Afiliere Extreme Training
Menu 

Agenda Cursuri Extreme Training

Agenda cursurilor Extreme Training

Ți-am pregătit special un catalog de cursuri bine alese și frumos gândite, cu discounturi speciale. Profită acum de reducerile pentru înscrierile timpurii implementate special pentru tine. Astfel, îți poți planifica bugetul pentru a realiza tot ceea ce-ți dorești!

Citeste! | 2 comentarii

Curs Dictie – Puterea vorbirii

Curs Puterea Vorbirii – Curs aplicat de dicţie (24, 26, iunie și 1, 3, 8 iulie)

24 iunie-8 iulie, Bucuresti. Cursul se adresează persoanelor care simt că propria vorbire e un obstacol în dezvoltarea personală și profesională, care au ceva de spus, dar le e teamă că vor fi judecați, nu prin prisma a ceea ce spun, ci a felului în care o spun.

Citeste! | 5 comentarii

Curs EXCEL

CURS EXCEL (3-4 iunie 2014)

3-4 iunie, București. Curs Excel care te ajută să te perfecționezi și să lucrezi în mod eficient cu programul, fie că ești manager sau secretară, contabil sau agent de vânzări.

Citeste! | Comentează!

Curs Managementul Stresului

Curs Managementul Stresului și al Emoțiilor Distructive

14 - 15 iunie 2014, București. Un curs de managementul stresului care te ajută în dezvoltarea personală și profesională. Învață tehnici de diminuarea a stresului la locul de muncă!

Citeste! | Comentează!

Curs Expert fiscal

Expert fiscal – curs acreditat ANC

10-11 iulie, București. Pentru contabili, directori economici, manageri - curs Expert fiscal ce se bazează pe abordare practică a unor subiecte de interes major în domeniul fiscal.

Citeste! | Comentează!

Curs Finanţe pentru nonfinanţişti

Curs Finanţe pentru nonfinanţişti, 10-11 mai, Bucureşti

Bucureşti, 10-11 mai 2014. Cursul Finanţe pentru nonfinanţişti este construit cu preponderenţă în jurul aplicaţiilor practice, fixează principalele concepte şi indicatori financiari precum şi utilitatea lor imediată în gestionarea unui business.

Citeste! | Un comentariu!

Curs Optimizarea costurilor şi Creşterea profitabilităţii

Curs – Optimizarea costurilor și creșterea profitabilității, București (26-27 aprilie 2014)

26-27 aprilie 2014, Bucureşti. Cursul se adresează tuturor celor care vor să îşi îmbunătăţească cumpetenţele privind managementul performanţei şi cele de identificare a analizei pierderilor.

Citeste! | 2 comentarii

Curs Manager de vânzări

Curs acreditat ANC – Manager Vânzări Bucureşti (22-25 mai 2014)

22-25 mai 2014, Bucuresti. Curs acreditat ANC. Vei deveni un leader de excepție al echipei de vânzări, vei ști cum să motivezi membrii echipei și cum să delegi sarcini astfel încât să atingeți rezultate maxime și să creșteti vânzările împreună!

Citeste! | 9 comentarii

Curs Tehnici de Negociere

Curs – Tehnici de Negociere, Bucureşti (30 mai-1 iunie 2014)

30 mai-1 iunie, București. Vei afla cum sa folosesti tehnicile de negociere in avantajul tau, chiar daca strategia pe care ti-o propun este una de castig pentru ambele parti. Vei invata sa anticipezi mutarile partenerului de negociere.

Citeste! | 6 comentarii

Curs Negociere Persuasivă

Curs Negociere Persuasivă (17-18 MAI 2014)

17-18 mai 2014, Bucureşti. Cursul de negociere susţinut de Dan Lambescu este un mod revelator prin care vei învăța precis cum poți să fii mai persuasiv în orice situație utilizând elemente cheie din zona programarii neurolingvistice, Hipnozei Ericksoniene și mesajelor subliminale.

Citeste! | Comentează!

Formator București

Curs acreditat ANC – Formator, Cluj Napoca (11-15 iunie 2014)

București, 19-25 mai. Formatorul este persoana care reușește să îi facă pe oameni să își depășească barierele și să reușească, fără a-i forța, fără a-i convinge! Cursul acreditat de Formator îți lărgește oportunitățile pentru ca hobby-ul tău să devină și o importantă sursă de venit.

