Caută
Close this search box.

Curs Vanzari intensiv

cu Valentin Manea

Vânzarea începe atunci când posibilul client spune: Nu, nu mă interesează, nu am nevoie, nu am timp sau nu am bani. 

Acesta este un curs practic, interactiv, cu soluții concrete la probleme, profesionist, rezultate cuantificabile într-o rată crescută a profitului. Vânzarea în vremurile actuale se face diferit. Multe dintre vechile tehnici nu mai funcționează, acum vânzarea este știința în care îi permiți clientului să cumpere.

Acest curs este gândit să acopere activitatea de vânzări fie că aceasta se desfășoară la telefon, fie față în față. 

Ce vor învăța participanții urmând acest curs vanzari intensiv?

Detalii Administrative Curs Vanzari intensiv

Durată curs vânzări

2 zile

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Certificare Curs

Certificat de participare emis de Extreme Training (în format electronic)

Valoare investiție

590 lei (redus de la 990 lei)

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Valentin Manea

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

                           Opțiuni date și orașe pentru Curs Vanzari intensiv București

Acum ești în pagina cursului Vanzari București. Dacă ești interesat de alte date sau alte orașe vezi opțiunile de mai jos:

STRUCTURĂ CURS VANZARI INTENSIV BUCUREȘTI

SeSIUNEa 1

Pregătirea vânzării

SeSIUNEa 2

Apelul telefonic și emailul de vânzări

SeSIUNEa 3

Deschiderea unei întâlniri de vânzare

SeSIUNEa 4

Descoperirea nevoilor reale ale clientului

SeSIUNEa 5

Gestionarea conversației de vânzări

SeSIUNEa 6

Gestionarea obiecțiilor

SeSIUNEa 7

Închiderea vânzării

În ce situații este recomandat să fie urmat acest curs vanzari intensiv?

În B2B, cât și în B2C atunci când se dorește creșterea vânzărilor, atunci când o companie înregistrează scăderi în vânzări, pentru menținerea cotei de piață, când concurența este mai convigătoare și clienții pleacă către ea. Acest curs organizat la sală și este potrivit pentru companiile care doresc să instruiască un număr mai mic de persoane (1-5 persoane).

Nivelul cursului este Mediu-Avansat

Feedbackurile primite ne-au confirmat că poate fi parcurs și de începătorii care înțeleg întregul proces de vânzare, cât și de personalul cu experiență care își sistematizează cunoștințele și la care adaugă noi tehnici sau strategii de vânzări aflate în timpul cursului.

Vânzări produse sau servicii?

Cursul de vânzări, fiind unul aplicat, este potrivit personalului angajat în vânzări indiferent de ceea ce vând, produse sau servicii: birotică, legume, fructe, case, mașini, asigurări, servicii de consultanță, mezeluri, materiale de construcții, servicii web, băuturi alcoolice și non-alcoolice, servicii specifice etc.

A nu cunoaște cum să vinzi nu mai este o opțiune

Nu mai este o opțiune, cunoașterea de vânzări, a tehnicilor de închidere sau măiestria prezentării unui produs.

Când devine opțional a cunoaște sau nu aceste lucruri, un singur lucru să nu te mire: clienții nu vor cumpăra de la compania ta, vor cumpăra de la concurență.

 Mai devreme sau mai târziu clienții cumpără. 
Singura întrebare este de unde?

Pentru succes total primești acces gratuit și la Sales Academy

Dacă vrei să achiziționezi acest program separat sau vrei să vezi detalii complete prin click aici. 

