Caută
Close this search box.

Curs FORMATOR

intensiv

CONSTANȚA

grupă în formare

logo curs acreditat

DESPRE CURS FORMATOR CONSTANTA

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Durată curs

180 ore

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Condiții Participare

Studii superioare finalizate cu examen de licență

Trainer Curs

Gabriela Rășanu

Localitate desfășurare

Constanța

Rezervari locuri și detalii online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

1290 lei (Prețul este redus de la 2000 lei)

Opțiuni date și orașe pentru Curs Formator Constanta

Acum ești în pagina cursului Formator Constanta. Dacă ești interesat de alte date sau alte orașe vezi opțiunile de mai jos. 

curs formator bucuresti

Curs Formator Constanta, marca Extreme Training, după metoda Powerful Trainers

Se spune că în viaţă trebuie să faci lucrurile la timpul lor. Acest Curs Formator Constanta poate fi unul dintre aceste lucruri. Nu poţi să rămâi neschimbat, la fel cum nu poţi să pleci la drum fără dedicaţie şi iubire faţă de această meserie. Sigur, să fii trainer nu este ușor, dar îţi poate da cele mai mari satisfacţii pe care mintea umană și inima le pot experimenta.

Acest Curs Formator Constanta devine aproape legendar. Organizat după metoda Powerful Trainers, participanții, la final, chiar și cei care s-au înscris doar pentru o diplomă,  sunt încântați, entuziasmați și se simt pregătiți pentru a ocupa piața de training în următorii ani.

curs formator bucuresti

AGENDĂ CURS FORMATOR CONSTANTA

Agenda cursului de Formator este gândită să acopere aspectele esențiale de care ai nevoie pentru a oferi mai departe sesiuni de training de impact. Indiferent de nivelul la care te afli acum, acest curs pentru formatori îți va oferi o dezvoltare profesională armonioasă, corectă și eficientă.

module curs

10 module

curs intensiv

5 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS FORMATOR CONSTANTA

MODUL 1

Cum structurezi eficient un curs?

Prima etapă în pregătire, de obicei, seamănă cu un gol. Te întrebi oare ce ar trebui să spui sau să faci. Următoarea etapă, după ce vei cerceta puțin, vei descoperi că sunt multe de spus și de făcut. Dacă vei privi trainerii de succes, vei observa că modul în care aceștia își structurează sesiunile au un impact major. Astfel, vei realiza armonios trecerea de la ”poate merge și așa” la ”așa într-adevăr funcționează”. Vei învăța punctual:

MODUL 2

Cum îți ambalezi prezentarea astfel încât să fii convingător?

Ambalajul contează. Conținutul este important, însă forma în care este pus poate amplifica rezultatele într-un mod nebănuit. La sfârșitul cursului de formator vei ști:

MODUL 3

Logistică și impact în training

Sunt conferințe și traininguri cu 10 oameni sau mii de oameni. Chiar și la cel mai înalt nivel, cum ar fi Anthony Robbins sau orice alt speaker de renume mondial, logistica joacă un rol mai mare decât îți imaginezi. Sunt detalii care fac diferența, sunt lucruri care, chiar dacă nu sunt percepute la nivel conștient, impactează auditoriul. Evident, poți adapta totul la stilul tău, însă trebuie să știi ce iei în considerare și ce trucuri poți folosi pentru ca tu să devii de neoprit. Vei afla și vei experimenta în cadrul cursului elemente precum:

MODUL 4

Controlul și gestionarea emoțiilor

Captarea și menținerea atenției într-un curs are legătură și cu aspectele menționate anterior, însă și cu alte elemente special pregătite sau folosite ”în caz de nevoie”. Să captezi și să menții atenția unei audiențe este probabil una dintre cele mai grele încercări la care ești supus ca trainer. Vei învăța:

MODUL 5

Cum captezi și menții atenția?