Citeste! | 2 comentarii

Curs Manager de proiect

Curs acreditat ANC – Manager Proiect Bucureşti (21-25 mai 2014)

21-25 mai, Bucureşti. Participând la acest curs vei putea învaţa cum să-ţi măreşti şansele pentru a-ţi fi finanţat proiectul precum şi 'tips & tricks' pentru implementarea acestuia. Trainingul se desfăşoară pe baza metodei învăţarii experienţiale.

Citeste! | 29 comentarii

Curs Expert Achizitii Publice

Curs acreditat ANC – Expert Achiziţii Publice, Bucureşti (29 mai-1 iunie 2014)

Bucuresti, 29 mai-1 iunie 2013. Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de Expert Achizitii Publice (cod COR 241940). Obtinerea certificarii va da dreptul de a practica meseria de Expert Achizitii Publice. Certificatul este recunoscut in Romania si Uniunea Europeana.

Citeste! | 8 comentarii

Curs de limba Engleză, Bucureşti

Curs de limba Engleză

Învaţă limba engleză prin metoda Active Learning. Este cea mai eficientă metodă de învăţare a limbii engleze, o metodă activă, o metodă interactivă, o metodă plăcută şi relaxantă, o metodă de învăţare rapidă şi uşoară, o metodă de învăţare ce pleacă de la nivelul real al limbii engleze la care se află cursantul.

Citeste! | Comentează!

Fire up your Power

Fire up your Power

24 mai 2014, Crystal Palace Ballrooms - eveniment FIRE UP YOUR POWER – O zi te poate duce la un nivel superior al potenţialului tau, a stării tale mentale! A 4a ediţie a sesiunii de FIREWALKING a cărei facilitator este Bruno Medicina.

Citeste! | 5 comentarii

Caravana ToT

Caravana ToT – Cursul Formator vine în orașul tău

Ești pregătit să devii trainer? Acum este momentul potrivit! Extreme Training aduce în orașul tău (sau în apropiere) cursul Train of Trainers (ToT). Acest curs urmează metodologia Powerful Trainers® by Marian Rujoiu, o metodă care asigură o învățare bazată pe practică și o experiență memorabilă.

Citeste! | 3 comentarii

MBA Intensiv – BusinessDrive

BusinessDrive – MBA intensiv – un program oferit de Dragoş Popescu şi Marius Ghenea

Conceput ca un MBA intensiv şi structurat ca un workshop interactiv cu durata de 5 zile, programul include module teoretice care abordează, din perspectiva managerial-financiară, principalele „zone critice” ale unei afaceri: [...]

Citeste! | Comentează!

Afla detalii acum

Marian Rujoiu - Biblia Negociatorului

Curs Puterea Vorbirii – Curs aplicat de dicţie (24, 26, iunie și 1, 3, 8 iulie)

79000 lei55000 leiInscrie-te acum!

ACEST PREȚ ESTE VALABIL DACĂ TE ÎNSCRII ȘI ACHIȚI TAXA DE PARTICIPARE PÂNĂ LA DATA DE 8 MAI 2014!

Curs de Dicție - Dana Rotaru - Extreme Training

24 iunie-8 iulie

București

Vorbirea este aceea care face diferența, de cele mai multe ori, între o relaționare reușită, de succes și una fadă, lipsită de strălucire. Vorbirea este un proces complex care implică gândirea, personalitatea și istoricul fiecărei persoane în parte. Există vorbirea interioară (sau ceea ce actorul numește monolog interior) și vorbirea exterioară (și ne referim aici la relaționarea cu lumea înconjurătoare).

Cursul de Dicție încurajează dezvoltarea și exersarea ambelor tipuri de vorbire, convingerea trainerului fiind că performanța în vorbirea în public se naște în urma unui proces ce implică o bună cunoaștere personală, dar și o colaborare eficientă, liberă și deschisă cu ceilalți. Cursul de față combină tehnici și exerciții specifice de respirație, impostație, dicție și canto cu cele de dezvoltare personală, Public Speaking și Arta Actorului.

