Caută
Close this search box.
zile
Ore
Minute
Secunde

Training VÂNZĂRI București

cu Valentin Manea

timp rămas până la începerea cursului:

logo curs acreditat

Vânzarea începe atunci când posibilul client spune: Nu, nu mă interesează, nu am nevoie, nu am timp sau nu am bani. 

Acesta este un curs practic, interactiv, cu soluții concrete la probleme, profesionist, rezultate cuantificabile într-o rată crescută a profitului. Vânzarea în vremurile actuale se face diferit. Multe dintre vechile tehnici nu mai funcționează, acum vânzarea este știința în care îi permiți clientului să cumpere.

Acest curs este gândit să acopere activitatea de vânzări fie că aceasta se desfășoară la telefon, fie față în față. 

Ce vor învăța participanții urmând acest training de vânzări?

Detalii Administrative Training Vânzări

Durată training vânzări

180 ore

Perioadă desfășurare

grupă în formare

Certificare Curs

Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Valoare investiție

1290 lei (prețul este redus de la 1500 lei)

Condiții Participare

Studii medii finalizate cu examen de bacalaureat și achitarea taxei de participare

Trainer Curs

Valentin Manea

Rezervari locuri și detalii

online pe această pagină sau telefonic (0726005555)

STRUCTURĂ TRAINING VÂNZĂRI BUCUREȘTI

SeSIUNEa 1

Planificarea activității de vânzare

SeSIUNEa 2

Pregătirea vânzării

SeSIUNEa 3

Deschiderea unei întâlniri de vânzare/ telefon de vânzare

SeSIUNEa 4

Descoperirea nevoilor reale ale clientului

SeSIUNEa 5

Gestionarea conversației de vânzări

SeSIUNEa 6

Contracararea obiecțiilor

SeSIUNEa 7

Închiderea vânzării

SeSIUNEa 8

Servicii post vânzare

SeSIUNEa 9

Pâlnia vânzărilor

SeSIUNEa 10

Prospectarea în vânzări

SeSIUNEa 11

Eficiența în vânzări

În ce situații este recomandat să fie urmat acest training?

În B2B, cât și în B2C atunci când se dorește creșterea vânzărilor, atunci când o companie înregistrează scăderi în vânzări, pentru menținerea cotei de piață, când concurența este mai convigătoare și clienții pleacă către ea. Acest curs în regim deschis este potrivit pentru companiile care doresc să instruiască un număr mai mic de persoane (1-5 persoane).

Nivelul cursului este Mediu-Avansat

Feedbackurile primite ne-au confirmat că poate fi parcurs și de începătorii care înțeleg întregul proces de vânzare, cât și de personalul cu experiență care își sistematizează cunoștințele și la care adaugă noi tehnici sau strategii de vânzări aflate în timpul cursului.

Vânzări produse sau servicii?

Cursul de vânzări, fiind unul aplicat, este potrivit personalului angajat în vânzări indiferent de ceea ce vând, produse sau servicii: birotică, legume, fructe, case, mașini, asigurări, servicii de consultanță, mezeluri, materiale de construcții, servicii web, băuturi alcoolice și non-alcoolice, servicii specifice etc.

A nu cunoaște cum să vinzi nu mai este o opțiune

Nu mai este o opțiune, cunoașterea de vânzări, a tehnicilor de închidere sau măiestria prezentării unui produs.

Când devine opțional a cunoaște sau nu aceste lucruri, un singur lucru să nu te mire: clienții nu vor cumpăra de la compania ta, vor cumpăra de la concurență.

 Mai devreme sau mai târziu clienții cumpără. 
Singura întrebare este de unde?

Pentru succes total primești acces gratuit și la Sales Academy

Dacă vrei să achiziționezi acest program separat sau vrei să vezi detalii complete prin click aici. 

