Curs FORMATOR

intensiv

BUCUREȘTI

21 Februarie-24 Martie 2024

logo curs acreditat

DESPRE CURS FORMATOR

Perioadă desfășurare

21 Februarie -24 Martie 2024

Durată curs

180 ore

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu examen de licență

Trainer Curs

Carmen Florea

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 2000 lei)

Înscrie-te acum!
200000 Lei (-36%)
129000 Lei

Program desfășurare curs Formator Bucuresti 2024

Opțiuni curs Formator în sală sau Online
Acum ești în pagina cursului de Formator în sală. Dacă ești interesat de varianta online vezi opțiunile de mai jos:

curs formator bucuresti

Curs Formator Bucuresti, marca Extreme Training, după metoda Powerful Trainers

Se spune că în viaţă trebuie să faci lucrurile la timpul lor. Acest Curs Formator București poate fi unul dintre aceste lucruri. Nu poţi să rămâi neschimbat, la fel cum nu poţi să pleci la drum fără dedicaţie şi iubire faţă de această meserie. Sigur, să fii trainer nu este ușor, dar îţi poate da cele mai mari satisfacţii pe care mintea umană și inima le pot experimenta.

Acest Curs Formator București devine aproape legendar. Organizat după metoda Powerful Trainers, participanții, la final, chiar și cei care s-au înscris doar pentru o diplomă,  sunt încântați, entuziasmați și se simt pregătiți pentru a ocupa piața de training în următorii ani.

curs formator bucuresti

AGENDĂ CURS FORMATOR

Agenda cursului de Formator este gândită să acopere aspectele esențiale de care ai nevoie pentru a oferi mai departe sesiuni de training de impact. Indiferent de nivelul la care te afli acum, acest curs pentru formatori îți va oferi o dezvoltare profesională armonioasă, corectă și eficientă.

module curs

10 module

curs intensiv

180 ore

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS FORMATOR

MODUL 1

Cum structurezi eficient un curs?

Prima etapă în pregătire, de obicei, seamănă cu un gol. Te întrebi oare ce ar trebui să spui sau să faci. Următoarea etapă, după ce vei cerceta puțin, vei descoperi că sunt multe de spus și de făcut. Dacă vei privi trainerii de succes, vei observa că modul în care aceștia își structurează sesiunile au un impact major. Astfel, vei realiza armonios trecerea de la ”poate merge și așa” la ”așa într-adevăr funcționează”. Vei învăța punctual:

MODUL 2

Cum îți ambalezi prezentarea astfel încât să fii convingător?

Ambalajul contează. Conținutul este important, însă forma în care este pus poate amplifica rezultatele într-un mod nebănuit. La sfârșitul cursului de formator vei ști:

MODUL 3

Logistică și impact în training

Sunt conferințe și traininguri cu 10 oameni sau mii de oameni. Chiar și la cel mai înalt nivel, cum ar fi Anthony Robbins sau orice alt speaker de renume mondial, logistica joacă un rol mai mare decât îți imaginezi. Sunt detalii care fac diferența, sunt lucruri care, chiar dacă nu sunt percepute la nivel conștient, impactează auditoriul. Evident, poți adapta totul la stilul tău, însă trebuie să știi ce iei în considerare și ce trucuri poți folosi pentru ca tu să devii de neoprit. Vei afla și vei experimenta în cadrul cursului elemente precum:

MODUL 4

Controlul și gestionarea emoțiilor

Captarea și menținerea atenției într-un curs are legătură și cu aspectele menționate anterior, însă și cu alte elemente special pregătite sau folosite ”în caz de nevoie”. Să captezi și să menții atenția unei audiențe este probabil una dintre cele mai grele încercări la care ești supus ca trainer. Vei învăța:

MODUL 5

Cum captezi și menții atenția?

Captarea și menținerea atenției într-un curs are legătură și cu aspectele menționate anterior, însă și cu alte elemente special pregătite sau folosite ”în caz de nevoie”. Să captezi și să menții atenția unei audiențe este probabil una dintre cele mai grele încercări la care ești supus ca trainer. Vei învăța:

MODUL 6

Livrarea sesiunilor de instruire la cele mai înalte standarde

Livrarea unei sesiuni de training reprezintă inima oricărei prezentări. Acum este momentul în care teoria se întâlnește cu practica, momentul în care logica trainerului întâlnește logica participanților, etapa în care experiența trainerului se întâlnește cu experiența participanților și cel mai important, momentul în care trainerul ajunge la inima cursanților. Carisma trainerului este un lucru care poate fi învățat la cursul de formator. Pe parcursul întregului curs se va insista foarte mult pe această componentă cheie (livrarea) prin crearea, chiar în interiorul cursului, a acelor situații care declanșează din partea cursanților momentele „AHA…acum am înțeles cu adevărat”. Vei învăța:

MODUL 7

Cum gestionezi situațiile dificile?

Singurul lucru 100% previzibil într-un training este faptul că vei avea parte de situații pe care nu le-ai prevăzut. Este imposibil să prevezi totul 100%, astfel că este absolut necesar să știi cum să gestionezi situațiile neprevăzute, situațiile dificile sau ceea ce uneori se numește ”participanții dificili”. Pe parcursul întregului curs vei afla multe trucuri legate de aceste situații. Vei învăța:

MODUL 8

Cum evaluezi eficiența și impactul unei sesiuni de formare?