Captarea și menținerea atenției într-un curs are legătură și cu aspectele menționate anterior, însă și cu alte elemente special pregătite sau folosite ”în caz de nevoie”. Să captezi și să menții atenția unei audiențe este probabil una dintre cele mai grele încercări la care ești supus ca trainer. Vei învăța:

MODUL 6

Livrarea sesiunilor de instruire la cele mai înalte standarde

Livrarea unei sesiuni de training reprezintă inima oricărei prezentări. Acum este momentul în care teoria se întâlnește cu practica, momentul în care logica trainerului întâlnește logica participanților, etapa în care experiența trainerului se întâlnește cu experiența participanților și cel mai important, momentul în care trainerul ajunge la inima cursanților. Carisma trainerului este un lucru care poate fi învățat la cursul de formator. Pe parcursul întregului curs se va insista foarte mult pe această componentă cheie (livrarea) prin crearea, chiar în interiorul cursului, a acelor situații care declanșează din partea cursanților momentele „AHA…acum am înțeles cu adevărat”. Vei învăța:

MODUL 7

Cum gestionezi situațiile dificile?

Singurul lucru 100% previzibil într-un training este faptul că vei avea parte de situații pe care nu le-ai prevăzut. Este imposibil să prevezi totul 100%, astfel că este absolut necesar să știi cum să gestionezi situațiile neprevăzute, situațiile dificile sau ceea ce uneori se numește ”participanții dificili”. Pe parcursul întregului curs vei afla multe trucuri legate de aceste situații. Vei învăța:

MODUL 8

Cum evaluezi eficiența și impactul unei sesiuni de formare?

MODUL 9

Bine de știut înainte

În cazul în care ați mai avut contact cu Extreme Training prin intermediul articolelor sau prin intermediul sesiunilor de curs, știți deja că ne-am asumat o poziție în care împărtășim deschis ce știm, ce facem, cum depășim obstacole, ce strategii folosim. Trainerii noștri sunt pregătiți să răspundă și să ofere informații referitoare la:

MODUL 10

Momentul în care te întâlnești cu destinul tău

Sunt multe meserii în lume, iar a alege una care să te facă să te simți împlinit reprezintă o provocare uriașă. A fi formator poate reprezenta întâlnirea cu destinul tău. Vei realiza că a ține o sesiune de instruire nu-i deloc despre tine, ci este vorba despre valoarea pe care o poți aduce fiecărui participant. A fi trainer îți clădește personalitatea și te ajută să fii un om mai bun în fiecare moment, acasă sau la serviciu.

Metoda de predare, creată de Marian Rujoiu, utilizată în cadrul cursului, Powerful Trainers®, este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulată de zeci de mii de ore în sala de curs și a fost utilizată cu deosebit succes pentru a forma peste 1500 de traineri în ultimii 5 ani! Metoda asigură o învățare bazată pe practică (aproximativ 80% din timp), dar și o experiență de dezvoltare personală de care îți vei aduce aminte cu plăcere toată viața.

Pentru succes total primești acces gratuit și la Training Mastery

Dacă vrei să achiziționezi acest program separat sau vrei să vezi detalii complete click aici. 

În plus, te înscrii acum și primești acces la peste 14 ore de conținut video premium

Training Mastery este un program online cu acces imediat ce conține tehnici avansate de instruire la care primești acces gratuit imediat ce înscrierea ta este finalizată:

Ce vei învăța urmărind Training Mastery:

Te înscrii la Curs Formator și primești acum și 7 Bonusuri

Participanții la Cursul de Formator organizat de Extreme Training care se înscriu sau participă la cursul de formator, primesc din partea Extreme Training 7 Bonusuri Gratuite sub formă de module video. Aceste bonusuri sunt sub formă de materiale video (peste 10 ore training video) menite să-ți vină în sprijinul tău ca absolvent al cursului de formator. Dacă vrei să achiziționezi aceste bonusuri separat click aici!

curs formator

Bonus 1 – Ce faci după ce termini cursul de Formator?

Să finalizezi cursul de formator la Extreme Training este o bucurie pentru fiecare cursant. Totuși, certificarea în sine este doar începutul. În acest material, Ștefan Radu, răspunde unei provocări reale pe care orice trainer le are la început de drum și cred că îți va fi un pilon rezistent în această direcție.

Subiectele abordate:

curs formator

Bonus 2 – Cum generezi încredere la start ca formator?