În plus, te înscrii acum și primești acces la peste 15 ore de conținut video premium

Sales Academy este un program online cu acces imediat ce conține tehnici avansate de vânzare la care primești acces gratuit imediat ce înscrierea ta este finalizată:

Ce vei învăța urmărind Sales Academy:

TRAINER VALENTIN MANEA

Arii de expertiză Manea Valentin

trainer valentin manea

”Încă de când am început să lucrez în mediul privat mi-a că am întâlnit oameni care au ştiut să înfluenţeze ceea ce se întâmplă în jurul lor. Am întâlnit oameni care au creat afaceri, oameni care au schimbat organizaţii sau oameni care au dezvoltat oameni. Îmi place să împărtăşesc aceste experienţe cu cei pe care-i am alături în sala de curs, astfel încât să aflăm, împreună, care sunt soluţiile, procesele sau oportunităţile care îi ajută să gestioneze mai bine echipele pe care le conduc” – Valentin Manea

email: valentin.manea@extreme-training.ro

Pe scurt despre Valentin Manea

1

Manea Valentin are 9 ani experiență în livrarea de cursuri

1

Valentin  are o experiență de business de peste 14 de ani

1000

Valentin Manea este senior traine: peste 1700 de zile livrate

1000

Peste 3600 de oameni au participat la cursurile susținute de Valentin Manea

1000

A livrat peste 9000 de ore de training pentru echipe și one to one  

Experiență Valentin Manea

Trainer – Extreme Training​

Responsabil de conceperea şi promovarea programelor de formare, de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanții companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanță cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.​

Susținere sesiuni practice de instruire:​

1. analiză de nevoi de training
2. design de curs
3. facilitare sesiuni la sală
4. on-the-job training
5. teambuilding

Coordonare și Dezvoltare​

Valentin a coordonat implementarea și dezvoltarea aplicației online pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare consultativă ale agenţilor. De asemenea, a coordonat și activitatea echipelor de training și a creat programe de dezvoltare accelerată pentru potențialii succesori.​

Vânzări și managementul vânzărilor​

Valentin a coordonat echipe de vânzări, a vândut, s-a ocupat de motivarea angajaților, a făcut training și training on the job, a realizat în mod constant obiectivele de performanță, a crescut numărul de clienți și performanța în fiecare lună și a avut stabilitate de 90% în echipele de vânzări coordonate.​

senior trainer

Manea Valentin este trainer cu  experiență consistentă  în sala de curs și cu mai mult de 10 ani experiență în vânzări și managementul echipelor de vânzări.

Acești ani i-au permis să experimenteze aspecte variate legate de vânzarea consultativă și de coordonarea echipelor de vânzări. De asemenea, sesiunile de instruire au fost dublate de instruire pe teren, fapt pentru care expertiza a căpătat în mod continuu și mai multă bază practică.

Sesiunile de curs susținute de Valentin Manea sunt presărate cu exemple din activitatea de zi cu zi, astfel încât pot surprinde foarte bine cum se aplică strategiile și tehnicile în viața reală. Experiența lui Valentin se întinde de la vânzarea consultativă până la managementul echipelor de vânzări, de la coaching la leadership sau de la customer service la teambuilding.

