Curs MANAGER VANZARI

Intensiv

BUCUREȘTI

19-22 Martie 2020

curs manager vanzari
logo curs acreditat

DESPRE CURS ACREDITAT MANAGER VANZARI

Perioadă desfășurare

19-22 Martie 2020

Durată curs

4 zile

Certificare Curs

Acreditare ANC

Condiții Participare

Studii superioare finalizate și achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Valentin Manea

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

790 lei (Prețul este redus de la 1300 lei pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de 20 Ianuarie 2020.)

Înscrie-te acum!
130000 Lei (-40%)
79000 Lei
contact cursuri extreme training

Curs Manager Vanzari - Acreditat - Intensiv

Acest Curs Manager Vânzări este unul practic, interactiv și foarte util.Partea teoretică este completată de partea practică prin exerciții și grupuri de discuții. Participând la acest curs îți vei dezvolta abilitățile manageriale în general și specific pe cele din zona managementului de vânzări.

Vei deveni un leader de excepție al echipei de vânzări, vei ști cum să motivezi membrii echipei și cum să delegi sarcini astfel încât să atingeți rezultate maxime și să creșteti vânzările împreună!

O primă abilitate a managerului de vânzări este aceea de a-și stabili obiective. ȚI-AI STABILIT CA OBIECTIV SĂ TE PERFECȚIONEZI? E primul pas către succes și o carieră lungă, eficientă și motivantă în zona managementului de vânzări!

Prin tematica abordată vei însuși noțiuni necesare sau vei construi pe temelia celor deja existente pentru a dezvolta strategii de motivare a angajaților, pentru a elabora un plan de vânzare reușit sau pentru a dezvolta și perfecționa forța de vânzare.

Cursul se adresează atât managerilor care doresc să-și dezvolte abilitățile de organizare si coordonare ale activității de vânzări, precum și tuturor persoanelor care doresc să se pregătească pentru o astfel de ocupație.