În plus, te înscrii acum și primești acces la peste 15 ore de conținut video premium

Sales Academy este un program online cu acces imediat ce conține tehnici avansate de vânzare la care primești acces gratuit imediat ce înscrierea ta este finalizată:

Ce vei învăța urmărind Sales Academy:

TRAINER VALENTIN MANEA

Arii de expertiză Manea Valentin

trainer valentin manea

”Încă de când am început să lucrez în mediul privat mi-a că am întâlnit oameni care au ştiut să înfluenţeze ceea ce se întâmplă în jurul lor. Am întâlnit oameni care au creat afaceri, oameni care au schimbat organizaţii sau oameni care au dezvoltat oameni. Îmi place să împărtăşesc aceste experienţe cu cei pe care-i am alături în sala de curs, astfel încât să aflăm, împreună, care sunt soluţiile, procesele sau oportunităţile care îi ajută să gestioneze mai bine echipele pe care le conduc” – Valentin Manea

email: valentin.manea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Valentin Manea

1

Manea Valentin are 9 ani experiență în livrarea de cursuri

1

Valentin  are o experiență de business de peste 14 de ani

1000

Valentin Manea este senior traine: peste 1700 de zile livrate

1000

Peste 3600 de oameni au participat la cursurile susținute de Valentin Manea

1000

A livrat peste 9000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Experiență Valentin Manea

Trainer – Extreme Training​

Responsabil de conceperea şi promovarea programelor de formare, de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanții companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanță cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.​

Susținere sesiuni practice de instruire:​

1. analiză de nevoi de training
2. design de curs
3. facilitare sesiuni la sală
4. on-the-job training
5. teambuilding

Coordonare și Dezvoltare​

Valentin a coordonat implementarea și dezvoltarea aplicației online pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare consultativă ale agenţilor. De asemenea, a coordonat și activitatea echipelor de training și a creat programe de dezvoltare accelerată pentru potențialii succesori.​

Vânzări și managementul vânzărilor​

Valentin a coordonat echipe de vânzări, a vândut, s-a ocupat de motivarea angajaților, a făcut training și training on the job, a realizat în mod constant obiectivele de performanță, a crescut numărul de clienți și performanța în fiecare lună și a avut stabilitate de 90% în echipele de vânzări coordonate.​

senior trainer

Manea Valentin este trainer cu  experiență consistentă  în sala de curs și cu mai mult de 10 ani experiență în vânzări și managementul echipelor de vânzări.

Acești ani i-au permis să experimenteze aspecte variate legate de vânzarea consultativă și de coordonarea echipelor de vânzări. De asemenea, sesiunile de instruire au fost dublate de instruire pe teren, fapt pentru care expertiza a căpătat în mod continuu și mai multă bază practică.

Sesiunile de curs susținute de Valentin Manea sunt presărate cu exemple din activitatea de zi cu zi, astfel încât pot surprinde foarte bine cum se aplică strategiile și tehnicile în viața reală. Experiența lui Valentin se întinde de la vânzarea consultativă până la managementul echipelor de vânzări, de la coaching la leadership sau de la customer service la teambuilding.

