UNLEASH THE POWER WITHIN

cu Tony Robbins

21ST - 24TH MAY 2020
RESORTS WORLD ARENA, BIRMINGHAM

Obține cele mai rapide rezultate în cel mai scurt timp prin cea mai plăcută experiență posibilă – Tony Robbins LIVE

În cadrul programului lui Tony Robbins, Unleash the Power Within, vei descoperi cum să devii tot ceea ce poți fi.

Vei identifica ceea ce-ți dorești cu adevărat de la viață. Vei înfrânge orice lucru care te-a ținut pe loc până acum. Vei debloca resursele interne. Vei merge pe foc! Și vei descoperi că îți poți schimba viața pentru totdeauna și că o poți trăi după regulile tale.

Indiferent de ce ai auzit până acum despre impactul pe care îl are faimosul eveniment de firewalking al lui Tony Robbins asupra vieții oamenilor – pentru a ști cu adevărat, trebuie să participi.

Tony și-a dedicat peste 30 de ani pentru a descoperi ceea ce e nevoie pentru a-ți schimba viața în ceva Extraordinar.

Unii dintre cei mai de succes oameni ai planetei, cum ar fi Hugh Jackman, Serena Williams și Bill Clinton au apelat la Tony pentru a-i ajuta să-și transforme visurile în realitate.

PROGRAMUL PE SCURT

Unleash the Power Within este despre cum să nu mai aștepți. Este despre a folosi puterea care se află deja în tine și te provoacă să duci o viață după propriul design, nu după cel impus de mediu, societate sau oricine altcineva.

La Unleash the Power Within vei:

– învinge temerile care te țin pe loc (inclusiv fricile inconștiente);
– crea impulsul în viața ta pentru a realiza lucrurile dificile fără efort;
– dezvolta rutine puternice noi, care vor crea energie maximă, sănătate optimă și o vitalitate de vârf;
NOU! Implementarea unui sistem de siguranță care să te asigure pe termen lung, mai ales atunci când cerințele, distragerile și frustrările încep să te abată de la focus;
NOU! Exploatarea strategiilor cheie pentru crearea abundenței, indiferent de economie sau orice altă forță externă.

4 PAȘI CĂTRE TRANSFORMARE

TRANSFORMĂ FRICA ÎN PUTERE

EXPERIENȚA FIREWALKING

Imaginează-ți că frica nu mai este, brusc, un factor al vieții tale. Ce ai face? Ce ai schimba, ce ai da, ce ai fi sau ce ai realiza?

Cei care creează o viață extraordinară și obțin cele mai mărețe viziuni, împărtășesc o putere comună fundamentală: capacitatea de a-și transforma fricile și limitele în acțiuni de focus pozitive.

 • Învață secretul performanțelor pe care Anthony Robbins le-a folosit pentru a transforma atleții de elită ai lumii, oameni de entertainment, lideri în afaceri.
 • Descoperă cum să înlături fricile inconștiente care te țin în loc.
 • Treci peste un covor de cărbuni aprinși ce au între 1200 și 2000 de grade Fahrenheit. (Nu trebuie s-o faci, dar îți vei dori asta!). Odată ce ai început să faci imposibilul (sau cel puțin ceea ce credeai că este imposibil), poți cuceri celelalte focuri ale vieții tale cu ușurință.

Te vei testa și te vei uimi. Însă, cel mai important…vei crește.

TRANSFORMĂ VISURILE ÎN REALITATE

PUTEREA SUCCESULUI CONDIȚIONAT

Claritatea înseamnă putere. Liderii o au; fanii o caută în mod constant. O vei dobândi în cadrul acestei sesiuni, indiferent de unde pornești. Vei pleca cu o imagine clară despre ceea ce îți dorești cu adevărat în viață, vei lua decizii fundamentale, vei construi un plan și vei crea strategii de impuls susținut.
 • Descoperă cei 3 pași prin care poți schimba orice în viața ta pentru totdeauna.
 • Dezvoltă un target clar pentru ceea ce vrei în viață și de ce – legat de carieră, corp, finanțe și relații.
 • Stăpânește aptitudini puternice de raport și influență pentru a-ți maximiza eficiența ca părinte, partener, persoană de afaceri sau lider.
 • Învață procesul personal al lui Tony pentru a ajunge de unde ești acolo unde vrei să fii de fiecare data, plus principiile universale pentru a genera și a susține abundența.

TRANZIȚIA CĂTRE NOUA TA VIAȚĂ

ZIUA TRANSFORMĂRII

Acum că ți-ai învins fricile, ai clarificat ceea ce-ți dorești și ți-ai făcut un plan pentru a ajunge acolo, singurul lucru care te mai ține în loc este inevitabilul conflict interior care te împiedică să acționezi la nivel mare.

