Caută
Close this search box.

HR TRENDS

Employee engagement
Cum creezi o cultură organizațională solidă?

Timp rămas până la coNferință

Zile
Ore
Minute
Secunde

București, Hotel Ramada Nord, 28 Noiembrie 2018, ora 17.30-21.00

contact cursuri extreme training

Provocarea managerului modern

Lipsa implicării angajaților la locul de muncă poate fi frustrantă. Indiferent de mărimea companiei, este în interesul dumneavoastră să cunoașteți nivelul actual de implicare a angajaților și, mai mult, cum să îl îmbunătățiți.

Angajații sunt supuși unui ritm de lucru rapid în care sarcinile și termenele limită se succed cu o viteză uriașă. Lucrul peste program și multitaskingul sunt noile medalii de onoare. Dar, pe termen mediu și lung acest tip de abordare se dovedește contraproductiv. Angajații cedează, burnout-ul îndepărtează performanța, iar turnover-ul și lipsa de personal devin probleme acute.

Employee engagement
statistici Employee engagement

Cum arată statisticile?

Ca lider astăzi, vă este dificil să mențineți și să atrageți suficiente talente?
Dacă da, nu ești singurul. Companiile pierd 11 miliarde de dolari anual, ca urmare a turnoverului. Gallup Management Journal a dezvăluit recent că:

  • Doar 29% dintre angajați sunt implicați activ în activitatea lor. Acești angajați lucrează cu pasiune și simt o legătură profundă cu compania lor.
  • 54% dintre angajați nu sunt implicați. Aceștia au pus timpul lor la dispoziție- dar nu și pasiunea – în munca lor.
  • 17% din angajați sunt neimplicați activ. Acești angajați sunt ocupați cu ”nefericirea lor”, subminând în același timp ceea ce încearcă să realizeze colegii lor implicați.

Ce este de făcut?

Aceste fapte surprinzătoare demonstrează necesitatea critică de angajament și reținere a angajaților de azi. Liderii se confruntă cu o problemă importantă de a găsi care sunt condițiile necesare pentru ca angajații săi să-și dea cele mai bune rezultate în fiecare zi, pe deplin angajați/implicați în viziunea organizației și inspirați să contribuie la succesul companiei.

Companiile cu forța de muncă cea mai implicată și cu cel mai mic turnover au realizat că este nevoie de o schimbare de mindset pentru că angajații să își ofere întregul potențial.
Aceste companii, ca rezultat, beneficiază, de asemenea, de loialitatea, mândria, integritatea, entuziasmul și încrederea angajaților.

Principalul beneficiu al unui angajat implicat este ușor de reflectat în performanța și productivitatea acestuia la locul de muncă. Aceasta include, de asemenea retenție crescută, angajamentul lor față de companie și valorile sale.

Stresul - inamicul numărul 1

Un studiu al Asociației Americane de Psihologie din 2017 privind stresul a constatat că americanii sunt mai stresați acum decât au fost în ultimul deceniu. Intuiția și bunul simț ne spun clar că nici în România lucrurile nu stau diferit. Un alt studiu, a  constatat că 80% dintre muncitori simt stresul la locul de muncă, aproape jumătate au spus că au nevoie de ajutor pentru a învăța cum să gestioneze stresul.

Majoritatea angajaților care sunt stresați la locul de muncă nu știu cum să o gestioneze. În consecință, aceasta conduce la următoarele consecințe:

  • Accidente
  • Absenteism datorită plângerilor de dureri de spate, stres, oboseală și dureri de cap.
  • Productivitate redusă.
  • Creșterea turnoverului a angajaților, deoarece angajații  nu sunt mulțumiți de situația lor actuală.
  • Violența în comunicare, comportament și acțiuni

Cercetările au arătat că tehnicile de mindfulness nu poat numai să reducă stresul, ci și să ne dezvolte toleranța la stres în viitor.

stresul

3 secrete - Cum ajută tehnicile de mindfulness?

Companiile mari precum Google, Aetna și Intel cunosc secretul angajamentului mai bun al echipelor. În plus, ei deja se bucură de avantajele aplicării acestor tehnici de mindfulness.  Secretul pentru a obține angajamentul echipelor (employee engagement) stă dincolo de tehnicile motivaționale învechite. Vezi mai jos cum ajută tehnicile mindfulness:

secretul 1 in nutritie

Îmbunătățește comunicarea

Mindfulness-ul ajută la construirea muncii în echipă, sporește creativitatea și inovația și îmbunătățește canalele de comunicare între colegi și manageri. Când poți să privești din punctul de vedere al altcuiva, deschizi și noi modalități de rezolvare a problemelor. Comunicarea eficientă și relațiile de lucru bazate pe respect și dialog măresc nivelul de implicare a angajațiilor și gradul de satisfacție al acestora.