MODUL 9

Bine de știut înainte

În cazul în care ați mai avut contact cu Extreme Training prin intermediul articolelor sau prin intermediul sesiunilor de curs, știți deja că ne-am asumat o poziție în care împărtășim deschis ce știm, ce facem, cum depășim obstacole, ce strategii folosim. Trainerii noștri sunt pregătiți să răspundă și să ofere informații referitoare la:

MODUL 10

Momentul în care te întâlnești cu destinul tău

Sunt multe meserii în lume, iar a alege una care să te facă să te simți împlinit reprezintă o provocare uriașă. A fi formator poate reprezenta întâlnirea cu destinul tău. Vei realiza că a ține o sesiune de instruire nu-i deloc despre tine, ci este vorba despre valoarea pe care o poți aduce fiecărui participant. A fi trainer îți clădește personalitatea și te ajută să fii un om mai bun în fiecare moment, acasă sau la serviciu.

Metoda de predare, creată de Marian Rujoiu, utilizată în cadrul cursului, Powerful Trainers®, este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulată de zeci de mii de ore în sala de curs și a fost utilizată cu deosebit succes pentru a forma peste 1500 de traineri în ultimii 5 ani! Metoda asigură o învățare bazată pe practică (aproximativ 80% din timp), dar și o experiență de dezvoltare personală de care îți vei aduce aminte cu plăcere toată viața.

Înscrie-te acum!
200000 Lei (-36%)
129000 Lei

Pentru succes total primești acces gratuit și la Training Mastery

Dacă vrei să achiziționezi acest program separat sau vrei să vezi detalii complete prin click aici. 

În plus, te înscrii acum și primești acces la peste 14 ore de conținut video premium

Training Mastery este un program online cu acces imediat ce conține tehnici avansate de instruire la care primești acces gratuit imediat ce înscrierea ta este finalizată:

Ce vei învăța urmărind Training Mastery:

Mai mult, te înscrii la Curs Formator și primești acum încă 7 Bonusuri

curs formator

Bonus 1 – Ce faci după ce termini cursul de Formator?

Să finalizezi cursul de formator la Extreme Training este o bucurie pentru fiecare cursant. Totuși, certificarea în sine este doar începutul. În acest material, Ștefan Radu, răspunde unei provocări reale pe care orice trainer le are la început de drum și cred că îți va fi un pilon rezistent în această direcție.

Subiectele abordate:

curs formator

Bonus 2 – Cum generezi încredere la start ca formator?

Din acest modul vei învăța cum să ai un start rapid, cum să generezi încredere prin asumarea unui anumit tip de expert.  Plecând de la felul cum și când poți aduce valoare, vei întocmi planul de acțiune pentru următoarele 6 luni.

Subiectele abordate:

Bonus 3 – Cum să atragi trafic pe websiteul tău și atunci când dormi?

Din acest modul afli, pe înțelesul tău, cum poți să transformi Google în aliatul tău de încredere și cum să-ți pregătești cercetarea de marketing.

Subiectele abordate:

curs formator

Bonus 4 – Ce trebuie să conțină paginile tale de prezentare pentru a atrage clienții?

Landing Page-ul (pagina web de prezentare) este este punctul în care potențialii clienți iau decizia de a lucra cu tine sau nu. Landing page-ul este locul în care câștigi sau pierzi clienți. Dacă în procesul de luare a deciziei, clienții tăi îți vizitează site-ul și alte site-uri (ale concurenței) din acest modul vei afla cum să-ți sporești șansele considerabil, încât să te aleagă pe tine.

Subiectele abordate:

Bonus 5 – Limbajul hipnotic în negociere

Ca formator, întotdeauna vei fi pus în situația de a negocia sau a aplana conflicte. Fără a avea pretenția că subiectul este epuizat în acest modul, Dan Lambescu, prezintă fundamentele limbajului hipnotic în negociere și felul cum vă poate ajuta.

Subiectele abordate:

Bonus 6 – Top 10 lucruri pe care trebuie să le faci acum dacă vrei să crești rapid

Poziționarea trainerilor în piața de training devine din ce în ce mai dificilă, chiar și pentru trainerii foarte buni. Dincolo de performanța trainerului sunt lucruri la nivel strategic și de execuție care contează, atât din punct de vedere al poziționării cât și din punct de vedere a ceea ce livrăm și cum anume livrăm.

Subiectele abordate:

Bonus 7 – Impact și creștere în training

În acest modul bonus vei afla pe scurt care sunt elementele esențiale care te pun în valoare ca trainer. Totodată Marius Dumitrenco îți oferă propria viziune asupra a ceea ce înseamnă crearea unei experiențe totale pentru participanți și nu doar o predică.

Subiectele abordate:

curs formator

Cum și când primești aceste bonusuri?

4 lucruri bine de știut înainte de a vă înscrie la cursul de Formator

Acest curs de formator generează traineri capabili.

