Main navigation

Reader Interactions

Comments

 1. Buna seara!
  Sunt avocat cu o vechime de peste 18 ani . M/ar interesa daca certificarea obtinuta in urma frecv cursului dvs imi da dreptul de a sustine conferinte, consultanta, cursuri , training/uri in domeniul dezv personale ( comunicare, speaking public etc.).
  Va multumesc!
  Cu pretuire,
  Av. Ion Minodora

 2. Buna ziua, sunt inginer mecanic si lucrez ca Inginer Planificare in petrol si gaze in afara tarii. As dori sa aflu daca absolvirea cursului de formator imi da dreptul la a tine conferinte in domeniul planificarii, avand in vedere ca aceasta specialitate (planificare) nu este studiata in programa vreunei universitati – este vocationala. Mai mult, sunt certificat in mai multe domenii de catre organisme de certificare internationale in domenii conexe activitatii de petrol si gaze, acest curs de formator imi da posibilitatea de a conferentia si in aceste subiecte, sau sunt limitat doar la inginerie mecanica?
  Va multumesc.

  • Buna ziua,

   Pentru a livra cursuri, aveti nevoie de diploma de Formator si calificare, experienta in domeniul pe care-l predati. Avand in vedere faptul ca sunteti certificat in domenii conexe activitatii de petrol si gaze, veti putea sustine conferinte in domeniul mentionat, dupa absolvirea cursului Formator.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 3. Buna ziua!
  Sunt de profesie inginer electro-mecanic, din 1984. As dori sa pot organiza conferinte pe teme diverse. Acest curs de formator imi poate permite sa fac asta intr-un cadru legal ? Am tot intrebat in stanga si in dreapta, fara sa aud ceva clar si concis. Sunt marginit sa fac asta doar intr-un anumit domeniu, sau aceasta pregatire, de formator – imi permite sa fac asta in general? Adica pot prezenta orice fel de subiecte in conferinte? Ca sa dau un exemplu ar fi: de la subiecte pe tema energiilor neconventionale, pana la subiecte pe teme asa-zis ezoterice? Calatoresc mult in strainatate si doresc sa impartasesc din experientele mele, si altora – si asta pentru a simti ca fac ceva si pentru semenii mei, si ca las ceva in urma mea. Va multumesc, anticipat.
  ing. Mircea Slevoaca

  • Buna ziua,

   In urma solicitarii dvs.,va mentionez ca pentru a fi formator intr-un anumit domeniu, trebuie sa urmati cursul Formator si sa aveti calificare in domeniul pe care-l predati. Cursul Formator se organizeaza in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Brasov, Pitesti, Craiova, Oradea , Sibiu. Perioada de organizare aferenta fiecarui oras o puteti vizualiza aici http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *