Caută
Close this search box.

Curs DICTIE AVANSAT

Vorbirea in fata camerei

BUCUREȘTI

14 Mai - 11 Iunie 2024

curs dictie

DESPRE CURSUL AVANSAT DE DICTIE

Perioadă desfășurare

14 Mai -11 Iunie 2024

Durată curs

5 sesiuni

Certificare Curs

Certificat participare Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Dana Rotaru

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

790 lei (Prețul este redus de la 990 lei)

Înscrieri

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Curs Dictie avansat -vorbirea la camera (14 Mai-11 Iunie)
Apasa pe + pentru a adauga participantul/participantii
790,00 lei
Locuri Limitate
curs dictie

Cui se adreseaza cursul de dictie- Vorbirea in fata camerei?

Se adresează tuturor celor interesați să își îmbunătățească deprinderile de a vorbi la cameră, de a livra mesaje clare și de a se face bine auziți și urmăriți de către publicul din online, de a păstra concentrarea pe vorbitor și pe materialul livrat de acesta.

Cursul se adresează tuturor celor care vor să se antreneze și să se perfecționeze pentru: 

 – a  putea fi foarte buni vorbitori în fața aparatului de filmat;

 – a face față cu succes ședințelor online sau întâlnirilor de business online;

– a-și dezvolta o carieră ca prezentator, creator și livrator de conținut online;

 – a-și crește vizualizările materialelor online în care sunt prezentatori/vorbitori

 

 

 

curs dictie

AGENDĂ CURS DICTIE Avansat Vorbirea in fata camerei

Mulți dintre noi se încadrează în „Eu nu pot înțelege”, sau săraci în categoria dicție. Dar este nevoie de o schimbare de obicei pentru a învăța cum să îți corectezi dicția și să ai o vorbire mai profesionistă.
curs intensiv

5 sesiuni

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS avansat DICTIE- Vorbirea in fata camerei

1.Cum ne raportăm la dispozitivul de filmat și care este relația optimă cu privitorii din online?

2.Cum gestionăm emoțiile și care este setul rapid de exerciții cu care ne antrenăm pentru o vorbire eficientă, clară, interesantă în fața aparatului de filmat?

3.Cui ne adresăm când vorbim în aparatul de filmat? Cum ne imaginăm publicul de dincolo de aparatul de filmat, atunci când suntem live sau când înregistrăm video materialele noastre?

4.Unde privim, atunci când vorbim în aparatul de filmat? Cum ne raportăm la acesta, atunci când intervievăm/suntem intervievați sau când dialogăm cu cineva și suntem filmați?

5.Cum ne dezvoltăm conținut pentru online? Cum gestionăm timpul în conceperea, livrarea și filmarea materialelor pe care le livrăm în online?

6.Cum ne pregătim fizic, vocal și emoțional pentru live? Dar pentru filmări care vor fi ulterior montate?

Despre curs

După fiecare dintre cele 5 Lecții se primește feed-back despre lucrul cu camera - atunci când suntem într-un live, dar și atunci când suntem filmați și materialele urmează să fie montate.
Cursul este 100% practic și se desfășoară pe parcursul a cinci Lecții în care se exersează, se aplică exerciții atent selectate pentru:

Metoda de predare utilizată în cadrul cursului este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulată de mii de ore în sala de curs și asigură o învățare bazată pe practică.

Înscrieri

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Curs Dictie avansat -vorbirea la camera (14 Mai-11 Iunie)
Apasa pe + pentru a adauga participantul/participantii
790,00 lei
Locuri Limitate

Pe măsură ce vorbești cu încredere și credibilitate lași o impresie de lungă durată și pozitivă.

Pronunțând cuvântul în mod clar se îmbunătățește sunetul vocii tale, oferindu-ți o claritate vocală mai de succes. Acest lucru crește încrederea încrederea în tine din partea celuilalt.

Se pare că devenim satisfăcuți de vocea noastră vorbind. Nu ne gândim prea mult la asta. Și pentru că suntem atât de obișnuiți cu propriul nostru sunet, ceea ce auzim în timp se pare că este în regulă pentru noi. Dar ceea ce auzim și ceea ce aude ascultătorul sunt două sunete diferite. În timp ce vorbim, ne auzim sunetul care vibrează și rezonează între suprafețele osoase ale capului și feței noastre.