senior trainer

Testimoniale trainer Valentin Manea - curs Vânzări

Am venit la acest curs să învăț să ”vând” și să îmi îmbunătățesc abilitățile, cunoștințele, aptitudinile. Pot spune că acest curs m-a ajutat foarte mult să înțeleg ce se întâmplă în procesul de vânzări. Recomand acest curs tuturor celor care au impresia că nu știu să vândă. Vor descopri că este de fapt asemeni unui calcul matematic.
testimonial - Customers reviews​
Condrea Lacramioara​
Este unul din cursurile la care am venit cu drag, am asimilat informația foarte ușor, partea practică foarte interesantă și am primit multă informație nouă care nu am întâlnit-o la alte cursuri. Mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc să mai vin, particip la alte cursuri predate de tine!
testimonial - Customers reviews​
Zăiceanu Denisa
White Mountain
Mulțumesc pe această cale oportunității de a începe activitatea de vânzări într-un mod plăcut, cu un om cald care mi-a oferit informații noi și care a făcut ca această activitate să pară mai ușoară și mai interactivă.
testimonial - Customers reviews​
Anghelescu Magdalena
Tramar
Cred că informațiile primite pe timpul cursului sunt mult mult peste valoarea în bani a investiției de participare la curs. Cursul a fost, de asemenea, o oportunitate fantastică de a întâlni oameni deosebiți, fiecare cu nivelul său de experiență în vânzări sau în derularea unei afaceri. Pentru mine, cursul a fost un mijloc prin care am putut să descopăr care-mi sunt punctele tari și punctele slabe în comunicare și vânzări.​
testimonial - Customers reviews​
lie Daniel
Home&Office Ambient
Sunt foarte bucuros că am participat la acest curs. Au fost patru zile cu multe informații utile și plăcute. Am învățat să fim mai profesioniști în fața clientului. Ești un tip de viață 🙂 Ține-o tot așa!.
testimonial - Customers reviews​
Nechita Marian
Interbabis
În cele patru zile de curs am reușit să sedimentez informațiile despre procesul de vânzare. Sunt foarte mulțumită de subiectele abordate și de suportul de curs care mă va ajuta să îmi reamintesc ce s-a predat.
testimonial - Customers reviews​
Robescu Andra
Am petrecut patru zile cu folos, dacă un mic procent îl voi pune în practică, cu siguranță vor veni și rezultatele. Greșit cuvântul ”dacă”! Cel mai mult cred că acest curs mă va ajuta să conștientizez niște situații din practică, astfel încât să pot acționa pentru rezultate mai bune.
testimonial - Customers reviews​
Taină Florin
Interbabis​
La început credeam că voi participa la un curs banal unde ne va da tehnici de vânzare și ne vom plictisi. Tot ceea ce am învățat a fost atât de complex și ușor explicat, cu exemple foarte precise. Acest curs mi-a schimbat modul de a gândi și sunt nerăbdător să încep munca de agent de vânzări. Mă voi întoarce cât de curând la cursuri susținute de acest om minunat. Interacțiunea a fost foarte mare și plăcută.​
testimonial - Customers reviews​
Barna Adrian
Zen Prodcom
A fost un curs interesant, l-am urmărit cu drag și interes. M-am simțit relaxată și confortabilă, am învățat lucruri noi și interesante pe care, începând de mâine dimineață, sper să le pun în practică la locul meu de muncă. M-a ajutat să-mi dau seama pe viitor cum aș putea să interacționez cel mai bine cu diferite tipologii de clienți, îndeosebi cu cei dificili.​
testimonial - Customers reviews​
Roxana-Cristina Ciolan
Coffee Style International
În primul rând, viitorule cursant, fii fericit că ai ocazia să participi la un astfel de curs!...Crede-mă, îți vei dori să mergi și la altele! Informațiile sunt extraordinar de utile, pe mine m-au ajutat să înțeleg teoretic lucruri din domeniul vânzărilor, iar acest lucru va fi de mare ajutor în momentul când va fi nevoie să le pui în aplicare. Pe o scară de la 1 la 10, nota mea pentru experiență este 11! Succes!​
testimonial - Customers reviews​
Urziceanu Teodora​
Asimo Traiding
Un curs motivant, alert care m-a implicat și mi-a oferit răspunsuri. M-am simțit relaxat, implicat. A fost o atmosferă ideală de a învăța și m-a ajutat să aflu un mod organizat de vânzare.​
testimonial - Customers reviews​
Radu-Florian Zanfir
Softeh Plus
A fost cel mai interactiv, util, plin de informații și exemplar training la care am participat. Totul a fost perfect ca urmare a implicării totale și a bogatei experiențe a trainerului. Mă bucur că am participat la acest training și voi folosi activ informațiile și tehnicile deprinse aici. Vă mulțumesc!​
testimonial - Customers reviews​
Roxana Raicu

PÂNĂ ACUM, PESTE 1000 de companii au avut încredere în EXTREME TRAINING

contact cursuri extreme training

Certificare Training Vânzări București

Cu toate că miza cursului de vânzări nu este certificarea, ci instruirea pentru a vinde mai mult în vremuri dificile, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive,  după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)

Certificat de absolvire pentru ocupația de Agent Vânzări (cod COR 332203). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Agent Vânzări. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.

Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv , conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile medii finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația de Agent Vânzări sunt înscrise competențele dobândite, urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la furnizor la furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.

Suplimentul Europass la Certificatul profesional, parte a Portofoliului Europass, este util pentru cei care doresc să urmeze cursuri (de specializare, calificare, recalificare) sau pentru angajare (mai ales când e vorba de o instituție de educație/ formare sau de un angajator dintr-o altă țară europeană) și trebuie să prezinte documente cu privire la educația/ formarea anterioară. Acest supliment  Europass se eliberează odată cu suplimentul descriptiv.

Certificat de participare eliberat de Extreme Training conform modelului. Certificatul are valabilitate juridică în raport cu eventualii angajatori, terți, acestea reprezentând în sine un punct în plus în CV-ul dumneavoastră. Totodată, acest certificat dovedeşte intenţia dumneavoastră de dezvoltare şi perfecţionare în domeniul vânzărilor, cumulat cu faptul că este emis sub egida unui brand de prestigiu, Extreme Training.

Despre examenul de certificare a cursului de vânzări din București

Acest curs  este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Agent Vânzări. Ocupația de Agent vânzări este singura certificare posibilă conform legislației pentru personalul implicat în vânzări.

Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.

Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de  maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)

Informații Administrative Curs Vânzări București

Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi pentru cursul de vânzări din București:

Program desfășurare

Program desfășurare curs Vânzări București - Grupa in formare

Locul desfășurării

Locul desfășurării trainingului de vânzări

Cursul de vânzări va avea loc în București, Strada Ernest Juvara, nr. 18

Acte necesare

Actele necesare pentru a putea participa la examenul de acreditare

Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.

Ce include taxa de participare

Ce include taxa de participare la trainingul de Vânzări?

În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de management, după cum urmează:

activitatea de training

activitatea de training

fise de lucru

fise de lucru/ chestionare

rechizite training

rechizite curs: mapă, pix, caiet

activitatea de training

activitatea de training

certificat nominal de participare

certificat nominal de participare

coffee break training

2 coffee break în fiecare zi

o experienta placuta

O experiență plăcută și utilă

networking

networking

curs autorizat extreme training

diploma acreditată ANC (fost CNFPA)

consultanta

răspunsuri la intrebările tale pe email timp de 60 de zile

Participarea la jocul revelator Leadership Game

networking

susținerea examenului final de certificare ANC;

Înscriere

Înscriere Training Vânzări București

Rezervarea de locuri la cursul de Vânzări din Iași se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email:

Înscriere Online

Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

Înscriere Telefonică

În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555 – Roxana Cozma

Înscriere pe email

Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)

Plata și facturare

Facturare și modalități de plată

Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.

Printaţi apoi factura primită (fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie dați copy/paste într-un document Word).

Variantele de plată sunt următoarele:

modalitate plata banca

Varianta 1 - mergeți la banca

Varianta 1- Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)

modalitate plata

Varianta 2 - numerar sau card la sediul nostru

Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).

modalitate plata internet banking

Varianta 3 - ordin de plată sau internet banking

Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.

În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.

Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!

De regulă, factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății. Conform legii factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.

contact cursuri extreme training

discounturi

Discounturi Curs

Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la cursul de Vânzări organizat în București. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.

Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:

Vrei să venim în compania ta?

Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Vânzări, Eficientizare și Well Being .

Cursul de Vânzări sau un alt curs similar poate fi organizat în compania ta și poate fi adaptat nevoilor companiei  atunci când numărul de persoane este minim 6.

Pentru informații suplimentare trimiteți un email la adresa corporate@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737 499 499 / 0314252534 

Te-ar putea interesa și:

14 thoughts on “Training Vânzări » București » grupă în formare | Acreditat | Intensiv |”

 1. Stefan Florin

  Va fi organizata/programata si o alta sesiune a cursului in Bucuresti in afara de cea din intervalul 8-11 Iunie?
  Intreb pentru ca as vrea sa particip si nu o pot face in intervalul acestei sesiuni.

  Multumesc!