Dacă privești meseria de trainer la întâlnirea dintre misiune, autoîmplinire, destin și venituri, urmarea acestui curs îți va oferi un start consistent. Peste 1500 de trainerii formați până în prezent au primit valoare și instrumente, astfel încât de a doua zi să fie capabili să livreze sesiuni de excepție. Vei învăța cum să îmbini arta cu știința livrării unui curs într-un timp record.​

Secretomania este învinsă.

Cel mai ușor este să spui că prin practică vei deveni din ce în ce mai bun și vei înțelege cum poți să devii un trainer strălucit. Noi ne-am propus mai mult și am reușit, ca prin intermediul acestui curs, să parcurgem etapa experienței într-un mod dinamic, ușor de asimilat și aplicat mai departe. Chiar la sfârșitul cursului vei cunoaște trucurile din culisele pregătirii, vei înțelege cum să le dezvolți mai departe și vei ști cum să-ți gândești o sesiune de impact. Și nu doar vei ști teoretic aceste lucruri, le vei simți, le vei conștientiza și le vei înțelege pentru că vei trece pas cu pas prin tot acest proces, chiar la curs.

Cursul este doar începutul.

Cursul de formator nu poate fi privit asemenea oricărui alt curs. Am dezvoltat instrumente pentru a susține startul carierei de trainer. Astfel, după ce vei parcurge întregul curs și vei primi tot ceea ce este necesar, suntem alături de tine pentru a te sprijini în continuare. Astfel, dincolo de suport de curs, exerciții, materiale și sfaturi consistente, vei primi din partea noastră un suport specific pentru a practica. Astfel, în mod gratuit, la dorința ta, îți vom organiza seminarii scurte unde tu vei avea ocazia să livrezi, să dezvolți și să te dezvolți. Aceste programe demo îți vor asigura o creștere rapidă și sănătoasă. Apoi, întrucât branding-ul personal este important, poți deveni publisher pentru site-ul nostru, iar numele tău va fi din ce în ce mai cunoscut. Mai mult, trainerii noștri asigură suport post training fără a percepe vreo taxă. ​

Metoda Powerful Trainers.

Metoda pe care o folosim pentru a genera rezultate remarcabile, fără a dezvălui prea multe lucruri a priori, se bazează pe principiile unui laborator. Adică ți se explică, vezi, experimentezi, aplici, primești feedback și îmbunătățești. Teoria e simplă și ne rămâne timp toată viața să o studiem. Metoda Powerful Trainers se bazează pe a învăța acum, a vedea acum, a experimenta acum, fără riscul de a te face de râs, fără riscul de a eșua. Într-un mediu sigur vei avea ocazia, în numai câteva zile, să dobândești lucruri care ți-ar lua în mod normal și ani până le-ai putea înțelege sau experimenta. Ne-am asumat că vom pregăti traineri care vor ocupa piața de training în următorii ani și suntem bucuroși că acest lucru se întâmplă deja.​

curs formator

Certificare Curs Formator

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în formare, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)

Certificat de absolvire pentru ocupația de Formator (cod COR 242401, cod COR vechi 241205). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Formator (trainer) eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația formator sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment se eliberează odată cu suplimentul descriptiv

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Formator Bucuresti

Acest curs Formator Bucuresti este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația de formator. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills TrainingTraining. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

 

Înscrie-te acum!
200000 Lei (-36%)
129000 Lei

Testimoniale Curs Formator

Mi-a plăcut, a fost altfel și mi-a captat atenția pe toată durata cursului. M-am simțit eu însămi și am prins curaj:). M-a surprins ideea de training bazat pe experiență, iar trainerul a fost ”altfel” (în sensul bun), a scos ce-a fost mai bun din mine:)
testimonial - Customers reviews​
Cristina David
IBM
M-am simțit foarte bine, mă simt îmbogățită teoretic, practic și emoțional. Un curs extraordinar, mi-a plăcut enorm și îl recomand cu drag pentru felul în care pune accent pe elementele practice.
testimonial - Customers reviews​
Milena Gorea
Am fost plăcut impresionat de training, de trainer, de sumedenia de informații foarte utile pe care le-am primit și de interacțiunea cu colegii. M-am simțit foarte implicat, mi-am testat emoțiile ce apar în cazul în care prezint altceva altor oameni. M-am simțit foarte încrezător în abilitățile mele de comunicare și am descoperit sau confirmat că pot să fac acest lucru.
testimonial - Customers reviews​
Ovidiu Păunescu
A fost cu adevărat benefic, mi-a depășit așteptările, m-am simțit bine și am învățat multe. Vă mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
Raul-Beniamin Tătar
Un program pe care merită să îl urmezi pentru tine în primul rând. Mi-am dorit de mult timp să urmez acest curs și mă bucur că am avut inspirația de a alege Extreme Training!
testimonial - Customers reviews​
Mihaela Ioana Crăciun
La superlativ și aș fi dorit să mai continue. Sper să mai particip la astfel de traininguri extraordinare cu așa trainer.
testimonial - Customers reviews​
Mirela Țogoe
O experiență extremă, grozavă, de neuitat! Mi s-a confirmat faptul că alegerea pe care am făcut-o urmând acest curs a fost cea mai bună. Un trainer de nota zece, o echipă grozavă, o atmosferă și o experiență unică! Un curs total ieșit din tipare! Multumesc!
testimonial - Customers reviews​
Raveica Atodirese
Top Line
Mi-a oferit o altă perspectivă față de trainingurile la care am mai participat și va fi un punct de referință în practica mea viitoare. Este un curs dinamic, combină excelent teoria cu practica, iar formatorul este deosebit : implicat, activ, profesionist. Mi l-aș fi dorit și la alte cursuri de formare la care am mai participat în trecut.
testimonial - Customers reviews​
Darclee-Andreea Fuicu
O experiență care m-a îmbogățit atât din punct de vedere profesional, cât și spiritual. Un curs structurat, creativ, bogat în informații, în care m-am simțit implicat, m-a ajutat să mă descopăr și să îmi pot trasa o linie de evoluție profesională.
testimonial - Customers reviews​
Florin Aurel Gherasim
ELOHIM NET SRL
Mi-a plăcut foarte mult. De fapt, a fost cel mai util și practic training la care am participat. M-am simțit în largul meu, am acumulat multe cunoștințe
testimonial - Customers reviews​
Loredana Elena Ghiță
A fost o experiență extraordinară, mult mai mult decât un simplu training și asta datorită pregătirii foarte bune și vaste a formatorului. Apreciez foarte mult deschiderea și căldura membrilor echipei Extreme Training! Felicitări!
testimonial - Customers reviews​
Sanda Bordei
Mi-a depășit așteptările! Bine structurat, organizat, prezentat. Trainerul a fost minunat! O să-l recomand cu mare drag și altor cunoscuți.
testimonial - Customers reviews​
Bogdan-Valentin Constanda
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Formator Bucuresti