Din acest modul vei învăța cum să ai un start rapid, cum să generezi încredere prin asumarea unui anumit tip de expert.  Plecând de la felul cum și când poți aduce valoare, vei întocmi planul de acțiune pentru următoarele 6 luni.

Subiectele abordate:

Bonus 3 – Cum să atragi trafic pe websiteul tău și atunci când dormi?

Din acest modul afli, pe înțelesul tău, cum poți să transformi Google în aliatul tău de încredere și cum să-ți pregătești cercetarea de marketing.

Subiectele abordate:

curs formator

Bonus 4 – Ce trebuie să conțină paginile tale de prezentare pentru a atrage clienții?

Landing Page-ul (pagina web de prezentare) este este punctul în care potențialii clienți iau decizia de a lucra cu tine sau nu. Landing page-ul este locul în care câștigi sau pierzi clienți. Dacă în procesul de luare a deciziei, clienții tăi îți vizitează site-ul și alte site-uri (ale concurenței) din acest modul vei afla cum să-ți sporești șansele considerabil, încât să te aleagă pe tine.

Subiectele abordate:

Bonus 5 – Limbajul hipnotic în negociere

Ca formator, întotdeauna vei fi pus în situația de a negocia sau a aplana conflicte. Fără a avea pretenția că subiectul este epuizat în acest modul, Dan Lambescu, prezintă fundamentele limbajului hipnotic în negociere și felul cum vă poate ajuta.

Subiectele abordate:

Bonus 6 – Top 10 lucruri pe care trebuie să le faci acum dacă vrei să crești rapid

Poziționarea trainerilor în piața de training devine din ce în ce mai dificilă, chiar și pentru trainerii foarte buni. Dincolo de performanța trainerului sunt lucruri la nivel strategic și de execuție care contează, atât din punct de vedere al poziționării cât și din punct de vedere a ceea ce livrăm și cum anume livrăm.

Subiectele abordate:

Bonus 7 – Impact și creștere în training

În acest modul bonus vei afla pe scurt care sunt elementele esențiale care te pun în valoare ca trainer. Totodată Marius Dumitrenco îți oferă propria viziune asupra a ceea ce înseamnă crearea unei experiențe totale pentru participanți și nu doar o predică.

Subiectele abordate:

curs formator

Cum și când primești aceste bonusuri?

4 lucruri bine de știut înainte de a vă înscrie la cursul de Formator

Acest curs de formator generează traineri capabili.

Dacă privești meseria de trainer la întâlnirea dintre misiune, autoîmplinire, destin și venituri, urmarea acestui curs îți va oferi un start consistent. Peste 1500 de trainerii formați până în prezent au primit valoare și instrumente, astfel încât de a doua zi să fie capabili să livreze sesiuni de excepție. Vei învăța cum să îmbini arta cu știința livrării unui curs într-un timp record.​

Secretomania este învinsă.

Cel mai ușor este să spui că prin practică vei deveni din ce în ce mai bun și vei înțelege cum poți să devii un trainer strălucit. Noi ne-am propus mai mult și am reușit, ca prin intermediul acestui curs, să parcurgem etapa experienței într-un mod dinamic, ușor de asimilat și aplicat mai departe. Chiar la sfârșitul cursului vei cunoaște trucurile din culisele pregătirii, vei înțelege cum să le dezvolți mai departe și vei ști cum să-ți gândești o sesiune de impact. Și nu doar vei ști teoretic aceste lucruri, le vei simți, le vei conștientiza și le vei înțelege pentru că vei trece pas cu pas prin tot acest proces, chiar la curs.

Cursul este doar începutul.

Cursul de formator nu poate fi privit asemenea oricărui alt curs. Am dezvoltat instrumente pentru a susține startul carierei de trainer. Astfel, după ce vei parcurge întregul curs și vei primi tot ceea ce este necesar, suntem alături de tine pentru a te sprijini în continuare. Astfel, dincolo de suport de curs, exerciții, materiale și sfaturi consistente, vei primi din partea noastră un suport specific pentru a practica. Astfel, în mod gratuit, la dorința ta, îți vom organiza seminarii scurte unde tu vei avea ocazia să livrezi, să dezvolți și să te dezvolți. Aceste programe demo îți vor asigura o creștere rapidă și sănătoasă. Apoi, întrucât branding-ul personal este important, poți deveni publisher pentru site-ul nostru, iar numele tău va fi din ce în ce mai cunoscut. Mai mult, trainerii noștri asigură suport post training fără a percepe vreo taxă. ​

Metoda Powerful Trainers.