  1. Olteanu Raluca

   Buna ziua,

   Cu siguranta vom stabili o noua sesiune pentru cursul de Vanzari din Bucuresti. Va rog sa imi lasati un numar de telefon si imediat ce stabilim sesiunea, va anuntam.

   Toata cele bune!
   Sa aveti o zi excelenta!

 2. Narcisa LUPA

  Buna ziua,
  Nu este un curs cu data de incepere mai repede pentru agent vanzari inainte de 4 octombrie ? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
  Narcisa

  1. ALINA DĂNĂILĂ

   Buna ziua,

   Cursul acreditat Agent Vanzari se organizeaza in Bucuresti, in perioada 4-6 octombrie 2013, avand un cost de 590 lei, daca va inscrieti si achitati taxa de participare pana la data de 31 august 2013. Mai devreme de aceasta data, se organizeaza cursul Manager Vanzari Bucuresti, in perioada 13-16 iunie 2013. Acesta costa 690 lei, daca va inscrieti si achitati taxa de participare pana la data de 6 iunie 2013. O zi frumoasa!

 3. Buna seara!
  Exista posibilitatea sa se tina cursul „Tehnici Esentiale in Vanzari” si in Cluj Napoca? Daca da, imi puteti spune in ce perioada se va desfasura acesta?
  Va multumesc si astept raspunsul Dvs!
  Cu respect,
  Ana

 4. Buna ziua! dupa terminarea acestui curs ce sanse am sa ma angajez in domeniu? Companiile recruteaza oameni de la dvs? multumesc

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   Participarea la un curs demonstreaza intentia dumneavoastra de perfectionare si reprezinta un plus in cv. Nici un curs in sine nu va garanteaza ca veti fi angajat ulterior, cunostintele dobandinte urmand sa va fie de folos in viitorul job.

 5. Buna ziua!!! Va intreb daca se poate face un curs special pentru vanzatoarele de imbracaminte. Merci mult pentru atentie.

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   Buna ziua,
   Cursurile se pot personaliza pe orice domeniu inclusiv pentru vanzatoare de imbracaminte. Dincolo de curs, fie ca veti alege Extreme TRaining sau o alta companie, important este dignosticul realizat de noi inainte instruirii:
   – nevoile de instruire ale vanzatoarelor
   – profilul clientilor (abordari specifice care genereaza decizia de cumparare, repartizare pe sexe, etc)
   – probleme intampinate acum
   – puncte tari/slabe ale companiei
   – etc
   Un diagnostic bun cumulat cu un training de calitate, poate genera o crestere a vanazarilor in termen de 2-3 saptamani!
   Puteti sa-mi dati mai multe detalii pe email (manager@traininguri.ro)

 6. Buna ziua,

  Va desfasurati activitatea si in Timisoara sau numai in Bucuresti si Cluj Napoca? Daca da, ce calendar aveti disponibil pentru anul in curs?

  Multumesc anticipat,
  Claudia

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   Buna Claudia,

   da, momentan numai in Bucuresti si Cluj, iar in Cluj am organizat numai Manager de Proiect si Formator! Ce cursuri va intereseaza mai exact?

  1. Rujoiu Marian - Extreme Training

   Salut Danut!

   da, se poate achita si cu 7 zile inainte, insa nu va garantam ca se mai pot face inscrieri in acel moment. Din punct de vedere organizatoric ne dorim sa stim exact cine vrea cu adevarat sa participe, iar acest lucru nu-l putem afla decat prin solicitarea unui avans (intre 20 si 50%). De obicei numarul de solicitari depaseste numarul de doritori, astfel ca pentru noi este destul de delicat sa tinem blocate de exemplu 5 locuri si sa observam in ultimele zile ca acestia s-au razgandit, noi intre timp refuzand de exemplu alti 5 participanti deoarece nu mai avem locuri. Sper ca ne intelegi 🙂 referitor la numarul de locuri acesta este de obicei intre 12 si 18 participanti!
   Iti stam la dispozitie cu placere daca mai ai intrebari!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 ebookuri extreme training

Descarcă gratuit 6 ebookuri in format PDF

Unde îți trimitem ebookurile?

Ce e-bookuri primesti?

Vezi informații confidentialitate prin click aici!

Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!