Caută
Close this search box.
seri mindfulness

Cu Marius Dumitrenco Keller

Tema sesiunii - Acceptarea

Practica fără scop sau despre paradoxul tehnicilor de meditație mindfulness

Meditația așezat

Meditația în liniște

Curs Mindfulness pe înțelesul tuturor

Mindfulness este o tehnică seculară prin care învățăm să ne gestionăm emoțiile, să gestionăm eficient stres-ul, durerea (fizică și emoțională), relațiile, etc. Termenul a fost introdus publicului larg în anii 70 de Jon Kabat-Zinn. De atunci au fost descoperite multiple aplicații ale acestor tehnici, iar efectul mindfulness asupra stării de bine a fost demonstrat prin multiple studii de cercetare.

Beneficiile acestor tehnici sunt accesibile oricui prin practică. Cititul nu ajută foarte mult. Mindfulness înseamnă experiență practică nu lectură.

Practica mindfulness este o călătorie în care învățăm să revenim mereu și mereu către noi înșine și, ca orice altă călătorie, parcă este mai frumoasă când suntem înconjurați de prieteni.

De aceea, o dată pe lună ne întâlnim la sediul Extreme Training să bem un ceai, să povestim și să practicăm împreună mindfulness.

În cadrul acestor întâlniri vom discuta diferite subiecte legate de practică, ne vom răspunde la întrebări și vom practica diferite exerciții.

Timp de trei ore – începem la 18:30 și terminăm la 21:30 – ne vom da voie să ieșim din modul „a face” și vom trece în modul „a fi”.

Serile sunt deschise atât celor care sunt deja familiari cu mindfulness-ul cât și celor care vor să înțeleagă mai mult despre acest concept.

Detalii Administrative Seri Mindfulness

Durată curs

3 ore (18.30-21.30)

Dată următoarei sesiuni

Grupa in formare (miercuri)

Serile de Mindfulness se organizează de două ori pe lună, miercurea, în prima și ultima săptămână din lună)

Localitate desfășurare

București

Certificare Curs

Extreme Training

Valoare investiție

100 lei/ sesiune. Prețul este redus de la 150 lei

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Marius Dumitrenco Keller

Rezervari locuri și detalii

Online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

contact cursuri extreme training

Cui se adresează serile de Mindfulness?

seri mindfulness

oamenilor care vor să experimenteze lumea mindfulness într-un mod practic

seri mindfulness

celor familari deja cu mindfulnessul, care vor să practice

seri mindfulness

participaților la cursul online și ofline de mindfulness care doresc să afle lucruri noi și să practice sub îndrumere

Cum a luat naștere proiectul Serile Mindfulness?

Marius  Dumitrenco a lansat un curs online de real succes: Curs online Mindfulness (detalii prin click aici)

De asemenea, Marius a livrat sesiuni de mindfulness în cadrul diferitelor companii și în sesiuni deschise (open) în București, Iași și Cluj

Astfel, serile de Mindfulness vin să întregească o experiență deja începută în diferite contexte (cu Marius sau cu altcineva). 

În același timp serile de mindfulness au devenit un loc de practică pentru cei deja familiarizați. Serile de minfulness sunt un mod de a ține în atenție această practică deosebit de benefică.

În același timp, serile de mindulness sunt o modalitate accesibilă și comodă pentru cei care nu știu prea multe despre acest concept și sunt curioși să afle mai multe.

Despre Marius Dumitrenco

trainer curs mindfulness

Pregătire Marius Dumitrenco

Testimonialele celor care au participat la Cursul de Mindfulness susținut de Marius Dumitrenco-Keller:

Am primit exact ceea ce mi-am dorit de la acest curs de Mindfulness. Mulțumesc pentru experiența oferită. Aș repeta oricând. Sunt client vechi al Extrem Training și recomand acest curs. Informațiile sunt aplicabile și trainerul este excelent.
mindfulness simbol
Niculesc Luana-Mihaela
Kineto-terapeut
Cursul lui Marius a fost interesant și interactiv. Am petrecut 9 h împreună, dar am simțit că au trecut doar 2h. Cursul are o mare aplicabilitate și am fost extrem de încântată de numeroasele exerciții. Felicitări Extreme Training deorece din echipa voastră fac parte oameni profunzi.
mindfulness simbol
Elena Stoica
Pepas 2000 - Manager
M-am simțit foarte bine. Am plecat relaxată și fericită la Mindfullness. Sper să urmez tehnicile învățate și în fiecare zi să fiu la fel de fericită. Trainerul, Marius, Dumitrenco, este foarte bun. Mulțumesc!
mindfulness simbol
Alina Dos
Inmedio- coordononator proiect
Consider că oricine are o viață agitată ar avea de câștigat participând la acest curs de Mindfullness. Am venit din Baia Mare pentru acest curs și am făcut o alegere excelentă. Atmosfera este plăcută. Marius este un trainer foarte bine pregătit și se vede că a trăit efectiv ceea ce a prezentat. Atenția a fost pe practică, dar și o mică parte de teorie.
mindfulness simbol
Dan Munteanu
Mă bucur că ați introdus acest curs și că am avut posibilitatea să particip. Informațiile primite sunt de inițiere în Mindfullness. Mi-ar plăcea să particip și la alte sesiuni să aprofundez. Informațiile primite, aplicabilitate cursului, utilitatea acestuia, cât și pregătirea trainerului sunt ireproșabile.
mindfulness simbol
Diana Paraschivu
Director Vânzări
La sfârșitul acestui Workshop m-am simțit mai relaxată și mai fresh decât atunci când am venit la acest curs de Mindfullness. Exercițiile sunt practice și utile. Trainerul este foarte bine pregătit.
mindfulness simbol
Roșu Cătălina
Specialist HR
Acest curs de Mindfullness este un dar minunat pentru suflet. Marius este călăuza ideală și o mină de om. Mi-aș dori să fie și alte sesiuni. Cursul este aplicabil 100%.
mindfulness simbol
Raluca Tuica - Manager HR
Merită să participi la acest curs de Mindfullness. Informațiile sunt foarte utile și aplicabile. Trainerul, Marius Dumitrenco, este FABULOS și are o experiență mare privind partea practică.
mindfulness simbol
Alexandra Stănescu
Auditor intern
Aceste exerciții de la cursul de Mindfullness sunt ușor de aplicat. Abia aștept să experimentez ceea ce am învățat. Recomand acest curs cu drag!
mindfulness simbol
Pascariu Alice
Director General

Informații Administrative Seri Mindfulness

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare seri Mindfulness -Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării serilor de Mindfulness

Seara de Mindfulness va avea loc în București, pe strada Ernest Juvara, Nr. 18.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a serilor de mindfulness, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de practică

coffee break training

Cafea, apă, ceai

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

Înscriere

Înscriere la serile de Mindfulness

Rezervarea de locuri la serile de Mindfulness se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email. Rezervarea se face pentru fiecare sesiune. Pe această pagină vă puteți rezerva locul la următoarea sesiune. Dacă doriți să vă rezervați locul la mai multe sesiuni, puteți face acest lucru când participați la una dintre seri. 

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon și CNP ( necesare pentru emiterea certificatului acreditat).

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).


Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă primită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București, Sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate – în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate – cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății și în original se înmânează în prima zi a cursului. Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare și Well-Being.

Cursul de mindfulness sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunati la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!