Arii de expertiză Carmen Florea

Carmen Florea

Carmen Florea are peste 13 ani experiență în domeniul vânzări și customer service, atât ca reprezentant relații clienți/agent de vânzări cât și ca manager de echipă relații clienți/vânzări, în companii multinaționale cât și în firme locale. Parcursul profesional a început cu activitatea de reprezentant suport relații clienți, a continuat cu cel de agent în cadrul departamentului de menținere și loializare clienți, urmând mai apoi o lungă activitate în vânzări (prospectare clienți noi, vânzare prin telefon, vânzare directă). A condus procese operaționale specifice activităților sus-menționate. A susținut sesiuni de training specifice activității de relații clienți și vânzări, atât intern cât și în servicii call center specializate. Este psiholog clinician sub supervizare și psihoterapeut în formare.

email: carmen.florea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Carmen Florea

Carmen  are peste 2  ani experiență în livrarea de cursuri pentru Extreme Training

Carmen are o experiență de peste 13 ani în vânzări și customer care

Experiență Carmen Florea

Educație și formări

senior trainer

Înainte de a fi trainer, Carmen Florea este profesionistul în vânzări, customer service și Formator. Pericolul ca un trainer să-ți vorbească doar din cărți nu i se aplică. Ea a lucrat în vânzări, marketing, customer services, etc. și cunoaște toate dedesubturile meseriei.

Carmen Florea  este formatorul desăvârșit de la care merită să înveți.

senior trainer
Înscrie-te acum!
200000 Lei (-36%)
129000 Lei

Informații Administrative Curs Formator

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Formator Bucuresti 2024

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Formator

Cursul de Formator va avea loc în București, la sediul Extreme Training, din strada Ernest Juvara, sector 6, zona Cotroceni.

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Formator Bucuresti, ocupația Formator):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Formator?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului Formator, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Formator

Rezervarea de locuri la curs Formator Bucuresti se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Înscrie-te acum!
200000 Lei (-36%)
129000 Lei

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Formator Bucuresti. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Formator sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

56 de răspunsuri

 1. Buna ziua m ar interesa pentru cursul de formator in domeniul manechiura pedichiura clasica sa pot sa predau.Doresc un raspuns daca pot obtine la dumneavoastra aceasta diploma?
  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Sigur, puteti urma cursul de Formator si ca urmare a obtinerii diplomei acreditate, puteti sustine cursuri acreditate. Singura conditie obligatorie pentru a obtine diploma de formator este sa aveti finalizate studiile superioare cu diploma de licenta. Inscrierea la curs o puteti face online aici: https://www.traininguri.ro/curs-formator-bucuresti/ sau ne puteti suna la 0737 511 511 pentru a va efectua inscrierea telefonic.

   Va multumim!

 2. Buna seara,
  Toate documentele legate de studiile superioare sunt pierdute. Pot certifica studiile superioare cu adeverința de la facultate pentru eliberarea diplomei de licenta. Ma pot înscrie la curs cu aceasta ?

 3. Buna ziua,

  As dori sa stiu daca veti avea in 2015 si cursuri pt maistru instructor(formator fara studii superioare) COD COR 334003, indiferent in ce oras al Romaniei – sunt dispusa sa ma deplasez.

