Curs TEHNICI DE NEGOCIERE

BUCUREȘTI

05-06 Noiembrie 2022

curs tehnici de negociere

DESPRE CURS TEHNICI DE NEGOCIERE

Perioadă desfășurare

05-06 Noiembrie 2022

Durată curs

2 zile

Certificare Curs

Diplomă de participare marca Extreme Training

Condiții Participare

Achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Carmen Florea

Localitate desfășurare

București

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

Valoare investiție

690 lei (Prețul este redus de la 990 lei) pentru înscrierile și plățile efectuate până la data de 24 Octombrie 2022

Înscrie-te acum!
99000 Lei (-31%)
69000 Lei

Optiuni curs Tehnici de Negociere
Acum ești în pagina cursului Tehnici de Negociere Bucuresti. Dacă ești interesat de varianta online, vezi detaliile mai jos:

curs tehnici de negociere

Curs Tehnici de Negociere - București - 20-21 Iunie 2020 | Weekend |

În viaţă nu primeşti ceea ce meriţi, ci ceea ce negociezi!

V-ați lovit vreodată de o situație, în viața personală sau profesională, în care să fiți dezamăgiți de ceea ce ați obținut? Să simțiți că puteați mai mult? Că celălalt s-a descurcat mai bine și a făcut o afacere mai bună? Și oare de câte ori v-ați spus că ați fi meritat mai bine, că soarta nu e corectă, că adversarul nu a jucat cinstit, că circumstanțele v-au defavorizat… Și lista ar putea continua. Noi credem că în viață primești ceea ce negociezi, nu ceea ce meriți. Acest curs vă ajută să preluați frâiele negocierii, să nu mai lăsați lucrurile în voia sorții, să dezvoltați abilitatea de a cere, să descoperiți arta de a oferi și capacitatea de a păstra un echilibru între cele două astfel încât toate părțile implicate să se simtă câștigate.

AGENDĂ CURS TEHNICI DE NEGOCIERE

module curs

5 module

curs intensiv

2 zile intensive

curs complet

Curs complet

curs intensiv

Curs Practic

TEMATICĂ CURS TEHNICI DE NEGOCIERE

MODUL 1

Cum pregătesc eficient o negociere?

Mulți oameni merg la negociere bazandu-se pe capacitatea lor de improvizație și spontaneitate, sau făcându-și doar un plan general despre ce ar vrea să obțină. Un profesionist va încerca să nu lase nimic la voia întâmplării pentru că știe că a eșua să planifici înseamnă a planifica să eșuezi. Atenția acordată acestei etape poate face diferența în orice negociere întrucât îți oferă o coerență în acțiuni, te ferește să devi un negociator exclusiv reactiv și îți conferă un plus de încredere. Vei învăța punctual:

MODUL 2

Cum ”citești” partenerul de negociere?

Chiar dacă ai aflat care este politica firmei pe care o reprezintă în ceea ce privește negocierile, indiferent cât de bine ți-ai făcut temele sau cât de atent ai gândit strategia, vei negocia cu un om. Iar oamenii sunt complecși, iau decizii neașteptate, aplică într-un mod mai relaxat sau mai rigid politicile, sunt mânați de interese personale și ambiții. Pentru a avea succes trebuie să poți ”citi” cât mai exact modul în care partenerul de negociere gândește și ia decizii. La sfârșitul cursului vei ști:

MODUL 3

Cum să obții maximum la masa negocierii?

A fi persuasiv este o artă. Așa se spune. Dar noi credem că este mai mult o știință decât un act de creație. Puterea de convingere se dezvoltă prin cunoașterea strategiilor și tehnicilor prin care putem convinge mai eficient, prin practicarea lor cât mai des și printr-o atitudine potrivită. În această etapă a cursului vei afla:

MODUL 4

Ponturi, trucuri și negocierea de ”guerillă”

