BUCUREȘTI
grupă în formare
Perioadă desfășurare
grupă în formare
Durată curs
5 zile
Certificare Curs
Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)
Condiții Participare
Achitarea taxei de participare, studii superioare finalizate cu diploma de licență
Trainer Curs
Manuela Trușcă
Localitate desfășurare
București
Rezervari locuri și detalii
online pe această pagină sau telefonic (0726005555)
Valoare investiție
Economia socială denumită informal și cel de-al treilea sector, este definită ca fiind ansamblul activităților organizate independent de sectorul public, al căror scop este să servească interesul general, interesele unei colectivități și/sau interesele personale nepatrimoniale, prin:
Economia socială are la bază inițiativa privată, voluntară și solidară, cu un grad ridicat de autonomie și responsabilitate, precum și distribuirea limitată a profitului către asociați.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
7 module
5 zile intensive
Curs complet
Curs Practic
MODUL 1
1.1 Ce sunt intreprinderile sociale – IS?
1.2 Nevoile vizate în obiectivele întreprinderilor sociale
1.3 Strategiile întreprinderii sociale
1.4 Politicile întreprinderii sociale
1.5 Programe de economie sociala
1.6 Resursele organizației, mijloace materiale și tehnice necesare activității managerului de întreprindere
MODUL 2
2.1 Activități de cercetare și dezvoltare de produs
2.2 Servicii vânzare și post vânzare
2.3 Programele sociale ale întreprinderii
2.4 Forme de organizare
2.5 Modele de bune practici din domeniul economiei sociale
MODUL 3
3.1 Activități pentru promovarea în întreprinderea sociala
3.2 Elemente de legislație și codul muncii:
MODUL 4
4.1 Partenerii instituționali ai întreprinderilor sociale
4.2 Competențe necesare activității managerului de întreprindere sociala
4.3 Elemente privind legislația referitoare la conținutul contabil
MODUL 5
5.1 Coduri, standarde și ghiduri etice și de responsabilitate socială relevante pentru evaluarea și raportarea triplei performanțe economico-financiară, socială și de mediu a organizațiilor
5.2 Evaluarea și raportarea triplei performanțe
5.3 Ghidurile de evaluare și raportare a triplei performanțe economice, sociale și de mediu, indicatori de evaluare a triplei performanțe economico‐financiare, sociale și de mediu
MODUL 6
6.1 Metode și tehnici de planificare
6.2 Planificare strategică și elementele de management al timpului
MODUL 7
7.1 Metode si tehnici de evaluare a angajaților si autoevaluare profesională
7.2 Cunoștințe privind formarea adulților și formarea profesională continuă
Cu toate că miza acestui curs nu este certificarea, ci instruirea în domeniul managementului de intreprindere sociala, luând în calcul și aspectele legale, participanții vor primi la sfârșitul cursului, urmare a unui examen, două certificate și două suplimente descriptive, după cum urmează (click pe fiecare pentru vizualizare)
Certificat de absolvire pentru ocupația de Manager de intreprindere sociala (cod COR 112036). Obținerea certificării le dă dreptul legal absolvenților de a practica meseria de Manager de intreprindere sociala. Certificatul este eliberat sub egida Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerului Muncii. Valabil în raport cu ITM, înființare PFA, cu eventuali angajatori, în proiecte, etc.
Certificatul de absolvire este însoțit şi de suplimentul descriptiv, conform modelului. Pentru susținerea examenului, participanții trebuie să aibă studiile superioare finalizate. În suplimentul descriptiv pentru ocupația Manager de intreprindere sociala sunt înscrise competențele dobândite urmare a finalizării cursului și obținerii certificării. Aceste competențe pot să difere de la Furnizor la Furnizor, în funcție de felul cum a fost autorizat cursul. În cazul nostru avem incluse toate competențele esențiale.
Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager de intreprindere sociala.
Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager de intreprindere sociala. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului). Comisia va fi una mixtă formată din reprezentanți ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări) și Soft Skills Training. Datorită metodelor de lucru utilizate pe toată perioada de desfășurare a cursului, până acum, rata de promovabilitate a participanților a fost de 100%.
Eliberarea diplomelor, în mod obișnuit, se face într-un termen de maxim 30-60 de zile de la finalizarea cursului. Prin excepție, din motive independente de noi, emiterea diplomelor poate depăși termenul estimat din motive care sunt strict sub controlul ANC-ului (ANC nu eliberează tipizatele în termen util). Eventuala întârziere nu afectează participanții în niciun fel pentru că se eliberează o adeverință cu valoare juridică conformă diplomei acreditate și ține loc de diplomă până la emiterea acesteia. Începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire.” (art. 23, alin. 1 din OG 129/2000)
După urmarea cursului, participantul:
Manuela are 15 ani experiență în livrarea de cursuri
Manuela are o experiență de business de peste 20 de ani
Peste 6000 de oameni au participat la cursurile susținute de Manuela Trușcă
A livrat peste 10000 de ore de training pentru echipe și one to one
Responsabilă de conceperea şi promovarea programelor de formare de peste 6 ani; de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanții HR ai companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanță cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.
În domeniul resurselor umane, a susținut traininguri cu specific în atragerea, dezvoltarea și menținerea resurse umane în organizații (recrutare, selecție, integrare la locul de muncă, analiza postului și a fișei de post, evaluarea performanțelor, stabilirea tipului de cultură organizațională, eficientizarea activității, motivarea angajaților, identificarea nevoii de formare).