Metoda pe care o folosim pentru a genera rezultate remarcabile, fără a dezvălui prea multe lucruri a priori, se bazează pe principiile unui laborator. Adică ți se explică, vezi, experimentezi, aplici, primești feedback și îmbunătățești. Teoria e simplă și ne rămâne timp toată viața să o studiem. Metoda Powerful Trainers se bazează pe a învăța acum, a vedea acum, a experimenta acum, fără riscul de a te face de râs, fără riscul de a eșua. Într-un mediu sigur vei avea ocazia, în numai câteva zile, să dobândești lucruri care ți-ar lua în mod normal și ani până le-ai putea înțelege sau experimenta. Ne-am asumat că vom pregăti traineri care vor ocupa piața de training în următorii ani și suntem bucuroși că acest lucru se întâmplă deja.​

curs formator

Certificare Curs Formator Constanta

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în formare, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)

Certificat de absolvire pentru ocupația de Formator (cod COR 242401, cod COR vechi 241205). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Formator (trainer) eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația formator sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment se eliberează odată cu suplimentul descriptiv

Certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul formării, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de Certificare Curs Formator Constanta

Acest curs Formator Constanta este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația de formator. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

 

Testimoniale Curs Formator Constanta

Mi-am actualizat și îmbogățit informațiile. M-am simțit stimulată și relaxată, în același timp. Mi-am pus ordine în ideile legate de training. M-am bucurat enorm să-l avem ca trainer pe Ștefan. Interacțiunea cu el este întotdeauna un plus.
testimonial - Customers reviews​
ALINA S
O experiență genială,cu oameni valoroși, dornici să împărtășească din experiența lor de viață. O experiență minunată, foarte axată pe partea practică șipe calitățile fiecărui participant. O modalitate inedită de structurare a cursului.
testimonial - Customers reviews​
ADELA POPESCU
TENARIS SILCOTUB
Foarte interactiv, educativ, oameni minunați. M-am simțit ca între prieteni, alături de oameni minunați și foarte calzi. A fost minunat! Mulțumesc!!!
testimonial - Customers reviews​
MARIANA BUTAN
Mă bucur că m-am înscris la cursul de formator, rămân cu amintiri frumoase din zilele petrecute aici. Dacă vei alege să te înscrii și tu la cursurile Extreme Training, vei găsi o echipă tânără, deschisă, energică și foarte eficientă. Iar dacă te înscrii la cursul de formator, vei descoperii ce înseamnă un training bine structurat, vei învăța cum să selectezi și să ierarhizezi informațiile pe care ți-ai propus. Vei afla care sunt calitățile unui trainer de success.
testimonial - Customers reviews​
Alexandra Negruș
The Money Channel
Nu am venit cu așteptări prea mari dar, totuși, eram curios și dornic să descopăr noi metode de livrare a unui curs. Cursul de formator mi-a satisfăcut nevoile și m-am simțit foarte bine, fiind tot timpul o atmosferă plăcută și participanții au beneficiat de toată atenția din partea trainerul-ului Ștefan. A fost util, plăcut și eficient.
testimonial - Customers reviews​
Cătălin Palavescu
Pac Pac Studio
Un training care m-a trecut printr-o multitudine de trăiri, în care am învățat o grămadă de lucruri pe care voi încerca să le pun în practică. Interactiv, trăiri diverse, dezvoltare personală și profesională. Mi-a plăcut enorm, sper să am ocazia să dezvolt mai departe lucrurile învățate aici.
testimonial - Customers reviews​
CĂTĂLINA TOMA
IPIX ROMÂNIA
Cel mai important lucru pe care l-am învățat în cadrul acestui curs, pe lângă dezvoltarea și învățatarea unor concepte și idei cu aplicabilitate în domeniul profesional, este acela că multe trucuri pot fi aplicate în viața de zi cu zi. Mi-am însușit noi abilități de comunicare , am învățat legi ale comunicării deosebit de importante.
testimonial - Customers reviews​
Alina Stoian
Dan Autocond
Nu-mi ajung 2 rânduri pentru a-mi exprima părerea despre acest curs:). EXTRAORDINAR! RĂVĂȘITOR! Recomand tuturor celor care vor să fie uimiți de ei, de un curs și de un trainer de milioane. Un curs ca o provocare!
testimonial - Customers reviews​
LAURA G.
MINUNAT! O experiență care nu ar trebui să lipsească din pregătirea oricărui trainer cu experiență sau la început de drum. Un training foarte bun! Incredibil de eficient la nivel de experiență, declanșări interne, strategie a trainerului, dinamică și mai ales conexiune a echipei.
testimonial - Customers reviews​
ANDREEA STEFAN
Mi-a plăcut foarte mult metoda de predare și faptul că trainerul este foarte, foarte pregătit. Nu a primit o întrebare la care să nu aibă răspunsul!!! A fost un training bine structurat și prezentat, bazat pe multă practică.
testimonial - Customers reviews​
ADINA MAGSI
ALUCRO
A fost un curs plin/ intens. Te scoate din zona de confort și te pune să te reconstruiești pe tine și cunoștințele anterioare. Mulțumesc!
testimonial - Customers reviews​
MIHAELA TODICĂ
MICROINVEST
Acest curs a fost cel mai bun dintre toate la care am participat până acum! Mi-a plăcut totul. A fost o experiență minunată! Am întâlnit oameni minunați, iar trainerul a fost peste așteptări.
testimonial - Customers reviews​
ALINA STOICA
ETURIA
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Formator Constanta