secretul 2 in nutritie

Sporește productivitatea

Mindfulness-ul îmbunătățește procesele de luare a deciziilor, creativitatea și productivitatea. De asemenea, sprijină un mediu de echipă armonios, dar competitiv, al cărui scop comun este succesul. Succesul comun contribuie la o mai mare implicare a personalului și promovează o cultură deschisă ce permite tuturor să se implice.
secretul 3 in nutritie

Crește starea de bine și reduce stresul

Oamenii fericiți sunt mai implicați și mai motivați; acest lucru creează o valoare imensă pentru organizații. Prin mindfulness putem ajuta angajații să își îmbunătățească starea de bine. De asemenea, învățăm să cooperăm mai eficient cu colegii și acest lucru reduce sentimentul de neputință sau lipsă de sens. Când lucrăm împreună într-o echipă, simțim mai puțin stres și mai puțină oboseală și, cel mai important, simțim că aparținem grupului și dorim să ne implicăm în activitatea organizației.

În cadrul conferinței vom intra în detaliile acestor secrete într-un mod ușor de înțeles și aplicabil imediat. Nu există o pastilă minune, însă cu siguranță reprezintă o perspectivă ce merită luată în considerare și care poate fi realizată prin asamblarea a mai multe tehnici puse cap la cap.

 Mindfulness-ul a fost integrat de un număr mare de companii din top Forbes 500. Nenumărate studii au dovedit eficiența programelor de mindfulness aplicat la locul de muncă:  reducerea fluctuației de personal, creșterea implicării angajaților, creșterea eficienței personale și profesionale, reducerea costurilor asociate cu sănătatea și medierea conflictelor sunt doar câteva dintre beneficiile asociate introducerii mindfulness-ului pentru angajați.

Pentru cine este această conferință?

CEO si Directori

curs management 2

Manageri echipe de vârf

training management

Antreprenori

training management

Manageri HR

TEMATICĂ HR TRENDS - Employee engagement

1 hr

Tehnici de engagement

Ce poți face pentru a avea angajați implicați (employee engagement)

2 hr

Mindfulness la locul de muncă

Vei afla noi secrete despre mindfulness care conduc la performanțe nebănuite. la locul de muncă.

3 hr

Mindfulness și implicare

Vei avea acces la tehnci de mindfulness care-ți vor releva o perspectivă actuală și modernă.

4 hr

Cultura organizațională și mindfulness

Vei afla cum tehnicile de mindfulness îți crează premisele unei culturi organizaționale solide.

Timp rămas până la coNferință

Zile
Ore
Minute
Secunde

București, Hotel Ramada Nord, 28 Noiembrie 2018, ora 17.30

contact cursuri extreme training

Taxa de participare este redusă de la 590 Ron la 354 Ron pentru înscrierile si plățile efectuate până la data de 26 noiembrie.

Speaker Marius Dumitrenco

Sunt coach, trainer și psihoterapeut cognitiv-comportamental și instructor mindfulness, iar asta îmi intersectează drumurile cu sute de oameni aflați în căutarea schimbării sau a adaptării la constantele provocări ale vieții. Am ales acest drum după aproape douăzeci de ani de carieră în cadrul a diferite multinaționale. În toți acești ani am fost interesat de modul de schimbare a comportamentelor în vederea optimizării performanțelor personale și profesionale, a găsirii metodelor simple și eficiente de schimbare și optimizare. Acest curs adună tot ceea ce am învățat din succesele mele și, mai ales, din greșelile făcute în toți acești ani de practică.

marius dumitrenco keller - coach trainer

Marius are 13 ani experiență în livrarea de cursuri

Vei beneficia de experiența lui Marius de peste 15 ani în Top Management corporații

Marius are o experiență de 20 de ani de practică în artele marțiale și meditație

A livrat peste  6000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Arii principale de expertiză livrare training:

Certificări

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Informații administrative conferința HR TRENDS

Mai jos, veți găsi informații despre: program, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru conferință:

Locul desfășurării

Locul desfășurării Evenimentului HR TRENDS

Evenimentul va avea loc in București, Hotel Ramada Nord (Strada Daniel Danielopolu 44, București 014134

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare la HR TRENDS

Taxa de participare este redusă de la 590 Ron la 354 Ron pentru înscrierile si plățile efectuate până la data de 26 Noiembrie.

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a conferinței:

coffee break training

2 coffee break

o experienta placuta

Conferința

networking

Networking

Înscriere

Înscriere Conferința HR TRENDS

Rezervarea de locuri la conferință se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest eveniment se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. numele evenimentului, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon.

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită , fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiuniea cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet bankin4

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății .  Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs, sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la cursul de Management Cluj Napoca. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Notă: Discounturile 2, 3 și 4 nu sunt cumulative. Puteți însă beneficia simultan de următoarele discounturi cumulative: Discount 1 și discount 2, Discount 1 și discount 3, discount 1 și discount 4.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare, Coaching și Well Being .

Acest eveniment  sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!