Reader Interactions

Comments

 1. Buna ziua,
  Daca sunt proaspat absolventa pot sa ma inscriu la acest curs pentru luna octombrie?
  Daca nu detin diploma de licenta doar o adeverenta care inlocuieste pana la emiterea diplomei.
  Sunt necesare cunostiinte anterioare in livrarea de training pentru a participa la acest curs.
  Va multumesc!

  • Buna Georgiana,

   Te poti inscrie la cursul Formator Timisoara (8 – 12 octombrie 2014), chiar daca esti proaspat absolventa. In cazul tau ,este suficienta adeverinta care atesta faptul ca ai studii superioare finalizate cu examen de licenta. Nu este necesara o pregatire anterioara in livrarea training-urilor, deoarece vei invata totul la curs. Acesta este bazat în proporţie de 80% pe aplicații practice si in acest mod cunostintele se asimileaza cu usurinta.

   Te poti inscrie direct pe pagina cursului http://www.traininguri.ro/curs-formare-de-formatori-timisoara accesand butonul „Inscrie-te acum” sau ne poti transmite datele tale (nume, prenume, CNP, nr. tel.) la info@traininguri.ro si vom efectua inscrierea, urmand a-ti transmite confirmarea si factura proforma.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta ! 🙂

 2. Buna ziua,

  As vrea sa inscriu 1-2 persoane la cursul train the trainer, as dori sa ma contactati in legatura cu programarea.

  Va multumesc
  Alex

  • Buna ziua,

   Inscrierea la cursul Formator Timisoara se poate efectua direct pe pagina cursului http://www.traininguri.ro/curs-formare-de-formatori-timisoara/ accesand butonul „Inscrie-te acum” sau ne puteti transmite datele de facturare (in cazul in care doriti ca factura sa fie emisa pe persoana juridica), datele persoanelor participante ( nume, prenume,CNP, adresa email, nr. telefon) si vom efectua inscrierea, urmand a va trimite confirmarea si factura proforma.

   In cazul in care se inscriu doua sau mai multe persoane din cadrul aceleiasi companii sau avand aceeasi factura, se acorda un discount de 100 lei/pers.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 3. Va rog sa aveti amabilitatea de a ma ajuta cu urmatoarea informatie: va mai exista o alta sesiune a Cursului de Formator in Timisoara in afara de cea din iunie 2014? Iar daca da, cand? Va multumesc.

  • Buna ziua,

   Urmatoarea sesiune a cursului Formator Timisoara se va organiza in luna septembrie 2014. Perioada de desfasurare a noii sesiuni se va stabili la finalul celei din luna iunie 2014.

   O zi excelenta !

 4. Buna ziua,

  As fi foarte interesata de acest curs, de formator insa din pacate nu pot participa in sesiunea organizata in 2-6 aprilie, deoarece sunt implicata in alte proiecte. Puteti sa imi comunicati, va rog in care perioada se organizeaza din nou cursul de formator la Timisoara?

  Multumesc frumos!

  Diana

  • Buna ziua,

   Urmatoarea sesiune a cursului Formator Timisoara se va stabili la finalul celei din perioada 2-6 aprilie 2014 si se va organiza in intervalul mai – iunie 2014. In momentul in care vom fixa noua sesiune, o vom afisa in agenda cursuri, pe care o puteti vizualiza accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   O zi excelenta !

 5. Buna seara!
  Felicitari ca reveniti la Timisoara.
  Din pacate pentru mine nu am studii superioare si nu pot participa la curs si nu pot sa ma inscriu acum deoarece am ramas fara servici.
  Oricum va doresc succes din toata inima!
  Claudia

Trackbacks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.