Arii de expertiză Gabriela Rășanu

gabriela rasanu trainer extreme training

În peste 25 de ani de consultanță în domeniul administrării resurselor umane, am interacționat cu mii de oameni, de la oameni simpli care ocupau poziții modeste până la directori de societăți , membrii ai Consiliilor de Administrație și reprezentanți ai autorităților.
Îmi place să împărtășesc celorlați din ceea ce am acumulat eu, pentru că, în pactică, să fii consultant pe o arie de expertiză, se aliniază întru totul unui proces de training: trebuie să oferi permanent informația corectă, concisă și foarte ușor de folosit.
Punctul meu forte îl reprezintă cunoștințele solide de legislație, aplicabilă domeniului administrării resurselor umane precum și faptul că pot oferi informații practice cu caracter aplicativ, generate din experiență, nu doar informații teoretice. – Gabriela Rășanu

email: gabriela.rasanu@extreme-training.ro

Pe scurt despre Gabriela Rășanu

1

Gabriela Rășanu  are peste 3  ani experiență în livrarea de cursuri

1

Gabriela are o experiență de de consultanță în resurse umane de peste 25 de ani

1

Gabriela a livrat  peste 500 de proiecte de resurse umane.

1

A livrat peste  8000 de ore de training sau consultanță pentru echipe și one to one. 

Experiență Gabriela Rășanu

Educație și formări

senior trainer

Înainte de a fi trainer, Gabriela Rășanu este practicianul în resurse umane. Pericolul ca un trainer să-ți vorbească doar din cărți nu se aplică Gabrielei. Ea a lucrat în resurse umane, cunoaște și mentalitatea și legislația din România în materie de Resurse Umane.

Gabriela Rășanu este practicianul desăvârșit de la care merită să înveți.

senior trainer

Informații Administrative Curs Formator Constanta

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Formator Constanta - Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul de desfășurare Curs Formator Constanta

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare (curs Formator Constanta, ocupația Formator):

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Formator?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului Formator, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

În taxa de participare nu este inclus transportul sau cazarea participanților. 

Înscriere

Înscriere Curs Formator Constanta

Rezervarea de locuri la curs Formator Constanta se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Formator Constanta. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Formator sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

10 thoughts on “Curs Formator » Constanța » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |”

 1. Buna ziua,
  Stapanesc foarte bine meseria de croitor.
  Sant certificata cu diploma de designer vestimentar insa nu am studii superioare. As vrea sa impartasesc ceea ce stiu si altor persoane.Pot sa fac acest curs???