Puterea este elementul central al oricărei negocieri. De regulă, orice negociere se poartă între parteneri între care există un raport relativ egal de forțe. Nimeni nu va negocia cu un partener slab pentru că ar putea mult mai ușor să-i ia cu forța ceea ce îi trebuie, precum nimeni nu va căuta negocieri cu parteneri mult mai puternici, în fața cărora nu au niciun atu. Chiar dacă raportul de forțe este aproximativ egal, totuși, măcar circumstanțial, una dintre părți va avea un avantaj de putere. Dar până la urmă puterea este și o chestiune de percepție. Aceasta percepție poate fi influențată printr-o pregătire bună, o strategie eficientă și cunoașterea tehnicilor de negociere, dar și prin trucuri și mijloace mai puțin intuitive. La finalul cursului veți afla cum:

MODUL 5

Profilul negociatorului

Pentru a putea avea succes în negociere trebuie să stăpânești un set larg de abilități. E util să-ți gestionezi trăirile. Nu poți risca reacții emoționale sau trădarea sentimentelor și a stării de moment. Prezintă un avantaj capacitatea de empatie, dar și abilitatea de a vedea imaginea de ansamblu, flexibilitatea și abilitatea de a gestiona schimbarea. Pentru a face aceste lucruri, este important să te cunoști pe tine. Până la finalul cursului vei afla:

Metoda de predare utilizată în cadrul cursului este produsul expertizei unei echipe de specialiști cu o experiență cumulată de zeci de mii de ore în sala de curs și asigură o învățare bazată pe practică (aproximativ 70% din timp), dar și o experiență de dezvoltare personală de care îți vei aduce aminte cu plăcere toată viața.

Înscrie-te acum!
99000 Lei (-31%)
69000 Lei

Certificare curs Tehnici de Negociere

Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea de traineri excepționali, luând în calcul și acest aspect, participanții vor primi la sfârșitul diploma de participare.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul achizițiilor publice, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Înscrie-te acum!
99000 Lei (-31%)
69000 Lei

Testimoniale Curs Tehnici de Negociere

Cursul a fost interesant și instructiv. Am avut de învățat și sper să și aplic. Acest curs nu cred că ar trebui îmbunătățit, deoarece informațiile sunt aplicabile, este un curs util și pregătire trainerului este excelentă. Recomand acest curs
testimonial - Customers reviews​
Ciucaș Irina
FSA Sisteme de Asamblare
Mă bucur că am ales să particip la acest curs, pentru că am învățat foarte multe lucruri utile care îmi vor fi de folos în activitate mea. Pe trainer l-am simțit foarte aproape de nevoile mele dezvăluind din experiența trainerului ca negociator. Recomand cu drag acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Grad Pușa-Amila
Nord Curier - Administrator
Consider că mă vor ajuta foarte mult pe viitor exercițiile de la curs de negociere în viața personală, cât și profesională . Exercițiile sunt practice și voi recomanda acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Morar Valentina
Inginer Mecanic - FSA
Cursul a fost interactiv și extrem de interesant datorită experienței trainerului. Cu siguranță este un curs de la care pleci cu un bagaj de cunosștințe. Voi recomanda cu siguranță acest curs.
testimonial - Customers reviews​
Laza Sorin-Andrei
FSA România - Inginer Achiziții
Merită sacrificat până la ultimul minut timpul liber pentru a participa la acest curs. Informațiile primite sunt aplicabile atât într-o corporație, cât și în viața de zi cu zi. Experiența și modul de transmitere a informației de către trainer m-a făcut să asimilez și aplic mai ușor. S-au atins toate punctele dorite.Vă mulțumesc că m-ați făcut mai bun.
testimonial - Customers reviews​
Ciui Alexandru
FSA România
Curs interactiv, intensiv, plăcut, cu multe informații noi și coordonat eficient de către un trainer cu experiență practică. Cursul este aplicabil în viața cotidiană. Felicitări trainerului și Extreme Training.
testimonial - Customers reviews​
Popescu Dinu
PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

Trainer Curs Tehnici de Negociere

Arii de expertiză Carmen Florea

trainer customer care-carmen florea

Carmen Florea are peste 13 ani experiență în domeniul vânzări și customer service, atât ca reprezentant relații clienți/agent de vânzări cât și ca manager de echipă relații clienți/vânzări, în companii multinaționale cât și în firme locale. Parcursul profesional a început cu activitatea de reprezentant suport relații clienți, a continuat cu cel de agent în cadrul departamentului de menținere și loializare clienți, urmând mai apoi o lungă activitate în vânzări (prospectare clienți noi, vânzare prin telefon, vânzare directă). A condus procese operaționale specifice activităților sus-menționate. A susținut sesiuni de training specifice activității de relații clienți și vânzări, atât intern cât și în servicii call center specializate. Este psiholog clinician sub supervizare și psihoterapeut în formare.