În această zi vei descoperi convingerile care îți limitează viața.

 • Învață un proces pas cu pas pentru a construi cele mai bune strategii ca să obții orice rezultat îți dorești, în mod substanțial.
 • Experimentează schimbarea generală din viața ta prin înlocuirea credințelor care te-au limitat, cu alte credințe motivante care te vor determina să obții rezultatele pe care ți le dorești în orice plan al vieții tale.

PUTEREA ENERGIEI PURE

12 PRINCIPII PENTRU O VIAȚĂ ENERGICĂ

Care este factorul cel mai importat pentru a crea o viață de calitate?

Răspunsul este energia. Sănătatea este factorul cel mai important, însă în timp, datorită constantelor activități, de cele mai multe ori neglijăm ceea ce știm că este cel mai important.

Dacă vrei să treci la următorul nivel, este vital să îți iei angajamentul de a trăi o viață energică și sănătoasă.

 • Învață cum să-ți crești energia foarte mult.
 • Învață strategii nutriționale și psihologice eficiente pentru a-ți susține sistemul imunitar.
 • Provocare de 10 zile – pune în practică ceea ce ai învățat și experimentează energia vibrantă, sănătatea și vitalitatea pe care le meriți.

CE SPUN LIDERII DESPRE TONY ROBBINS?

Ce au în comun campioana de Grand Slam, Serena Williams, designerul vestimentar de renume, Donna Karan, fostul președinte al Americii, Bill Clinton, câștigătorul Academy Award, Anthony Hopkins, legenda australiană Hugh Jackman și alți lideri ai lumii?

În perioadele dificile, cu toții au apelat la Anthony Robbins pentru a trece la următorul nivel.

Indiferent cine ești, indiferent cât de mult succes ai, indiferent cât de fericit ești – de la Tony ai întotdeauna ceva nou de învățat.” Hugh Jackman, Actor

Are un mare dar. Are darul de a inspira.” Bill Clinton, Fost președinte SUA

Incredibila capacitate a lui Tony de a înțelege oamenii și natura lor îl face poate cel mai bun coach. Știe de ce e nevoie pentru a face oamenii să exceleze…și să câștige!” André Agassi, de 8 ori campion de Grand Slam

În cel mai recent număr al revistei The Hollywood Reporter, Hugh Jackman declară: ”Tony chiar mi-a transformat viața.”. Tony este cel care l-a ajutat pentru provocatorul rol din Les Miserables găsind modalități de a face față fricilor și anxietății.

DESPRE TONY ROBBINS

Anthony Robbins – Omul ”de ce?”-ului

Anthony Robbins este denumit speaker motivațional – dar, cum el însuși spune, ”motivația” poate avea un efect temporar. Tony se angajează, însă, să producă rezultate permanente.

El este omul ”de ce?”-ului. Vrea să știe DE CE faci ceea ce faci – ce te determină, ce îți formează deciziile și, în concluzie, de ce viața ta este așa cum e astăzi.

ANTHONY ROBBINS – REZULTATE

 • A lucrat cu peste 3 milioane de persoane din peste 100 de țări – inclusiv Bill Clinton, Andre Agassi, Donna Karen și Hugh Jackman
 • A creat sistemul nr. 1 al tuturor timpurilor de dezvoltare personală si profesională
 • Unul dintre ”Inteluectualii de Business ai lumii – Top 50” - Accenture
 • Unul dintre ”Business Guru – Top 200” - Harvard Business Press
 • Unul dintre ”Top 6 Lideri de Business ai Lumii” - American Express
 • Top 100 Celebrități – Forbes
 • Autorul best-selling-ulu ”Unlimited Power” și ”Awaken the Giant Within”
 • Recomandări în Time, Newsweek, Fortune, Forbes, Life, GQ, Vanity Fair, Business Week, Success magazines, CBS News, NBC News, ABC's Prime Time Live, Fox News, CNN și altele

Ce creează o viață extraordinară?

Timp de mai bine de trei decenii, Anthony Robbins a căutat cu pasiune răspunsuri la această întrebare.

Viața sa extraordinară i-a permis să întâlnească,să consulte și să ofere coaching unor grupuri diverse și interesante de oameni, peste 3 milione din 100 de țări – de la prizonieri la președinți de state, de la părinți la atleți profesioniști, de la membri de bande la CEO foarte influenți.

La fel ca și în aparițiile sale live, Robbins a influențat în mod direct viața a 50 de milioane de persoane din 80 de țări prin cărțile și produsele audio.

Pe lângă faptul că este consultant pentru unele dintre cele ai mari staruri din sport, oameni influenți din business și lideri, munca sa cu oamenii din îtreaga lume i-a adus reputația de ”ultimate life coach” – știe ce implică succesul. Știe cum să motiveze