  Va multumesc anticipat,

  Cazacu A. din Constanta

  1. Buna ziua Alise,

   In aceasta perioada nu avem planificata organizarea cursului de Maistru Instructor , cod COR 334003. In cazul in care vom desfasura asemenea training, vom afisa in Agenda Cursuri.Pentru a afla detalii privind organizarea cursurilor, te poti abona la news-letter-ul Extreme Training accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 4. Buna ziua,

  As vrea sa stiu daca mai organizati cursul de Formator in Bucuresti/ sesiunea de weekend si in toamna? Pentru ca nu o sa pot sa particip in iulie.
  Multumesc mult!
  Cristina Vladu

  1. Buna ziua,

   Urmatoarea sesiune a cursului Formator Bucuresti /weekend se va organiza in perioada septembrie-octombrie 2014. La finalul sesiunii din luna iulie 2014 vom stabili data noii sesiuni si o vom afisa in agenda cursurilor pe care o puteti vizualiza accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   O zi excelenta !

 5. Buna seara,

  Ma interesa daca pot face acest curs inainte sa imi termin facultatea. sunt anul 3 la facultatea de limbi si literaturi straine. Multumesc

  1. Buna ziua,
   Pentru a urma si absolvi cursul de Formator este necesar sa aveti studiile superioare finalizate cu diploma de licenta. In caz contrar, nu veti putea obtine diploma acreditata ANC (recunoscuta de ministerele Muncii si Educatiei).

 6. Buna ziua! Am si eu o intrebare- sunt absolventa de master in managementul proiectelor europene, sunt mentor, am certificat in psiho-pedagogie- pot preda cursuri de formare celor care doresc sa acceseze fonduri?

  1. Buna ziua,
   Dupa ce urmati si cursul de formator, da. Este nevoie de acest curs pentru a obtine autorizatia de la ANC. Cursul de formator este necesar doar daca vreti sa sustineti cursuri acreditate, altfel, daca nu emiteti diploma pentru aceste cursuri nu mai aveti nevoie si de acest curs.
   O zi buna!

  1. Buna ziua,

   Daca va referiti la credite pentru profesori, din pacate nu.
   Imi pare rau.

   O zi buna!

 7. Salutare!

  As vrea sa stiu daca in urma acestui curs pot practica meseria de formator?

  Cand sunt urmatoarele doua cursuri?

  Multumesc!

  1. Buna ziua!

   Raspunsul este DA, puteti practica meseria de formator urmare a acestui curs.
   Urmatoarele cursuri sunt aici

 8. Participarea mea la cursul de formator mi-a intarit convingerea ca niciodata nu este prea tarziu sa-ti indeplinesti dorintele. Cursul a fost o experienta inedita prin faptul ca noi toti am fost si traineri, si cursanti in acelasi timp.
  Am cunoscut oameni speciali, foarte tineri si mai putin tineri(ca si mine), care mi-au dat incredere in mine si m-au facut sa-mi revizuiesc atitudinea in viata de zi cu zi.
  Am povestit prietenilor despre acest curs, si deja fiica mea (profesoara) doreste sa-l urmeze cat mai curand.
  Multumesc Marian!
  C.Paunescu

 9. Buna-seara!

  Trebuie sa am facultatea terminata pentru a-mi lua diploma de absolvire a cursului?

  As dori daca se poate, in cateva cuvinte, sa ne spuneti ce va diferentiaza in bine fata de ceilalti pe acest domeniu, pentru ca de exemplu eu v-am descoperit prin intermediul unui videoclip al lui Mircea Enescu, care, desi nu poate elibera diplome in urma cursului sau, are o experienta vasta in spate …

  1. Salut Robert,
   Diploma o poti primi daca ai finalizate studiile superioare! Nu este obligatorie obtinerea licentei in schimb. Legat de a doua intrebare, puteti vedea oponiile clientilor nostri mai jos, puteti vedea aici, chiar feedbackurile lor scrise. http://www.marian-rujoiu.ro/feedback-participanti-curs-formator/ De bine, noi ne vorbim mai putin, lasam faptele si clientii sa vorbeasca, in plus, nu o sa gasiti nimic pe acest site, care sa puna in lumina defavorabila vreo alta companie sau trainer cum ar fi domnul Mircea Enescu in cazul de fata. Va trebui sa-ti faci o alegere pana la urma si cu siguranta alegerea ta va fi un buna 🙂

 10. Buna ziua,

  As dori sa fac cursul incepand din ianuarie 2012, aveti cumva facuta programarea trainingurilor pentru 2012?

  Multumesc,

  Oana

  1. Buna Oana,

   Acest curs va fi sustinut si in Ianuarie 2012, cel mai probabil in saptamana 23-29 ianuarie.

  1. Salut Cristian,
   Cred ca ai numarat putin pe sarite! Este parte teoretica, parte practica si studiu individual, totalizand 60 de ore! Poate sunt lipsit de modestie, este insa un curs exceptional 🙂

 11. Pentru a urma aceste cursuri, exista anumite cerinte in ce priveste studiile anterioare? (diploma BAC/facultate?
  Multumesc

  1. Buna ziua Mihai,

   Pentru a obtine diploma acreditata CNFPA in urma participarii la acest curs, conditia obligatorie este sa aveti finalizate studiile superioare. Puteti dovedi acest lucru fie printr-o copie a diplomei de studii, fie printr-o adeverinta care sa ateste ca ati finalizat studiile superioare.
   La curs puteti participa si fara a aduce o dovada a finalizarii studiilor superioare, insa, in aceasta situatie, nu veti putea sustine examenul pentru obtinerea diplomei acreditate.
   Daca va mai putem ajuta si cu alte informatii ne puteti contacta.
   Va multumesc!