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Pentru a sustine training in acest domeniu, aveti nevoie de diploma de la Cursul de Formator, insa daca nu aveti studii superioare, nu puteti obtine o astfel de diploma.

   Multumesc,

 2. ȚALEA MIHAELA

  Bună seara!
  Am auzit de cursurile pe care le susțineți în Constanța și sunt interesată să urmez cât de curând posibil un astfel de curs.Eu sunt economist cu o vechime de peste 25 de ani,sunt stagiar anul III în cadrul C.E.C.C.A.R,filiala Constanța,la specializarea Expert Contabil,examenul de aptitudini urmând să il susțin anul acesta în luna noiembrie.M-ar interesa un astfel de curs deoarece aș vrea sa îmi îmbunătățesc limbajul, mai concret, îmi doresc să suțin în viitor cursuri de contabilitate.Vă rog să îmi spuneți dacă mă puteți ajuta în acest sens.
  Vă mulțumesc.

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat cursurilor organizate de catre compania noastra. Cursul Formator este ogranizat la Constanta in perioada 18 – 22 Aprilie. In cazul in care doriti sa va inscrieti, fie va puteti inscrie pe site, fie ne puteti transmite datele de inscriere la adresa info@traininguri.ro (nume complet, adresa, cnp, numar de telefon si adresa de e-mail).

   O zi frumoasa!

 3. Buna seara!
  Sunt avocat cu o vechime de peste 18 ani . M/ar interesa daca certificarea obtinuta in urma frecv cursului dvs imi da dreptul de a sustine conferinte, consultanta, cursuri , training/uri in domeniul dezv personale ( comunicare, speaking public etc.).
  Va multumesc!
  Cu pretuire,
  Av. Ion Minodora

 4. Buna ziua, sunt inginer mecanic si lucrez ca Inginer Planificare in petrol si gaze in afara tarii. As dori sa aflu daca absolvirea cursului de formator imi da dreptul la a tine conferinte in domeniul planificarii, avand in vedere ca aceasta specialitate (planificare) nu este studiata in programa vreunei universitati – este vocationala. Mai mult, sunt certificat in mai multe domenii de catre organisme de certificare internationale in domenii conexe activitatii de petrol si gaze, acest curs de formator imi da posibilitatea de a conferentia si in aceste subiecte, sau sunt limitat doar la inginerie mecanica?
  Va multumesc.

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   Pentru a livra cursuri, aveti nevoie de diploma de Formator si calificare, experienta in domeniul pe care-l predati. Avand in vedere faptul ca sunteti certificat in domenii conexe activitatii de petrol si gaze, veti putea sustine conferinte in domeniul mentionat, dupa absolvirea cursului Formator.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 5. Seaside8700

  Buna ziua!
  Sunt de profesie inginer electro-mecanic, din 1984. As dori sa pot organiza conferinte pe teme diverse. Acest curs de formator imi poate permite sa fac asta intr-un cadru legal ? Am tot intrebat in stanga si in dreapta, fara sa aud ceva clar si concis. Sunt marginit sa fac asta doar intr-un anumit domeniu, sau aceasta pregatire, de formator – imi permite sa fac asta in general? Adica pot prezenta orice fel de subiecte in conferinte? Ca sa dau un exemplu ar fi: de la subiecte pe tema energiilor neconventionale, pana la subiecte pe teme asa-zis ezoterice? Calatoresc mult in strainatate si doresc sa impartasesc din experientele mele, si altora – si asta pentru a simti ca fac ceva si pentru semenii mei, si ca las ceva in urma mea. Va multumesc, anticipat.
  ing. Mircea Slevoaca

  1. Roxana Cozma - Extreme Training

   Buna ziua,

   In urma solicitarii dvs.,va mentionez ca pentru a fi formator intr-un anumit domeniu, trebuie sa urmati cursul Formator si sa aveti calificare in domeniul pe care-l predati. Cursul Formator se organizeaza in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Brasov, Pitesti, Craiova, Oradea , Sibiu. Perioada de organizare aferenta fiecarui oras o puteti vizualiza aici http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   Daca aveti nevoie de alte informatii, va stam la dispozitie si la nr. de tel. 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!