Ascultătorul aude sunetul proiectat. Acest sunet poate fi destul de șocant pentru noi, prima dată când am auzit o înregistrare. Știu că am fost dezamăgit prima dată când am auzit vocea mea adevărată din perspectiva ascultătorului. Nimeni nu ne-a educat în această direcție și nu ne-au spus la școală cât de importantă este vocea noastră în relația cu ceilalți, dar acest lucru nu te oprește să te dezvolți.

Îți mulțumim că citești aceste rânduri și sperăm din tot sufletul să te ajute în relația ta cu cei din jurul tău. Vezi mai jos, te rog, cum îți poți îmbunătăți dicția și cum felul în care transmiți mesajul te afectează!

curs dictie

Vocea este cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Ea te reprezintă în fața celorlalți, ea vorbește lumii despre cine ești, ce vrei, cum te raportezi la ceilalți, care sunt temerile și care sunt punctele tale forte. Cum îți controlezi vocea, discursul, emoțiile, cum îți canalizezi energia pentru a te prezenta în societate în forma ta cea mai bună ? Acestea sunt câteva din întrebările la care acest Curs Dicție găsește rezolvare.

Vocea umană este ca un diapazon. Ea reflectă omul din interior ! Felul în care îți folosești vocea în vorbirea curentă sau în vorbirea în public te reprezintă.

Vorbirea este aceea care face diferența, de cele mai multe ori, între o relaționare reușită, de succes și una fără, lipsită de strălucire. Vorbirea este un proces complex care implică gândirea, personalitatea și istoricul fiecărei persoane în parte.

curs dictie

Cum te ajută cursul de dicție în viața profesională și cea personală?

Acest Curs Dicție aplicat încurajează dezvoltarea și exersarea ambelor tipuri de vorbire, convingerea trainerului fiind că performanța în vorbirea în public se naște în urma unui proces ce implică o bună cunoaștere personală, dar și o colaborare eficientă, liberă și deschisă cu ceilalți.

De ce să urmezi ACUM un curs de Dicție?

Amânarea costă! Ce te faci dacă mâine ai o prezentare importantă, de ținut un discurs sau vei fi implicat într-o activitate ce presupune vorbitul în fața oamenilor? Exact! Oricât de bun ai fi în domeniul tău, ți se înmoaie genunchii și vocea. Dacă nu transmiți mesajul clar publicului tău, riști să pierzi oportunități uriașe.

În acest curs de dicție vei afla cum să te folosești de instrumente aplicabile, pe care le poți adapta cu ușurință stilului tău ce te vor ajuta să transmiți mesajul cu impactul dorit.

Acest curs de dicție este pentru tine, dacă:

Cum îți aduce valoare acest Curs de Dicție?

Acest curs formează vorbitori capabili, eficienți, încrezători

Parcurgând toate exercițiile propuse de trainer, vei deveni conștient de calitatea vocii tale, de capacitățile vocale și respiratorii de care dispui și de instrumentele necesare pentru a atinge o vorbire clară, educată, performantă, precum și o comunicare/relaționare eficientă cu semenii în diverse medii.

Nu e nevoie să iei notițe!

Cursul se desfășoară pe durata a cinci lecții. Structura fiecărei lecții, precum și setul de exerciții calibrate pe nevoia ta ca și cursant (și care vor reflecta etapa de lucru la care ai ajuns) intră în atribuția trainerului. După fiecare lecție (chiar a doua zi), trainerul va trimite prin poșta electronică, un slide-show cu acestea. De ce? Pentru că la fiecare lecție acționezi/exersezi/pronunți/impostezi/comunici, nu iei noțițe! Pentru că trainerul să selecteze/dezvolte exercițiile personalizate pe nevoile tale specifice, respectând etapa la care ai ajuns la finalul fiecărei lecții.

Metoda de lucru

Cursul de față combină metode, tehnici și exerciții specifice de respirație, impostație, dicție și canto cu cele de dezvoltare personală, Public Speaking și, nu în ultimul rând, de Arta Actorului, printr-o selecție personală a trainerului, care a dezvoltat propria sa metodă de lucru. Metoda Danei Rotaru s-a consolidat în peste 20 de ani de practică pedagogică, mai bine de 15 ani de experiență ca actriță de teatru și film, peste 10 ani de experiență și expertiza în calitate de conf. universitar doctor în actorie și tehnica vorbirii.

În aceste video-uri extrase din cursul de Dictie poți vedea câteva dintre exercițiile distractive

Cursul este 100% practic!