   O zi excelenta!

 12. Un curs EXTREM de indraznet..provocator care te scoate din zona de confort. Marian.. definit intr-un singur cuvant: PASIUNE, cursul pentru mine: dezvoltare personala, am invatat sa am incredere in mine si in ceea ce imi doresc.Colegii: ca niste prieteni de-o viata…Un curs UNIC si INEDIT
  Multumesc pentru tot!:)

 13. Marian este unul dintre putinii traineri fara „fitze” pe care i-am cunoscut: o prezenta discreta si totusi ferma, care emana multa energie, pasiune si entuziasm. A..si sa nu uit: un maestru in ceea ce priveste oferirea unui feedback foarte constructiv.
  M-am simtit extraordinar la acest curs si am retinut foarte multe idei interesante, atat de la el, cat si de la colegii mei.
  Sper sa fie inceputul unei prietenii foarte frumoase:Extreme people:)!
  Cristina Panait

 14. Am fost la curs si m-am simtit extraordinar! Marian are metode neconventionale foarte interesante si am avut foarte multe de invatat si de la el si de la ceilalti participanti. Cursul este bazat foarte mult pe practica. In cazul grupei in care am fost s-a creat o atmosfera deosebita intre participanti si cred ca Marian a facilitat foarte bine lucrurile
  Ii multumesc lui Marian si colegilor, am crescut mult in urma acestui curs!

 15. MULTUMESC! … Eram profesor, iar acum sunt profesor – trainer! Cei ce vreti sa aflati despre ce vorbesc, nu aveti decat solutia de a participa la cursul de la Formatori. Sincera sa fiu, inainte de a merge la prima ora de curs m-am intrebat: ce ma poate invata din ceea ce nu am invatat eu intr-un an de practica psiho-pedagogica si in cei peste 12 ani de activitate la catedra. Acum spun: multumesc Marian, multumesc colegi, multumesc mie pentru ca am decis si am mers la acest curs! A fost ca un cadou facut mie insami si pe care il voi purta cu mine toata viata! Am invatat, m-am jucat si mai presus de toate am interactionat realmente cu oamenii! Nu poti multumi pe toata lumea prin tot ceea ce faci, dar poti fi tu multumit caci ai avut curajul de a sta in fata lor si a spune: MULTUMESC! Gina

 16. Eu ma plictisesc repede, extrem de repede. Aici n-am apucat sa fac acest lucru. Pare ciudat, nu-mi dau seama cum s-a intamplat… dar parca mi-era frica sa nu pierd ceva. Totul a fost absolut minunat. O experienta care te schimba radical. Daca citeam 20 de carti si tot n-as fi stiut cate stiu acum.
  Aaaa… si am invatat sa improvizez, sa inventez. Cred ca acum as putea tine training-uri si pe fizica cuantica, chiar daca nu prea stiu cu ce se mananca 🙂
  Si tot aici am invatat sa zic „Multumesc”, dar altfel decat stiam eu. Multumesc, Marian.

 17. Salutare tuturor!
  Ieri am finalizat acest curs. Voi fi foarte succint: daca va doriti cu adevarat sa faceti cariera in training, acest curs este primul pas.
  Spor in toate va doresc!
  Iulius Grosu

 18. Dragilor, m-am atasat si de organizatori si de colegi in cele 4 zile si 3 seri, a fost o experienta faina si provocatoare, m-a ajutat sa-mi descopar calitati si limite despre care poate stiam prea putin, am cunoscut oameni frumosi, cu care sper sa intretin o relatie de prietenie si de business.
  Calitatea lui Marian: bun facilitator.
  Calitatea cursului: te obliga sa iesi din zona de confort si sa treci la treaba.
  Cred ca orice trainer (cu oricata experienta si cu oricate fitze 🙂 ) are nevoie de o astfel de experienta. Sa fii nevoit sa livrezi cum poti tu mai bine si sa primesti feedback onest si obiectiv de la o multime de oameni experimentati – cred ca sunt motive bune de a accepta aceasta provocare.
  Spor tuturor si ganduri luminoase! 🙂

 19. Am facut cursul si a fost. EXCELENT!!! Indiferent de motivul pentru care participi pleci cu un singur gand: sa revii cat mai curand. Merita!

 20. Un curs deosebit, cu totul altfel, multe aplicatii practice, multa implicare. Era ceea ce-mi doream si nu gasisem. Si dupa cum o vorba spune: “teoria, ca teoria, practica ne omoara!”, practica ne-a omorat intr-un mod placut si constructiv.

 21. Inainte de a lasa partea mea de impresii, am citit ce au scris colegii mei. Resunosc, am trisat si poate un pic de curiozitate… Se lasa impresia ca Marian ne-a drogat cumva la acest curs. Adevarul e ca a fost o experienta unica, un curs la care am invatat cu totii indiferent de varsta (totusi, varsta nu s-a simtit, mai degraba am folosit-o pentru niste glume ). Ne-am simtit foarte bine si am plecat convinsi de faptul ca intr-adevar vom fi foarte buni traineri. Daca va ganditi sa va inscrieti la urmatorul curs, nu va mai ganditi- INSCRIETI-VA !!! Este cel mai frumos cadou pe care-l puteti primi, chiar si de la voi insiva. Mult succes!!!! Nina C.