CURSUL DE DICȚIE este un curs aplicat și intensiv de vorbire care se adresează:

 • Celor care simt nevoia să se exprime în public, dar nu știu care sunt pașii de urmat pentru a face asta și implicit pentru a realizare o comunicare reală, eficientă și cu amprentă personală;
 • Celor care doresc ca propria vorbire să fie un atu în dezvoltarea lor personală și profesională;
 • Celor care se gândesc că ar putea avea mai mult de câștigat dacă ar fi mai convingatori;
 • Persoanelor care au ceva de spus și care (nu) au destul curaj să se exprime în public, însă doresc să învețe cum să facă asta profesionist;
 • Celor care obosesc după primele fraze și abandonează orice tip de comunicare de frica eșecului sau a ridicolului, însă doresc să depășească această fază;
 • Celor care vorbesc prea repede sau prea rar, prea tare sau prea încet și vor să afle cheia unei vorbiri de succes;
 • Celor care vor să scape de “accentul de acasă”;
 • Persoanelor care simt că e ceva în neregula cu vorbirea lor, dar nu știu să definească ce anume.

[box type=bio""]  Spre deosebire de un curs obișnuit sau de materialele culese de pe internet, formatul pe care vi-l propunem asigură fiecărui participant exerciții, tactici și tehnici personalizate în funcție de nivelul la care se află fiecare.[/box]

ABILITĂȚI DOBÂNDITE LA FINALUL CURSULUI:

 • Identificarea vorbirii corecte, fluente, expresive și conștientizarea propriului tip de vorbire;
 • Exersarea corectă a tipurilor de respirație și dezvoltarea unei respirații eficiente pentru vorbirea performantă;
 • Cunoștințe de bază pentru corectarea defectelor de pronunție (sâsâit, rârâit, înghițirea finalurilor de cuvânt, înghițirea vocalelor, etc.);
 • Cunoștințe și abilități pentru corectarea tulburărilor de ritm și fluență (precipitare sau vorbire prea lentă);
 • Expresivitatea vorbirii (citire/comunicare logică versus citire/comunicare expresivă prin exersarea ritmului, a intensității și a timbrului în vorbirea în public);
 • Tehnici și exerciții pentru gestionarea emoțiilor;
 • Identificarea vocii interioare și exprimarea ei.

Exercițiile sunt particularizate, pentru fiecare cursant, în funcție de dificultățile acestuia.

STRUCTURA CURSULUI:

 • exerciții și tehnici de detensionare musculară (față, torace, abdomen, picioare) pentru vorbirea în public;
 • setul de bază pentru încălzirea aparatului verbo-vocal;
 • exerciții pentru emisie vocală în grup și individuală, pentru exersarea intensității, ritmului și timbrului vorbirii;
 • exerciții specifice de respirație și mărirea timpilor de retenție și expirație;
 • exerciții și tehnici de improvizație vocală pentru detensionare emoțională;
 • exerciții și tehnici de gestionare a emoțiilor plus setul de bază împotriva tracului;
 • exerciții specifice de impostație (emitere și proiectare corectă a sunetului în mască);
 • exerciții de dicție pentru problematici specifice;
 • exerciții pentru eliberare vocală;
 • exerciții de raportare justă a vorbirii la spațiu.

TRAINER – Dana RotaruDana Rotaru -Trainer Extreme Training

Actriță liber-profesionistă și Lector univ. dr. al UNATC ,,I. L. Caragiale”, București, Specializarea Arta Actorului și Arta Vorbirii, Dana Rotaru are o vastă activitate artistică. Pregătire solidă în domeniu și-a consolidat-o, de-a lungul timpului, alături de actori și artiști cu nume mari de pe scena românească: Adrian Pintea, Olga Delia Mateescu, Florin Zamfirescu, Adriana Popovici, Gelu Colceag, Radu Gabriel, Dan Ardelean, Claudia Măru-Hanghiuc.

Experiențele mele de actriță, de interpret și pedagog m-au învățat că vorbirea are foarte mare legătură cu persoana nevăzută din noi, cu vocea noastră interioară, iar aceasta este unică și se educă unic, singular și personal. Sunt multe tehnici (Alexander, Linklater, Spolin, Lecoque, Grotowski etc.) care concură pentru obținerea unei voci performante și a unei prezențe publice notabile. Sunt și o serie de exerciții de dicție, impostație și respirație standard.

