am înțeles că este foarte important modul în care vrei să transmiți ceva unei persoane și că trebuie în primul rând să lucrezi cu tine. Trainerul – o persoană foarte inteligentă de la care poți învăța multe și extrem de carismatic.
testimonial - Customers reviews​
Bozianu Cristina
Julien Stile SRL – Referent resurse umane
Un curs foarte interactiv, cu multe exemple din experiențele fiecăruia dintre noi și modalități diferite de abordare. Mulțumesc Marius pentru că m-ai făcut să văd altfel situațiile!
testimonial - Customers reviews​
Andrei Roxana
Danfoss – GA Coordinator
Un curs foarte interesant, prezentat și susținut de un trainer implicat, cu multe nuanțe practice, deși ține câteva ore bune în fiecare zi, nu ai cum să te plictisești. Trainerul foarte bun!
testimonial - Customers reviews​
Marinescu Dănuț
Julien Stile SRL – Director vânzări
Excelentă prezentare, cu informații foarte bine structurate, cu un trainer foarte bine pregătit. Informațiile pot fi aplicate pe loc.
testimonial - Customers reviews​
Ropotică Vlad
Express Credit Amanet – Specialist dezvoltare organizațională
Un curs care instruiește, formează și dă de gândit. Am apreciat ilustrarea teoriei prin exemple practice din experiența trainerului.
testimonial - Customers reviews​
Enache Cristian
A fost o experiență extraordinară! Informațiile primite, deși multe idei le-am mai citit și le-am aplicat în alte situații (în general în relațiile cu prietenii, familia, mai ales copilul), am învățat cum voi putea să le aplic și în relația cu colegii. Am învățat că întâi trebuie să mă analizez pe mine, înainte de a-i analiza sau judeca pe alții și să uit de etichete.
testimonial - Customers reviews​
Șerban Andreea
Julien Stile SRL – Inginer vânzări

Informații Administrative Training Comunicare Organizationala Bucuresti

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru trainingul Comunicare Organizationala:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Comunicare Organizationala Bucuresti
Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării trainingului Comunicare Organizationala

Trainingul Comunicare Organizationala va avea loc în București, Strada Ernest Juvara, Nr. 18, Sector 6.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru trainingul Comunicare Organizationala?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de  Comunicare Organizațională după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

Certificat de participare Extreme Training

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe e-mail timp de 60 de zile

Înscriere

Înscriere Training Comunicare Organizationala Bucuresti

Rezervarea de locuri la training Comunicare Organizationala Bucuresti se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe e-mail

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe e-mail

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un e-mail la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orașul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participanților, inclusiv adresă, e-mail, telefon si CNP (necesare pentru emiterea certificatului)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la training Comunicare Organizationala. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și personalizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursuri de resurse umane sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un e-mail la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!