 22. Reteta unui training Extreme, de succes a sunat cam asa: se iau 16-17 participanti cu competente si profesii diferite, se creeaza o lista de Hot Topics, se impart temele de proiect si…gata, trecem la treaba.
  Se adauga apoi multe emotii si provocari, incredere in fortele proprii, aprecieri, validari, feedback-uri….buna dispozitie si veselie cat cuprinde.
  Rezultatul obtinul in 6 zile: o echipa super unita, de oameni increzatori, veseli, entuziasti….si totul multumita maestrului nostru “bucatar”, Marian Rujoiu

 23. Buna tutror!

  Pentru mine cursul de „Formare de Formatori” a fost minunat din toate punctele de vedere. In primul rand m-a ajutat sa ma dezvolt atat personal cat si profesional. Din punctul meu de vedere plusul consta nu numai in faptul ca pe tot parcursul sesiunilor de training acumulezi informatii noi si utile, ci si in acela ca si dupa terminarea cursului nu incetezi sa afli lucruri utile profesiei de trainer.

  In cazul in care va doriti sa fiti in continua dezvoltare atunci acesta este cursul potrivit!

  Bafta!

 24. Pentru mine, acest curs a reprezentat un pas inainte in dezvoltarea mea personala. Daca pana sa vin la curs imi era teama sa vorbesc deschis despre ideile mele, in urma acestui curs am invatat nu doar sa fac acest lucru dar si CUM sa-l fac.
  Abilitatile de prezentare ale trainerului, formatul cursului si daruirea participantilor au facut ca acest curs sa devina o experienta extraordinara pentru mine. Multumesc colegilor si lui Marian!

 25. Salut,
  Am participat si eu la acest curs si il recomand oricui doreste sa afle daca are abilitati de trainer, sa invete sau sa aprofundeze notiuni din domeniul formarii sau sa experimenteze pentru cateva zile rolul de trainer.
  Pentru mine, acest curs a fost primul pas catre o cariera in domeniu si mi-a dat curajul sa-mi schimb efectiv viata profesionala. Pentru acest lucru, ii multumesc atat lui Marian, cat si persoanelor alaturi de care am trait cateva zile „super” (cunoscatorii stiu ce inseamna :)).
  Mult succes!

 26. In urma cu cateva saptamani am incheiat acest curs si iti pot spune ca este contraindicat „lenesilor”.

  Este un curs care provoaca de la prima intalnire si care initial m-a pus pe ganduri intreband-ma care este rolul lui Marian in acest cocktail avand in vedere ca ne-a mentionat ca noi „vom face tot cursul”.

  Este un curs in care exersezi tot ceea ce urmeaza sa faci la incheierea lui.
  Pe parcursul trainingului vei experimenta cum se simte sa tii un curs cu siguranta ca cei care te asculta iti vor face cadou modul in care ei te vad intr-un mod sincer si constructiv.
  Daca ai noroc (ca mine) de participanti care se dedica acestor aspecte intr-adevar vei castiga mai mult decat un curs.

  Iti recomand acest curs cu siguranta ca te va face mai bun decat erai atunci cand ai venit sa te inscrii.

 27. Am participat la acest curs si pentru mine a fost un curs extrem in adevaratul sens al cuvantului intrucat inca din prima zi am ajuns in fata tuturor sa vorbesc despre mine si sa explic colegilor mei (ce aveau rol de cursanti) un citat ales la intamplare. Lucrurile au continuat in aceiasi nota extrema deoarece am stabilit impreuna temele importante pe care ar trebui sa le cunoasca un trainer, le-am impartit intre participanti apoi fiecare a fost trainer pentru una dintre teme! Un mod de a invata cu adevarat excelent pentru ca astfel te confrunti cu adevarat cu aproape tot ce inseamna sa fii trainer: documentarea, pregatirea cursului (handout, filmulete de proiectat, prezentare power point, exercitiu practic sau joculet, design-ul cursului), apoi prezenti cursul in fata colegilor si cel mai important primesti feedback de la colegi, de la trainer si iti poti da feedback si acasa intrucat la final primesti filmuletul cu tine in timp ce prezinti. Un format excelent cu adevarat orientat pentru deprinderea abilitatii de a fi trainer si un cadru minunat in care dai ce ai mai bun si nu stai stresat ca ai putea gresi intrucat aici greselile tale si ale celorlati sunt cele mai importante oportunitati de a invata si de a castiga incredere in tine sa tii un curs in mod profesionist. Felicitari Marian a fost o experienta cu adevarat extrema!