Cât despre emoțiile pe care le poți avea în public, vă spun de pe acum un secret: în lipsa lor nu poți fi performant și numai avându-le înveți și te antrenezi să faci față tracului și să le gestionezi profesionist. Dar, toate la timpul lor!”

Pentru a vedea CV-ul complet al Danei Rotaru, dați clic aici.

OPINII CLIENȚI

“Foarte folositor. Mi-am dat seama de multe lucruri pe care le făceam greșit.”

Mirabela B.

“Un curs care merită dacă vreți să vedeți (auziți) lumea în alt fel.”

Alexandru M.

“Toți avem impresia că vorbim “corect și expresiv” – acest curs ne-a făcut, de fapt, să vedem cât de mult avem de muncit cu noi înșine.”

Cătălina Ț.

“Cursul mi s-a părut extrem de plăcut și util și mi se pare că timpul a fost valorificat la maxim.”

Alina B.

“Am învățat să respir atunci când vorbesc, iar atunci când trebuie să-mi spun părerea cei din jur înțeleg ce vreau să spun.”

Monica G.

[nbox type="warning"]DETALII ADMINISTRATIVE

 VALOARE INVESTIȚIE/TAXA DE PARTICIPARE

 1. Valoare investiţie. Taxa standard de participare este 790 lei. Dacă vă înscrieți și achitați taxa până la data de 8 mai  2014, veți beneficia de prețul special de 550 lei.
 2. Dacă dumneavoastră, ca şi companie doriţi să înscrieţi 2 sau mai multe persoane la un curs, se va aplica un discount de 100 RON/persoană.
 3. Dacă aţi mai participat anterior la cursurile organizate de Extreme Training (inclusiv în cadrul proiectului Business StartUp) beneficiaţi automat de discountul de client vechi de 100 RON.

Discounturile nu se cumuleaza!

În cazul în care aveţi orice întrebăre sau vă este ceva neclar, sunaţi-ne la numarul de telefon: 0726 0055 55 sau scrieţi-ne la adresa de email: info@traininguri.ro (Roxana Cozma – Specialist relaţii clienţi)

CE INCLUDE TAXA DE PARTICPARE ?

 • activitatea de training;
 • fişele de lucru;
 • certificat nominal de participare;
 • foi flipchart, coli şi markere;
 • ecusoanele pentru participanţi;
 • pauze de cafea.

79000 lei55000 leiInscrie-te acum!

 LOCUL, DATA ȘI ORELE DESFĂȘURĂRII CURSULUI

Loc desfășurare - București, Str Ernest Juvara, nr. 18, etaj 1

Perioada de desfășurare: 24 iunie-8 iulie

Programul cursului: 24 iunie, 26 iunie, 1 iulie, 3 iulie, 8 iulie în intervalul orar 18.00-21.00

CERTIFICARE CURS

Certificat participare - Extreme TrainingLa absolvirea cursului se obţine un certificat de participare emis de Extreme Training conform modelului din dreapta. În esenţă, diploma dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare pe un anumit domeniu, importante fiind însă lucrurile învăţate la curs. Diploma are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terţi, lucrul în proiecte cu finanţare europeană, acestea reprezentând în sine un punct în plus pentru CV-ul dumneavoastră.

[/nbox]
Pentru a vizualiza lista clienților noștri vizitați secțiunea Despre noi/Clienți
 
Poți vizita secțiunea de întrebări frecvente (FAQ) (Secțiunea UTIL/Întrebări Frecvente), ne poți suna sau ne poți scrie un e-mail dacă mai ai întrebări suplimentare cu privire la desfășurarea acestui training. Înainte de a te decide ce cursuri ţi se potrivesc vizitează descrierea aferentă fiecărui curs și ori de câte ori ai o nelămurire, sună-ne la 0314 252534/ 0726 00 55 55 sau scrie-ne la info@traininguri.ro
Afiliere Extreme Training
79000 lei55000 leiInscrie-te acum!

Vezi cele 5 opinii! »

Newsletter Extreme Training

Alege sa te inscrii acum in newsletterul saptamanal si primesti automat doua carti gratuite in format electronic:

 • Ghidul Succesului
 • Ghidul Antreprenorului
Apasand optiunea «Aboneaza-te!» esti implicit de acord cu termenii si conditiile Extreme Training!

MobilPay
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.