senior trainer

Testimoniale trainer Valentin Manea - curs Vânzări

Am venit la acest curs să învăț să ”vând” și să îmi îmbunătățesc abilitățile, cunoștințele, aptitudinile. Pot spune că acest curs m-a ajutat foarte mult să înțeleg ce se întâmplă în procesul de vânzări. Recomand acest curs tuturor celor care au impresia că nu știu să vândă. Vor descopri că este de fapt asemeni unui calcul matematic.
testimonial - Customers reviews​
Condrea Lacramioara​
Este unul din cursurile la care am venit cu drag, am asimilat informația foarte ușor, partea practică foarte interesantă și am primit multă informație nouă care nu am întâlnit-o la alte cursuri. Mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc să mai vin, particip la alte cursuri predate de tine!
testimonial - Customers reviews​
Zăiceanu Denisa
White Mountain
Mulțumesc pe această cale oportunității de a începe activitatea de vânzări într-un mod plăcut, cu un om cald care mi-a oferit informații noi și care a făcut ca această activitate să pară mai ușoară și mai interactivă.
testimonial - Customers reviews​
Anghelescu Magdalena
Tramar
Cred că informațiile primite pe timpul cursului sunt mult mult peste valoarea în bani a investiției de participare la curs. Cursul a fost, de asemenea, o oportunitate fantastică de a întâlni oameni deosebiți, fiecare cu nivelul său de experiență în vânzări sau în derularea unei afaceri. Pentru mine, cursul a fost un mijloc prin care am putut să descopăr care-mi sunt punctele tari și punctele slabe în comunicare și vânzări.​
testimonial - Customers reviews​
lie Daniel
Home&Office Ambient
Sunt foarte bucuros că am participat la acest curs. Au fost patru zile cu multe informații utile și plăcute. Am învățat să fim mai profesioniști în fața clientului. Ești un tip de viață 🙂 Ține-o tot așa!.
testimonial - Customers reviews​
Nechita Marian
Interbabis
În cele patru zile de curs am reușit să sedimentez informațiile despre procesul de vânzare. Sunt foarte mulțumită de subiectele abordate și de suportul de curs care mă va ajuta să îmi reamintesc ce s-a predat.
testimonial - Customers reviews​
Robescu Andra
Am petrecut patru zile cu folos, dacă un mic procent îl voi pune în practică, cu siguranță vor veni și rezultatele. Greșit cuvântul ”dacă”! Cel mai mult cred că acest curs mă va ajuta să conștientizez niște situații din practică, astfel încât să pot acționa pentru rezultate mai bune.
testimonial - Customers reviews​
Taină Florin
Interbabis​
La început credeam că voi participa la un curs banal unde ne va da tehnici de vânzare și ne vom plictisi. Tot ceea ce am învățat a fost atât de complex și ușor explicat, cu exemple foarte precise. Acest curs mi-a schimbat modul de a gândi și sunt nerăbdător să încep munca de agent de vânzări. Mă voi întoarce cât de curând la cursuri susținute de acest om minunat. Interacțiunea a fost foarte mare și plăcută.​
testimonial - Customers reviews​
Barna Adrian
Zen Prodcom
A fost un curs interesant, l-am urmărit cu drag și interes. M-am simțit relaxată și confortabilă, am învățat lucruri noi și interesante pe care, începând de mâine dimineață, sper să le pun în practică la locul meu de muncă. M-a ajutat să-mi dau seama pe viitor cum aș putea să interacționez cel mai bine cu diferite tipologii de clienți, îndeosebi cu cei dificili.​
testimonial - Customers reviews​
Roxana-Cristina Ciolan
Coffee Style International
În primul rând, viitorule cursant, fii fericit că ai ocazia să participi la un astfel de curs!...Crede-mă, îți vei dori să mergi și la altele! Informațiile sunt extraordinar de utile, pe mine m-au ajutat să înțeleg teoretic lucruri din domeniul vânzărilor, iar acest lucru va fi de mare ajutor în momentul când va fi nevoie să le pui în aplicare. Pe o scară de la 1 la 10, nota mea pentru experiență este 11! Succes!​
testimonial - Customers reviews​
Urziceanu Teodora​
Asimo Traiding
Un curs motivant, alert care m-a implicat și mi-a oferit răspunsuri. M-am simțit relaxat, implicat. A fost o atmosferă ideală de a învăța și m-a ajutat să aflu un mod organizat de vânzare.​
testimonial - Customers reviews​
Radu-Florian Zanfir
Softeh Plus
A fost cel mai interactiv, util, plin de informații și exemplar training la care am participat. Totul a fost perfect ca urmare a implicării totale și a bogatei experiențe a trainerului. Mă bucur că am participat la acest training și voi folosi activ informațiile și tehnicile deprinse aici. Vă mulțumesc!​
testimonial - Customers reviews​
Roxana Raicu

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

contact cursuri extreme training

Certificare Curs Vânzări București

Cu toate că miza cursului de vânzări nu este certificarea, ci instruirea pentru a vinde mai mult în vremuri dificile, participanții vor primi la sfârșitul cursului un Certificat de participare.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul vânzărilor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Informații Administrative Curs Vânzări București

Program desfășurare

Program desfășurare curs Vânzări București

Locul desfășurării

Locul desfășurării trainingului de vânzări

Cursul de vânzări va avea loc la următoarea adresă: Strada Ernest Juvara, Nr. 18, Etaj 1, Sector 6, București.

Înscriere

Înscriere Training Vânzări București

Rezervarea de locuri la cursul de Vânzări se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la cursul de Vânzări organizat în București. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare și Well Being .

Cursul de Vânzări sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!