 28. Buna Cristina, salut Marian si cititorilor vostri. Va urmaresc activitatea de foarte mult timp cu interes avand pana in acest citetite si vizualizate toate materialele publicate de voi. Desi din pacate nu o sa am ocazia sa particip la aceste cursuri , am totusi un coleg din alta companie ce si-a anuntat participarea. 🙂
  Ca sugestie privind intervalul orar in care se desfasoara
  ” 26 noiembrie, 3 decembrie: 17:30 – 20:00
  27 – 28 noiembrie, 4 – 5 decembrie: 09:00 – 17:00 ”
  eu as sugera o alternativa pentru viitor mult mai comoda ce sa contina un flux orar continuu. Astfel ca este destul de delicat pentru cineva care livreaza (cum este cazul meu) un curs, timp de 10 ore pe zi o saptamana intreaga, sa ajunga vineri seara apoi sambata dimineata sa reia sesiunea de pregatire profesionala. Am exemplificat aceasta categorie a formatorilor actuali deoarece implicam o atentie sporita in lucrul eficient cu oamenii sau chiar si interdepartamental si de management al proiectelor interne, iar acest curs sustinut de tine Marian consider ca este extrem de important si trebuie urmat in detaliu cu maxima atentie si concentrare.
  Sa speram ca resursele intrene din cadrul companiei in care activez imi vor permite pe viitor sa particip si eu la aceste cursuri.
  Mult succes in continuare si celor ce vor participa la aceste cursuri, fiind convins ca vor pune in aplicare imediat majoritatea tehnicilor invatate.

  1. Salut Cristian,
   Am incercat cu flux continuu, insa sugestia participantilor a fost ”weekendul”, acesta fiind si motivul pentru care am ales varianta vineri seara, sambata si duminica! Eu iti dau dreptate 100%, si eu as prefera sa am weekendurile libere! Daca angajatorul plateste cursul, el isi doreste sa nu lipsesti de la munca, iar daca nu-l plateste inseamna ca nu-l intereseaza. Poate totusi in viitor vor fi mai multi doritori asemenea tie, chiar mi-as dori! Multumesc pentru feedback!

  2. Buna Cristian!

   Iti multumesc de mesaj si sustinere! Sper si eu sa te vedem curand la cursuri. Intr-adevar e o problema cu fluxul continuu si parerile au fost mereu impartite. Unii prefera in weekend, unii in timpul saptamanii!
   Asa cum a spus si Marian, poate pe viitor reusim sa avem si o editie in timpul saptamanii.
   Un weekend frumos!

 29. Mersi mult, Cristina, pentru un raspuns prompt. De fapt, nu este o problema de cazare. As avea unde sta. Sunt presedinte de ONG cu citeva proiecte in derulare si nu mi-asi putea permite sa lipsesc citeva zile din timpul saptaminii de la birou. As mai putea sa iau in calcul 2 calatorii la Bucuresti, dar poate deveni putin obositor. Deci, sa-nteleg ca de regula organizati acest curs doar in weekend-uri? Oricum, sper sa gasesc o solutie.

 30. Buna ziua! M-ar interesa sa-mi spuneti daca exista optiunea de citeva zile la rind pentru acest curs. Sunt din Republica Moldova si mi-asi dori mult sa particip. Dar faptul ca acest curs este planificat in 2 transe (3 zile+3 zile) cu 4 zile pauza, nu-mi permite sa-mi realizez intentia.

  1. Buna Gabriela!
   Poate ca pe viitor vom lua si aceasta varianta in calcul. Momentan planificarea cursului a luat in calcul faptul ca in timpul saptamanii se lucreaza, fapt care ar fi facut foarte dificila participarea la curs 🙂
   Sa imi spui daca totusi ai vrea sa participi la cel din noiembrie, daca putem s ate ajutam cu cateva indicatii de cazare (in ideea ca asta este in sine o problema)
   Bafta si multumim de comment!

 31. Cursul este de Formator sau de Formator de formatori?

  Daca este pentru Formator este destul de scump, daca este pentru Formator de formatori este destul de ieftin. In cea de-a doua varianta m-ar interesa sa particip.

  Multumesc!

  1. Salut Ciprian,

   Intr-adevar este o intrebare foarte buna, care oarecum are si un raspuns. Situatia nu este nici alba nici neagra, uneori este gri, rosie sau neagra, uneori depinde si de unghiul din care privesti. Legislatia este ambigua in Romania, ceea ce creaza o confuzie care, in acelasi timp, poate fi transformata intr-un avantaj. De exemplu, nu exista curs de Formator de Agenti vanzari, formator de formatori, formator de asistent manager, etc. Practic, singurul curs care se poate face este cel de FORMATOR, in conformitate cu legislatia in vigoare. Persoanele care vor participa, vor avea competenta de a forma:
   – formatori
   – manageri de proiect,
   – sau orice alt curs in care este specializat.
   De exemplu daca tu vei dori sa formezi formatori iti este suficienta aceasta diploma, daca vei dori sa formezi manageri de proiect, iti trebuie diploma manager de proiect si formator.

   Daca ar fi sa raspund pe scurt la intrebarea ta, ar fi DA, anume ca este atat de Formator cat si de Formator de Formatori. În general cursul ofera competente si abilitati pentru a forma la randul tau alte persoane in functie de domeniul tau de expertiza si de interes.

   P.S. legat de preturi, nu am sustinut niciodata ca suntem nici cei mai ieftini, nici cei mai scumpi 🙂 , poate doar ca ne numaram printre cei mai buni. O sa ma gandesc, poate o sa ofer un discount pentru acest training!

   multumesc inca odata pentru intrebare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te acum!
200000 Lei (-36%)
129000 Lei
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!