Atât în mediul privat, cât și în organizatii non-guvernamentale.
De peste 20 ani este expert în resurse umane în companii, instituții, ong-uri, atât pe proiecte POCU, POSDRU cât și PHARE. Este și inițiator al unor proceduri de lucru în domeniul resurselor umane aplicate în prezent în companii românești și straine.
În cadrul Institutului Irecson a avut ca principale responsabilități: recrutarea și selecția personalului, integrarea noilor angajați, întocmire documente legale de muncă, evaluarea posturilor, motivarea angajaților.
Mai jos, veți găsi informații despre: program, acte necesare, locul desfășurării, ce include taxa de participare, înscrieri, plăți, facturare, modalități de plată și discounturi:
Program desfășurare
Acte necesare
Actele de mai jos trebuie aduse în prima zi a cursului. Extreme Training nu va reține niciun act în original. După confruntare se returnează originalele.
Ce include taxa de participare
În taxa de participare sunt incluse toate materiale logistice necesare unei bune desfășurări a cursului de resurse umane, după cum urmează:
activitatea de training
fise de lucru/ chestionare
rechizite curs: mapă, pix, caiet
activitatea de training
certificat nominal de participare
2 coffee break în fiecare zi
O experiență plăcută și utilă
networking
diploma acreditată ANC (fost CNFPA)
răspunsuri la întrebările tale pe email timp de 60 de zile
susținerea examenului final de certificare ANC;
Înscriere
Rezervarea de locuri la cursul Manager de intreprindere sociala se face alegând una din cele 3 modalități: online, telefonic sau pe email
Înscriere Online
Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.
Înscriere Telefonică
În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0314252534 sau 0726005555
Înscriere pe email
Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la info@traininguri.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. orasul desfășurării, 3. datele de facturare, 4. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon si CNP( necesare pentru emiterea certificatului acreditat)
Discounturi
Atunci când vine vorba de educație și instruire, o putem încadra la costuri. Așa și este, reprezintă un cost în momentul plății. Un curs bun este acela care aduce beneficii pentru totdeauna. Practic, plătești o dată, fie că ești persoană fizică sau juridică și vei beneficia pentru totdeauna de avantajele participării la curs Manager de intreprindere sociala. Mai mult, cursurile nu sunt doar o modalitate generatoare de beneficii, ci ele pot reprezenta calea cea mai ușoară și cea mai scurtă prin care poți economisi bani, investind pe termen lung.
Pentru a face și mai accesibil cursul, vă stau la dispoziție și o serie de discount-uri:
Plată și facturare
Această formulă online de înscriere are avantajul că vă transmite automat factura proformă pe e-mail. Întrucât factura este generată în mod automat, este posibil ca unele servere să considere e-mailul primit de la noi un SPAM. Așadar, vă rugăm să verificați și folderul numit Bulk sau Spam în cazul în care nu găsiți factura proformă în Inbox.
Printaţi apoi factura primită, fie folosind opțiunea print a browserului dumneavoastră, fie salvați factura în calculator și apoi o printați.
Variantele de plată sunt următoarele:
În ultimul pas al înscrierii aveți opțiunea să alegeți cum doriți să plătiți. Puteți achita online cu cardul alegând opțiunea de plată cu cardul. Plata se va face prin intermediul Mobilpay.
Puteți achita factura proformă prmită la orice sucursală BCR din București sau din țară. (vă atenționăm că trebuie să aveți la dumneavoastră buletinul și o copie tipărită a facturii proforme)
Puteți achita cu cardul sau numerar la sediul Extreme Training (Str. Dr. Ernest Juvara nr. 18, et. 1, București sector 6).
Taxa de participare se poate achita și prin ordin de plată sau internet banking fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică.
În factura proformă primită pe e-mail veți avea toate datele și instrucțiunile de plată, indiferent cum alegeți să faceți plata, fie că sunteți persoană fizică, fie că sunteți persoană juridică, inclusiv numele cursurilor alese și perioadele de desfășurare.
Factura se poate achita și în două rate (prima jumătate-în termen de 7 zile de la emiterea facturii proforme, iar cealaltă jumătate-cu cel târziu 7 zile înainte de începerea trainingului). Posesorii de Card AVANTAJ pot plăti cursul în maxim 10 rate la Sediul Extreme Training, dobânda fiind 0%. Important: trebuie să vă încadrați în termenul de plată până la care este valabilă reducerea!
Factura fiscală o primiți pe e-mail după efectuarea plății . Conform legii, și factura fiscală primită online are valoare legală. La cererea dumneavoastră, factura fiscală în original vă poate fi expediată prin poștă, la curs sau o puteți ridica de la sediul Extreme Training.
Vrei să venim în compania ta?
Indiferent de mărimea companiei, Extreme Training oferă soluții complete și customizate în următoarele domenii principale: Management, Resurse Umane, Vânzări și Eficientizare.
Cursuri de resurse umane sau cursuri similare pot fi organizate în compania ta și pot fi adaptate nevoilor companiei atunci când numărul de persoane este minim 6.
Pentru informații suplimentare, trimiteți un email la adresa business@traininguri.ro sau sunați la telefon 0737499 499 / 0314252534
Ești aici: Prima pagină » Cursuri » Curs Manager de intreprindere sociala » grupă în formare » București
Vezi informații confidentialitate prin click aici!
Vezi termeni și Condiții utilizare website Extreme Training prin click aici!