email: carmen.florea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Carmen Florea

1

Carmen  are peste 2  ani experiență în livrarea de cursuri pentru Extreme Training

1

Carmen are o experiență de peste 13 ani în vânzări și customer care

Experiență Carmen Florea

Educație și formări

senior trainer

Înainte de a fi trainer, Carmen Florea este profesionistul în vânzări, customer service și Formator. Pericolul ca un trainer să-ți vorbească doar din cărți nu i se aplică. Ea a lucrat în vânzări, marketing, customer services, etc. și cunoaște toate dedesubturile meseriei.

Carmen Florea  este formatorul desăvârșit de la care merită să înveți.

senior trainer
Înscrie-te acum!
99000 Lei (-31%)
69000 Lei

Informații Administrative Curs Tehnici de Negociere

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Tehnici de Negociere

Locul desfășurării

Locul desfășurării cursului Tehnici de Negociere

Cursul Tehnici de Negociere va avea loc in București, Str. Ernest Juvara, Nr. 18, Sector 6.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare pentru Cursul Tehnici de Negociere?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de Achiziții Publice, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fișe de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Curs Tehnici de Negociere

Rezervarea de locuri la cursul Tehnici de Negociere se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la [email protected] în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Înscrie-te acum!
99000 Lei (-31%)
69000 Lei

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.  

Variantele de plată sunt următoarele:

plata online

Varianta 1 - online la finalizarea înscrierii

În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.

modalitate plata banca

Varianta 2 - mergeți la banca

Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 3 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 4 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.

Cursul Tehnici de Negociere sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa [email protected] sau sunați la telefon 0737511511 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

8 răspunsuri

  1. Buna ziua Monica,

   Urmatoarea sesiune a cursului Tehnici de Negociere se va stabili la finalul celei din luna decembrie 2014. Aceasta se va desfasura in intervalul ianuarie – februarie 2015. In momentul in care vom fixa noua sesiune, o vom afisa in Agenda Cursuri Extreme Training pe care o poti vizualiza accesand link-ul urmator http://www.traininguri.ro/agenda-cursuri/.

   Daca ai nevoie de alte informatii, iti stam cu placere la dispozitie si la nr. de tel 0726 00 55 55.

   O zi excelenta !

 1. Buna ziua,

  Andrei Macarie,

  Cand veniti si la Baia Mare? Si daca cumva deja existati si in Baia Mare, unde va pot gasi..?
  Va multumesc! O zi frumoasa!

  1. Buna ziua,

   Pentru cursul de negociere, cel mai apropiat oras de dumneavoastra este Cluj sau Timisoara, mai in zona. Altfel, ne gasiti in Bucuresti.

   Multumim!

  1. 🙂
   Prima lectie uite o primesti gratis fara sa platesti nimic. Ofertele ridicol de mici sau ridicoli de mari descalifica persoana care le face. Aplicand aceasta tehnica risti sa fii luat ca neserios de partenerii de negociere. Ce-i drept, nu intotdeauna, insa in cele mai mute cazuri. Sunt persoane care devin chiar agresive refuzand sa mai negocieze cu tine, considerand o jignire o oferta ridicol de mica. In cazul de fata, avand in vedere oferta ta, am preferat sa aduc un aport constructiv 🙂

   O a doua lectie, tot gratis o primesti. Atunci cand cineva iti face o oferta ridicol de mica ultimul lucru pe care-l faci este sa intri in jocul lui. Este de preferat sa apelezi la una din cele doua alternative, fie ii faci o oferta ridicol de mare, fie il rogi sa discutati serios!

   🙂
   mult succes in negocieri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2.2/5 - (22 votes)
Înscrie-te acum!
99000 Lei (-31%)
69000 Lei
6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!