Participând la acest curs vei descoperi, conștientiza, exersa, dezvolta propriul parcurs în educarea vocii și vorbirii tale, aplicând activ o serie de exerciții specifice (individuale și colective), atent selecționate și îndrumate de trainer. Teoriile care stau la baza cursului se esențializează la finalul fiecărui calup de exerciții practice și se formulează împreună cu trainerul, în câteva propoziții clare, eficiente, edificatoare.

Certificare Curs Dictie Avansat -Vorbirea in fata camerei

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea de vorbitori excepționali, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșit certificatul de participare.

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Testimoniale Curs Dictie

Foarte folositor. Mi-am dat seama de multe lucruri pe care le făceam greșit.
testimonial - Customers reviews​
Mirabela B.
“Toți avem impresia că vorbim “corect și expresiv” – acest curs ne-a făcut, de fapt, să vedem cât de mult avem de muncit cu noi înșine.
testimonial - Customers reviews​
Cătălina Ț.
Cursul mi s-a părut extrem de plăcut și util și mi se pare că timpul a fost valorificat la maxim
testimonial - Customers reviews​
Alina B.
Am învățat să respir atunci când vorbesc, iar atunci când trebuie să-mi spun părerea cei din jur înțeleg ce vreau să spun.
testimonial - Customers reviews​
Monica G.
Trainingul m-a schimbat. Dacă până ieri nu mă imaginam ținând o prezentare sau un training și refuzam orice propunere de acest gen, de maine aș putea accepta așa ceva..
testimonial - Customers reviews​
Cristina B.
A fost un training foarte util, cu aplicabilitate practică. M-am simțit foarte bine la acest curs. Trainerul ne-a introdus și indus în mod plăcut și util o serie de tehnici privind respirația, pronunția, discursul, dezinhibarea.
testimonial - Customers reviews​
Mircea M.
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Dictie

Arii de expertiză Dana Rotaru

curs dictie

Dana Rotaru susține cursul aplicat de Dicție – Puterea vorbirii. Actriță liber-profesionistă și Conferențiar univ. dr. al UNATC ,,I. L. Caragiale”, București, Specializarea Arta Actorului și Arta Vorbirii, Dana Rotaru are o vastă activitate artistică. Pregătire solidă în domeniu și-a consolidat-o, de-a lungul timpului, alături de actori și artiști cu nume mari de pe scena românească: Adrian Pintea, Olga Delia Mateescu, Florin Zamfirescu, Adriana Popovici, Gelu Colceag, Radu Gabriel, Dan Ardelean, Claudia Măru-Hanghiuc.

email: dana.rotaru@extreme-training.ro

Pe scurt despre Dana Rotaru

1

De peste 10 ani Dana se ocupă de antrenarea actorilor, dar și a non-actorilor, în tainele exprimării profesioniste în public.

1

De peste 16 ani Dana este angajata UNATC, departamentul Arta Actorului

1

Dana este de peste 17 ani actriță

Experiență Dana Rotaru

Educație și formări

senior trainer

Experiențele mele de actriță, de interpret și pedagog m-au învățat că vorbirea are foarte mare legătură cu persoana nevăzută din noi, cu vocea noastră interioară, iar aceasta este unică și se educă unic, singular și personal. Sunt multe tehnici (Alexander, Linklater, Spolin, Lecoque, Grotowski etc.) care concură pentru obținerea unei voci performante și a unei prezențe publice notabile. Sunt și o serie de exerciții de dicție, impostație și respirație standard.

Cât despre emoțiile pe care le poți avea în public, vă spun de pe acum un secret: în lipsa lor nu poți fi performant și numai avându-le înveți și te antrenezi să faci față tracului și să le gestionezi profesionist. Dar, toate la timpul lor!

senior trainer

Informații Administrative Curs Dictie

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Dictie

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului de Dictie

Cursul de Dictie va avea loc în București, la sediul Extreme Training, din strada Ernest Juvara, sector 6, zona Cotroceni.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Curs Dictie?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Dictie, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

Înscriere

Înscriere Curs Dictie

Rezervarea de locuri la curs Dictie se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Dictie. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). 

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Înscrieri

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Curs Dictie avansat -vorbirea la camera (14 Mai-11 Iunie)
Apasa pe + pentru a adauga participantul/participantii
790,00 lei
Locuri Limitate

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul de Dictie sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!